Helg med sol

Äntligen helg, igen! Veckorna går så fort och det känns som om jag knappt hinner med mig.. fast vad gör jag egentligen?

Religionsprovet i morse var ju ett skämt iaf, jag fick totalt hjärnsläpp när jag väl kom in i klassrummet och skulle börja skriva, det var som om allt jag läst var bortblåst... Jag lyckades väl knåpa ihop poäng till G, verkligen jätte bra..
Nu är jag dödstrött eftersom de senaste dygnet har bestått av 10 gånger mer vaken tid än sovande känns det som och jag skull helst av allt ligga inne hela helgen och bara SOVA! Men eftersom det är så fint och varmt väder kan jag ju inte det, så nu ska jag göra mig klar och gå ned på stan med Hanna och Ida, sen kommer mami och vi ska handla lite saker och ikväll blir det mys med Hanna!

Imrogn ska jag träna på morgonen, sen lär det väl bli stan på dagen eller liknande, och på kvällen vill Hanna gå ut.. Men jag får vara chaffis i helgen för jag pallar inte vara helt död på söndag eftersom jag har en del skolarbete att göra då.. suck!

Så nu åker kläderna på och ut i den underbara solen
/Tove Sand

Gammal vänskap..

..rostar aldrig!

Igår morse var det engelska prov direkt på morgonen, var inte många poäng man missade på det skulle jag tro eftersom att det måste vara ett av världshistorens lättaste prov, och det är ingen överdrift!
Sedan så ringde min gammla vän Sanna och frågade om vi skulle ses ( som vi för övrigt sagt att vi ska i kanske 5 månader nu), så det blev träning efter skolan och sedan begav jag mig ned på Wayne's där vi skulle ta en te och prata om allt som hänt i våra liv...

Efter ca 1 ½ timma där så tyckte Sanna, eftersom det var onsdag och allt, att vi kunde gå ut och kolla läget och kanske ta en öl eller två. Så visst, jag hade ändå inte ätit någon middag så vi begav oss upp på biteline så jag fick köpa och det blev väl ungefär 3 öl var, haha! Vi hade inte fått nog då heller så vi gick ned mot stan, Svenssons var stendött så vi betämde oss för att gå på liquid eftersom deras daquaries (eller hur det stavas) är de bästa!! Så där blev det några sånna, öl och vi slog tillomed på stort med tequila, haha..

Sedan tackade vi för oss eftersom att tröttheten började ta över helt och hållet och styrde stegen hemmåt. Väl hemma så kom jag på att det var tvätt som skulle hämtas så vi smög oss ned i källaren till tvättstugan och sedan tillbaka, så tyst som möjligt för att inte väcka mamma.. Efter det slänge vi oss i sängen och somnade väl mitt i ett samtal..

Halv 8 i morse vaknade vi båda, hur pigga som helst och Sanna betämmde att hon skulle gå till skolan ändå, men en timma senare ringde hon och sjukanmälde sig, så länge varade den kämparglöden! Så vi segade på och somnade till slut om i ca 2 timmar innan vi gjorde oss i ordning för lite lunch nere på stan. Så vi åkte och köpte sallader och satt oss på en bänk i solen innan vi begav oss ut på IKEA för att kolla på soffor åt mig.. Jag kommer nog aldrig kunna bestämma mig för vilken det ska bli.. Efter det blev det mjukglass och så gick vi ut och satte oss i solen i en timme..
Och som avslut på dagen sitter jag nu i skolan på kreativt skrivande, ska egentligen sitta och skriva klart min novell, men den har jag såklart hemma så jag har absolut inget att göra här förutom att förgylla med min närvaro, haha!

Ikväll blir det pluggnig på hög nivå eftersom det är religionsprov på kristendomen imorgon, men innan det ska jag ta mig en tupplur ute i solen!

Våren är äntligen här
/Tove Sand


1 vecka..

.. sen kommer välbefinnandet och leendet :)

Idag hade jag en segstart tills mamma kom hem från jobbet vid halv 11 för att hon skulle hämta nått och stack in huvet i mitt rum och skrek "Men kliv upp och ut i sooooooooolen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Härligt sätt att vakna på?
Så jag klev upp och tog på mig träningskläder och tog en runda ute i det varma vårvädret..

