Bring

Bring it on!

Helgen kommer nu, tjuvstartade lite igår ;)
Bruschan kommer hem, kunde inte vara gladare! Och Maja-Stina och Sandra anländer hem från Dublin, finally!

Puss och hej leverpastej
/Tove Sand

Bragdmedalj?

Ibland borde man få bragdmedalj för vad man gör, hahaha!
Jag tror jag tog priset i helgen, och gör inget annat än skrattar! Ibland kan jag vara riktigt roande, eller vad säger du Sussie?

Ny vecka, inte så mycket som står på schemat i skolan, tack och lov! Känns som man inte gjort annat än pluggat en tid nu.. Snart jullov och sen kommer vårterminen, vilket innebär att man bara ska avsluta sen är man FRI!!!!!!!!! Tack och lov för det.

Imorgon är det basket och fika, på onsdagar vet man aldirg vad som händer och torsdag är slappdagen inför helgen! Fast helgen som kommer blir nog uppladdning inför nästa vecka, då händer det nått stort !:)

Puss och kram, skummbanan
/Tove Sand

Smärta

När det hugger tag i dig, när det känns som om allt slinker ur dig och du blir som tom.. När det känns som om någon eller något ryckt en del ifrån dig... Då gör det riktigt ont.
När tårarna sipprar ner för dina kinder och det svider i ögonen, fast du inte förstår varför, och det bara värker, överallt! Vad finns då kvar att göra?

Att tänka tillbaka på sitt liv, att för mig tänka tillbaka ett år är smärtsamt. Att tänka på det senaste året jag levt ger mig oerhört blandade känslor.. Att tänka tillbaka på var jag exakt för ett år sen stod får mig att tänka över en hel del saker. Gjorde jag rätt då? Ja, det måste jag gjort, det var det som kom av den situation jag satt i och det var det som var det bästa för mig då. Men nudå? Efter allt jag upplevt och gjort, på bara ett år! Vad händer nu? Jag gav ju bort, eller rättare sagt valde att ta bort en av de mest betydelsefulla sakerna i mitt liv och har idag egentligen ingenting att fylla det tomrummet med.. Utan det står tomt, i väntan på att någon ska komma och fylla det, vilket inte är en lätt uppgift, för det är stort och kräver mycket.

Visst, ibland kanske man inte ska fundera så mycket.. Men det kommer också de stunder när allt bara kommer ifatt en i 190 km/h, och det känns ju ganska rejält.

I övrigt, helgen var grym! Rock fest i Åre med galenskaparna, kan det bli bättre? Och jag lovar, det var inte bara temat rock fest utan det blev rockfest på riktigt :P Alla var utklädda från topp till tå, glas krossades, gitarrer slogs sönder och ja, jag vet inte allt vad det var! Dagen efter var 2:an fylld med glasskross en decimeter upp bakom baren, TJOHEJ vilket party!

/ Tove Sand




Dagens smäll..

Ja, dagens smäll består av en rejäl baksmälla... Fy faan!

Gårdagen bestod av mycket stress och 1000 olika saker skulle hinnas med, en blandad kompott dessutom, då blir det ännu roligare! Kan inte all måsten bara försvinna ur mitt liv, det skulle bli allt ljuvt då..

Efter all stress så kom äntligen kvällen och Maja som idag fyller 18 år skulle firas!
Jag Maja Sandra och Sofie korkar upp och när klockan slår 12 sjuder det av sång, inte allt för ljuv dock.
Efter det släpade vi ner Maja och henns karriär på krogen tog sin start på Svenssons kök och bar, Sundsvall! Efter att ha fått i oss lite mer drickbart och drivit med de flesta styr vi mot Liquid i hopp om lite mer röj. Och visst fick vi det, ett fullsmokat liquid och vi finner snabbt vår plats på jorden, baren!
Här beställs det hejvilt, ingenting får missas och vi kommer efter ett tag på att vi känner om som tjejerna i sex in the city. Självklart blir det en disskusion på en gång om vem som är vem och jag fastställer snabbt att jag måste vara Carrie!?

