What goes around comes around

Dagen börjades med att jag nästan höll på att ha sönder min mobil, var alldeles för trött när väckrklockan ringde på den och det var dags att gå upp.. För självklart gick jag inte och la mig efter jag skrivit klart talet utan stannade uppe och donade med en hel del saker innan jag kom på att det fanns en morgondag.. PUCKO!

Sedan var det iaf engelska tal som gällde för mig.. Inkasserade ett MVG rätt lätt sådär ;) Och sedan har jag haft religion och internationell ekonomi, oerhört intressant må jag säga (?)

Sprang ned på stan på lunchen med för att byta ett par skor jag köpte igår till ett par andra, det blev svarta ist för vita eftersom det känns lite mer aktuellt för årstiden! Vart lunch på coffee med, mumma med sallad!
Och vad gör jag nudå? Jo jag sitter i datasalen på skolan och väntar på att min sista lektion ska börja, Körsången, men det är inte förrän 15.30..

Ikväll blir det träning, svenska skrivande om nått personligt varumärke eller liknande, och en hel del tv tittande eftersom både O.C, Top Model och Lustgården står i tv tablån! Och så blir det nog basket match med, Dragons p88 eller vad det är mot utvecklingslaget, spännade.. haha!

Var upp till pappa igår, tjatade lite om sportlovet så det blev Åre tisdag-lördag! Underbart!!
Sen kommer min baby hem så då blir det mys ...
-
Det blev mycket bloggande idag ser jag, mycket skrivet..
Kvällen har bestått av träning, mycket skönt efter en veckas uppehåll och en himla massa TV tittande!
Jag är helt slut i huvet och svenska uppgiften fick jag inte gjord, det får bli imrogn då alltså.. Men det är imorgon det, en helt annan dag.. Just nu är det fortfarande 28 feb och jag tänkte hoppa i säng och sova skönt i 10 härligt långa timmar för att sedan bege mig ut på "powerwalk" imorgon bitti och riktigt vakna till innan skolan, för nu gott folk, nu snart börjar det nya livet så det är lika bra att förbereda sig i tid!
Och sen gör det ju inget om man är lite extra snygg i figuren på studenten, haha...

Has someone taken your faith? It's real
The pain you feel? Your trust?
You must confess...

Has someone taken your faith? Its real.
The pain you feel?
The life? The love you died to hear?
The hope that stops the broken hearts?
Your trust? You must confess

I've got another confession my friend, I'm no fool
I'm getting tired of starting again, somewhere new
Were you born to resist, or be abused?
I swear I'll never give in, I'll refuse


/Tove Sand

Tisdag

Honestly, I will run myself in cirkels here without you

Tisdag idag, har en dag i skolan framför mig, men börjar inte förrän halv 1 för jag tog mig en välbehövlig sovmorgon! Slutar ca 16 och då blir det hem och plugga svenska och skriva engelska tal. Ska även hinna träffa Maja eftersom hon drar iväg imorogn och så ska jag hänga lite med min käre vän Tore..

Usch vad trött jag är..

Grattis till Ida som igår blev hela 19 år och,
Grattis till Emma som imorgon blir hela 20 jordsnurr och får lov att gå på systemet, haha!

_______________________________

Aaaaaah, klockan står nu på 01.00 och jag har precis skrivit klart mitt engelska tal som jag ska hålla imrogn bitti.. TRÖTT nu!
Ska bli skönt att få sova, åtminstonde i 6 ½ timma.. Dvs jag kommer att vara halvt levande och halvt död imorgon, looking forward to it..

Som jag önskade att du var här nu och kröp ned bredvid mig...
Sleep tight

/Tove Sand

Sthlm

Då var man hemma igen ... Inte direkt efterlängtat att sätta sig på bussen och komma tillbaka till lilla hålan..
Känner mig till och med dålig, måste vara nått sundsvalls syndrom som bara drabbar mig! haha..