Skolan infann jag mig i vid halv 1 och fick reda på att vi bara skulle göra våran marknadsförningsredovisning och skulle sedan bege oss ned till mitt universitetet på en föreläsning, som varade i ca 2 timmar och var så ointressant och onödig! Varför föreläsa som sociologi och stadsvetenskap för ekonomer? Och varför ska man ens behöva sitta där och genomlida 2 timmar om man inte är det minsta intresserad av att läsa vidare, särskilt här i Sundsvall..
Iaf, jag genomled det hela och gick sedan hem för att få i mig nått innan mötet med SFGF, som varade i 5 min, och begav mig sedan bort på ego för ytterligare ett träningspass, skönt!

Nu ikväll har jag mamma och pappa gjort upp en "budget" för allt med student och liknande.. Mamma verkar allt annat än nöjd..
Och nu har jag just läst lite för engelska provet imrogn, som sägs vara det lättaste provet i världshistorien! Ska nu borsta gaddarna, slötitta lite på tv och sedan lägga mig för att plugga på lite mer..

Baby I´m trying
/Tove Sand


Cause you need a real girl

Förvirring.. Men du vet så väl!

Måndag och jag kunde inte längta mer till nästa vecka redan, kunde inte längta mer efter honom..
Men veckorna går snabbt nu för tiden och all tid bara flyger förbi, och allt bara flyger ur mina händer känns det som! Hälp, snart är dagen (studenten) kommen och det är en del kvar att göra.. hm, ska väl gå ihop på nått sätt..

Dagen har varit skön, var i skolan till 1, var därifrån halv 3! Gick med Kejtan på stan och sedan coffee middag.. Sedan hem för hon skulle fixa och färga håret, och efter ca 2 ½ timma fick vi äntligen åka och träna!
Nu har jag precis duschat och fikat och tänkte faktiskt snart krypa ned under täcket, för imrogn ska jag upp och träna och vill helst inte vara döende när klockan ringer..

Love
/Tove Sand

Söndag

I´m trying to be good, good enough for you
Trying to be avalibal for you
Trying to please you
Trying to be the best girl, in the world
All just for you

Bakis dag, så in i helvete...
Jag och Sandra rullade hatten lite väl många varv igår och mådde som vi förtjänade när våra ögonlock med otrolig försiktighet öppnades i förmiddags!
Vårdagsjämning idag med, så 1 timma mindres sömn, var inte direkt det som behövdes idag.. haha!

Efter en seeeg start och mycket sömn hemma hos Sandra så tog jag mig upp ur sängen strax före 4 och begav mig hem för att kasta mig i soffan och tugga på några mackor, eftersom det är just för tillfället en pärs att laga mat här hemma när köket idag blev ett kaos.. Vi ska göra om diskbänken och sätta nytt kakel och hålla på, så vi har inget vatten, ingen diskmaskin eller något just nu,så det blir väl hämtmat i några dagar nu..

Nu kom mamma in, så ska konversera lite med henne och sedan återvända till min favoritplats på jorden, min underbara soffa!

Nästa vecka kommer min baby hem, längtan!

 för det fanns något så underbart
kanske var det kärlek av blommor brända av elden
eller så var det bara vinden som gick förbi
vi vet inte och det kommer inga fler tåg ikväll
men jag vet och förstår hur vågorna tänkte när de sakta blev mindre
ändå kan jag inte glömma, nej jag gör aldrig det
för, för mig var det som att stå under ett forsande vattenfall

Naturkunskap B

Måste vara ett av det onödigaste ämnen jag läst! Vad ska jag med de här kunskaper till?! Inte precis att jag kommer ha använding av kunskaper om mördarceller eller liknande när jag i framtiden öppnar min butik, nej, det är helt enkelt inte nödvändigt kunnande för min del.. Men det är bara att kämpa till sig ett G så att man inte sänker meritvärdet med ca 0.6 ...

