Airport

Sitter nu och hänger på Skavsta. Efter att ha sprungit runt rätt förvirrad i stan och köpt en fet påse godis till C och present till C och C och lyckats få med mig någon slags mat till bussen så hoppade jag halv 4 på flygbussen. Och väl på bussen tänkte jag njuta av salladen och Greys, men då dör såklart datorn efter knappt en avsnitt.. Happ, jag som hatar att åka buss.. och ingen bok hade jag heller.. Vad skulle jag nu fördriva tiden med?!?! Stirra ut i det bäcksvarta mörkret? Kul jul. Men nu har jag ett uttag iaf och förhoppningsvis nog med ström i datorn när det är dags att kliva på att den pallar hänga med mig hela vägen till London. Tagit med mig SATC filmen som jag tänkte fördriva den tråkiga flygtiden med!

Nä, jag vill vara framme nu, helst för timmar sen. Längtar så efter mina små skitungar!!! Har varit ifrån dem allt för länge nu och jag fick nyss sms där hon sa att de längtade de med! Mina bäbisar..
Haha, kanske dags att skaffa barn snart?;)

Nej nu måste jag försöka ta reda på vilken terminal vi landar på så Paul vet var han ska åka. Skulle vara till en stor fördel..

Love

Farewell Sweden, Pleased to meet you London!

Bakis skaket börjar sätta in och jag är färdigpackad. Men oorganiserad som jag är så hade jag såklaaart glömt sätta i laddaren i datorn.. Så nu måste jag vänta lite till med att åka in till stan (som jag borde gjort för timmar sen) för att vänta på datorn. Måste ju ha lite batteri så jag klarar bussresan ut till Skavsta. Då blir det jag och Greys!
Men ikväll, då är det jag, oak tree och mina älskade pojkar! Åh åh åh!!! Äntligen ska jag få driva dem till vansinne igen, och jag vet att de ha längtat oerhört efter det!
Och mina älskade ungar ska imorgon hoppa med mig i sängen tidigt på morgonen och glädjas åt att få öppna sina fina paket. Herregud! Snacka om att jag får jackpot de här dagarna framöver! Mina ungar, min extrafamilj, grabbarna, Caiti och PAULINE såklart!!!! freaking faaantastic
Igår var vi ett gäng på Supper, därav bakis skakningarna. Har ett litet ångestmoln hängande över mig för alla pengar som gick åt alkohol, men vafaaan, vi hade ju kul!! Jag landade hemma 4.30 efter en taxiresa hela vägen från gullmarsplan, haha!! Jag var dötrött och hade stött på nog med dårar den kvällen så kände inte för att utmana ödet med den lilla promenaden hem när inte tunnelbanan ville gå riktigt ända hem.
Hej och hå, nu tror jag visst den här datorn har fått ladda klart, mer hinner vi inte med.. Jag har ju en buss att passa, och ett plan!
Love

Communication

Igår tog febern över mig och när chifen kom in på jobbet skickade hon hem mig. Hon är för underbar, för jag behövde verkligen få gå hem och krach landa i sängen! Så där låg jag, i min nya flanell skjorta och raggsockar från 4 tiden till jag somnade sött vid 11 snåret.

Så idag när jag vaknade kände jag mig lite piggare och sitter nu i butiken. Har haft ett fåtal kunder sen jag öppnade för 2 timmar sen och hunnit städa hela butiken (dammsugit, torkat golv, gjort rent speglarna och torkat av allt damm från alla hyllor + skyltfönstren. Vad ska jag göra nudå? Vika om allt en gång till? haha
Det är när det är såhär lungt som man år lust att springa in på ICA, köpa en fet godispåse och sitta här och äta godis resten av dagen!!!

