Forgive me father, for I have sin..

Ah, jag har precis syndat med lite haagen dasz glass, men det var sa in i helvetes gott!! Tur att den ar sa maktig att man inte orkar sa mycket, haha!

Jag ar helt slut efter dagen, har inte varit en vidare bra dag. Jag ar sick' n tired pa folk som kommer med sa javla mycket negativa vibbar och later andra fa lida for deras daliga humor eller vad fan det nu ar som ar problemet.
Jag blir annu mer less pa att det smittar av sig, och ni som kanner mig vet att jag ar en av de mest positiva och glada manniskor.

Sen hade jag skrivit ett laaaangt inlagg nyss men det forsvann, sa nu orkar jag inte skriva annu en gang utan ska ist bladdra och bjuda pa nagra gamla bilder ur arkivet.

God kvall
Love

     
det blev tydligen inga jatte gamla bilder eftersom ingenting fungerar.. jaja

I'm done

Thats it, i'm done fighting... Give me something new, something who gives a little bit more.

Ledig dag och har varit pigg som satan tills ungefar nu. Lag och laste i sangen hela formiddagen och tog vid 11 tiden pa mig traningskladerna och begav mig pa en ordentlig runda med Petra. Efter det vart det lunch och en laaaang dusch!
Nu sitter jag har och gaspar och ska snart ta mig upp till "stan" for att fika med Ida Martina och Petra.
Imorgon ar det jobb hela dagen sen ska vi faktiskt ta oss till thunbridge wells for att se en spelning pa en klubb. Det ska tydligen vara utsalt sa det ska bli kul!! Sen far vi se nar sista pendeln gar hem, haha, kan ju alltid sova pa en bakgata eller fixa efterfest nagonstans, den funkar alltid, haha!!

Nu ar det bara 2 veckor kvar till Dublin, sen Sverige och det ska faktiskt bli jatte skont aven fast jag nyss var hemma.. Men jag tror jag blivit galen annars, inte fa aka hem forran till sommaren.

Helgen blir forovrigt ratt lugn. Ska inforskaffa mig en klanning till brollopet, det ar ett maste nu. Sen kanske det blir ett par sneakers med. Lodag kvall ska jag sitta barnvakt at varldens sotaste tva pojkar, det ar nastan sa jag gor det med noje for de ar sa gulliga!
Nasta vecka blir det ratt mycket extrajobb och sa blir det nog svang in till stan for ett besok i Camden.

Nej nu maste jag dra pa mig bootsen och aka, jag som alltid ar sen....

Love

What if that part of life is over? then I just have to blame no one but me..

En tankare som jag ar sa kan jag ju aldrig lata bli att ga for langt i mitt eget grubblande.
Jag kom att tanka pa en lite detalj som hande nar jag var i Sverige, och det var det sjukaste jag varit med om pa lange bara det att jag tillat mig inte reflektera over det just da eftersom jag visste att det skulle bryta ned mig till botten.
Och det ar konstigt att det inte gjorde det, for dar var jag, i samma situation som for nagra ar sedan. Visst kanndes det att saker var forandrade och att vi glidit isar, men anda... det var en konstig situation att bli satt i pa morgonkvisten!
Da borjade jag ju sklart fundera pa hur mitt liv sag ut efter det, efter oss.. Visst har det varit bra, men kommer det nagonsin bli LIKA bra. Kommer jag halla av nagon pa det sattet igen.

Jag ser folk till hoger och vanster, vissa som varit i mitt liv, vissa som fortfarande ar och vissa som sakert i framtiden kommer att vara. Och det hander sa mycket med alla, nagon drar till andra sidan jorden, andra forlovar sig, vissa super ned sig totalt pa tok for manga ganger i veckan, nan skaffar barn, en del fortsatter precis som vanligt, ja listan ar sa lang.. men det trakiga ar att jag kanner mig ett dugg delaktig i nagot av det. Och det kanns sa jalva trakigt.

Jag ser liksom inte hur min framtid kommer att vara, klart det kan ju ingen gora. Men vissa har ju strukturerade planer eller har en andra halft att ocksa ta hansyn till. Men jag har bara mina ideer och alla mina planer och allt jag vill gora samtidigt som jag skulle vilja ha en fast grund och dela allt med nagon. Jag saknar liksom alla mina karaste omkring mig och ar lite less pa att standigt vara ifran dem. Jag ar alltsa just nu en aning forvirrad om hur jag fran och med nu ska ga tillvaga for att fa ihop allt detta? Ska jag kanske stoppa alla mina drommar i en skal och behalla dem dar ett tag framover..

