Nae, inte igen Tove

Ps, I love you = livsfarligt for Tove.....
Att jag aldrig lar mig, va?!?!
Ett stort tomrum nu, vill fyllas av karlek, saknar alla (las nastan alla) man som funnits i mitt liv.
Ge mig en stor stark karl men skaggstubb och armar som orkar lyfta mig!

Nu ska jag sova och invanta morgondagen och en ny harfarg!

Sleep tight



Mandag, tisdag, onsdag

Something is missing...

Sol aterigen, och har sitter jag, kraftigt forsenad in i duschen.
Ska hem till Elin och traffa hennes familj och fika. Familjen bestar av hennes syrra, hennes man och deras barn :P
Hon jobbar egentligen inte for dem, men haller pa att soka jobba har for tallfallet, inom marketing tror jag.
Na, jag kanske skulle springa ut och in i duschen och komma ivag??
Good idea!

Love you guys!

Nar jag blir stor....

.. da ska jag vara gift med varldens finaste man, ha en skogarderob som ska lukta rosor (inte fotsvett), jag ska vara halsosamt lycklig i min kropp (?), ha ett fantastiskt jobb och helst bo i USA.
What a happy future!

Skamt a sido. Har sitter jag i casa Greenacre, mitt sallskap bestar just nu av staderskan och tankte ta mig ut pa en springtur innan jag ska ata lite och aka till Ida. Min trogna sjuekars van!
Just for tillfallet langtar ja overallt i varlden samtidigt som jag stortrivs har. Jag langtar tillbaka till USA natt sa fruktansvart, jag har Mike pa hjarnan 24 h om dygnet kanns det som, och jag saknar honom. You did great boy, took me by suprise and now I can't let you go.. fan ta dig!
Jag behover en lovestory ala UK. Och Andy fortsatter att tjata om Rob, men icke! Jag ska aka in till London och hitta min egen Jude Law. Sadesa!

Till helgen vanskas Halloween och det ar fest overallt. Ingen aning om det blir sevenoaks, thunbridge wells eller London. Vi ser var planboken tar mig. Ida ar ju i Spaninen dessutom, sa jag ska umgas med min nyfunne van Elin och jag tror Anna skulle haka pa ocksa! Fest av dess like ska det iallafall vara, full som en kastrull, tack!

7 veckor tills jag kommer hem nu, langtar faktiskt. Mest for att jag saknar mamma, faktiskt! Och sjalvklart Are, och Hanna saklart! Mest henne. Men just nu klarar vi det galant over telefon tycker jag!:)

Na springa nu! Haaaaaaaaaaarligt!

med karlek, Tove

Driving in the UK

Jaha, igar var vi ute pa en lite tripp till IKEA! trodde vi.....
Nagonstans under vagen maste det hela ha gatt galet och efter ca 2 timmar i bilen borjade vi verkligen fundera pa om nagot gatt galet.. Det hade ju varit en massa koer sa vi visste ju att det skulle ta langre tid an vanligt, men 2 timmar??
Nej inte riktigt ratt sa vi ringde Sarah, Idag "mamma" och hon sa att vi akte M25 an som gar runt hela London. Sa vi korde runt hela stan igar tills vi hittade till Lakeside dar IKEA ligger, efter ca 2 h 45 min. Val dar sa pallade vi inte ens leta ratt pa IKEA huset bland alla tusen byggnader sa vi svangde bara in pa parkeringen till varuhuset och gick in dar och kakade ist. Kllade sedan runt och avnjot en chai tea latte pa starbucks innan det var dags att aka hem igen for de stangde eftersom det var sondag.

Idag ska jag och Ida till Bluewater och handla lite och ta det lite lungt ute i deras park med trampbatar, klattervagg och jag vet inte allt dom har dar!:)
Sa ska ata lite frukost nu sen gora sig fin!

With love, Tove

Fan vad jobbigt...

Kollar runt pa lite bilder, minnen poppar upp och jag kommer pa att jag saknar er jattemycket!!!!!!
Jag saknar are och jag saknar alla dar. Sarskilt Gabbi Merike Carro och Anna.. aven fast anna inte ar dar nu. Och Stoffe saklart. Fan, jag vill inte sakna... Damn! Trodde det har skulle ga galant. Har ju gjort det hittills... Blaaaaaaaaaa!
Jag kommer sakna vintern sa jag dor. Jag saknar redan det livet... Tackbyxor och mossa, loket, festerna, skidorna, kylan, manniskorna....... Ah, jag vill grata nu!
Vet inte om jag kommer klara av att aka dit nar jag aker hem over jul, det kommer bli skitjobbigt att aka darifran...
Jag vill ha er har nu damer, nu!
Jag maste nog bita ihop nu, dunka huvet i vaggen och fa ur tankarna ur huvet och tanka: nasta vinter ar det ditt igen.
For nasta vinter ar det inget annat an vinterliv som galler! Och jag ar ganska saker pa att det blir hemma i Are. Kara kara Are!

