X-mas

Härlig julafton igår! Faktiskt den bästa på länge skulle jag tro. Mycket bra klappar och klirr i kassan, precis vad man behöver alltså!:)

Nu sitter jag nymasserad med skitigt hår och ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig vacker (?) inför kvällen som förhoppningsvis ska bli oförglömlig. Och ja, juldagen är ofta överskattad, men jag tror på det här året!
Underbart att få se alla man inte redan sprungit på, och en sista chans att säga hejdå till de flesta som jag nu inte kommer se på åtminstonde ett halvår.. Sad sad sad.
Jag längtar just nu inte ett dugg tillbaka till London, men jag antar att det kommer kännas bättre när jag väl är tillbaka.

Nä, nu var det fix och don.

Vi ses ikväll,
Love


Sverige!!!!!!!!

Yes, sent i torsdags kväll landade jag på skavsta flygplats och det känndes faktiskt riktigt konstigt.. Men ack så skönt!
Nu sitter jag hemma hos mamma och är helt förstörd sen gårdagens fest, haha! Jag är inte van längre + att viruset sitter väl fortfarande kvar i kroppen. Så imorse var det inte roligt att leva i Tove Sands kropp.....

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är skönt att vara i landet och det känns som om det kan komma att bli jobbigt att sätta sig på planet tillbaka... Även fast jag trivs otroligt bra där, så är hemma alltid hemma. Och just nu är jag behövd.

nej nu har jag inte tid med detta, och det är jobbigt för mig att skriva, haha! för jag hittar inte bokstäverna, är ju van vid engelskt tangetbord nu, hahah!
In i duschen och ut i kylan, och det är såååååå skönt vill jag lova! Snö och kyla, i love it!

Puss

Imorgon min kara, imorgon

Yes, imorogn kvall star jag med bada fotterna pa svensk mark! FY FAN VAD SKONT!
Dock hatar jag att jag maste ta flygbussen in till stan, mest troligt iaf... Ska kolla om vi kanske kan fa lana Ninjas bil sa slipper jag komma in sa sent. Vore skont faktiskt!

Pa fredag satter sig bade jag och bror oss pa bussen mot Sundsvall. Han ska faktiskt flytta hem for ett tag, kors i taket. Men det ar nog det som behovs just nu. En helt ny start. Plugga klart basaret pa hemmaplan och fa ratsida pa saker och ting.
Men det ska iaf bli jatteskont att fa vara med hela familjen igen. Och faktiskt, sa ska vi alla fira jul ihop, forsta gangen sen mamma och pappa skilde sig, forsta gangen pa 14-15 ar!!!!! Forsta att det kanns konstigt fast obeskrivligt underbart!

Nu ska jag bara ligga har i soffan ett tag till, sen ska jag damsuga i stora vardagsrummet, sen kanske stora bilen och sen ska jag aka och hamta Sam och kora han till medical centre for att han ska fa sin spruta infor thailand. Efter det slutar jag nog och ska packa och tvatta och fixa iordning for imorogn, aka och krama Ida hejda for nagra veckor.. Eftersom hon kommer inte vara har nar jag kommer tillbaka.. Hon ska med en kompis och resa runt har i UK. Sa vi kommer nog inte ses pa en 3-4 veckor.. konstigt det kanns.
Blir tidigt i sang ocksa eftersom det blev ratt sent igar.. Julmiddagen var jattetrevlig och jag fick 2 presenter, en flaska Chablis och en flaksa Moet, tackar tackar! Vi satt iaf lange och at av allt vi hade tillagat och jag fick nastan sparka ut dem strax efter 12, haha! Jag var trott och tankte pa att jag skulle upp om ca 7 h igen, haha!

Imorogn blir det iaf tidig morgon och ska vara med barnen fram till 2 tiden, sen aker jag in till stan och kanske gor nagot fynd innan jag aker ut till flygplatsen!:) ah det kanns sa skont!

Nu blir det nog mamma mia och ett samtal till Ninja.

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut...


Tom...

Aven fast det inte ar jag som forlorat den jag alskar, aven fast det inte ar jag som gjort nagot fel alls sa kanner jag mig ratt krossad... Jag har forlorat nagon jag med, en person jag sag upp till och vardesatte hogt.. Jag vill inte!
Och jag ar arg ocksa, for det som gjorts... Men jag alskar dig. Och jag ar har... nar du an vill.
Sa jag antar att det ar nu jag onskar en god jul och ett gott nytt ar? haha...