Det har iaf varit kanon, eller till och från om man säger så, men det är ju aldrig nått som inte ordnar sig..:)
Förra helgen anlände jag runt 20 tiden och begav mig hem till morbror Jörgen där även Meilka och mormor var, tog det bara lungt med dem på kvällen och på söndagen innan Ida kom med bussen. Vi gick och käkade och begav oss ut till Enskede och hem till Ninja..
Måndagen åkte vi båda in till butiken och blev insallerade och sedan fick vi ledigt för dagen :)
Under veckan så jobbade vi på och tog det mestadels väldigt lungt hemma i soffan. Fick vara med på en del inköp på olika agenturer så nu har man lärt sig en massa nytt och jag tror jag funnit mitt drömyrke, inköpare! Aaaa, snacka om att frossa i kläder,skor ja ALLT!!

Veckan har helt enkelt varit kanon bra, och jag har haft jätte mycket tid med Melika och en himla massa vilotid och självklart en massa tid med Ida... Och med min baby med såklart ;)

När fredagen kom var det dagt att jobba sista dagen, Kate kom ned och Ida for hem..
Ninja och barnen åkte upp till Åre så hela huset var tomt, mycket skönt att ha det för sig själv!
Vi gick och käkade med Ida och lämnade sedan henne vid bussen, begav oss hem och donade tills Ali kom sedan kollade vi film och däckade uttröttade i sängen :)

Igår så vaknade vi lite lungt tills det blev väldigt bråttom, Ahmed och Raymond skulle komma och hälsa på Ali över helgen så vi fick skynda oss att göra oss i ordning för att vi skulle in och möta dem. Sena blev vi, men fint folk kommer alltid försent, haha!
Jag och Kate sprang runt på stan och lämnade in arbetsansökningar åt mig för i sommar och höst och ja vem vet hur länge jag stannar?! Jag har fått ett extra jobb iaf, hos Ninja, ska ned och jobba första gångerna själv i butiken på påsklovet :) Sedan hoppas jag på att jag får några svar på mina ansökningar så jag kan dra in pengar...
På kvällen igår iaf blev det fest, och precis när jag och Kate var påväg in till city så ringde baby och de var påväg ut, så vi fick åka åt andra hållet och hem till Tallis för att möta upp 3 rätt kraftigt berusade, haha!

Kvällen igår var kanon kul, och bra på många sätt och vis! Så imorse var det lite jobbigt att vakna upp, men han var ju där bredvid, och det underlättar ju saker och ting :)

Nu är jag trött som ett .... och har så mycket som pågår i mitt huvud så jag tror jag stänger av för dagen, bäddar rent i sängen och godnatt!

Du&Jag
/Tove Sand

Somebody

Nu bär det av! Mamma står i köket och lagat mat, jag packar det sista och broder är på ingång..
Jag har alldeles för mycket packning, det är två stora väskor + en megasize handväska.. haha, jag har aldrig varit bra på att packa smart!

Igår var det middag med tjejligan, trevligt! Jens tatuerade sig och var sådär lagom mör, men snyggt blev det, så snart är det min tur!!
Jag var svimfärdig ett antal ggr igår mitt upp i allt stressande till höger och vänster, gårdagen höll bokstavligen på att ta livet av mig!
Morgonen började ju med ett ljuvligt (?) naturprov.. Och följdes av en hel del måsten..

Efter middagen med tjejerna var det hem och jag donade med en del av det sista.. Sov fram till halv 10, ut på en långpromis, frukost och slalom med broder, stan nyss och nu som sagt, det allra sista sen så ska jag äntligen få sätta mig på tåget och pusta ut och se en vecka med vila från allt som har med prov och stress att göra!!!

Oh I wanna dance with somebody,
wanna feel the heat with somebody,
with somebody who loves me
/Tove Sand

Heartace and poor seas

Torsdag och mitt huvud är översvämmat!

Igår var det religionsresa ned till Uppsala och Sthlm, alla hjärtans dag och allt.. Så jag tyckte det passade bra så jag kunde få ge han åtminstonde en liten puss :)
Men min överraskning blev rätt misslyckad, skulle dyka upp på jobbet och bara säga hej utan att han visste, men dörren var låst in till resturangen så, ja så kul blev det, haha!

Klev upp vid 05.10 och sen kom vi hem vid 01.00, så var man hyffsat trött och sliten.
Så Jens kom och hämtade mig för han ville åka och äta, och sen hem till min älskade säng där jag vaknade, fortfarande rätt trött, 9 imorse.