Igår skrev jag klart min gästlista till studentmottagningen och mamma höll på att få en hjärtattack, ca 70 står som inbjudna och det är säkert några fler som kommer att rammla till! Eftersom det är några som kommer att åka runt på en del mottagningar så är det inte alla som kommer vilja ha mat, men man får ändå räkna med att ca 60 kommer att käka, så planera mat för 60 personer gav mamma mer eller mindre andnöd, och inte bara pga maten utan allt som kommer till eftersom jag är en rätt krävande ung dam ;)
Jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut i trädgården och hur vi ska ordna allt, men mamma och pappa hänger bara inte med på noterna ännu, sedan kommer vi till alla kläder och grejer som ska finnas, klänning till trappan har jag redan, men frågan är ju hur ren och fin den kommer vara efter lastbilen? Så då har jag hittat en annan som jag skall byta om till senare som jag även kan ha på kvällen. Sedan kommer vi till skor, skor skor skor måste jag ju ha som passar till klänningarna. Och sen så ska mamma sy min studentbal klänning, den måste jag också fixa skor till, men jag måste hitta rätt tyg till klänningen först! Och sedan ska inbjudningar skickas ut med, det måste göras nu i april så folk som inte bor här som ska komma hinner planera :)
Som ni ser är det en hel del att stå i, haha!

Nu efter denna oerhört tråkiga naturlektion är det ytterligare en mycket intressant, religionskunskap (kristendom) och sedan är veckan äntligen över och jag får gå och träna..
Kvällen blir nog lugn hemma med mami, morgondagen består av Sandra och partey!

Bon weekend
/Tove Sand

Torsdag

I don`t wanna be a fool in this game for two,
so I`m leaving you behind..

Idag är jag mosig trött och har ont i huvet, så tog mig friheten till en hemma dag för att kanske hinna med lite skolarbete och vila!
Jens är ju kvar hemma tills ikväll med, så det blir nog lite lunch och lite stan med honom...
Men först ska jag åka och hämta pumpkin!


Dagen har resulterat i att jag och Hanna åkte och handlade, sedan hämtade vi Jens här hemma och åkte ner och käkade lunch på la stada.. Sedan strosade vi runt lite och hamnade som vanligt på Lee ett bra tag, vilket ledde till att jag som alltid börjar busa med Alfred (stefans hund) och fick med mig honom därifrån för att ta ut honom på en rejäl promenad!
Jag och Hanna åkte hem och bytte om och tog oss ut, gick upp till sidsjön, fick runt, sen tillbaka ned hit, och sedan ned på stan för att Hanna hade glömt att hanlda nått på ICA och sedan gick jag med henne hem till sig och tog en liten runda till med Alfred, så efter 3 timmars promenad så gick jag tillbaka med honom! SKÖNT!

Nu kommer snart papi, så då ska vi i kärnfamiljen käka middag tillsammans.. Det är inte varje dag det händer!
Sedan ska jag lägga mig i ett långt varmt bad och sedan bara slappa i soffan..

World's greatest
/Tove Sand

I will be living my dream

YEEEEEEEES!
Fick just ett kärt samtal av min nya arbetsgivare nere i sthlm på Götgatan 42.. Där skulle jag från och med v 14 och under sommaren jobba extra, men jag har fått jobb, som är mer än halvtid!!! Just nu känns det som en lättnad och jag vet att jag säkerligen kan packa väskan och dra veckan efter studenten, TJOHOOOO!!! Nu är det bara ett extrajobb på sidan som saknas, men det ska väl inte vara så svårt?! Då tar jag i stort sett vad som helst, det handlar ju bara om nån gång då och då..
Så snart ska lappen om lägenhet upp i butiken, för det har visat sig vara ett effektivt vis att få en på, och jag ska leta runt som en galning själv med.. Så, lyckan just nu, är inte långt ifrån total!!

Saken blir inte värre av att jag om 45 min ska åka och hämta min käre broder på tågstationen!

32 skoldagar kvar nu, sedan är det klappat och klart!
/Tove Sand

Tidigt

Det trodde jag aldrig, men jag tog mig upp! 07.55 var jag upp och på benen och nu sitter jag på krativt skrivande, morgonlektion, tisdag! Helt otroligt, jag har inte varit på denna lektion sen kursen startade i stort sett, haha!

Solen skiner och jag vaknade på ett betydligt bättre humör idag än igår. Idag ska jag göra mycket hade jag tänkt, ska hinna med både att träna, umgås, en fika med sandra kanske och pusta ut framför desperate housewifes..
Det här kan inte bli annat än en bra dag!