Jag har fortfarande en sak att lösa innan avfärd imorgon, resväska?? Jag har ingen bra "kabin" väska och jag har ju endast handbagage.. suck! Så nu får vi se hur jag ska lösa detta.. ska jag behöva köpa en imorgon innan jag åker? det vore ju förhimla onödigt tycker jag. Om det inte finns någon billig bag variant på H&M. hmm..
Sen måste jag fortfarande komma på vad jag ska köpa till de vuxna i hushållet, har en ide men är inte riktigt säker.
Jag vet att charlotte vill ha en fet påse med lösgodis iaf ;)

Nu ska jag hitta något att sysselsätta mig med, annat än att äta godis och lägta tills imorogn! Längtar mycket tills om en vecka också, för då ska det vara klart om jag ska fortsätta som 08 eller byta ut mot 0647, och jag måste erkänna att jag håller nog tummarna för det sistnämnda!

Love


Take me to a place I like to go someday

Det börjar rycka i resnerven och jag längtar mer och mer för varje minut som går förbi. Ge mig lördag nu!

Det är som vanligt lungt på butiken, snorkallt utanför men solen lyser ju ändå lite idag. Regnet lyser med sin frånvaro, fantastiskt!
Undrar vad man ska ta med sig i helgen? Får nog bli kappan med "nitar" och ett par stövlar. Jag planerar ju att fylla den lilla resväskan jag kommer att ha med mig med shoppingen därifrån, så det är inte mycket som ska få åka med.
Funderar på om jag ska springa in på H&M innan jag åker på lördag och införskaffa paljettkavajen eller paljett linnet jag vill ha. French klänningen ska få åka med, den ska jag ha på lördag kväll. Och mina nya satin tights ska också ned. Klackisar införskaffas på plats i London town! Tjoho!

Undra vad man ska hitta på imorogn kväll då? Bio för 3dje gången på en vecka? Kanske! Om det finns biljetter kvar till luftslottet som sprängdes så är det ett absolut förstahandsval. Kanske en god påkostad middag? Inget sängliggande iaf, det har jag gjort nog den här veckan, inklusive ikväll. Fick ju med SATC filmen med Damernas värld idag så jag har vad jag gör!

Nu ska jag fortsätta sörpla på mig Julmust light och frysa lite till, jäkla feber!
Men snart dyker Kejtan in på butiken och ger mig lite värmande sällskap!

Love


Stranger

Även fast febern flackar fram och tillbaka så är jag glad igen. Japp, gladhet och belåtenhet infann sig igen!
Jens var ju här sön-fre, sen kom mamma på lördagen och även pappa hann jag träffa en sväng i lördags. Mamma åkte i måndags eftermiddag så jag har haft fullt upp och därför varit väldigt oaktiv här.
Men det har varit skönt, fantastiskt! Jag saknar verkligen min lilla familj, känns som om jag aldrig träffar dem nuförtiden. Förbannade unge va, att jag ska flacka runt och vara så långt ifrån jämt. Dock är jag ju väldigt mycket närmare nu än för 4 månader sen!

Bror och jag gjorde inte så mkt iaf. Vi flängde mest runt på stan, träffade kompisar till honom, gick ut 2 kvällar och chillade lite hemma hos morbror Jörgen och Melika. Gick också på Supper en kväll som öppnat även här nere i sthlm (startade uppe i Åre). Det ligger på tegnergatan och är suuuuper!!! Gå dit om ni är sugna på god mat och ett chill ställe!
Mammsen och jag fikade med flickorna på vårat nya hak, 7 Knop på Skånegatan. Majsan har börjat jobba där så det är super att hänga där när man inte har annat för sig :) Även med mamma blev det häng hemma hos Jörgen. Vi kollade en hel del på Greys också, shoppade inne i city och var på Twilight!!!!! Dessutom åt vi på ett av mina nya favoritställen när det kommer till sallad, ingen aning vad det heter men det ligger i Gamla Stan.
Pappa och jag hann inte med mer än en lunch och en långprommis, men det var mysigt!:)

Sen de alla var utflugna ur stan igen har jag jobbat. Alltså i tisdags och idag då, jobb står även på schemat imorgon och fredag, sen är det packa som gäller och fixa de sista presenterna innan väskan och jag flyger till vårat kära London. Som jag längtar! Det ska bli så otroligt skönt med lite miljöombyte, och framförallt att få träffa mina älskade små ungar igen och Charlotte och Colm såklart. och och och, och alla andra! haha. Ska bli vädligt kul att se hur Pauline bor också, vid London Bridge, sådan skitunge...

