Flytt på nytt

Yes, om en timma ungefär drar flyttlasset igen. Iväg och upp, norröver till kära lilla byn, kära lilla Åre.
Önskar att jag hade en person till i bagaget bara, Mikey.. Uscha, visste inte att det skulle bli såhär piss jobbigt.
Men det är bara att bita ihop till hösten, eller om man tar några veckor i sommar kanske? Glassa runt i Californien och bara ha det mys med grabbarna grus!:)

Jaja, man ser hur allt blir framöver.
Nu ska jag iaf fokusera på att komma upp, skaffa ströjobb första månaden innan man kan få helt på Lok&Latte och skaffa sig en bostad, ska ju tära på Jens och Elin sålänge, men det ska bli mysigt att bo vi 3, eller 4 med Ozzy då!
Ska bli underbart att träffa Gabbsan och allihopa igen!!

Nä, nu kommer papi, dags att åka och kolla på lägenhet åt honom sen hämta upp mami och sedan tuta och köra!
Vi hörs!

crazy american
/Tove Sand

Sverige

Ja, Sverige ja...
Är hemma i lilla Sundsvall, tro det eller ej! Men i fredags kväll anlände jag och Anna, ville bara inte säga nått till någon, mycket roligare att bara dyka upp! haha

Varför hem då?
Ja... bra fråga! De andra skulle åka hem, så jag kände inte för att vara kvar själv.. Även fast jag kunde åkt med Mike och allt till backen, men de åker ju inte varje dag för de måste ju jobba, och dessutom åker det ju inte i NorthStar utan bara i Sierra.. Skulle bli för många dagar då jag bara satt hemma i huset och rullade tummarna..
Inte nog med att tjejerna skulle åka hem, de andra svenskarna skulle också hem, alla fick slut på pengar, hahaha! Men det kostar ju att ligga på topp.

Konstigt känns det iaf att vara hemma, vill tillbaka på ett ungefär.... ja NU!
Men babyMike ska försöka komma hit innan nästa vinter och då har jag planerat att åka tillbaka en sväng eller kanske längre. Får se hur mycket pengar som finns på kontot och hur länge ambassaden tillåter mig att stanna.

Var svårare att lämna Tahoe och San Francisco än jag trodde, tårar sipprade nedför kinderna allt för ofta, haha! TÖNT-Tove! Men det står ju kvar och det kommer tusen åter.

Nej nu ska jag koncentrera mig på att ställa tillbaka dygnet, håller på att somna just i denna stund även fast jag bara varit vaken i 2 timmar. Men jag ligger ju 9 timmar efter er tidsmässigt.

"A part of me will always be here and somehow I will always be near
We will be standing under the very same stars, under the very same sky
and my sunrise will be you night
My sun will be your star"

/Tove Sand


LOVE LIFE!

Jag älskar Tahoe, jag älskar NorthStar, jag älskar StateLine, jag älskar San Francisco och jag tycker så mycket om Mikey!

Jag har rent ut sagt älskat mitt liv i hela 2 månader, och det hoppas jag kommer fortsätta i exakt samma spår!

Vet inte vad jag ska skriva.. Frida har åkt hem..
Hemma i kära Sundsvall är hon nu.
Och vi då? Ja vi ser var när och hur!

Puss!