Funderar över helgen, vet inte riktigt om jag ska fly stan eller inte.. Funderar på att fråga pappa om busspengar och ta mig ned till sthlm bara för att få vara, skadar ju inte att jag får vara med min skitunge på köpet ;)
Nä, nu ska jag skriva klart min "inre monolog" och sedan gå och göra nån marknadsföringsuppgift som tydligen skulle vara halvgjord idag, suck!

Hold on, don't doubt
Don't ever ask yourself if I let go, cause I never will
As long as you trust me and want me to be, I will be here day and night
Don't ever question my motives, cause there are non
The only motive I`ve got, is to be with you
/Tove Sand

TRÖTT!

Fuck you and have a nice day...
Ungefär på så bra humör är jag idag!


Som det kanske märks så har jag inte varit på vidare humör idag.. Vaknade verkligen på fel sida, var sjukligt trött och allt känndes bara så meningslöst.. Resväskan och första bästa buss härifrån känndes inte långt bort!
Har haft 2 lektioner idag, och emellan dem har jag städat och donat på här hemma, sovit en hel del och funderat funderat och återigen funderat.
När jag väl kom hem, rätt nöjd ändå efter engelskan och lägesrapporten, så damp jag ned i soffan, helt slut och somnade väl på några minuter.. Mamma kom hem och undrade hur det var egentligen och jag hade inget vettigt svar, så hon ordnade mat och allt till mig! Även hon kan vara bra snäll ibland, min kära mami..

Nu kom jag nyss hem från Kate, vi har pratat om livets allvar och jag fick ur mig en hel del oväntat, jag visste inte att allt det fanns inom mig ?

Känns som om att läget just nu suger en del energi ur mig och ja... det är dags för ett bad sen en lång natts sömn!
I care for you, I realy do
/Tove Malin Sand Bergstedt

Snöstorm

NEEEEEEEEEEEJ! Våren kom, trodde vi ja.. Nu är snöstormen ett faktum här utanför mitt fönster och ja är mycket less, vill ju ha vår nu, på en gång!!!

Dagen ska spenderas här iaf, framför skärmen.. Har en del skoljobb att skriva, känns väldigt inspirerande?

Gårdagen då? Jovisst skrev den sin historia, men inte rikitgt på det sätt vi hade tänkt oss... Var en lite mer tråkig berättelse, som jag idag tänker glömma! Och sen att jag alltid ska visa mig på styva linan ibland, det är ju något onödigt.
Nä, nu tar vi oss i kragen och låter aldrig gårdagen gå i repris!

Ska väl röja undan lite nu sedan ta tag i svenskan och engelskan..

Puss
/Tove Sand

Våren

YEEEES, energin börjar komma tillbaka och vårkänslorna sprudlar!

Idag mår jag utmärkt och har haft en långfika nere på charm med flickorna flies! Det fick med mig ut ikväll och denna kväll kommer bli händelserik, det hela började nere på charm och det känns som om denna kväll kommer att bli oförglömlig och lång, haha! Allt har ju sin egen historia som sagt, och denna dag kommer definitivt skriva sin!

Jag är glad glad glad glaaaaaaaaad och jag tycker om min baby så mycket så jag skulle just i detta nu kunna springa maraton ned för att bara pussa på dumstruten och springa hem sen! Glad är alltså ordet vi söker idag, ren lycka över att livet börjar komma mot sina ljusa tider!

Nu ska jag piffa, sen kommer tjejerna och sedan ska kvällens långa historia påbörjas!

Love
/Tove Sand

Tid

Ännu ett avsnitt av Grey's och allt mer faller på plats.. Bättre serie får man leta efter, och klokare!

Tid, det behöver vi alla.. Och alla behöver det till olika saker. Vissa behöver den till att skriva klart en uppsats, göra klart ett arbete, betala av en skuld, eller bara att göra sig i ordning... Andra behöver den för att hinna tänka, bestämma sig för nått och göra stora beslut... Andra behöver den för att läka sår, för att läka sig själva och förbereda sig för ett "nytt liv" dvs en ny start, början på något nytt..

