Kalasdag!

Idag är det mitt födelsedagsfirande här hemma, så nu vankas lunch med familjen. Sedan fixande och donande för kvällen! Imorgon är det tillbaka till verkligheten...

Nedan, lite bilder på vår underbara lilla Vincent, och Ozzy och sedan Jensa och Elin!
image140
image141image142image143

De e måndag snart, men jag lever för ikväll

Gårdagen var underbar, vi grät en skvätt, skrattade tills vi kippade efter andan och bara njöt att vara tillbaka med varandra!

Efter lite doning så åkte vi upp med mami och mormor till soliga sidsjön och åt middag på en brygga, smuttade lite vin och njöt. Sedan ringde telefonen och Dennis bjöd in på fest hos Sebbe, vi tackade absolut inte nej, åkte hem och styrde om till klackar och klänning och satt sedan hemma hos Hanna ett tag och surrade lite med Alex och Olof som kom förbi med en lite present till mig :) Tack pojkar!

Väl hos Sebbe hade vi mycket trevligt och strax före 1 begav vi oss ned på stan för att möta upp Sara.
En trevlig sommarkväll blev det av hela kalaset!

Idag ska jag möta upp med Gabbi och Stoffe som kom inatt, luncha lite, kanske sola lite vid sidsjön (?) sedan ikväll blir det nog Sussie och Tove kväll ikväll!

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg
Nu ere måndag snart
O jag lever för ikväll.
Sena nätter, tomma glas,
Femhundra skjuter upp problemet för ett tag, för stunden
Men jag tror att alla snart... har fått nog av mig

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

De e fullt en lörda klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle vilja ta det sen, vad ska det bli av mig
Det finns dagar som idag, hopplösa mornar
Då jag vaknar som ett vrak


I miss you Mikey!!

Tove

Kommer och går

Så kommer det alltid att vara, folk kommer och går i ens liv. Många av dem tog en del av en och bär den med sig hela livet, och de stannar i en själv också...
Man har olika relation till alla och så är det bara, varför ta skada av sådan som kanske bara gör dig gott?
Things happen for a reason, sen kan man ju disskutera hur många anledingar som helst, men ett faktum är ett faktum, punkt.

Ibland hinner man inte fundera eller tänka klart, och plötsligt står man där, förtvivlad och sprucken, ibland hinner det inte ens nå den gräns att det mer än känns för stunden men suddas sakta bort ur ens kropp, hjärta och sinne.
Det kanske låter kallt att säga att det suddas ut och att det försvinner, men varför gå runt och bära på smärta när man kan vara spritt språngande galen av lycka. Det missunnar jag ingen.

Dagen igår var sin dag, idag är det en ny dag och min lycka är kommen, kl 15.54 är hennes hand tillbaka i min. Den människa jag kommer att dela allt med, för resten av mitt liv. Den jag skrattar, gråter och är arg med, den jag delar med mig av varenda vrå i mitt hjärta, varenda tanke och varenda känsla och framförallt en ändlös lycka är äntligen i Stockholm, Sverige, Norden, Europa, Världen, Universum och sitter på ett tåg hem snart.

Tove

No air

Sakta har den senaste veckan passerat men nu är vi snart där.
Imorgon rullar tåget från perrongen 19.22 och in på västra ca 23.02, SKÖNT!

Imorse fick jag ett underbart uppvaknade, mobilen ringde och det stod +34, i mitt yrvakna tillstånd funderade jag på om det var USA eller Spanien, efter en sekund slog det mig, Spanien! Jag jublade när jag svarade och fick ett jubel tillbaka, underbara! Äntligen stod hon på flygplatsen och hade checkat in, nu finns det ingen återvändo för den här gången min vän, äntligen kommer du hem.....

If I should die before I wake,
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

But how do you expect me,
To live alone with just me?
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live, can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Äntligen kommer du hem!

Tove

Då får man ta saken i egna händer..

Söndag måndag tisdag sen är vi hemma!

Idag är jag bara så fantastiskt glad! Det är varmt ute, jag vaknade i lagom tid, jag har en ny helt underbar klänning på mig och allt är bara ljuvt! Ordet ljuvt används alldeles för lite, något jag måste försöka få in oftare!

Igår var det jobb och sedan pizza på Wersens, efter det tog vi en tur till ristafallet och kollade läget sedan hem och dog i sängen.
Idag är det ledigt fram till 16, sedan vankas jobb, men faktiskt så gruvar jag mig inte idag! Tycker nästan att det ska bli skönt och slå sig ned med boken och invänta samtalen. Som just nu är korta pga olika anledningar.

Helgen har varit bra och ska avslutas bra, ikväll blir det långpromis i solnedgången. För när det är fint ute blir man ju motiverad till mer än att sitta instängd på gymmet, då vill man ut!!

Nej nu ska jag ut och njuta av det underbara vädret!