Sen när jag kommer hem kan det hända grejer! Jag har många bollar i luften nu men just idag dök en fantastisk sak upp och jag hoppas verkligen att det blir som vi vill nu! Det är tid för mig att få lite flyt. Och går allt som det ska så flyttar jag mig och mina tillhörigheter upp till min älskade by och fortsätter jobba med det jag gillar mest, kläder! Detta är en chans jag bara inte kan säga nej till och jag är exalterad för utvecklingen.


Love

Put me out of misery

Hemma, Oliver i knät och trött fast ändå inte. Skulle faktiskt kunna tänka mig en långprommis, dock endast i sällskap.. Och Jens som skulle åka ikväll egentligen åker imorogn bitti ist, men har inte hittat hem än. Vi avnjöt efter en lång och seg dag på jobbet en middag och en touch av Åre på Supper! Det var smaskens. Dock fick vi avbryta när Elin ringde och sa att de var på akuten och behövde komma hem med Oliver för de inte fick ha honom kvar där.. Så nu är jag hundvakt åt det sovande monstret och väntar på Jens... Men jag ska nog hoppa i säng eftersom natten till idag innehöll mer alkohol och vakna timmar än sömn.
Så sängen och en film låter som en ypperlig ide!

Love

Why am I still awake?

Jag bör inte vara vaken nu, inte ens för att jag är ledig imorgon.
Jag går och gäspar mig igenom dagarna, men på kvällarna, då kommer det inte en enda gäsp och inte ett enda tecken på trötthet. What the hell!
Men på kvällen sätter rastlösheten in och lite av det kaotiska i mig hittar ut.. Är det nu jag ska svira om och ringa för att kolla var Jens är? Han är nämligen inne på partykväll numero 3. Jag hakade på i söndags. Inte mkt till fest, men drinkar och öl + en jävla massa snack. En pimms fick det t o m bli, som jag saknat min engelska favoritdrink! Tacka vettja London om 2 veckor, det kommer bli fantastiskt och precis vad jag behöver, min älskade storstad.
Idag är jag sänkt också.. Jag fick inte jobbet på Twist&Tango. Kabooooom! Jaja, ur loss is my game, right?
Så nudå? Vad ska jag göra nudå? Jag klarar inte av att gå runt och ströjobba som jag gör. Visst det blir väl en 110 h i månaden, men jag behöver en hel del till. Så påt igen, söka söka söka. Kan inte bara någon vilja ha mig?!?! Så hemsk och omöjlig är jag väl ändå inte? Tycker jag är en rätt snäll och trevlig tös jag.
Nej nu ska jag fortsätta få kroppen att skävla, snart är det slut på Edwards och min romans... Vad ska jag då ersätta den med? Kanske kan byta ut fantasi mot verklighet.. Men det får bli efter Pattinson återigen trätt fram på vita duken och fått vår hjärtan att slå oregelbundet.