Fick en tanke forut, kanske ska forsoka fa familjen att aka till Are ist for alperna, hahaha! Vore sjukt dumt eftersom jag aldrig akt i Alperna forut, men jag vill ha mina narmaste. Jag berattade for Colm vilket fantastiskt stalle det ar, och han verkade helt klart sugen eftersom bade skidakningen och utelivet ar bra, han ar ju en lite partylover! haha!

Na, nu ska jag ta mig samman. SKIT!

I love you guys! G, A, M, C


Love

Njuter av en ledig dag idag. Jatte skont for jag har varit dodligt trott hela veckan.
Igar holl jag pa att somna under majas gymnastik, haha! Lar ju ha sett jatte bra ut infor de andra mammorna??
Ar lite halvsjuk, jatte hostig och bara massa rossel anda nerifran magen kanns det som.

Den har veckan har gatt rasande fort och imorgon ar det helg igen!:) Och nu ska jag ha helg i 1 v och 2 dagar! och dessutom fa betalt for det! Kanns som ett skamt, men ar helt underbart. Det anda jag ska gora ar typ att stada barnens lekrum lite mer noga. Det innabar kanske en timmas jobb och betalar 75 pund!
Familjen ska till Egypten pa semester.. Inte helt fel att aka dit, men jag ar happy to be here! Vi ska pa utflykt jag och Ida, och sa ska vi till bluewater och shoppa och sa kanske vi ska aka till Brighton, kanske for att partajja eller bara for att njuta av kusten,piren och shoppingen.

Idag har jag jobbat 1 timma och sen bara tagit det lungt i soffan med SATC filmen och laptopen i knat. Nu ska jag ta mig ut pa promenad innan jag ska gora mig vacker och aka till stan for att traffa Ida och Emma hos frisoren. Ida ska klippa sig och jag ska kanske bestalla tid, eftersom det ar gratis for att eleverna ska fa ova. Man far tillomed farga haret, kostar bara nagra pund. Sa kanske att jag gor mitt roda redan nu? Kate??

Jag har kommit pa en lite ide.. Ska nog forsoka jobba lite extra nar jag kan hos andra familjer for att spara pengar till en NY resa till varen eller sommaren kanske. Kan ju faktiskt spara pengar av min lon med. Har ju 1000 kr i veckan, och det kanske man inte behover gora av med varje vecka. Har ju shoppat galet mycket pa den lilla tiden jag varit har. Redan kopt 2 jackor, 3 par skor, 1 kofta, 1 tshirt, 2 tunikor, alla sorters underklader + en massa smaskit. Och det har knappt gatt 3 veckor! Om jag fortsatter i den har takten sa kommer jag ha en overvikt pa jag vet inte vad nar det ar dags att aka hem.
Och dessutom ska jag ju spara till min Marc Jacobs....


Na, nu ar det dags for promenad sa jag hinner till frissan.

I know I screwed up - but I will love you forever
Tove

Dalig uppdatering

Ja ar ledsen for att jag varit sa dalig pa att skriva den senaste veckan. Men det har varit full rulle, kanelbulle!!

Jag har varit i London, varit ensam hemma over helgen, partajat hela lordagnatten lang, varit med Ida och shoppat!!
Helt galet kopcentrum var vi pa i lordags, ca 200 affarer, sa vi hann inte ga igenom halva ens aven fast vi var dar i sakert 6 timmar... Sa vi ska tillbaka kanske redan den har veckan.
Korde iaf dit och jag var helt svettig och skakig  nar vi kom fram. Inte helt latt att hitta dit+ lordagstrafik pa vanster sida, mycket att halla reda pa dar pa en och samma gang, hahaha!!! men vi kom bade dit och hem, sa jag var rikitgt stolt over mig sjalv!

Angaende lordagsfesten sa var det ganska lungt men anda trevligt! Kom inte hem forran 11 pa sondag morgon jag och Ida. Snacka om slitna!
Dessutom blev jag biten av en hund i ansiktet, helt sjukt!!! haha, inget storre sar men anda! Han pa apoteket tyckte jag skulle aka och fa mig en stelkramsspruta, en aaaah, lite sarsprit sa jag och det verkar inte vara nagon fara pa taket :)

Nu har jag varit har i over 2 veckor och allt kanns bra. Dock sa kommer jag sakna vintern.... Vi har ju fortfarande jatte gront och fint har. Ganska varmt fortfarande och traden ar inte kal pa en flack! Jag kommer verkligen att sakna are, saknar det redan... Men det far bli nasta vinter! Jag lovar!!!!! Jag tror bara jag behovde den har resan och tiden for mig sjalv nu. Bara helt nytt!