Nu står vattnet och kokar på spisen, mitt huvud värker och jag har en miljon saker att tänka på.
Först mat, sen träning, gosa med Maja och Sandra på waynes, plugga natur i massor, naturprov imrogn, hämta tågbiljettern, middag med sfgf, packa ihop allt för en vecka, TVÄTTA, och i det hinna sätta mig ned och pusta ut. Sen tänkte jag inte göra så mycket mer än det i en vecka, jobba halva dagarna, pussas med baby, ha kul med ida, busa med min ängel melika och bara njuta av tillvaron!

I`v left a million stars
/Tove Sand


Spöken

Oh, I've found, that I'm bound
To wander down that one way road.
And I realise all about your lies
But I'm no wiser than the fool I was before.



Inatt hade jag en dröm, en dröm som handlar om nått gamalt, en dröm som binder mig till nått jag trodde jag för längesen släppt och gått vidare ifrån..
En läskig känsla att vakna och vara helt förvirrad av situationen, vad hände egentligen? Vad betyder det där? Är det nu jag ska ignorera det och glömma drömmen? För drömmar är väl inte sanna och verklighetsbaserade, eller är de?

Tänk att det gick så fel...Du&Jag..

Paolo Nutini - Min nya skatt

-----------------------

Jag inser mer och mer att den här staden är inte längre något för mig, alls.
Den har ingen eller inget kvar att ge mig, utan rättare sagt så tar det bara saker ifrån mig..
Och jag har inte ens nått val, jag måste vara kvar. Det känns som att sitta i fängelse, att vara fast nånstans..
Det finns liksom inget för mig kvar att göra här, hela min kropp längtar bort och det känns som om jag snart blir galen och känslokall. Och dit vill jag inte komma, jag vill behålla känslan tills studenten och flytten kommer.. Och varför det? Jo, för att jag vill kunna vara med dig då!

/Tove Sand

Tomma ord

Vet inte vad jag ska säga eller skriva idag..
Är rätt tom för tillfället, alldeles för mycket att tänka på så det hela blir till en salig röra..
Och du rör om ytterligare, och det var ju inte riktigt meningen..

Nu efter en hel del rapport och uppsats skrivande så är det nog dags att klappa ihop och släcka så jag inte blir helt bäng i bollen ?

Confused, you got me
/Tove Sand

Anja Persson

Kom hem från Åre för ca en timma sen! Var sjukt kul att se störtloppet idag, Anja kom in på slutet och gjorde ruskigt bra ifrån sig och plockade en säker seger, underbart!

Igår kom vi upp runt halv 6, donade med lite grejjer, fikade nere lite på Ylva's "Lok och latte" och sedan var det puckel tävlingar! Grymt det där, om man ändå kunde :) Tyvärr så glömde jag kameran, det var ju synd annars hade man nog haft ett antal bra bilder...
Efter det så käkade vi lite middag med Hasse och Karin och sedan begav sig jag och pappa hem för att sova.. Blev inget partaj, men det var väl lika bra det så jag inte hade varit som ett lik i morse!

Vaknade 07.15 imorse av att pappas alarm gick igång, rätt segstartad vid den tiden. Men jag fick på mig skidgrejerna och så åkte vi och hämtade Jens och ner på bageriet för frukost.. Sedan så gjorde jag och pappa en del åk, var sjukt fint uppe på skutan! Och sedan åkte jag ned för att se damernas störtlopp nere vid mål med Jens, ist för som på herrarnas stå i backen och bara se en liten del av åken.

Efter det mötte vi upp pappa och gick in å byn för jag skulle ha mig ett nytt skidställ, blev ett vitt, jätte praktiskt Tove!?
Sedan middag på Broken och så bar det av hem igen. Alltid lika kul att åka hem?

In the day
In the night
Say it right
Say it all
You either got it
Or you don't
You either stand
Or you fall
When your will
Is broken
When it slips
From your hand
When there's no
Time for joking
There's a hole
In my plan


/Tove Sand

Right?

Partna let me upgrade u
I hear you be the block
But I'm the lights that keeps the streets on
Notice you the type that like to keep them on a leash tho
I'm known to walk alone but I'm alone for a reason
Sending me a drink ain't appeasing, believe me
Come harder, this won't be easy
Dont doubt yourself, trust me, you need me
This ain't a shoulder with a chip, or an ego
But what you think they all mad at me fo'?