Inge vidare roligt inlagg, men jag var tvungen att skriva av mig.
BIG love


When will it all become clear? i'm being taken over by the fear

I wanna be rich, and I want lots of money
I don't care about clever, I don't care about funny
I want loads of clothes
And fuckloads of diamonds, I heard people die while they're trying to find them

And I'll take my clothes off, and it will be shameless
'Cause everyone knows that's how you get famous
I'll look at the sun and I'll look in the mirror
I'm on the right track, I'm onto a winner

I don't know what's right and what's real anymore
And I don't know how I'm meant to feel anymore
When do you think it will all become clear
'Cause I'm being taken over by the fear

Life's about film stars and less about mothers
It's all about fast cars and cussing each other
But that doesn't matter 'cause I'm packing plastic
And that's what makes my life so fucking fantastic
And I am a weapon of massive consumption
And it's not my fault, it's how I'm programmed to function

Forget about guns and forget ammunition
'Cause I'm killing them all on my own little mission
Yeah I'm not a saint but I'm not a sinner
Now everything's cool as long as I'm getting thinner

I'm being taken over by the fear...

My oh my

What on earth is going on in my heart
Has it turned as cold as stone
Seems these days I don't feel anything
Less it cuts me right down to the bone
What on earth is going on in my heart

'Cause my oh my
You know it just don't stop
It's in my mind
I wanna tear it up
I've tried to fight it
Tried to turn it off
But it's not enough

It takes a lot of love my friend
To keep your heart from freezing
To push on to the end
My oh my

What on earth is going on in my head
You know I used to be so sure
You know I used to be so definite
Thought I knew what love was for
I look around these days and I'm not so sure

My oh my
You know I just can't win
I burn it down
It comes right back again
What kind of world is this we're living in
Where you never win


You se, love don't come easy, it's a game of give and take.

Solen stralar ute, faglarna kvittrar och det kanns ungefar som om det skulle kunna vara en formiddag i april..
Jag borde verkligen  ta mig ut pa en runda och bara njuta av vadret,  men jag ar SAAAAA trott... Men antar att jag kan vila en timme och sen slanga pa mig springskorna?

Ah, jag har ingen lust att "jobba" idag.. Skulle bara vilja strosa runt, spendera lite pengar och ma fin fint!
Men 6 harliga timmar vatar pa mig nar klockan slar 12.00, sa da blir det val inte en lugn stund.. Forutom nar Hannah ska ta sin eftermiddags nap.

Den har veckan kommer det nog inte handa sa mycket har, om ingen overasskning kommer. Eller om vi skull gora nagot helt ovantat, det skulle ju vara hur kul som helst om man gjorde varsta spontangrejjen och sa blir det hur bra som helst!:) Jag far halla tummarna for att det ska ske nagot spannande. Skulle garna vilja hitta nagra hundra pund pa backen, det vore lovely!;)

Nej nu ska jag dona lite pa rummet tror jag, sen vila och sen vantar solen!

Love

I need love love love

Jag behover karlek.....

men det tanker jag saga trevlig kvall.

Love

Weekend is over.. back to work.

Jaha, da var helgen over, igen..
Men det var en bra helg, en lite lagom helg i vantan pa annat!

Pa bluewater fick jag handla lite innan pengarna borjade sina, haha! Det blev ett par nya jeans och ett stort svart linne, bada fran topshop. Sen blev det lite smink. Hade kunnat kopa hur mycket som helst, hittade mina snekers som jag vill ha, ska kolla om jag kan hitta dem i nan mer fargglad version. Sen hittade jag en klanning pa Armani exchange som var pa superrea, tankte ha den pa the wedding i dublin den 14 feb. Sen hittade jag ett par till jeans, massa toppar , skor, ja jag hittade allt! Begar ar vad jag sitter med har nu, vill ha vill ha vill HA!
Vi vart kvar dar ganska sent iaf sa det var bara att bege sig hem och slanga i sig lite mat och gora sig snygg i sina nya utstyrslar, fucking nice! Dock ar jeansen sa javla snortajta, haha!!