Vi behöver den alla som sagt, men sen får man inte glömma att vi har inte all i världen heller.. Man lever bara en gång och vi, iaf inte jag, har inte tid till att sitta och vänta in eller ut något. För tiden, löser inte allt och läker inte alla sår! Så, ge bara tid till det du vill ska ha sin tid och sin fas i ditt liv..

Don't let me down
/Tove Sand

---------------------------------------------------------------

Tog mig iväg till skolan iaf, en lektion kan jag ju stå ut, så nu sitter jag här på Kreativt Skrivande A... Tänkte att det är lika bra att jag går hit och visar mig eftersom det var ett tag sen jag var här, men jag gör ju allt mitt arbete i den här kursen hemma och är snart klar med det mesta med, men tänkte att Roger kanske uppskattar att se mig nån gång med, haha!
Känner att det kanske inte var sådär jätte bra av mig att gå hit, men jag ville bara få gå utanför lägenheten för en liten stund..

Jag funderar på om jag ska orka ta mig en liten promenad sen eftersom det är så underbart skönt väder, men jag känner mig redan rätt hängig och jag har bara varit ur soffan i en timme..  FAAAN, att jag skulle bli sjuk just nu!!!

Nä ska väl fylla på nån uppgift och se om jag kan göra några förbättringar, sedan blir det hem under täcket igen..

Sänkt

Detta kommer inte lägligt men jag är sjuk.. Jag är ju aldrig sjuk!
Vart smådålig i måndagskväll, men inget värre än lite kramp i magen..
Sov jätte dåligt hela natten även fast jag hade min baby bredvid mig! Vaknade på morgonen och var seg som jag vet inte vad men tog mig iaf upp och ut en stund i solen..
Sedan hem för jag var tvungen att vila innan jag skulle iväg med ali en sväng.

När jag kom hem blev allt bara värre och energinivån sjönk rejält och jag hade smärtsamma kramper i magen så vi tog tempern som visade 38,5 och ringde nån sån där sjukrådgivning uppe på sjukan. De sa att eftersom jag hade feber kunde det vara rätt akut, så raka vägen upp på akuten då. Där fick mamma och jag spendera hela kvällen och tog lite tester och så men de kom inte fram till vad det kan vara, så det var bara för mig att åka hem igen för att de om det blir bättre eller sämre.. Så just nu väntar jag bara och ser.

Försökte iaf ta mig till skolan idag, 1 lektion höll det sen var det bara hem och däcka i soffan.. Där har jag legat nu hela tiden och energinivån är runt 0.. Och ingen mat går i, bara några ynka munnar av blåbär och nyponsoppa, mumma ?

Nä nu ska jag gå och sura över att ali åkt "hem" igen och längta tills jag åker ned, dvs snart! haha

Här kommer våren
/Tove Sand


Äntligen hemma?

Det skulle jag inte vilja påstå..
Har haft det grymt bra och haft underbar skidåkning (iaf de 2 första dagarna)
Dock så skedde det ett missöde på vägen upp.. Hanna fick magsjuka och fick redan morgonen efter ta första bästa tåg hem, nu när hon äntligen följt med...

Nu är man iaf här och det är inte långt till nästa lov som tur är, 3 ½ vecka sen är det påsk!
Då blir det Åre några dagar sen ned till sthlm och jobba!

Igår kväll var det mys på Majas balkong sen var jag chaffis till ca halv 5 i morse, har varit något seg idag!
Så jag Sandra och Sandra har bara legat i soffan och kollat film!
Och nu ska jag till soffan och mysa, sen blir det SÖMN!

Amy Winehouse - Rehab

Babyn...
/Tove Sand

Sweet escape

YES, nu om några timmar så bär det av uppöver !
Vi är nog de sista som anländer nu, alla andra är redan där, eller Alex, han kommer imrong eller på torsdag :)
Tjohooo, det kommer bli sånt drag, sportlov och påsklov är det bästa där uppe!

Dagen ser ut som så att nu måste jag duscha eftersom jag varit och tränat, sedan ta mig ned på stan för att inhandla en del saker.. Sedan förbi sofie och Sandra för att kolla läget och lämna sandras skor. Hem och packa efter det och om jag hinner ska jag landa i soffan ett tag innan Hanna kommer ned och pappa kommer för att hämta oss för att sedan bege oss..  En del att hinna med på 4 ½ timme, men vadå, lite stress har aldirg tagit kål på mig förut!