You need a real woman in your life, That's a good look
Taking care of home and still fly
And I`m a help you build up your account, That's a good look, better yet a hood look, ladies that's a good look
Believe me!
When you're in those big meetings for the mils, That's a good look
You take me just to compliment the deal
Anything you cop I split the bill, That's a good look, better yet a hood look, ladies that's a good look
Believe me!


/Tove Sand

Åre

Yes, imorgon tar jag och padrè vårt pick och pack för att bege oss upp till Åre och VM!
Ska bli kul som fan!!:)

Dagen har spenderats hemma i soffan, haft sjukt ont i huvet men släppte mot kvällen så jag tog mig bort på EGO och tränade nån timma..
Sedan kom mami och Erik hem med sushi, så middag sen dusch och sen till Sandra Maja Joel Sofie och Emil för att hänga lite!
Runt halv 11 tiden hämtade jag Tore nere vid buss stationen och så åkte vi hem och drack lite te, kollade på bilder från förra helgen och på en massa andra gammla godingar, haha!
Båda var sådär övertrötta och Tore extremt sugen på att kittlas, så i bilen påväg till Tore var vi nära vägkanten några gånger, haha!
Väl hemma hos Tore så fick jag syn på några gammla kort på Tore och fick mig ytterligare några goda skratt! Sedan tackade jag för mig och åkte hem..

Just nu är jag för trött för att ens tänka, men även på det viset att jag inte kommer kunna lägga mig ned och sova så jag tänkte börja läsa på Jenna Jamesons självbiografi, "Make love like a pornstar".

Sleep tight
/Tove Sand

Addiction

Why everything that’s supposed to bad make me feel so good
Everything they told me not to is exactly what I would
Man I tried to stop, man I tried the best I could
But… You make me smile



Dagens: Kanye West - Addiction och Hey mama

Sitter på kursen kreativt skrivande, har varit i skolan hela dagen från halv 10 och slutar nu om ca en halvtimma..
Imorse drog jag igång Kanye hemma och märkte att jag verkligen saknat det... Efter sommaren satte den musiken sina spår i mig och "Hey Mama" är nog fortfarande lite jobbig! Men ack så bra.
Börjar bli riktigt sömning nu och att få gå hem och lägga sig på soffan ska bli underbart! Sedan ska jag läsa in om judendomen eftersom det är religionsprov imrogn och så ska jag upp till papi och gratta till 49 år! Grattis pappsen, snart är du gubbe! haha..

Så min kväll är väl inte sådär jätte spännande vill jag medge, känns som om pluggandet kommer att ta sin tid, och Ulf, vår religionslärare, är inte den man vill göra dåliga resultat för!

Nä, kanske ska skriva lite på min lilla novell och sedan slå ihop och kila hem till soffan...

Talk to me
/Tove Sand


Ex-factor

is this just a silly game that forces you to act this way
forces you to scream my name, then pretend that you can't stay
tell me, who i have to be to get some reciprocity


care for me, care for me, i know you care for me
there for me there for me, said you'd be there for me
cry for me cry for me, you said you'd die for me
give to me give to me, why won't you live for me.


Lauryn Hill, åh, ljuv musik och underbara texter!
Smärta, smärta, smärta, den nästan känns genom låtarna..

Igår när jag såg på Grey's så insåg jag att allt, allt man har kan försvinna på bara en sekund.. Allt kan verkligen rasa från drömland till ett rent utsagt helvete. Visst har jag förlorat folk och saker jag älskat i mitt liv, men att bli påmind sådär, bara genom en fånig Tv serie och bli så pass berörd trodde jag inte.. Jag trodde inte att det skulle påverka mig som det gjorde..
Musik kan påverka mig nått så otroligt, som den lilla bit jag klistrat in av "ex-factor", den låten hade stor mening i mitt liv förra våren och när jag lyssnar på den igen kan jag känna känslan krypa tillbaka, men skönt nog så försvinner den så fort jag stänger av bilmotorn och musiken tystnar med den..