Idag har jag spenderat dagen hemma hos Ida, i sangen och nere vid matbordet pa fika nar Petra kom over. Vi tappade som bort henne pavagen till efterfesten inatt, haha.
Jag vandrade hemmat i mina high heels vid 16.30 tiden idag och vart dyblot av det har javla regnet som hallt i sig for lange nu... GE MIG SOL! Jag har ju ett par nya ashaftiga solglajjer som jag inforskaffade i Camden forra helgen att anvanda..

Kvallen har iaf bestatt av MTV ONE, the hills saklart, sa javla mycket drama nu. appropa drama, jag fick pengar stulna ur min planbok som lag i min jackficka igar pa Oaken, och jag tror visst bestammt jag vet vem det ar ocksa.. En galen brud som vagrar att acceptera oss, helt sjuk ar hon! haha

Jaja, veckan som kommer tror jag inte det hander vidare mycket.. mer bara ta det lungt och hoppas pa att mitt brev fran baken dyker in!

Have a nice evening!
Love

Saturday, loooong sleep and now - shoooop til I drop

Igar kvall satt jag Kerstin (Ida) och Petra har hemma i mitt kok och kakade tacos och drack vin. Det var mysigt, vi satt och snackade skit i ungefar 4 timmar innan vi var klara, haha!
Jag somnade nog runt 1 tiden och vankade inte forran nu vid halv 12, amazing! Det var sa skont!

Nu sitter jag och smakollar lite pa the devil wears prada och ska snart kila upp till mitt badrum och satta pa mig lite smink och klader innan vi far ivag till Bluewater och handlar lite. Vill ha saaa mycket just nu!!!!!! Och det kanns som om jag aldrig har pengar for jag handlar upp dem pa klader och skor sa fort jag far dem i handen, haha! Det blir alltsa lite mer an 4000 kr klader i manaden...snark! Om jag sparade lite pa dem sa skulle jag snart kunna dra ivag pa en weekend.. men det far nog bli efter dublin,sverige och frankrike. Kanske i april? haha, later ju sjukt att planera april nu, men jag har i stort sett fullspackat schema tills dess. Alltid nagot pa gang.

men idag hade jag iaf tankt mig ett par nya byxor, kanske ett par skor som jag sett och ett underbart linne fran topshop! en ny foundation maste jag inforskaffa ocksa. Det var dagens inkopslista. Sen efter shoppingturen blir det nog en snabb middag och sen tar jag en taxi till ida dar vi ska varma upp infor kvallen! Ska bli sjukt kul att ga ut!

Nej nu har jag en del att gora innan jag aker. Ha en bra lordag!

Love


Update



God, I MISS that....

It feels like summer is around the corner and I HAVE to make plans

Ja gott folk. Sommaren kommer att narma sig med stormsteg och den har sommaren vill jag ha en riktig sommar med sol, bad och langa ljusa natter!!
Mina tankar ligger fortfarande kvar pa NY, men da kanske det inte blir sa mycket sol och bad, iaf inte bad. Men sen har jag borjat komma in pa en anna grej.. Sasongs jobba i grekland?? Jag vill ju ta mig en semester dit i slutet av sommaren, men varfor inte vara dar heeeela sommaren och jobba? Typ pa nan turistbar nagonstans eller liknande. Nagon som har na tips pa hur man kan ga tillvaga med detta?? Skulle ju vara hur underbart som helst att bara aka och njuta av det bla havet hela sommren, och alla smaoar! Paradiiiset!!

Nej nu maste jag nastan ta och aka in till stan for att kolla om jag kan bfa tag pa harfarg nanstans.. Jag kan inte se ut sahar langre, borjar bli sa urtvattat och blond.. Ser ju ganska naturligt ut men det ar for ljust for min smak, och dessutom vill jag ha rodare nu, min egentliga plan! Inte for att jag inte gillar det du gjorde Kate!!!!!! men du kanner ju mig, andrar mig stup i kvarten ;) Sen ar det bara laaant har som fattas, haha! Talamod........ det har jag inte gott om. Men jag overtalar mig sjalv hela tiden att halla mig borta fran loshar!

nu ska jag powernapa innan jag aker till stan.

Love

I need someone to look up to, something to inspire me, anything to convince me it will work..