Efter en hel del beställningar så blir vi bjudna på efterfest av bartenderna och efter det skickar de in drinkar och shotar av alla dess slag!
Klockan lider mot två och det är stägningsdags, men vissa gäster får tydligen stanna kvar, så vi hjälper till att plocka lite sedan fortsätter vi njuta av nya smakupplevelser.
Alla vi tjejer blir hungriga, och får en dam inte sin mat så vet alla hur griniga vi blir, så vi styr stegen mot eldorado för att hämta med lite käk till efterfesten som hålls hemma hos ena bartendern.
Vi tackar gud för att eldorado finns och tar våra flottiga pizzor och går med den andre bartendern och dörrvaken till lägenheten. Öl och pizza klockan 3 på morgonen, kan det bli bättre? haha!

En del av skaran börjar bli lite sega och vissa styr stegen hem, men jag och sandra kämpar på glatt långt in på morgonen. Men jag kan säga att tequila race klockan halv 5 på morgonen är inget att rekomendera, iallafall inte dagen efter! Och äntligen, klockan 10 i morse infann jag mig äntligen i min underbara säng och somnade gott in med en av mina värsta bakfyllor... Tack för den gången tejer!

Imorgon styr stegen mot Åre, få komma bort lite och bara hänga med mina underbart härligt helt sinnessjuka grabbar!

Worlds greatest / Tove Sand

Wonderful world?

Sometimes I fell so full of love, it`s just comes spilling out..
It`s uncomfortable to see, I give it away so easily
But if I had someone I would do anything, I`d never, never ever let you feel alone
I wont leave you, leave you on your own!
But who am I to dream?
Dreams are for fools, thet always let you down..

But I wish that I could make it better
I`d give anything for you to call me, or maybe just a little letter?
We could start again..

I konw that it`s a  wonderful world, but I can`t feel it right now
cause I thought that I was doin well but I just want to cry now..

Tvivel

Ja då var man tillbaka till det som jag nu stått ut med så länge.. Av vilken anledning hamnade jag tillbaka i dessa gamla mönster?
Du fick mig att börja tvivla igen, tvivla på att det finns nått där ute, tvivla på mig och tvivla på en av de saker jag tror mest på..
Det spelar ingen roll vad någon säger till mig nu, det spelar igen roll om ni säger att: "Fan Tove, du som fått tagit alla dessa smällar och stått ut med det mesta, vi trodde inte att det skulle bli så den här gången, du var lycklig, och du vet att vi älskar digdig och du vet att du är värd allt av det bästa"
Jag har hört det för många gånger, och jag tror inte på det, jag vill inte höra sådant, för det är inte sant, dessa saker händer inte mig. Inte just nu, inte i detta skede i livet.

Just nu längtar jag bara till tågen som ska ta mig härifrån, åter igen....


Existens?

Jahaa, då var det prov på det här med vad som existerar eller inte.. Eller vad som utgör vad, hur man vet vad som är rätt eller fel, vad det är som påverkar oss till vissa beslut och därav ger oss ångest.
Ja det är mycket med allt iallafall... Lycka till, till mig!

Efter provet tänkte jag ta mig friheten att bli ledig för dagen, ta en runda med Kim på stan, fika lite på wanyes kanske, gå och boka om min uppkörning (pga att jag kom på att de på körskolan måste ju vara dum i hela huvet), träna lite och kanske få en stund att bara sjunka ner i soffan innan Hanna anläder hem för att mysa ett tag :)

Helgen ser rätt bra ut, ska ta en lugn utgång, mysa på lite, träna, köra bil, dricka hinkvis med te på waynes (förkylningen börjar kittla i näsan) och bara må allmänt bra hoppas jag.
 
Kärlek
Kan kärlek vara möjlig om förhållandet till den andre är så problematiskt?
Kärleken förutsätter två fria medvetna varelser. Samtidigt finns hos båda behovet av att kontrollera och äga. Man avkräver därför löften av den man älskar: Du måste vara trogen, du måste komma tillbaka, du måste alltid älska mig!
Vi försöker förslava den vi älskar. Samtidigt irriteras vi av dessa löften, om vi får dem. Å ena sidan
vill vi äga den andres frihet, å andra sidan vill vi vara frivilligt älskade. Vad tjänar det till att försöka tvinga någon att älska en? Kärlek måste alltså vara både fri och bunden, ett frivilligt fångenskap. Kanske kan man kort ögonblick undvika att se den andre som objekt, vi ser ist'ället världen med den älskades ögon. Kanske känner vi oss för en stud inte överflödiga. Men i stort förbli kärlek en hopplöshet.
/Jean-Paul Sartre