Nu ska jag gora mig iordning innan Ida kommer.


Ida och jag pa Oak Tree


Valkommen till casa Greenacre

Puss

1 v 2 dar

Yes, nu har jag varit har i 1 vecka och 2 dagar. men jag maste erkanna att det kanns nastan som om det ar langre. Kanns som om att avskedet pa skavsta var lange lange sen, men san ar jag, noll tidsuppfattning (for det mesta).

Jaja, har sitter jag iaf och vantar pa att tjejmandag ska borja pa tv da en massa bra gar, men en hummus macka och sovande barn som sallskap.C &C ar pa taekwando. Jag ar ratt trott, fortfarande. Sov 12 timmar fran lordag till sondag. Vaknade vid 12 pa sondag och ville inte ga upp, men jag kunde ju inte ligga dar hela dagen, hur skulle det se ut?:P
Sa jag klve upp och segade pa mest hela dagen tills jag skulle in till stan och kaka middag med Ida och Rikke. Var jatte trevligt och vi gick pa en Italiensk rest (for ovanlighetens skull?) som heter Strada. Servitoren var DO snygg och vi kom pa att det ar pa resturangerna killarna finns, haha! Det slutade iaf med en billigare nota eftersom den stackaren spillde ut en glad vatten over Ida. Han bad tusen ganger om ursakt men vi fnissade bara, aaaah det ar sant som hander alla ;) hahahhaa!

Idag har jag jobbat i 4 1/2 timme, sa da gick vi till parken jag Maja och Hannah for att leka lite och sedan gick vi pa fiket som ligger dar. Det ar aven massa tennisbanor dar, och man kan fa privatlektioner av sa kallade "proffs". Proffsen ar snygga killar som "kvinnorna" fnissar at heela tiden medan de spelar lite slarvig tennis med sina vanninor medan barnen ar pa skolan och mannen pa jobben, sickna hektiska liv va?;)
Fast faktiskt sa ar hemmafruarna har ratt busy, iaf Charlotte, men hon pluggar ju samtidigt med. Men jag tycker inte hon gor annat an flanger runt for att skjutsa, hamta, handla m.m.
Iallafall, efter jobbet aka jag med och hjalpte henne handla for jag hade anda inget battre for mig eftersom Ida var pa IKEA den lilla lyckosten, kakade kottbullar....hm
Men efter handlingen sa akte jag hem och hamtade mina badgrejer medan Charlott hamtade Sam och sen akte jag med dem in till stan for att mota Ida pa the lesiure centre for att simma. Val dar kande jag for att vara lite rebbelisk (haha?) och smet in utan att betala. De marker ju anda ingenting!! De har verkligen ingen koll i receptionen!
Efter simmningen fikade vi lite pa fiket dar och sedan hoppade jag in i bilen med min lilla familj nar de var pavag hem.

Imorgon ska jag stada pa morgonen sen ska jag mota Ida i stan halv 10 coh sen borjar jag jobba 12 igen, men jag tror faktiskt att jag ska vaga ta bilen in till stan sjalv imorgon sa jag tjanar 20 min! Spannande!

Annars da?
ja det har blev ett jattelangt inlagg, och jag vet att det kanske inte ar de mest spannande inlagg... Skriver liksom bara om vad som hander har just nu. Men idag marke jag iaf en sak... det finns en sak jag fortfarande inte riktigt klarar av, jag blir illa till mods nar jag ser den... jag forstar inte varfor, fast pa ett satt gor jag det. Det var san stor del av mitt liv..
Utover det ar jag perfectly fine. Och nu ska jag fortsatta kolla pa WE Love Mondays och invanta Lipstick Jungle och att C & C ska komma hem sa jag kan hoppa in i duschen och sen ned i min underbara sang!

Jag tanker pa er och skulle vilja ha er alla har vid min sida.

Love Tove

All night long

Oh my!
Jag sitter fortfarande och gaspar efter fredagens aventyr.