Love

Sunday suprise

Väldens bästa bror är påväg! Fick ett sms nu på förmiddagen och han kunde inte hålla sig från att säga att han redan var påväg, haha!! Så nu kan ni gissa vilket topp humör jag är på :D Jag är lyckligare än lyckligast för att få ha han här i några dagar!
Så nu ska jag kolla lite mer på Greys och sedan städa undan så han inte kommer hem till detta kaos.. Elin och Zach har haft en massa kompisar från finland, tyskland, usa och england här så det ser väl sådär ut eftersom deras hostel fick bli vårat vardagsrum :P
Nu ska jag fortsätta vara glad glad glad
Love

Goodday lover, goodnight baby

Halleluljah!
En vecka har passerat förbi, nästan iaf. 5 dagar av jobb har passerat förbi och min efterlängtade lördagskväll infinner sig just nu. Min grund tanke var ut i natten, men så hade jag ju för ett tag sen gått med på att vara barnvakt åt Meilka och Marwin.. Marwin behöver ju inte någon direkt.. Men lill tjorven iaf! Så nu har jag förberett hennes favorit, tacos och väntar otåligt på att hon ska komma hem från gympa träningen så vi får äta. Har inte riktigt haft tid till att äta idag och efter jobbet var jag för slut för att göra något annat än slänga mig i soffan här hemma i trallskogen.
Igår var det som sagt mingel på core, vi var sena, men vi gick snart vidare på TGI fridays för att en del skulle äta, jag och madde drack vin på toaletten och snackade skit i baren innan Berns hägrade. Free radicals hade fest där och det var man såklart tvungen att ha biljett till. SKIT! Men vi gick in iaf men i den "öppna" delen är det ju inget kul en sån kväll... Så vi gav tidigt upp och bestämde oss för hemgång mot Helenelund. Även jag, även fast hammarbyhöjden är såå mkt närmare.. Men så blir det när vinet får säga sitt!
Så imorse var det bara att åka hela vägen hem innan det var dags för jobb. Och jobb jobb jobb, det var en seg dag med mkt småköp, och det ger ju inte storkovan direkt. Ganska tråkigt för en lördag. Men jag och Johanna underhöll oss ändå!
Nä nu väntar jag lilla lopp loella vilken sekund som helst och sen blir det soffmys, hela kvällen!!
Love

Can you even hear me when I scream ur name...

Ny dag nya tag?
Var det så man skulle se det?
Bättre dag idag, ibalnd kommer väl säker bara ifatt en antar jag. Eller vet jag ju, men man vill helst inte inse det.
Majsing kom in på butiken idag och höll mig sällskap ett tag, pratade skit om livets alla.... viktigheter?
Imorong kommer en stor dag, jag ska på min intervju hos Twist&Tango och jag är spänd, förväntansfull och nervös. Men jag vill verkligen ha det här jobbet mer än något annat och ska göra mitt yttersta för att charma dem och få dem att inse att jag är vad som är bäst för dem ;) Så snälla, håll tummarna för mig kl 9 imorgon bitti, skänk mig en fin tanke och tro att jag klarar det.
Sedan är det jobb hela dagen efter det, och efter jobbet ska jag göra mig fin på butiken och sedan susa iväg för att åka och träffa Madde och iväg på en Appertiff grej, sen blir det vidare ut i natten, TJOHEJ!
Känns som imorgon kommer bli en energikrävande men fantastiskt rolig dag!
Love


Förlåt mig Kate!!! men jag var tvungen för intervjun imorgon....;)



Kanske nyårsblåsan?


Förra helgens bravader, Fasching, på tok för tidig morgon och Max såklart!

Okey, where the f are u? I need u now

Seg dag på jobbet, fick sluta 45 min tidigare fast med samma lön, mkt generöst! Jag behövde få gå därifrån.
Idag har ingenting gått rätt och jag känner mig trasig. Vet inte vad som kom över mig, men det är inte bra. Jag vet inte heller hur jag ska få utlopp för den. Det värker. Tråkigt att behöva skriva, men jag måste få skriva.
Just nu känns min själ trasig och en flygstol känns nära, men var?
Nu tar jag min bok, som absolut inte gör saken bättre, och kryper ihop i fosterställning.
Snälla, var är du? Jag behöver dig som mest, precis just nu.