Tisdag

In my life I don't mean much to anyone
Lost my way, can't go back any more
Once I had everything, now it's gone
Don't tell me again coz I've heard it all before

Some people say that I'm not worth it
Made mistakes but nobody's perfect
Guess I give it a try

I got one last chance to get myself together
I can't loose no more time it's now or never
And I try to remember who I used to be
I've got one last chance to get myself together

Time has come for me to change your game
I can't carry on like this I will loose my friends
Don't say that you have given up on me
Just give me the time and space to heal my head

Some people say that I'm not worth it
Made mistakes but nobody's perfect
I guess I give it a try


Du är värd det!


Skolan skolan skolan!
Har haft ungefär en halv lektion idag, aaaaah, varför anstränger man ens sig för att gå hit?
Ska kila ner till Hanna nu och sedan gå och fixa en del nödvändigheter och sen sista körlektionen innan uppkörning, nära nu!:) Sen kan jag göra ungefär vad jag vill när jag vill.. Skönt att susa ner till sthlm med bilen så fort jag känner för det!
Nästa helg är det rock fest i Åre med, vilket hålligång!

I`ll give it all to you
/Tove Sand

I don`t

like to be alone in the night....
Särskilt inte efter att ha träffat dig!

Nu är det väntan som återstår, tiden får utvisa vårat öde..
Kan inte allt de andra sluta stå i vägen för oss? Kan vi inte bara mota bort det på något sätt och fortsätta på det underbara vi redan påbörjat? Jag vill inte låta det vänta..

Ont i kroppen, för den värker efter dig och din närhet, efter ditt skratt och din röst...

Jag väntar här och du där, vi ska lösa det, jag bara vet det!

Du får mig

Snälla, NEJ!

Fan också fan också fan också fan också fan också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill inte att drömmen ska gå i kras, jag vill ha dig, jag vill vara med dig, BARA DIG!
Försök, jag vet att det är svårt, men snälla älskade du, försök!  Jag vill hjälpa, så snälla låt mig få göra det...

Jag kommer ihåg den tiden jag var rädd och ville gömma mig undan allt som har med att komma någon nära, att våga släppa nån in under skinnet.. Den tiden är för mig förbi och det var någon eller några som tog mig ur det, för man klarar inte allt själv. Det går inte att vara superhjälte på heltid, man kan inte alltid vara lika hårt som sten, utan ibland måste man bara mjukna och släppa hämningarna.

Allt kan dessutom vara smärtsamt, men man kan stå ut med det för ett tag för att sedan se det goda som kommer efteråt. För efter regn... kommer solsken! Och jag att din sol ska lysa på mig....

Going home..

.. to my homegirl!
Ja, är det någor jag verkligen saknat så är det Jay, shieeet girliiee!

Sitter just nu i Hälsingland,Bollnäs,Fjäle! Väldigt givande ställe (?) Men vackert är det iallafall!
Jag blev avsläppt här igår kväll av Jörgen och Ninja, eftersom att mamma är här hos gubben sin, så jag idag skulle kunna ta bilen hem med mammsen och åka hem till kära (?) Sundsvall..
Ska väl få åka snart, måste bara klä på mig och ropa på mamma att packa väskan, för nu ska vi hem! Även fast jag gärna vänt om och kört tillbaka till sthlm och stannat där, för resten av mitt liv! Nej just det, jag ska ju till NY, hmm, det får vänta till senare.

Tränade igår med Ninja, hon är instruktör, så idag har jag väldans träningsverk! Måste se till att de på ego skärper sig, efter pass ut och pass in där så har man inte ens en gnutta värk...Hmm!

Vad väntar hemma?
Förhoppningsvis en jäkla massa snö, kyla och mängdvis med gos !:)

Nu ska jag packa ihop de jag hunnit sprida på några timmar och sedan bege mig hem till lilla Sundsvall igen..

Puss och Kram, alla mina hjärtebarn!