Det hela borjade med tacos middag hemma med familjen G plus morforaldrar. Sedan gick jag stappligt in med mina nya klackskor som kandes en aning hoga.
Val inne sa var det bara att satta igang, 2 for priset av 1, peeeeeerfect!
Vi traffade 2 kompisar till Ida + en massa andra aupairer och det var valdigt trevligt.
Och saklaaart ville grabbarna lara sig lite svenska, hahahahah, snacka om att vi drev dem till vansinne och trodde att de skulle fly all varldens vag, men icke, de bjod ist pa efterfest nar Oak Tree stangde vid 1.
En rolig promenad bort fanns ett "radhus" dar sjalva agaren inte syntes till eftersom han tydligen var pa overvaningen och hade annat for sig, hmmmm, nasty!!!!
Vi blev iaf bjudna pa det ena efter det andra och vi hade DO kul! Jag kommer nog inte uhag nar jag skrattade sa mycket sist?!?! Vi fick iaf varsinna namn tillslut eftersom killarna ville ha nya har jag for mig.
Sa Andy fick bli Lars-Ake, Rob blev Helge, Ida blev Kerstin, Ronja blev Berit och jag fick de fina namnet Solvej! En kille pa efterfesten fick 2, Harry Potter och Bert med de 7 oskulderna (?). Later do fanigt men AH sa kul vi hade.

Iaf sa ville jag ha en taxi nar sjalva festen borjade avdankas, men gick visst inte att fa tag pa nagon sa vi fick sitta och vanta pa att det skulle bli ljust innan jag kunde ga hem, sa vid 7 tiden hittade jag konstigt nog hem. Forstar inte hur jag hittade darifran, men ja,det gick! sa vid halv 8 i lordags morse fick jag antligen krypa ned! Haha

Nu ska jag ta mig ut i solen och ga lite latt haltande, mitt kna ar riktigt daligt for stunden och jag hoppas det gar over!
Ikvall blir det middag med Ida och Rike, en dansk aupair osm jag annu inte traffat!:)

Jag langtar efter er!
Puss

Helg!

Dagarna gar pa har i Sevenoaks och allt ar verkligen kanon bra!
Jag skriver dock inte lika mycket har i bloggen som pa resdagboken, men kanns jobbigt att skriva tva ganger varje gang :P

Igar var jag iallafall ledig fran klockan 9, innan de korde jag bil i vanster trafik for forsta gangen, spannande, HAHA! korde idag med, och efter ett tag kommer det val av sig sjalvt antar jag.
Igar da..
Jag akte in till stan efter att jag tagit mig en promenad i skogen och parken. Ar verkligen HUR fint som helst har!
Val i stan kopte jag mig 2 par nya skor och tankte kopa massa mer, men ska vanta till nu i helgen da vi atagligen ska aka till ett shoppingstalle som heter Blue Water, ca 200 butiker dar da!;)
Senn ska jag forsoka fa med mig nagon till London antingen i helgen eller till veckan, hoppas pa att en av de danska tjejerna vill aka :)
Efter shoppingen traffade jag Ida, en svensk aupair, och gick och simmade pa lesiure centret (dar allt finns). Ska skaffa membership dar nu vilken dag som helst, for de har gym, classes, 3 bassanger m.m.
Efter simturen gick vi och kakade lite nachos och guacamole pa ett mex stalle och surrade skit i en timma eller tva. Jag kopte ocksa en kamera, som var lite av en besvikelse, men den fungerar iaf sa jag kommer kunna lagga ut bilder :)

Idag har jag jobbat hela dagen och ska nu lagga mig och kolla lite pa Grey's innan jag ska gora mig iording och kaka tacos med familjen innan jag ska pa Oak Tree och partajja med tjejerna :) Hoppas pa hunkar, har faktiskt sett en och en annan tro det eller ej ;) hahaha

Have a good one

Tove

Grat,nappar och lek

Det ar ingen dans pa rosor att tillfredstalla en 23 manader liten tjej samtidigt som en 3 ar gamal ung dam vill ha uppmarksamhet. Idag har jag jobbat 7 timmar och varit sjalv med barnen mest hela tiden. Hannah och jag var ensamma har ett tag, for Maja var pa sin preschool som hon gar pa nagra timmar i veckan och Charlotte var pa gymmet. Hannah sov nar Char akte och vaknade mer ett skrik ute i vagnen. Jag tog in henne och forsokte fa tyst pa det lilla livet, lade henne men dar stannade hon inte lange. Det var da en timma blandat med skrik,skratt och grat grat grat. Trodde jag skulle fa mer panik an vad jag fick, sa det gick bra och alla blev nojda nar mamma kom hem :)

Idag har jag ocksa stadat, vikt tvatt, lagat mat, bakat kaka. Mycket att lara sig sahar i borjan, men det ar kul! Imorogn ska jag och Hannah hem till en annan svensk familj och leka med deras minsta dotter medan jag bekantar mig med deras aupair, Ida. Hoppas hon vill ta en shoppingtur med mig i helgen, vill in till London och shoppa lite :) Char har en katalog har hemma dar jag ska bestalla lite med, fiiiiiiin klanning och fina skor, dessutom converse for 30 pund och billiga underklader :) Och sa ska vi ju ut pa fredag, sa kanske ska bestalla redan imorgon sa de ar har innan, det tar visst bara 1 dag innan paketen kommer, och vill man sen inte ha det, sa kommer de och hamtar det har helt gratis, PERFECT!