Breaking dawn

God förmiddag mina kära.
Tröttheten tar över mig just nu och det känns som om det inte spelar någon roll om jag sov i tusen år, jag skulle fortfarande vara trött när jag vaknade..
Helgen blev ju som sagt inte lika utvilande som vi utlovat varandra, men det var kul och mysigt ändå! Men nu längtar jag bara mer efter min älskade. Men jag får längta fram till jul då, för jag ser henne förmodligen inte förrän det.

Jag, Hanna, Alex och hans mami tog en fika på söndagen och tog en snabb shoppingrunda på stan. Sen fixade vi på hemma jag och pumpkin, pluggade (hon) skrev CV (jag) och vid halv 9 tiden åkte Lukas och Hanna mot Sundsvall igen. Lukas hes av allt skrikande på fotbollen och Hanna trött av lite sömnbrist. Jag däckade ganska omgående i sängen.
Måndags var jag ledig och vaknade 11.15 av att telefonen ringde från något nr jag inte kände igen, och då gör man ju sig till liksom när man inte vet vem det är och är alldeles yrvaken, haha! Men det var en tjej från Twist&Tango som ringde (det jag skrev CV till) och sa att jag var välkommen på intervju :D Så det gick fort och på fredag morgon har jag min intervju, är överlycklig!!!! Det här jobbet vore ett sånt steg i rätt riktigt för mig och jag bara vill vill vill ha det! Så alla, håll tummarna för mig på fredag morgon!!!
Jag klev upp efter det, svårt att snooza mer när man blir så upprymd. Så jag gjorde fruskost och begv mig in till butiken på götgatan och snackade lite med Ninjus. Sen åkte jag ut till Maddää och vi gick på Kista en sväng för att införskaffa oss en liten make over. Mer säger jag inte om det just nu utan det visar sig ikväll ;)
Och när vi väl var klar med våra omförvandlingar så skulle vi slå oss ned med en film då självklart mister mister hör av sig. Bio?? Ja okej då.
Så Couples Retret blev det, jag var så trött så jag höll på att svimma men lyckades fnissa lite ändå. Tror dock mitt sällskap var mer road än jag, tröttheten hade verkligen övertaget om mig.
Så jag somnade nog såfort jag la huvet på kudden när jag landade hemma.
Sen kom gårdgen och jag skulle jobba på Götgatan 42, och efter att ha snoozat så mkt som det hanns med så sprang jag in i kläderna och sminket och hann precis in tills 10. Puh! Ingen frukost hann jag med, ingen lunch hade jag fått med mig och min mage kurrade.. Hmm.. Kaffe? Ja men jag kunde ju inte bara gå iväg och köpa, då måste jag ju stänga butiken.. Hmm..
Men DÅ! Efter bara nån timma efter öppning dyker någon som jag känner igen i dörröppningen, kollar bort, och sen kollar jag igen och skriker!!!! Gabbie och Nicklas står bara där och flinar. Jag höll på att dö innnan vi kastade oss mot varandra jag och Gabbie och jag fällde fasen några tårar, det gjorde nog vi båda.... USCH, vi har inte setts på allt för många månader... Dessutom hade de med sig en kaffe till mig, alldeles för underbara de där två!


Så min lycka var det som höll mig uppe hela dagen igår, utan mat och med sömbristen hängande över mig...
Idag, imorgon, fredag och lördag är det också jobb som gäller. Dessutom ska vi på Apertiff "mingel" på fredag också.. hej och hå, varför kan jag inte bara hålla mig hemma och sova??
lördag blir det iaf lungt, då ska jag och Melika ha mys hemma i trallskogen!