Jag behover verkligen nagot inspirerande just nu. Nagonting som overtalar mig om att min plan kommer att fungera. Om att det jag langtar efter kommer verkligen vara verklighet fram till sommaren.
Jag har min musik som ger mig allt, men det kanns inte som om jag sedan kan fa utlopp for det hela.. Jag behover gora mig av med det jag kanner inombords. Men jag behover ingen som talar om for mig hur jag ska leva mitt liv, hur jag ska ga tillvaga eller vad jag bor eller inte bor gora. Det kan jag ta reda pa sjalv.

Peka inte at nagot hall, jag vill hitta sjalv.


me and my heart got issues

Days passed by.. They came, stayed for a while and then went for L.A

Sa, nu ska jag battra mig med bloggandet igen. Men det blir ju inte mycket tid over nar man har besok och hundra saker man vill gora med dem samtidigt som vi forsokt fa lite tid till att bara kramas..

Alltsa... I lordags vaknade jag ganska tidigt av att vackaren gick igang. Tog mig somning in pa toan for att inse att jag hade verkligen ingen tid for att morgonsega eller for att ata frukost. Sa jag sa till Ida att frukost fick hon visst ata hemma, haha, och sa skyndade jag mig sa gott jag kunde for att se nagorlunda snygg ut nar jag skulle in till stan och traffa mina tva kara.
Bilen var inte hemma sa vi gick bort till stationen och jag lamnade av Ida pa vagen, satt mig pa pendeln och rusade fran London Bridge till liverpool street station och hoppades pa att de inte fatt vanta for lange och pa att de fattat min beskrivning om var vi skulle motas. Och de hade de, fast de stod lite hogre upp an jag vantat, sa nar jag stod dar och stirrade ned pa bottenolan hor jag efter ett tag nagon ropa Toveee toveee och sa kollar jag mig runt och ser dem! Jag sken upp som en sol, iaf inombords, och sa kramades vi lite. Efter det laste vi in vaskorna och begav oss tillbaka mot bridge for de ville se Towerbridge och sa sa de hade sett natt iaf, haha! Efter det tog vi tuben ut till camden och gick runt pa marknaden och bland alla rave/vintage/tatto studios/t-shirt stand/ ja ALLT! i timmar. Tog en underbar lunch pa deras "mat marknad" innan vi akte in till Oxford och shoppade lite pa Primark och kopte med oss middag och vin fran marcs and spencer.
Val hemma sa at vi lite och pratade massa och stressade oss till slut fardiga innan vi tog taxi in till Oaken. Val dar sa hittade vi ratt pa alla mina engelska grabbar och hade en riktigt rooolig afton! var kul att traffa alla igen, har inte sett de flesta av dem pa sakert 1 manad...

Sondag sov vi lange och gjorde inte mycket. Tog en svang till Bluewater och hittade en kamera at Ylva som sjalvklart inte fanns i lager.. Akte hem och gjorde middag och bara lag i sangen och halvsov och kollade pa Mamma Mia. Vi var ordentligt trotta, sarskilt Ylva som inte sovit ordentligt pa flera dygn!

I mandags sa akte vi in till stan och fikade med Ida och en ny tjej som heter Petra. Efter det hoppade vi alla in i bilen och akte och kollade lite runtom har pa landskapet och sa. Anna och Ylva var lite nyfikna pa hur det ser ut :) Efter det akte vi ut till Lakeside och shoppade atrerigen lite pa Primark och sa akte vi runt till de olika varuhusen for att hitta Ylvas kamera, och det gjorde vi! Vi fick t o m lara en av expediterna att saga jag alskar dig pa svenska, haha! Han ville bara att jag skulle saga det saklart, till honom, hahaahaha! Jaja, den bjuur jag pa!
Sen slappade vi och jag kollade pa nar de packade sina vaskor.. det var sorgligt och jag kande att det skulle bli tomt efter de akt.

Tisdag, jag klev upp for att jobba och de snoozade en hel del. Sedan kakade vi lite frulle och pratade lite om deras resa innan jag korde dem till taget och vinkade av dem med tararna i ogonen. Vet ju inte nar jag ser dem nasta gang. Jag vet inte nar jag kommer hem och de vet absolut inte nar de kommer tillbaka till Sverige. Men jag ar valdigt avundsjuk pa dem och dreas fantastiska resa de har framfor sig. Och jag ar oerhort lycklig over att de kom hit och halsade pa mig! Det var otroligt skont att fa en bit av hemma hit, det uppskattas mycket!

