Livet där uppe

Nu var det ett bra tag sen, men man har väl bättre för sig än att sitta och hänga vid en dator!!

Livet flyter på i vanlig ordning här uppe, våren är kommen och värmen tränger sig allt mer på. Snön börjar försvinna och nere i byn börjar vi få tunt. Men i backen ligger den än så länge kvar även fast solen skiner, bara nån vecka eller två till sen är det slut på sesong och alla åker hem.. Eller vi är ett tappert gäng som stannar, ett blivande gäng locals.

3 jobb men ändå så mycket fritid, låter konstigt men är skönt. Är världens största fattiglapp just nu, men snart så rullar pengarna in och 20 års dagen blir allt närmre. Haha, jag är rätt liten ändå, 20 år = ingenting, tänk så mycket jag har kvar att göra!:)
Just för tillfället är det iaf Banhof och Marknadsfakta som gäller, skinande sol och blå himel och en längtan så STOR efter Tahoe, SF och Mikey!!!!

Sommaren kommer bestå av grym lägenhet, ska flytta från den jag bor i nu till Jens och Elins för att de blir tvungna att dra sig ned mot huvudstaden, jobb och en herrans massa ledighet. I sommar ska vi njuuuutaaaa!! Kommer bli en och en annan sväng till sthlm, självklat besöka min snart nyflyttade vän hanna i gbg, Bollnäs där nyfunna Madde finns, kanske en och en annan sväng till France med Gabbi för att hälsa på nyfunnen hingst (hahaha),Gatufesten ska dessutom besökas detta år  och så ska jag Gabbi och Stoffe bara vandra runt bland bergen och grilla korv!

Till hösten åker jag tillbaka till min käre Mike och bara myser, hur länge jag blir kvar?? Jag vet inte, det var någon som snackade om giftemål?!
Nej skämt och sido, nu väntar solen utanför.

Puss