Love

Goodnight love

Slappat hela dagen idag, gårdagen var ju som sagt fullspäckad och vi har varit måttligt trötta idag.
Nu på kvällskvisten tog vi oss ut i luften och åkte för att handla och hyra film. Sebbe kom förbi så vi inhandlade mat och film och har sen dess ätit en god middag, fått i oss lite rödvin, godis (jag vet, syndare!!!!) och kollat på The Holiday. Myyyyssss!!!
Nu sitter Hanna, Sebbe, Elin och Zach och disskuterar filmer, jag hänger inte alls med... Jag är för trött, hade velat sova för säkert en timma sen, snark! Men vad gör man inte för sina älskade? haha
Jag höll ju iaf på att svimma under filmen, som vanligt, bara synen av Jude alltså... De fnissar åt mig här hemma! tycker jag blivit lite smått tokig med all Edward och hunk hysteri ;) Men vaaaaad liksom??
Nu ska jag försöka avstyra den här disskusionen innan klockan blir lika mkt som igår. För imorogn ska vi faktiskt plugga innan vi ska in på stan och byta Hannas skor, fika med Lukas med flera. Sen imorogn kväll är det dags för min kära att åka hem igen, och jag sörjer.. De dröjer lite mer än en månad innan vi ses igen.. Jag kommer inte kunna åka hem innan jul. Så dagen före julafton kommer jag till sundsvall, rätt sent.. Så julaftonsmorgon ska jag kila över till henne med en liten julklapp så jag får kramas lite!! haha, gäller att ligga långt fram med planerna.
Nej nu vill jag krypa ned under täcket och drömma.
Love

Fasching

Igår anlände Hanna och Alex, efter lite kaos och skratt och stress samlades vi alla här på Hammarbyhöjden!
Vi vilde lite i sängen men jag var fortfarande stressad av allt stress efter jobbet och Alex var redan full, haha!
Han hade varit på middag med päronen och satt sedan kvar i baren för att vänta på mig.. Han snurrade runt halva stan innan han hittade mig på slussen!
Efter lite slappande åkte vi hem till Sebbe där han och Danne satt och spelade gitarr. Så till slut efter öl och en flaska vin hade vi ett litet band och kom iväg mycket senare än vad vi tänkt.. Men off på fasching blev det och dans dans daaaans!! Vi hade superkul och landade inte i sängen hemma förrän 5 imorse.. så idag är vi något trötta! Sov till 12 när Melika och Jörgen kom inramlandes för att hjälpa mig att sätta upp lite hyllor. Sen dess har vi handlat och lagat oss en rejäl "frukost", kollat på sex and the city och fnissat.
Nu är det dags för allvaret och Hanna ska plugga, jag ska stötta :) Ska försvinna in i böckernas värld tillsammans med mitt favoritpar och min dröm man! Åh!
Ikväll blir det lugna gatan här med film och en god middag. Även fast vi kanske skulle vilja ta oss ut på lite flörtigheter ;) Men icke, vi är på tok för trötta och måste ta tag i viktigheterna såhär på en lördags eftermiddag/kväll. Vilket jag, konstigt nog, tycker känns väldigt skönt!
Love

All the sudden.. my steps feel a bit lighter

Jag och Hanna kör ju på low carb high fat grejen.. tänkte att en gång för alla ska jag bli kvitt mina extrakilon som jag lagt på mig efter gymnasiets slut. Då när allt tog fart och blev en enda röra, inga rutiner utan mest runtflyttande, runt farande, känslor som gick i svall mest hela tiden och jaa... ni veeet! vi behöver inte gå igenom det igen, haha!
Men så för ungefär en månad sen satte vi igång, måste vara ungefär 4 veckor för mig idag. Och så ställde jag mig på vågen förra veckan och fick en absolut chock! Jag trodde kanske att jag skulle gått ned nått kilo och känna mig döbesviken (även fast vissa kläder börjat ramla av) men icke, minus 5 på vågen!!! VA?!?!?! Och idag tog jag mig ytterligare en titt för att se om det verkligen var sant, och då, då visar den minus 6!!!! Jag är fortfarande osäker på om inte vågen driver med mig, hahaha!!

Så grattis till mig antar jag då! Då har det inte gjort något att jag råkat synda 3 ggr när fötterna varit allt för runda ;)

Nu ska jag fortsätta jobba lite, såå lungt på butiken nu... november...
Men min älsklings petit är påväg från göteborg och om ca 3 h slänger Hanna sig i bilen tillsammans med Lukas och kommer, så jag kunde inte vara lyckligare!
Love

I want my own Edward!!!!

