rippin me apart

Allt sliter i mig och både mitt huvud och mitt hjärta är under ständig förvirring. Vad ska jag göra härnäst?
Jag vill få detta att funka och vissa studer känns det super och andra som om livet bara sugs ur mig. Kan ni föreställa er ungefär?
Först kommer lite goda nyheter och ett uppryck, sen smyger sig hopplösheten över mig. AH, jag hatar att känna mig så otroligt liten. Hjälplös på något sätt...
Dessutom dyker andra saker upp hela tiden, och det drar i mig en aning, men det kräver snabba beslut, och det kan jag inte ge nu. Jag gjorde ett snabbt beslut att bara dra hit, nu måste jag landa i tanken och ge det lite tid, inte rusa iväg nästa vecka. Eller?
Trondhiem och London vill ha mig. Vill jag ha dem? Ja! Men jag vill samtidigt vara här och göra det jag tänkt göra. Fattar ni mitt dilemma?? Om någon bara kunde sätta svaren under näsan på mig, tack.

Nej det är en jobbig känsla som allt för ofta besöker mig nu, och jag måste få råd, av någon som kan lugna mig. Dock har jag ingen aning om vem den personen är. Alla säger olika och jag antar att det är jag och endast jag som kan ta ställning till allt. Rådfråga mig själv helt enkelt.. Men när man inte vet då?

Nej nu ska jag dra på mig en klänning och åka in till söder och butiken. Kolla om jag kan söka ytterligare några jobb. Eller så väntar jag med det tills på måndag, kommer vara så mycket folk ute idag. Löningshelg och allt..

Love

all over again

Jag blir tokig. Nu tog jag ett stort kliv, och det känns i mage och kropp... Jag är superorolig över hur det ska gå, just därför att jag hatar att känna mig så beroende av andra.. och jag har ju levt i en skyddad miljö de senaste året. Hemma hos en familj som tagit hand om mig och sett till att jag också har det bra. så kommer man till det här, att man ska klara sig själv igen och ständigt brottas med livets motgångar. För just nu går det mesta rätt emot mig.
haha, alltså förlåt, muntergöken nr 1. men jag vet bara inte vad jag ska göra eller ta vägen.

Just nu är jag på upptäcks färd och styr tillbaka mot sthlm imorgon. Har redan hunnit söka en del jobb men nu fortsätter jakten. I själva verket vill jag helst av allt åka hem till pappa och sätta mig under hand skyddande vinge. Trodde aldrig jag skulle säga så igen, men nu har ni saningen, svart på vitt! usch, det känns i mig.

Men ska försöka få detta att funka nu, annars styr jag mot det bekymmersfria livet igen i åre. Men trondhiem är också ett alt, ah, vi ser hur detta går först och främst!

Love

It's not about what I need, it's about what I want!

precis, det handlar inte alltid om att behöva. Utan ibland kan det bara vara ha begär ;) Jag vill ha!!!
Sen får man inte alltid vad man vill ha, men jag tycker det är min tur att få, så matten blev enkel i detta fall. haha!

jag ligger helt utslagen hemma i soffan som vi äntligen fått in i lghn, huset är sålt så en del möbler har börjar komma på plats, dock får pappa hård kritik nu när jag får vara med och tycka.. Jag kan säga att hälften kommer att hamna pa antingen blocket eller t o m tippen! USCH!
Men det tar sig och jag river bort tapet från väggarna, men det är inte det roligaste görat, så jag tar det i lagoma doser så jag inte svimmar av uttråkan!;)
Polle kommer nog hit snart så vi ska väl mysa till det på loftet med film och grejer. Sen blir det tidig kväll ikväll, måste få sova! Har blivit för sena nätter nu sen jag kom hem från Öregrund.. Men det är så lätt att fastna upp, jag är ju sån nattuggla. Så när pappa går och lägger sig börjar jag riva tapet igen eller plockar fram färgburken och donar med något.. haha!