Just nu.. tar jag igen mig. Ar trott och kanner mig lite forkyld, igen... Men jag har mycket att se ifram emot nu! Och faktiskt sa kommer jag nog komma hem pa ytterligare ett besok snart. De har bokat biljett for mig till Sverige nar de ska aka dit, sa det ar bara upp till mig ifall jag vill stanna i sthlm eller om jag vill aka anda hem. Jag tror jag kommer hem :)

Nej nu ar det project runway pa tv, ska forsoka koncentrera mig pa det ist for sotsuget efter choklad,haha!

Love

Long time, no writing..

Uppdatering om hur dagarna med anna och ylva kommer till kvallen, forst har jag en fullspackad dag att ta hand om!

Later

i'm full and tired, but I can't wait for the weekend to come!!

Jupp, sitter i soffan och ar propp stopp matt!!!!!!!!!!!!
Efter mycket sloande i soffan idag tog jag mig anda ut pe den dar springturen och det var mycket skont! Blir en motionsrunda imorgon ocksa efter jobbet innan jag ska sitta barnvakt. Maste aka och handla lite filmmys till mig och Ida ocksa innan C&C ska aka. Avocado hummus, celleri och popcorn, mumma!

Ar sjukt trott, men jag antar att man blir det om man ligger i soffan hela dagen. Ar i mys stammning men det finns ingen att mysa med forutom alla soffkuddar.. Jippii yeey, Det ar atminstonde en massa bra pa TV, som vanligt, finns alltid nagot att kolla pa! Ska borja soka jobb hemma till sommaren ocksa, sa jag kan jobba ihop pengar till hosten. Da vill jag dra till NY i nagra manader. Therese flyttar ju dit snart sa da kanske man kan umgas och gora stan tillsammans liksom!:) Men vi far se.. Jag med alla mina ideer!

Nej nu ska jag fortsatta kolla pa American Idol innan jag hoppar ned i min nybaddade sang, finns det agot skonare an en sang med nytvattade lakan?? nej jag skulle inte tro det!

Love

Weekend is coming up

Igar akte jag och Ida till IKEA efter vi slutat pa jobbet..alldeles innan tullen sa tog det tvarstopp, vi stod stilla i ca timman, hur drygt som helst!!!! MEN, nar vi satt dra i kon och babblade om allt mellan himel och jord sa ringde telefonen, hmmmm, whos this?!?! ett numer jag aldrig tidigare sett.
- A det ar Tove
- Heeej, det ar Ylva
Det var alltsa min van Ylva Olofsson som ringde, en tjej som ocksa bodde uppe i Are under tiden jag gjorde det. Men jag blev helt paff over att hon ringde, hon skulle ju vara i USA vid det har laget,pavag ned mot Mexiko.. Vi pratade ett slag och jag fick inte riktigt reda pa varfor hon inte akt annu, men sen helt plotsligt sa slanger hon ur sig att hon och Anna kommer hit pa lordag morgon, hahaha!!! jag bara skrek av lycka! Det hade trasslat till sig med hennes flight och hon hade under tiden hon suttit och vantat pa att fa aka fatt med sig Anna pa resan, hur kul som helst!!!! Onskar bara att jag ocksa kunde hoppa pa deras flight mot LA!!! Men det ska alltsa komma och halsa pa mig over helgen, och egentligen skulle det hela vara en overraskning, de hade ringt mami och papi for telefonnumer hir och adress och allt. De skulle alltsa ringa Charlotte for att kolla att det var ok att de kom och sa hon skulle se till att ha mig hemma nar de dok upp, haha! Men vara telefoner har hemma har ju inte fungerat, sa nu var de tvungna att ringa mig anda! Bra det, for jag skulle annars ha akt till brighton eller T-wells i helgen! haha!
Ja galet sager jag bara, ska bli sa himla roligt!!

Idag ar jag slapp som vanligt, ledig och trott. Nyss kollat pa Music and Lyrics och ska snart slanga i mig lite lunch innan jag tar mig ur pa en runda i skogen. Forhoppningsvis ar det inte sa ratt ute idag, och inte sa blott. Resten av dagen ar inte ett dugg spannande, jag ska vara chilla har hemma. Imorogn ska jag och Ida ha myskvall hemma. Maste upp ganska tidigt pa lordag for att mota upp mina tva kara inne pa Liverpool street station!! ROOOOLIGT!