Jag vill ha min egna Edward Cullen, och jag vill ha honom NU!!!!!!!!
Dags att sova, men jag vill inte släppa varken Greys eller boken. Jag blir tokig och börjar bli allt för besatt av båda. Snart ger jag mig ut på jakt efter det omöjliga! hahaha
Fortfarande Angus och Julia stone som har övertaget i mina spellistor på spotify, även blandat med lite Rolling Stones, Debussy, Anya Marina och KT Tunstall. Ljuv musik, ljuva texter och smör för mitt hjärta.
Nu längtar jag så sjukt mkt till jag ska tillbaka till england, och det känns som om det inte löser sig här i sveriget med jobb och grejer så flyttar jag tillbaka och blir tillsammans med en engelsk hunk. Bra plan va?
Åh jag vill göra så mkt nu... jag vill tillbaka till USA, jag vill tillbaka till London, jag vill hem till sundsvall, jag vill till åre och jag vill till trondheim! Vem ska ta mig till allt detta??
Nu ska jag drömma mig tillbaka i boken och mitt älsklingspar. Appropå älsklingar, imorgon kommer både Hanna och Petit, kunde inte ha blivit bättre!!!!
Love

Pumpkin

Just deee!!!! Viktigast av allt, bästaste nyheten på länge. Min andra hälft kommer till stan på fredag och jag hoppar högt!!! Jag är lycklig och lugnet infann sig, äntligen!!!!!!!!!! Jag älskar dig mest, du kompletterar mig. Jag behöver ingen annan!!! Vill du att jag ska fortsätta älskling? Jag kan skriva ett helt inlägg om hur bra du är om du vill, haha!!!
Änglasyster

Wasted on you

I don't know just what I'll do
Everytime you walk into the room
Oh my head is spinning around
And I can't see clearly right now

Candel light dinner

Timmarna tickar ganska sakta förbi här inne på butiken idag. Det är smäll kallt i Stockholm och folk skyndar bara förbi för att fortast möjligt ta sig in i värmen någonstans igen.
Imorse och i förmiddags virvlade snön omkring i luften och jag kände mig ofattbart lycklig över det! Ska min kära vinter komma nu? Tur att min nya vinter jacka snart kommer så jag kan gå och värma mig i dess dun och gömma mig i huvan.

Vad jag införskaffar grejer nu känner jag, den här månaden har det blivit en stickad underbar sak från H&M, en tröja från butiken, vinterskor, Goose jackan, tights, smink, underkläder!!!!, linser, halsband och igår var jag ju som sagt i förra inlägget på Ikea. Och där blev det en 2 m lång vit hylla, en dösnygg ljusstake, en stor ljuslycka, MASSA ljus, galgar och småplock. Och vad är det för datum idag?? 4 novmber, och det är fortfarande 21 dagar kvar till lön, goood thinking! Haha, jag som klagar på att jag inte har några pengar. Tyst på mig! Nu är det slutshoppat för fröken Sand.

Gårdagskvällen blev det middag i manligt sällskap på Hammarbyhöjden, sen film i vår temporära soffa (alla filtar, alla kuddar vi har på golvet) haha! Men det var mysigt ändå, alltid skönt att ligga på golvet, haha!! Tur att vi båda håller med om det.
Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på efter jobbet.. Kanske ska vara med Maddää och Kate, beror lite åp vad de bestämmt för klipp tid. Annars skulle det vara mycket skönt att bara åka hem med min bok, är nu inne på 3dje i twilight serien, Ljudet av ditt hjärta. Det är sååå bra, jag blir tokig av dessa böcker, de framkallar saker som jag tidigare nämt. Smärtsamt ibland men sådär häääärligt. Var är min Edward Cullen?!