Imorgon kommer min Palm!!!!!!! Så därför måste jag var utvilad! Som jag saknat henne, uscha!! Inte sett jäntan sen hmm... okej, det var inte så länge sen men ändock! Känns som en evighet sen och jag tycker inte om det.
Men nu kommer hon äntligen, så då är det Tove Sandra och Sandra helg som gäller igen! På söndag eller måndag gasar jag tillsamans med henne ned i hennes lilla bil mot sthlm, för att påbörja nästa äventyr! hur ska detta gå?!?!:)
Jag tror det kommer vara knöligt till en början men sen kommer allt gå som en dans och jag kommer få det jag mest av allt vill ha! Tjoho!!
Nu ska jag slockna en stund innan jäntan dyker in!

Love

Hanniseeen

Här sitter vi, och lyssnar på piano musik, igen.. haha!!
Hanna kom över med en påse nybakta muffins, så mysigt nu när vi bara bor runt hörnet!
Så pappsen ställde till med te kalas och Hanna läste högt ur tidningen. En kvinna lyckades ta livet av 43 pers när hon skulle hämnas på sin exman.. Hm, kanske inte riktigt det som var grundplanen?
Men efter det fick Hanna överskottsenergi, och nu sippar hon vin omvartannat med att slita bort den hemska struktur tapeten i vårt blivande matrum. hahaha, jag älskar den toookan!

sthlm kanske en del undrar över? Hm, detaljer.... blä! Men det kommer ordna sig, jag fixar det, det vet jag!:) Jag vill vill vill, verkligen!!!! Så jag är lugn fast stressad. Men, all good, all good!

Nä nu ska jag hjälpa Hannisen slita bort, eftersom pappa bara tittar på, nöjt!

Loooooveeee

Hanniseeen

Här sitter vi, och lyssnar på piano musik, igeen.. haha!!!
Hanna kom hem hit med lite nybakta muffins, mysigt nu när vi bor runt hörnet bara. Så pappsen ställde till med te kalas och Hanna läste tidning högt. En kvinna lyckades med att ta livet av 43 personer när hon skulle hämnas på sin exman, kanske inte riktigt var meningen? haha.
Men sen fick Hanna överskottsenergi så nu sippar hon vin ovartannat som hon river ned den hemska struktur tapeten från väggarna i vårt blivande matrum. hahaha, jag älskar henne!!!!!!!

Sthlm går sådär, men det kommer snart snart snart! Snart är det klart, det känner jag! Detta är meningen, jag vill! Verkligen vill. OK?!?!

Nu ska jag hjälpa tokan med att slita bort tapeten, för pappa, han står bara nöjt och kollar på!

Love


I would wrap you in my arms

so come to me, just come.
It's to bittersweet to sit here and wait for it to come around!

Nerd

Här sitter jag och nattsuddar, men inte en chans att jag kommer kunna somna.
Allt snurrar och London är borträknat, för nu. Inte den här gången, men seeeen!:)
Inom de närmsta dagarna tar jag mitt flyttlass mot söder och sthlm. Det är läget just nu, och jag hoppas innerligt att det förblir så, annars går jag av, på mitten x 10!
Det går alltid fort i hockey och jag är rätt snabb i svängarna, Jag har en tvärbroms som ni aldrig tidigare skådat! HA!

Just nu sitter jag och är en nörd och lyssnar på piano musik, Debbusy. Hahah, jag har satt mig in i Twilight allt för mkt, Hanna och Dennis börjar tro att jag snart kommer bli förbannad av att de kysser varann så passionerat eftersom jag numer ser Rob som min kille, min man! hahaha
Dock har ju den tråkiga nyheten dykt upp att nu dejtar Edward och Bella varann, på riktigt i vanliga livet. ÅH! Rob, hur kunde du såra mig så?!?!?!??!!