I sådana lägen gäller det att ta saken i egna händer och göra det bra för sig själv...
/Tove Sand

Lite värme

Ja äntligen så blåser det inte, ligger ingen direkt kyla i luften och solen tittar fram lite då och då. Jag är nöjd!

Idag var det sovmorgon, som det iofs är varje dag för mig nu, men det är så sköönt att sova lite längre!
Sedan blev det som vanligt lite MTV i soffan med en kopp te. Efter det fixande och sedan ned på byn, sitter på bibblan nu och lägger upp min lediga härliga dag. Min enda lediga dag den här veckan, bra för plånboken tråkigt för det sociala livet.

Nu är det 6 ynka dagar tills jag är tillbaka med min andre hälft, tills jag kan pusta ut på riktigt och tills vi kan sticka hål på varandras luftbubblor och bara pysa ut tillsammans. 6 ynka dagar innan man är "hemma" igen, hemma i den stora och varma tryggheten. Då bjuder vi på fest!

Dagen idag ser ut som så att det blir lunch på banhof (för ovanlighetens skull?) sedan träning och ikväll blir det rödvin på balkongen. Ska bli en skön dag!

Appropå ingenting, när jag gick ned mot byn så hör jag ett jävla liv och där kommer runt hörnet en lastbil full med studenter, hahaha! Så jävla roligt såg det ut eftersom det är ju inte direkt många som är i byn, så de åkte liksom runt och skrek för sig själva. Kul kul kul!

Nej, lunch var det!
Puss!

Jag längtar också!

Ja Kate, jag längtar efter dig jag med! Jag längtar efter allt och jag må då erkänna att det är med tårarna i ögonen jag sitter och kollar på allas kort från studentbalen som var i helgen. Ni var SÅ FINA!!!

Jag vill göra om hela studenten, vill gå om hela 3an och bara göra allt i sin ordning igen! Jag längtar så mycket efter er där hemma och jag längtar efter att få spendera mycket mer tid den här sommaren med er än ståendes/sittandes på ett jobb 4 timmar bort.
Den här sommaren är jag endast 3 timmar bort och har betydligt mycket friare arbetstider och scheman eftersom ja bossar lite över mig själv. Åh åh åh, jag vill komma hem och krama er alla på en och samma gång! Så därför hoppas jag att alla som kan kommer hem på mitt 20 års firande som jag tänkte ha i trädgården nästa vecka..

Igår var både en värsta och bästa dag! Det värsta ordnade till slut upp sig, iaf någorlunda!
Det bästa var att plötsligt ringde min telefon och det stod: Hanna Spanien på displayen. Jag skrek till och svarade! Underbara underbara! Min andra hälft som nästa vecka landar i Sverige och vid min sida, jag kunde inte vara lyckligare.

Annars? Jo vädret växlar till och från här uppe, ena stunden sol, andra regn, sedan snö, lite blåst efter det och sedan sol igen.. Så rullar det på i vanlig ordning! Men igår kväll hade vi toppen fint och Stoffe som ska bo med mig i sommar kom upp och flyttade in. Konstigt men skönt att inte vara själv fortsättningsvis!
Nä, nu är det dags att gå hem, göra lite nytta, laga lite mat och sedan kallar jobbet..

1 vecka kvar nu sen är jag hemmaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Efterfest med norska dansband

Ja herregud!
Igår var tröttdagarnas tröttdag!
Jag vaknade i lugn och ro vid 11 tiden igår men tog mig inte ur sängen förrän vid 2 snåret då gymmet öppnade.
Upp och iväg för ett kort men intensivt pass och sedan längtade jag efter en solning, men vafan! -Vi tar tyvärr inte kort för det, man måste ha med sig 10or....
-SUCK, sa jag och klev ändå med rätt så lätta steg ned till byn för att inhandla någon slags mat. Det blev en salig blandning eftersom klockan var mycket och min stackars mage hade inte fått något annat än vatten.

Resten av eftermiddagen och halva kvällen bestod av tv tittande och halvsovning i soffan tills Gabbi, Anna och Carro dök upp strax före 22. Lite vin och skitsnack och en överpeppad Anna han vi med innan vi susande ned på Dahlboms som i stort sett var folktomt. En flarra vin beställdes in och helt plötsligt var den slut och Dahlboms var knöckfullt! En massa studenter kom i rätt så runda former nerramlandes från sin bal och det kändes som om större delar av byn infann sig igår. Så det firade vi med lite drinkar, daquaries, mmmmmm!

När det började luta mot stägning och hemgång för att sova så växlade det snabbt över till efterfest hemma hos mig. Så in i bilen och ett rääääcer lopp hem till mig sen var det bara att plocka fram spriten och på med eventuell musik, men där, DÄR hittade vi en norsk kanal som spelade norsk dansbandsmusik, dessutom var det musikvideor! Det var nog det roligaste och sjukaste vi någonsin hade sett konstaterade vi och satt och fnissade länge.
Runt halv 4 tiden fick jag krypa ned och somna sött till fåglarnas kvitter och ett dovt ljus som tittade in på sidan av gardinen. Då somnade jag gott för det känndes verkligen som att nu, nu är sommaren på gång!