Love

No headline, it speaks for itself

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real..

The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before..

What are we doing
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us
Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

Let me hold you for the last time,
It's the last chance to feel again.

Proppmatt, trott, slo, rastlos ....

Dagen har bestatt av ca 5 h arbete om en massa sloande, precis som de sista dagarna. Jag skulle gatt ut och tagit en langpromenad i skogen idag, men det regnade som fasen och blaste hela dagen sa kanndes inge lockande att bli genomfrusen och jatteblot.. Fa se om jag kan gora ett forsok imorogn. Ska aven pa banken imorgon eftersom vi inte hann idag, jag tror de flesta borjar fatta att jag langtar efter mitt nya gymkort, haha! I want it so bad right now!!! Kanner mig som en ballong och vill gora av med alla kalorier jag kan, haha!

De senaste dagarna har jag verkligen nott the hills, det gor jag iofs jamt, men lite extra nuda! Jag hatar verkligen Spencer, han ar sant javla arrogant as!! fattar inte att Heidi har gatt och gift sig med idioten! Om jag nagonsin fick chansen skulle jag vilja sla en stekpanna i huvet pa honom!
Nya avsnitten blir iaf spannande att folja, och nu ska ju Audrina flytta ut ocksa.. Och jag vet inte riktigt vad jag ska saga om att hon ditschade Cory, han var ju san soootnos! Men Justin ar ju en snygging, och en badboy saklart. Sen var han ju valdigt gullig nar han dok upp utanfor studion och sa att han verkligen vara med henne, endast henne. Aww!
Ser verkligen ifram emot premiaren av The City ocksa, vet att manga darhemma redan de forsta avsnitten, men det har premiar har inom kort och jag tanker vanta, inte tjuvkolla har pa internet!haha

Ah, jag ar sa sugen att aka in till stan och shoppa loss!!!!! Men matse halla mig iaf 1 vecka till eller sa, + att jag maste hitta klanningen till brollopet pa alla hjartans dag. What to wear, what to buy?

Na nu ska jag fortsatta kolla pa filmen som jag hittade pa skyboxen, ingen aning om vad den heter men den vekar sot.

Forresten, far inte glomma bort att gratta min alskling, Hanna fyller idag 21 stora ar!!!!! Hurrraaaaaaaaaa!

Love


It says this is going to be a loving year for me, BUT as always it's gonna be back and forth until it's all good

Ja, mitt astro sa att detta ar kommer att ga valdigt mycket i karlekens tecken. Men saklart sa kommer det vara drama drama drama innan jag kommer ratt. Men kommer jag hamna ratt iar? Ska jag antligen fa gora det? Vore forjavla underbart!!
De sager t o m att den har gangen ar det jag som till slut kommer att fa valja hur nar var och veta exakt hur JAG vill ha det, och det kanns inte mer an rattvist! Tycker ni inte?
For jag ar sa less pa hur det varit, da klarar jag mig battre utan.. Jag vill komma helskinnad ur mitt "yngre" liv och vara kapabel till att lita pa och fortro saker at andra nar jag blir aldre. Tack!
Jag har verkligen bestamma mig for att tro pa detta ar, det kommer bli grymt! Och jag tanker borja ta mer hansyn till mig sjalv, lara mig att saga nej till folk och inte passa upp pa alla andra forutom mig sjalv hela tiden. For faktiskt kanner jag att det har jag gjort allt for mycket, varit alla andra till lags och stallt upp och gjort det ena efter det andra utan att ha fatt sa mycket tillbaka.. jag hatar att bli taget for givet, aven fast sa blir det oftast mot dem man alskar mest.

Jaja, nu ska jag satsa pa traning och att ha kul, att borja trivas med mig sjalv igen och gora klart min tid har i UK och sen far vi helt enkelt se hur det blir!! Spannande!

Nu ska jag kolla pa Peter Pan med barnen.

Love

Lazy days are wonderful!

Ligger fortfarande i min PJ och slappar framfor TVn och dricker appel jucie. Jag ar trott som aldrig forr och kollar ut pa ett gratt men frostigt england. Men nu kommer snart + graderna igen och da forsvinner vinterkanslan igen och det kommer sakta men sakert ga mot varmare tider har.