Nej nu ska jag sluta larva mig och göra något åt alla de högar av saker som behöver sorteras, leta fram feeeeeeeeeet väskan på hjul och börja packa ned mitt liv igen. Som sagt, tvärniten och u svängen är ett faktum i mitt liv.
Godnatt mina kära, jag saknar er, var dag!

Love

Rob Pattinson får min kropp att värka!!!!

Jag vet, jag är sjukt dålig på det här med bloggeri nu..
Men livet har så mycket annat att erbjuda än internet. Jag har mycket att gör och kom idag hem från en vecka i Öregrund hos mormorn med familjen och lill kusinen! har varit huuuuur skönt som helst och jag hade helst stannat en vecka till, men man blir nog trött av att ligga en vecka och mest göra ingenting.

Vad som sker för mig framöver har jag fortfarande inte riktigt pejling på. Jobb i sthlm finns, på Ed Hardy's agentur.. och det tackar jag då absolu inte nej åt! Men sen kommer vi till detaljer, och de finns inte just nu. Jobb står och väntar i London också, från den 25e. Och jag har sagt att jag ska komma, men kan nu kanske inte eftersom läget ändrades på sthlm fronten. Ja, det går fort i hockey. Jag avvaktar till morgondagen och ser hur det hela utvecklar sig.

Kvällen har spenderats med Hanna och Pauline i sällskap med Twilight, och jag får fan ont i kroppen av att kolla på Rob!!!! Något mer sexigt och perfekt får man nog vända världens alla vrår ut och in för att hitta... Och att filmen är så intensiv, han är så farlig fast man kan inte låta bli att vilja ha honom. Usch, det kryper i kroppen på mig!
Och att han dessutom har en helt fantastisk röst gör inte det hela lättare.. uuuäää! VILL HA!

Nej nu ska jag slå ihop här och läsa. Drömma om min prins som jag nu vet finns och efter det starta min morgondag med en prommis tillsammans med min älskling, Hanna! Som dessutom idag gjorde något stort, jag är stolt över dig vännen ;)

Love

Oh my!

Det händer inte mycket på datafronten för mig just nu, rätt skönt faktiskt!
Men jag har hönderna fulla med att måla och fixa till i pappas nya lägenhet. 150 m2 att måla om och fixa till, det tar sin tid men tro mig, det kommer bli supernice nör det är färdigt!! bara pappa skulle släppa lös lit eoch lita helt på sina barn, ge oss kreditkortet så fixar vi allt. Jag vet exakt hur jag vill ha varje rum och jag har sett det mesta jag vill köpa!;)
de senaste dagarna har han faktiskt börjat gå med på mer och mer, och jag har gjort om minsta toaletten nu. Jätte fint blev den, vita väggar och tak och på ena väggen har jag gjort en liten "vägg målning" i guld och så har jag ställt in några guld lycktor och så! Pretty pretty pretty!

Annars när vi inte målar så åker vi i nya lilla båten och lapar sol ute på klipporna. Härligt att bara kunna åaka ut till någon liten ö där ingen annan är och bara sola och bada, det var något man verkligen saknade i englandet.
Appropå det så får vi se hur ja gör med det nu i slutet av månaden, kanske åker tillbaka en liten svnäg, kanske inte. Det beror på om jag får något jobb klart här i sverige till lite senare. Bästa vore om jag fick ett NU!
Ska åka upp till åre med palmer om cirkus en vecka och söka jobb och boende. Förhoppningsvis finns det jobb åt oss ino en väldgt snar framtid och boende finns det massor av såhärårs :)

Nu ska jag måla på lite innan sussie och dessan kommer, sen sa vi äta lunch och sola på balkan. Efter det ska jag packa väskan igen, dock en mindre variant, och packa in mamman i bilen och gasa mot Rosalgen :) Ska hälsa på mormor i gamla kära öregrund och bara sola i en vecka! Ska bli fantastiskt underbart!

Love