Vi ses om en sådär 10 dagar!
/Tove Sand

Tickels

Pirr och fniss!

Skiväder!!! Här om dagen vakande jag upp, gick fram till fönstret och drog undan min egen gjorda "rullgardin" och FUCK, snö snö snö... Det snöade! Jag blev jätte arg, var på vippen att börja gråta och kastade mig tillbaka i min enorma säng och slängde alla täcken över huvudet för att några timmar senare vakna till ett snötäckt landskap...
Tjurade på hemma och klädde mig sedan efter vädret och gick ner på cafét. Såklart började det regna på vägen ned, lite bra det för nu är all snö borta igen! Dock hade SMHI tidigare i veckan lovat 70 CM snö, sjutti jävla centimeter! Fan, jag vill ju ha sommar nu.. Jag vill använda alla mina klänningar, ha brunbrända ben och bara njuta.
Tur att man snart ska hem!

Annars? Jo tack! Trött som jag vet inte vad idag med jag gabbi och dhani kollade på en alldeles för lång film som slutade på tok för sent..
Äntligen fick jag runt 2 krypa ned i min härliga säng, med ett leende på läpparna eftersom jag och gabbi låg och lyssnade på mys musik och fåglarna började kvittra utanför framåt halv 3 tiden. Sommar sommar sommar, det var inte ens mörkt ute!:)

Nä, nu längtar jag så galet mycket efter sundsvall, sidsjön, mami och ja, stan i överhuvudtaget! Kalla mig galen, men det känns som om jag inte varit där på flera år..
Ge mig sommar när jag kommer dit och en varm famn, så ska jag bjuda på långa nätter och tidiga mornar.

Puss
/Tove Sand

20 År!

Idag är dagen, min dag!
Det är ganska kallt i Åre, men jag gråter inte för det.
Nu ska det tränas efter frukost på sängen sedan blir det systembolaget och resten av dagen ska bestå av vin pimpling!

Grattis till mig!

Imorgon smäller det!

Yes, imorgon är det min tur att kliva från tonåring till tjugoåring!
Är med blandade känslor jag tar steget men känns ändå kul, fast tråkigt eftersom de flesta inte är i byn, men äääh, vi klarar oss ändå!
Snart gästas Sundsvall med, tjohooo!

Idag sov jag alldeles för länge pga en sömnlös natt = ont i huvudet idag..
Men något mycket upppiggande döck upp vid halv 2 tiden och jag slutar inte le. You made my day!
Nu väntar 5 tråkiga timmar på jobbet sen är det hem till soffan och invänta morgondagen!

"A part of me will always be here,
and somehow I will always be near.
We will always be standing under the very same stars,
under the very same sky
and my sunrise will be your night,
my sun will be your star."
-Don´t you ever forget that!

Kärlek
/Tove Sand

Turning 20

Goddag!

Lilla stillsamma Åre... Alla har åkt nu, lilla Banhof är fullt av locals men inga slitna bakfulla sesongare sitter längre och sippar på en cola och frossar varma mackor och spelar yatzzy.. Det är lungt och stilla i byn, inte mycket som händer denna dömånad, maj.
Men vi tycker mest att det är skönt och njuter av att kunna slappna av lite på jobbet ist för att gå med ihoprynkade ögonbryn för att samtidigt fundera på hur vi ska få denna dag att gå ihop?
Dessvärre är det ju uppepå marknadsfakta, där är det samma gamla vanliga otrevliga och trevliga röster man möter i telefonluren. Vissa pratglada andra som väljer att inte säga något alls utan bara lägger på.

Jens, Elin och Ozzy åkte igår med släpet bakpå, vem vet när de kommer tillbaka? Och vem vet hur länge jag blir här? För nu iallafall, för sommaren. Men nu kommer Hanna hem, äntligen! Siktet är inställt på att jobba här, vara ledig mycket, vara med henne, spara pengar till mitt efterlängtade Tahoe och till min efterlängtade amerikan. Sedan ser vi? Ska byn ta ett hårdare tag om mig än det redan har och haft? Den som väntar, den ser...

Snart vankas födelsedagen, 7 dagar sedan är 12 maj och min tjugoårsdag ett faktum. Elin tyckte jag börjar bli gammal, jag menar på att 20 år, det är ingen ålder!
Men pappa börjar ju prata om att jag kanske borde börja plugga till nästa år? VA???? Jag, plugga? Nej nej.
Jag vill leva lite till först, njuta lite till och komma på vad jag vill med mitt liv innan jag ska sätta mig i någon tråkig skolbänk där jag inte ens får ha mössan på...

Nä, nu gassar solen utanför, en ny meny på banhof (fd lok&latte för det som undrar), anna med hilda och faktiskt lite hemlängt, för i slutet av maj kommer jag hem och gästar!:)

Puss