Na nu ar jag sugen pa att ta mig ut pa stan har, har ju mest bara varit har hemma sen jag kom. Vilket jag valt sjalv, men det har varit sa mycket nytt att ta in! men pa torsdag ar jag ledig sa ska kolla om det ar nagon av de andra som vill hitta pa nagot! Dessutom ar morforaldrarna har da sa vill inte vara ivagen..

Nu ska jag kolla lite top model, the hills och grey's!

Lovely
Tove

Sevenoaks, London

Jag ar haaaar och det kanns jattebra!
Huset ar underbart, familjen ar underbar, ungarna ar skitungar men ack sa underbara! Och det gor mig ingenting alls att jag bor en bit utanfor London, det ar bara 25 min med tag! Och dessutom har ju vi varat egna "towncenter" med ganska mycket affarer. Dock inte sa mycket uteliv sager dom, finns typ 3 stallen att ga pa och de stanger ratt tidigt. Men man far bege sig in till London eller sa far man aka till nagon av de narliggande stallerna!

An sa lange har jag bara traffat tva av de andra aupairerna som de kanner. Men ska traffa en annan imrogn eller pa onsdag. I hope shes nice!:)
"Jobbade" fortsa dagen idag och det gick bra. Nu ar de ivag pa en liten get together som de svenska fruarna har pa madagseftermiddagarna :)
Har egentligen jattemycket att beratta men jag skriver mer om det i resdagboken, sa kolla dar ist. Finns under alias Tove Sand.

Jag har det iaf bra och det kanns bra!

Puss

Pust stånk och stön

Ont i kroppen som bara den efter gårdagens släpande av min otympliga väska.
Men det är så skönt att vara här igen, jag saknar stockholm! Och det känns som om jag skulle vilja stoppa tiden här och nu, för ett tag. Men imorgon bär det av, till nästa storstad! Jag både längtar och fruktar. Måste nog bara komma iväg och dit så ska det nog kännas super!
Igår myste jag med Dessan och matilda över en fika. Sedan mys mys mys med andra familjen Sand Wallonius.
Idag har det varit shopping på schemat och lite har jag väl fått inhandlat. Btxor, klänning och underkläder. Ska nog bege mig och köpa en kofta som jag hittat också, lika bra att passa på!
Jensa ochjag tog oss en lite promenad i förmiddags också, snackade lite strunt. Och ikväll ska vi på bio med Elin och så ska vi bara hänga lita, prata om livets stora och ja, ni vet.
Imorgon ska vi väl mest bara gör ingenting innan vi åker mot Skavsta, Jens är en god bror och skjutsar mig.

Nu ska jag träffa Rebecca och säga hej då, hon ska ju också ut i världens och flänga inom kort!

Kärlek, Tove

Goodbye

Då hade de sista avskeden tagits och Jomman och Sussi gick just genom dörren.
Dagen har varit rätt jobbig och jag har bara varit snurrig.. är inte färdigpackad ännu, men snart.
Huvudet värker och jag måste duscha, och sova sova sova. Klockan får bli ställd på 06.20 för att hinna med att dubbelkolla innan bussen mot stockholm går.

Är för trött för att beskriva hur det känns just nu. Fortfarande 2 dagar kvar dessutom tills planet lyfter.
Men jag kommer att finnas här och på resedagboken, så det är bara att följa med mig genom denna upplevelse!

With love

Tove

En kärlekshistoria

http://www.youtube.com/watch?v=j392AUwFLbc

Varje gång jag ser det där så får jag den där hjärtskärande men ändå varma känslan inuti.

Finns även några andra historier, känns som om vi alla upplevt det som försöker berättas i dansen.. Iallafall de som älskat. Älskat någon så mycket att det gör ont.
http://www.youtube.com/watch?v=dr9cZk_ExVI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UeKkUQAWkgU&feature=related

Ja det är inte svårt att räkna ut att So you think you can dance tillhör ett av mina favoritprogram.
Ikväll går finalen och jag hoppas verkligen det är någon av dessa två som står som segrare!

Nu ska jag fortsätta pilla, packa, städa och vara totalt förvirrad.

Tove