Luciafesten var iaf valdigt trevlig och det slutade med att jag ocksa fick ga med i taget, haha! Var roligt, de sma stod mest bara och kollade pa oss, Hannah stod och ropade pa mig hela tiden: Pooove, poooove! Haha, hon ar sa sot den lilla skitungen!
Ikvall ska jag ha julmiddag har hemma med lite aupairkompisar, ar inte jatte pepp eftersom jag kannt mig dalig, igen, hela dagen och legat och sovit mellan halv 10 och 12. Resten av dagen har jag varit dod men anda forsokt dona sa mycket jag kan infor ikvall.. Jag och Ida gjorde saffranskaka och kottbullar igar och var och handlade det som behovs, haha!! Elin skulle ha med sin agghalvor och grejjer, sen har vi ju saklart pepparkakor och glogg!!
Imorgon ar dagen fore hemgang ocksa. Ska bli underbart, sarskilt som situationen ar nu dar hemma.. Kanns inte sarskilt bra att sitta har i ett annat land och forsoka vara till nan storre nytta.
Nej, det ska verkligen bli helt fantastisk att se familj och vanner igen, och snon saklart! Och kara Are. Kara kara Are!

Vi ses pa fredag sundsvall!
Love


Lucia firande

Ligger hemma i soffan med min basta kompis, youtube och kanner mig trott fast pa ett ratt skont satt.
Barnen som jag satt barnvakt igar var de sotaste pojkarna jag sett, vilka anglar! Dessutom fick jag 40 ound for kalaset, lite mer an 100 kr timmen for att sitta och kolla pa tv och dricka diet coke ar inte sa daligt betalt skulle jag vilja saga!

Dock blev det valdigt sent igar och jag var tvungen att ta ett litet krissamtal pa vagen darifran... Jag alskar dig bror!
Jag blev mer eller mindre en smula olycklig for hans skull och det kanns bra att det inte ar manga dagar hem nu, aven fast jag helst skulle aka ikvall nu.

Nu ska jag iaf ligga kvar har i soffan ett tag till och kolla pa min kille pa Tv, Stephen, sjukt snygg!
Sen blir det till att aka till stan och ladda pa mobilen och sen maste jag hem och duscha och gora mig iordning innan vi ska pa luciafirande hemma hos en annan familj. Vi blir ca 50 st sa det blir en stor fest, men det ska bli riktigt kul att se alla sma knattar sjunga! haha!

light up. Even if you can't hear my voice, I'll be right beside you dear....

Love

Sjukt dalig uppdatering

Ledsen for latheten, men jag orkar bara inte skriva for tillfallet..
Ar trott av den har standiga sjukdomen, jag har nog fatt samma virus som en del andra, och det ar visst bara att vanat ut, men det kommer nog ta nagar veckor till.. kanns ju jattekul med tanke pa att jag aker hem till veckan!
Och det ska blir SA skont!!! Jag langtar som en galning och varje dag maste ga fort fort fort sa jag kommer narmare och narmare, for fy vad jag langtar efter er nu! Och efter snon!!!!!!!!!!!!! Jag menar hemma i lilla staden har de fullt med sno och minus, sjalv sitter jag och kollar ut genom fonstren och ser ett regningt sevenoaks... Kul jul. Jag har iaf julgranen att gladjas at!  Och alla julklappar som ligger uppe pa mitt rum i vantan pa att slas in, kopte de sista igar kvall pa Bluewater. Sjalvklart inforskaffades frugans pa min favvo affar, River Island! aaaaa. nu blev du allt nyfiken va?;)

Helgen inne i city var kul, dock blev det en del for mycket for vissa.. Att ga barfota den 4 dec ar kanske inte den basta ide jag fatt genom aren? Jaja, kul hade vi men trotta var vi efterat! Sa denna helg spenderas mest hemma och ladda for hemfard och juldona lite med familjen. Dessutom ska jag tjana lite pengar ikvall genom att sitta barnvakt hos en hollandsk familj. Ingen aning hur jag ska hitta dit dock, for de bor ute in the middle of fucking nowhere kanns det som..

Jaja, nu ska jag fortsatta kolla filmer och snart ta mig in till stan for att fika med Kerstin. Hoppas Char kommer hem med bilen bara sa jag slipper ga i regnet, kanns inte sarskilt lockande en trottdag som denna..

Love!

Nyvaken, glad och forvantansfull

In my hood, there's a boy making girls breathless
Serving tea down on 39th street

And today, even though It may seem hopeless
I'll go down on my stumbling feet, and ask him out...

Sitter hemma i myskoftan nyvaken fast klockan ar alldeles for mycket. Sov som en prinsessa inatt och det var verkligen efterlangtat!
Igar kvall var vi ut pa Oaken ett tag, jag drack cola och de andra ol. Jag korde ju bil for guds skull! och det fick jag papeka hela kvallen, haha! De andra tyckte jag skulle supa till det och lamna bilen i stan, det  var ju anda inge langt till blackhall, COMON!
Skont nog akte jag och Kerstin (Ida) hem strax efter 23 eftersom jag bestammt dejt pa skype med maken. Han hade fatt jobb och var lycklig, jag var mest bara lycklig over att prata med han igen. Har inte blivit allt for ofta nu nar varat internet inte vill fungera pa datorn uppe, det ar ju dar jag har allt installerat och min egen anvandare. Sitter liksom vid Charlottes dator nu som hon gor all sitt skoljobb pa och vill inte sitta har och ladda ned program och grejer.. Och andra laptopen vill inte riktigt som jag vill...
Men det var iaf skont att hora rosten och se han igen, min alskade Dennis!!:)

Nu ska jag ta mig i kragen, ata andra delen av frullen som Kerstin haller pa att forbereda, forst flingor och mjolk sen macka och kaffe ju!! Efter det blir det duschen sen chilla pa soffan ett tag innan vi ska gora oss iordning for kvallen. Aker in till city till Rob ikvall, ska bli sa sjuuuukt kul! Men forst ska vi ila runt pa stan lite innan vi aker till hans hem i  norra London. Jiiihoooo! Ska ta med mig glogg och peppisar sa han far smaka pa svensk jul, haha!

