Tätningen sprack, här kommer det

Vill egentligen inte dela med mig av vad som försigår inombords.. Men just nu är det överflöd så...

Ibland är det lycka, ibland fyller skratt alla mina sinnen, ibland är det näst intill ihopbryt, ibland lugn, och hela tiden finns du med, i alla situationer.. även fast jag inte vill...
På nått konstigt sätt så hittade du vägen in, som i stort sett bara 1 gjort tidigare..
Men du verkar inte nöja dig med det...

Jag känner mig förödmjukad, ibland tom, ibland mer levande än någonsin, ibland rädd för framtiden och ibland så otroligt säker.. Och ska jag vara ärlig, så är det bara på grund av dig. Dig och ingen annan.
Jag vill bara sätta mig bredvid dig, prata med dig om allt, påminna dig om hur det var innan allt kom ikapp. Och de må låta löjligt för att vara allt detta under bara den lilla tid, men det blev så stort? Vi gjorde det till något.

Det ända jag vill blicka tillbaka på var när jag satt på golvet och du på stolen, bara tittandes.. När du kom efter 3 timmar och sa att du saknat mig.. när du höll min hand och sa att du tyckte om det.. alla korkade men ack så charmiga gester du fick till på fyllan.. de gånger jag satt med min fylla och bara väntade tills du var klar och alla de saker jag fick ut mig just dessa kvällar.. de gånger jag bara inte orkade med och borrade in mig i dig och somnade senare bredvid dig i soffan..
Jag skulle kunna rabbla upp mycket, och jag vet, du tycker jag är en sån som lägger små detaljer och onödiga saker på minnet, men dessa är inte onödiga, de är värdefulla ögonblick som måste tas vara på! Eller tycker du jag har fel?
Jag tänker inte vara arg, för någonstans förstår jag, men samtidigt  inte.. För du säger 1 sak och gör en annan. Jag vill inte leva i din ovisshet, jag vill inte vara arg eller sur, men en sak måste du förklara för mig.. Hur hamnade vi här?

Nattluckan..


Someone is left out

"jag önskar det var nu, på ditt golv med filtar och te. och kanske popcorn morötter och gurka med dipp..mmmmm"
Som jag saknar dig! mitt hjärtas ros och kärlek, kom hem till mig?

Kommentar

Det var någon som kommenterade och skrev att mitt liv verkade så roligt och obegränsat. Mycket roligt att höra.
Och jag antar att just nu ska jag vara glad åt det lilla, även fast jag vill ha det stort.
Och obegränsat, det var verkligen mitt i prick! Jag ser inga omöjligheter, jag menar, varför skulle jag?


I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

/Tove Sand

Ingen rubrik

Waiting, all by myself
I thought that this time, it would be different
And no wonder, no wonder I doubt
Even you said I shouldn`t
But how can I not?
When all I get is dissapointment

Who else is there to blame but me
I must have done something wrong
Or is there just that god damn hard to love me?
Or even just a little thing called respect
Just show a hint of respect, or that you realy do care, for real
Cause I can´t se it, and realy can´t feel it

Maybe you wonder why?
Then, think again...
I got feelings just as everybody else
I got alot of them to
You of all sholud know that by now

Or is it so
That I am so god damn small in your eyes
That you don´t se me for what I am?
Or is it so, as she said
That you don´t want to se me for what I am
Cause you don´t know shit yourself

Maybe this don´t make sense
But it does for me
And I`m not that small,
Not that young,
Not anymore,
Not after all the shit I put up with through the years
And I wont let one single person step on me again
Ever! Cause I haven´t done anything, ANYTHING at all to deserv it

If you want me
In any way
You have to deserve it to
So ask yourself the question
Do you?

!

I haven't done shit to deserve this.

Från hemma till borta

Så känns det att anlända tillbaka efter helgen, som att åka från hem till bort.