Nu har jag bestämmt mig att jag vill finna ny musik i livet, en ny melodi, en ny början och ett uppdaterat jag! Jag vill inte börja på nått helt nytt och radera det gammla, utan bara rensa ur och endast behålla det jag verkligen vill ha och behöver..


Och henne vet jag med mig att jag verkligen vill ha och kommer behöva i mitt liv, sålänge jag lever!
/Tove Sand

En del bilder från balen


Bal!

Ibland är det läskigt hur någon bara passar in..

Igår var det alltså bal, alltid trevlig tillställning och jag tackar då inte nej till att få klä upp mig en aning extra:)
Förtjohej hemma hos Sofie med en hel del människor, och jag maja och sandra var inte sena med att se till att festen skulle ta fart redan i tidigt skede.. Sandra tog i lite väl tillomed, det var lite för mycket sting i första drinkarna! haha..

Vi for ned på stadshuset och det var en hel del mingel innan vi kom in i salen för att sätta oss ned och äta middag.. Den är som vanligt lite väl utdragen! Men vi kämpade oss igenom den och sedan bestämmde jag och Sandra oss för att nu skulle det bli lite fart, så vi gjorde ett antal besök inne på damernas för att smygdricka lite av vårat medtagna. Därefter var det dans dans dans dans, och på valsen så var jag och Olof lätt det par som trampade mest på varandras och andras fötter, haha..

Framåt 1 blev vi lite uttråkade och drog oss ned på coppers där ett visst antal för många shots slank ned och det blev hemgång för min del.
Som tur var hittade Ida mig och hjälpte mig in i en taxi och hem. Där somnade vi nog på 2 röda och imorse hade jag helst inte vaknat upp alls, bakfyllan var som en fet käftsmäll och jag ville helst kväva mig med kudden istället för att genomlida dagen..
Så, dagen har spenderats halvdöd på soffan med ett huvud som känns lika tung som en 20 kilos vattenmelon...

Men nu är det dags att bädda rent i sängen och somna skönt för att vakna upp till en förhoppningsvis solig morgondag!

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

/Tove Sand

Ibland...

Ibland så känns det som om jag inte passar in i den här världen, som om jag har upfattat allt fel..
Ibalnd känns det som om jag skapar mina egna bilder, fast jag tror att någon annan skapat dem åt mig..
Jag kan måla upp saker genom mina erfarenheter av någon, och oftast så blir det inte alls som jag tänkt mig.. Är det bara jag eller alla ni andra med? För jag känner mig rätt misslyckad på just denna front nu.

Jag vet att jag har svårt att lita på människor, och oskyldiga bör inte få lida av det, men tyvärr så leder tidigare erfarenheter till nya och jag dömmer situationerna precis likadant som de föregående.
Ska jag inte göra det så krävs det en del, och det kan man ju inte riktigt alltid kräva heller..
När vet man föresten att det är okej att börja kräva?

Och det är när man kommer till det stadiet, att man börjar fundera över frågor som bara någon annan kan svara på som jag blir osäker på mig, på den och på vår relation, för jag är alltid så rädd för svaren.. Jag har blivit så besviken för många gånger och vill inte bli det igen. Jag hatar när någon gör mig besviken, det är som att bli sårad fast ännu lite värre....

Nu ska jag kasta mig in i drömarnas land, se om någonting av det jag får ut av drömarna kommer att stämma in i min verkliga vardag.
/Tove Sand

Torsdag

I like my money right where I can se it: hanging in my closet!
Det är någon min mamma aldrig kommer förstå...Särskilt inte när man kommer hem med en ny påse ungefär varannan dag!

Torsdag idag, veckorna går fort nu och det är ju bra! För var vecka som gå desto närmare friheten kommer man!!!
Nu ska jag göra mig i ordning och gå iväg till skolan för att ha 2 lektioner, käka lite lunch och sedan hem,skriva uppsats, plugga ekonomi,träna och käka middag hos papi! Mycket idag, mycket att hinna med..

Imorgon ska jag iaf med Sandra för hon ska tatuera sig, sen ska jag klippa och färga håret och mysa med Kate!:)

Nä, nu kallar duschen och skolan!

Nu förstår jag inte, you'll have to fill me in
/Tove Sand