Nej nu ska jag huttra lite till, hemsk kallt även inne idag, och vänta på att killarna från IKEA ska dyka upp med grejer till butiken.
Love

4.30 am, still couldn't sleep

Yes box, halv 5 imorse låg jag med uppspärrade ögon ett ett hjärta som dunkade hårt....
Twilight böckerna påminner mig om saker jag hade glömt bort att man kunde känna, och jag har faktiskt känt så för någon en gång i tiden. En som fick min kropp att skälva, mina knän att bli svaga och fick mitt hjärta att hoppa över slag. Haha, dessa böcker är verkligen inte bra för mig!!!!! Får mig att ligga sömnlös om nätterna och får mig att minnas underbara men smärtsamma saker, helt galet!!
Imorse vaknade jag väl halv 11 och kände att det var lika bra att vakna då så jag kan somna ikväll, ska ju upp och jobba nu i några dagar, och då kan man ju inte ligga vaken till halv 5 på morgonen! icke..
Igår hade jag en seeeg dag, vaknade efter 11 h sömn och kände mig heeeeelt paj.. Tänkte ligga i sängen hela dagen men så var Maja hemma från skolan så då tog jag mig i kragen och vi åkte på stan vid 2 tiden, men segstartade shoppingrundan med en 1,5 h fika, haha. Sen blev det runt farande och vi åkte till Östermalms sida av stan för att hälsa på Rebecca på jobbet och sen tog vi en sväng förbi maddää och Isabelle på fältöversten. Så där fick det bli ett par nya vinterskor :) Köpte en klädhängare på Indiska också som jag ska sätta upp i mitt ännu oklara rum. Efter det blev det ett par tights med dragkedja längst ned också från H&M. Men allts lutade på en relativt billig nota ändå. Efter vår runda åkte vi och mötte upp Kate och Ylva och vidare hem till Råggan för klippkväll. Så nu har man lite fräshare hår och lite ny frisyr, men bara lite ;)
Idag är det dags för IKEA. Maja var visst inte i skolan idag heller, haha, så vi ska om en timme bege oss mot bussen ut mot Kungens Kurva! Här ska det införskaffas hyllor till vardagsrummet!! Nu måste jag bara fixa så kära morbror kan komma hit med borren i helgen så jag kan sätta upp det jag redan har som måste bli uppsatt och de nya hyllorna till vardagsrummet! Kanske blir nå nya tavlor till det också, och kanske nå småplock.. Skulle behöva en skohylla också.. Hmmm! kan bli en dyr affär detta, haha!!!
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte blir sen att träffa Majsan.
Love

Angus & Julia Stone

Fågelkvitter för mina öron, jag bara njuter!! Så alltså, Angus & Julia Stone - Paper areoplane + maaassaaa mer!!!
Igår kväll var det alltså Halloween party hemma hos Maja och Kejtan i Råggan, och det var suuuuperkul!!
Jag Rebecca Mattis och Sebbe hade ganska kul här hemma när vi höll på att fixa och trixa med våra outfits och jag lovar att det finns en hel del roliga kort :) men de kommer en annan dag, rebecca har inte varit snabb nog att lägga ut dem..
Vi hade iaf superkul hela vägen och kvällen slutade med ett rätt slitet gäng på mcdonalds folkkungagatan. Jag var inte pepp på varken att äta eller efterfest så efter många om och men släpade jag mig ned till t banan och åkte hem. Sen vad jag gjorde här hemma när jag kom hem är ett mysterium, det såg iaf ut som ett helvete när jag vaknade imorse, men balkongdörren på glänt!?!?!?!?! herreguuud och majjemen säger jag bara. hahaha
Så efter en dag i trötthetens tecken, men samtidigt hög mysfaktor med både ett långt bad, lite mat på coffeehouse by george med flickorna och en bio så ligger jag återigen i sängen och ska snart släcka ned och bara koncentrera mig på Greys. Mitt älskade älskade Greys.
Love