 
Jag och Hanna har även kommit fram till att vi måste åka till bulgarien eller liknande i år igen, men i år blir det innan studenten! Men först tar vi tag i Åre nu och gör det ordentligt, sen så tar vi semestern :)

Ska även skriva med ett grattis till Joakim, som idag tar ett steg närmare 20 idag, dvs blir han 19! Grattis !

Simma lungt
/Tove Sand

Lovely

I'm obessive when just one thought of you comes up
I'm aggressive, 'cos just one thought ain't close enough
You got me stressing, incessantly pressing the issue
Cause every moment gone you know I miss you
I'm the question and you're of course the answer
Just hold me close boy cause I'm your tiny dancer
You make me shaken up, I'm never mistaken
But I can't control myself, got me calling out for help

Just your presence and I second guess my sanity,
yes it's a lesson, it's unfair, you stole my vanity
My tummy's up in knots, and when i see ya it gets so hot
My common sense is out the door, can't seem to find the lock
Take on me, you know inside you feel it right
Take me on, I could just die up in your arms tonight!

Dagen börjades med stavprommis, sen kom Sandra och jag segade lite väl hemma..
Ned på stan där vi mötte upp Ronny och Oskarsson, käkade och surrade skit som vanligt på Charm sedan köpte vi gardiner till Ronny och Sandra köpte kuddar som hon ska ha i hennes lägenhet som hon flyttar in i om några veckor..
Jag uträttade några ärenden och sedan köpte vi fika och åkte upp till Ronny där de just donat och fixat med gardiner och tavlor.. Har även snackat lite skit med babyn, för han pratar så mycket blajja, haha!

Ikväll blir det jag och Sandra som ska dega, ta en långpromenad och förhoppningsvis kolla på någon dålig gammal kärleksfilm? Lovely, haha!
Och imorgon då bär det av upp till underbara underbara Åre där en hel del skidåkning, partajjande och alla mina extra storbröder väntar, efrersom att alla kallar mig syrran, haha!
Och sedan när jag kommer hem kommer babyn med, kan det bli bättre?

Puss
/Tove Sand

Trött och Uttråkad

All I want to know is that I'm safe
Don?t wanna lose the love I found
Remember when you said that you would change
Don?t let me down



Trött och uttråkad..
Men jag antar att en söndagskväll kanske inte har så mycket mer att erbjuda?
AH, ta mig härifrån!!
Innan studenten ska jag iaf varit på semester, det blir en sista minuten i mitten av maj för mig och några st, bla Pumpkin ville med, SÅ SKÖNT! Sen ska jag jobba en del nere i sthlm med, ännu skönare..

Nä, sängen ser inbjudande ut eftersom träningspasset infinner sig vid 9.30 tiden imrogn!

With love
/Tove Sand

100 dagar kvar

It`s you who makes my knees shake, my heart beat, my mouth smiling...

Yes, Igår var 100 dagars festen på Aveny! Mycket dans och glada miner, men jag må då säga det, att det här med att gå ut är nog inte riktigt min grej längre.. haha!

Tog mig hem nånstans vid 4 när jag lokaliserat Kalle och hans kompis på efterfesten där Sandra var, jag själv pallade inte med. Utan gick hellre hem och surrade skit med min baby!

Dagen idag började jag seegt och långsamt, åkte och hämtade mumin strax efter 12 och så köpte vi max mat sen hem och mumsade och skrattade gott åt alla hennes gårdags bedrifter, vilken kvinna! hahaha
Sedan ringde papi och det blev bråttom ned på stan. Jag mötte upp honom inne på 1891 cafe och fikade lite, sen blev det shopping. Jag fick ett nytt skidunderställ från Peak och pappa fick 1 par nya jeans, 2 tröjor och 2 par skor! Var lite ojämn utdelning tycker jag?
Sedan blev det middag på 1891 och nu har jag nyss varit ute och gått, ska lägga mig i badet och ta det lungt ett litet tag sen får vi se vad kvällen erbjuder.. Hemmakväll antagligen, med en massa dipp såklart! Åh vad jag önskar att du vore hemma nu...Jag vill pussa på dig som tokig :)

Jag tror känslan kommit, den kryper sig sakta på
/Tove Sand