Nu ar det inte langt kvar till semestern i Sverige heller, guuuuuuu va skont det ska bli och vad jag langtar efter er!!

Love


Ledig dag

Ligger pa golvet med datorn och ser solen komma fram lite da och da mellan de tunga regnmolnen. Imorse nar jag vaknade sa piskade regnet mot rutorna, min forsta tanke var, Hurray perfekt att springa i??
Men det har ju lugnat ned sig nu och det ser ut som om dagens vader bara kommer att bli battre och battre.

Jag har som sagt min ledig dag idag, torsdagar ar jag alltid ledig fran klockan 9. Jobbar en timme pa morgonen.
Vanligvis brukar man ju vilka hitta pa natt da, aka ivag till natt kopcenter eller pa picknick eller in till city, men idag tanker jag banne mig inte gora NANTING!
Jag var pa lakeside kopcenter ugar kvall i 5 h sa jag ar nojd. Fick mig en ny jatte fin lila mossa, 2 par strumpbyxor och julklapp till barnen. En tuggummi automat, perfekt!!
Sa jag ska lagga mig i sangen igen, kolla pa The Hills maraton pa MTV One och sedan ta mig ut pa rundan i skogen, efter det blir det nog hem till Ida och prova kladerna som vi bestallt fran ASOS, forhoppningsvis sa kommer de idag!

Nu ar det endast tva veckor kvar innan jag star med fotterna pa svensk mark igen. Sa SKONT! det ska bli att komma hem pa semester.

Nu var det sangen som kallade, maratonet borjar snart!
Love

The love day

Kanner mig karleksfull idag, haft en mys dag och inte gjort sarskilt mycket forutom pratat med mina nara och kara hemma, vikt tvatt, skjutsat sam till skolan, hamtat maja fran sin skola, lagat mat och vikt tvatt. Varit trott och varit i mys stamning hela dagen.
Det kanns som om jag skulle kunna alska hela varlden idag, som om att jag skulle kunna le at varenda manniska, aven fast jag kanske i vanliga fall skulle vilja klubba ned vissa, haha!
Idag ar en san dag da jag bara skulle vilja krypa ned under filten med min alskade (vem det nu an ar) och bara vara forevigt. Det svara ar bara att hitta den dar speciella, den enda. Jag sager inte att jag nodvandigtvis maste hitta den jag ska vara med for resten av mitt liv nu vid 20 ars alder, men jag vill alska nagon igen, obegransat.
Ar sa underbart att vara sadar lojligt foralskad. Fnittrig och fjantig. Underbart!! haha

Nu ar det dags att krypa till sangs, dotrott och imorgon kommer bli en lang dag!

Love

Night after night

It all seemed perfect
But there are moments when I feel nothing at all
Same as always
Now it's repeating itself all over again

Night after night you say you move on
Tomorrow, tomorrow
Now, what's holding you back?
I don't know, I don't know

Don't feel sorry
'Cause there's no reason for us to fight any more
Tears are coming, and years are going
I hope we'll learn something

Night after night you say you move on
Tomorrow, tomorrow....

Monday

Ny vecka, igen..
Tiden gar verkligen super fort och jag ar do trott for tillfallet!
De senaste natterna har bjudit pa somnloshet, hate it! Men jag vet ju vad det beror pa.. somnloshet for mig tyder alltid pa langtan till nagot eller tomhet som behover fyllas.. Jag har fingret pa det, det kommer ordna sig. Vissa saker satter bara spjarn i huvet pa mig nu, mycket minnen som kommer tillbaka, mycket som jag glomt och fortrangt.

Veckan bjuder inte pa allt for mycket forran lordag kommer, da blir det London city nights baby!!!! AAAAAAAAAAAAH, ni forstar inte hur underbart det kanns. Har inforskaffat mig nu klanning och nytt skarp fran ASOS, i'm gonna be ppppppprrrrrrrrreeeeetty! Ja, sjukt kul ska det bli iaf!

Till imorgon har jag iaf att fundera pa var jag ska spendera nyar, Are eller Sundsvall?? Vad ar planen?
Lutar val at Are, men vi far se.. Maste ju iaf bege mig fran Sundsvall den 2a jan ned till nykoping, knoppa pa hotellet pappa bokat och sedan flyga tillbaka hit. Pressat schema.

Nu ar det 17 dagar kvar, sen star jag med bada fotterna i Sverige igen :) Divine!

Tillbaka till TVn nu, I love NY Mondays ju!

Karlek
T