Resan påbörjades med pepp musik, en laddad Johanna och en laddad Tove! Skidorna och snowboarden och all dess tillbehör i baksätet, bakluckan proppad med packning och tanken var full innan vi åkte.. En highfive och sedan satte alla våra meninslösa små skämt och allt struntprat om livet igång! Klockan var strax efter 7 när vi väl var på väg och räknade väl med att vara framme vid 11 tiden, men klockan hann bli strax efter 1.
Nämligen så hände det ett litet missöde påväg upp, strax efter bräcke tror jag att det var.. Vi låg mitt ute i ingenstans och körde, snöoväder såklart, och en rätt halkig väg, vi fick en liten sladd men rattade snabbt upp det men några sek senare kom världens eftersladd och då insåg jag att vi var körda.. Jag skrek väl till lite när vi snurrade runt och Johanna frågade om jag skämtade! Jo självklart gumman, jag leker bara lite?!
När vi väl stannade stod vi åt fel håll ca 10-15 meter från vägen med en skogen bara 3 dec från baken på bilen. Jag fick panik och ångest och Johanna skrattade och sa typ: Vad hände?  Jag själv gjorde det smarta draget att ringa pappa, säga att vi slirat av och att jag ringer snart igen, haha!

Jag fick stanna lite bilar och fick hjälp med att ringa bärgning, så efter ca 30 min kom en glad gubbe och drog upp oss, vilket tog sin tid, men tack och lov e det bara nå plast skit som gått sönder på bilen och inget annat, och vi e ju välbehållna, dokc jobbigt att ha detta i bakhuvet gnagandes hela tiden.

Helgen i övrigt var underbar! Frukost på Lok & Latte i lördags innan Gabbi började jobba, sedan satt jag och Elin och avsmakade hennes "prov latte". Efter det en liten sväng på byn, men med alldeles för lite sömn i bagaget så bar det av hem för mig jens och elin för att bara ligga i soffan och mysa med Ozzy! Äh, ska inte detaljera helgen mer, men den har varit skön, med allt vad den inneburit! Bubbling på tott, frukost på tott med utsik över det härliga, kramats med folk som jag älskar, mycket te och ljus och ett hjälpande lyft från Gabbi. Tack! Och sen måste jag tillägga att jag bara älskar att vakna framför ett fönster där jag ser skutan bada av snö och i solsken!


Det krävs så lite, för att göra så mycket
/Tove Sand

Kyla

Been allover, felt all of it, every god damn feeling. Love life, hate life, lovin, leavin. Been happy and more hurt then ever, all at the same time.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, känns inte som om något vill komma ned i skriva ord just nu. För jag vet inget själv.. Det ända jag vet är att jag vill inte vara här, jag är inte lycklig i denna stad såkallad Sundsvall. Jag är lycklig här för en stund men sen kryper sig känslor om att vantrivas fram, som någon slags hatkärlek till stället.
Snön har kommit med, vanligtvis skullde det ha gett mig oändlig lycka, iaf tills vintern är slut, men den här gången gjorde jag ungefär 1 glädjehopp sen var det över, men det kommer väl i samband med att flygplanet står redo att lyfta?

Känslorna går som i ett virrvarv just nu och ibland kan jag inte hålla isär på vad som är rätt och fel, men jag försöker hitta öppningen och sedan sluta påsen så, det är mitt mål. Eller? Äh, jag vet inte..

Julen är iaf bestämd, Mormor Jörgen Melika Mamma Jag och förhoppningsvis Jens ska fira hemma hos kära mor i värmen och med den årliga lilla lilla julgranen som får plats. Jag ska väl förmodligen jobba som en galning under mellandagarna och försöka vara med pumpkin så mycket som det går när hon anläder hem för att spendera 1 ½ vecka i kylan ist för Spanien! Nyår? Inte det blekaste och det känns lite som det kvittar också.. hade tidigare en vision om hur jag ville att det skulle vara då, dock vet jag inte om det är en möjlighet..

Nu är det dags att klä på dig och bege sig ned på stan, tömma ett bankkonto för att växla in till dollar, ordna en bil tills imorogn så jag kan tuta och köra direkt upp till Åre efter jobbet, och sedan bara njuta där i 2-3 dagar tillsammans med bror, elin, ozzy och mina underbara vänner. Ser fram emot att träffa alla galningar med, Ylva, Crigo, Sparris, ja ge mig bara allihopa på en och samma gång! För de, de är lycka..

Min säng står tom
/Tove Sand


Mami´s

Slow down, please slow down
I need to find peace, anywhere in me
I feel like I´m under water... struggeling to get air
I feel like I`m lost in this body, trying to get inside my head

I wanna know, what I´m thinking what I´m feeling
What I want my life to be
I wanna know how I plan to make things easier
For everyone but me?


Sitter hemma hos mami, var tvungen att åka hem till tryggheten och värmen. Den finns inte riktigt uppe hos papi, inte på samma sätt.
Katten springer runt som ett jon, mamma sover och jag ska ta en dusch och sedan bädda ner mig i soffan och försöka få henne att ligga still där med mig, slå på nån film till sömnpiller och sedan sooova. Sömn behövs efter dagens slit på donken och röran där uppe i knoppen. Men jag vet, den reder sig snart! Bara det att jag är ju som jag är, och vi alla är ju olika.
Fan, vad jag känner att detta inlägg är tråkigt, haha! Kanske ska krydda med lite bilder, vet dock inte vilka.. Får kolla runt lite bland alla gamla godingar!:)




Kom på att jag hittat skivan med hälften av bilderna från jorden runt resan, kan ju vara kul att lägga upp!

Där bara en bråkdel, men ändå ett utplock! För er som inte vet stoppen på resan Singapore - Tonga - NZ - Hawaii - Florida.
Har dock en bild som tog priset av alla bilderna från resan, antagligen den mest fula men skrattframkallande bild på mig som någonsin tagits, trodde aldrig jag skulle visa den för någon, men man måste ju bjuda ibland!
 Mycket nöje!

For what it´s worth
/Tove Sand


Keep on going

Fan. Magkänslan ändras hela tiden.
Känns som att allt jag kan åstakomma just nu är i punktform. Vet inte hur jag ska uttrycka nått i ord. Jag är bara vilsen och förvirrad. DAMN!
Jag behöver komma bort. Fast jag vill ändå vara nära. Och jag vill göra det bästa av det bästa. Går det?
Kommer något någonsin gå vägen för mig? Eller är det här den vägen? Det kanske kommer sen.
Jag orkar inte.

Syster&Bror
Älskade bror och jag på den lyckligaste dagen i mitt liv! hittills...

/Tove Sand

Söndag

Söndagar i all ära, men fan så tråkiga de är! Särskilt när det första som händer när man kliver upp är att pappa säger att jag ska städa...Wiho, jag hoppar av glädje.

Helgen har bestått av fylla, sömn och kärlek. Fredagen vill jag helst lägga bakom mig, men gårdagen var skön trots alla mina bakisaktiviteter fram till 7 tiden.. Vid 8 tiden började iv korka upp igen, jag dock i mycket lung fart!

Kanske kommer ha kirrat ett till jobb nu med, vi ser.. Men AH, jag är så less på att jobba jobba jobba, känns som om det är det ända jag gjort sen studenten?
Nu känner jag att jag saknar stockholm,  jag saknar götgatan och jag saknar min lilla trädgård att sitta och mysa i, saknar mina djupa fönsterbrädor där man bara kunde sitta och snacka skit och fördriva timmar med att bara tänka, lyssna på musik och njuta. Jag saknar chefen, mitt änglabarn Melika och alla långa promenader längs söders gator. Jag måste tillbaka sen!

Nä, nu ska jag fortsätta städa, åka och köpa nått att käka, duscha och sedan är det middag här hemma på gränsgatan, efter det ska jag förhoppningsvis bara njuta av hans närhet och somna gott.

Pumpkin...
/Tove Sand