Mitt humor idag tror jag ar ganska oforutsagbart. Kanns som om det kommer ga i upp och ned dalar idag.. Ledsen for det, eftersom det ar antagligen folk som kommer fa lida for det, haha! Behover inte vara mina vanner, men ikvall ska vi ju pa Oaken och da kanske jag inte kommer vara den vanliga trevliga Tove som jag vanligvis ar mot alla.
Men grejen ar den att jag hatar att inte fa sova ostort, inte en enda natt.

Ska iaf ligga kvar har ett tag innan jag kanske tar bilen till sainsburys och koper lite avocado hummus, m m mmmm! Jag vet inte varfor, men jag ar bara sa javla sugen pa det!!
Sen ar jag sa sjukt traningssugen ocksa, och pa mandag ska jag in pa banken med Char och fiixa det sista sen ska det vara klart och jag ska kunna fa igenom mitt membership, FINALY!!:)

Kommande tid sa ar det ratt mycket som hander. De kommande 3 veckorna ska jag fokusera pa vannerna och pa att hitta en klanning till brollopet i Dublin. Masta spara ihop lite pengar ocksa! Maste ha med mig lite till Val Thorens sa jag kan kopa lite grejer om jag hittar och bara njuta av skidakningen! Och direkt efter jag kommer hem darifran kommer Kate pa besok!!:) sa veckorna kommer flyga forbi nu och snart star jag hemma i Sverige igen, forvanad over hur fort tiden gick. For jag ska ju aven aka en helg till sthlm och antagligen en resa med frugan till typ barca, milano eller likande.
Wow, vilken var jag kommer att fa!

Nej nu ska jag krypa under filten annu lite mer, lite kyligt om fotterna och armarna!

Come to me when time is right, I want you love.

Puss

Shopping

Yes, idag har jag varit pa Bluewater, 2 gagner t o m, haha!!!
Jag fick mig en oversize troja fran topshop, trosor, en marc jacobs planbok och ett par super snygga boots med snorning framtill, 2 spannen och hoga klackar och plata!!:) I'm HAPPY!
Dessutom har jag fatt reda pa att mitt bankkonto gick igenom och jag behover bara ga in pa banken pa mandag for att fixa nagra smagrejjer sen ska det vara klart! SKOOONT, da kan jag antligen borja trana pa gymmet. Man behover liksom ett bankkonto for att kunna fa membership.. sa mycket bullshit och krangel i det har landet!

Annars? Inte mycket, kanner mig ratt nojd med tillvaron, forutom att jag blev sur idag over att den marc jacobs vaska jag sa lange spanat pa var nu pa super rea men jag kan anda inte kopa den, saaaa irriterande!!!!!!!!!hahaha
Ikvall kommer barnens farmor och farfar for att se efter barnen i helgen eftersom C&C kommer vara borta. Skont att  jag slipper ;)
Ida kommer i helgen med, rooooligt!

Na nu ska jag kolla pa dubbelavsnitt av Greys.

Love

Snart en vecka

Ja nu har det snart gatt en vecka sen jag kom tillbaka.. inte riktigt, men nastan da!haha
Idag har jag haft en grymt bra dag, bara varit skont!
Men jag far fortfarande lite uppochned gangar, men de gar over nu, mer och mer. Maste bara vanja mig vid att vara tillbaka, och ja, jag kanske borde var overlycklig, men det ar alltid svart for mig att lamna hemma, det vet alla.

idag kom en ny tjej fran Umea, ska bli spannande att lara kanna henne, Sen ska det komma en till ocksa har inom kort antar jag. och sen kommer Ida tillbaka pa lordag, det kanns underbart! Jag saknar henne.

Jag har borjar komma ifatt min somn ocksa, sover inte mindre an 8 timmar per natt nu, helst mer om jag hinner med.
Sa egentligen borde jag ga och lagga mig nu med bums, det ska jag nog ocksa, direkt efter jag skrivit klart har.
Imorogn ar det torsdag och det innebar ledig dag, sa da blir det en shoppingrunda pa bluewater, kanner att jag maste ha lite mer nytt att stoppa in i garderoben, alltid detta begar! Ska foroska fa med mig den nya tjejjen, och sen ska jag traffa Anna med, maste ses natt innan hon ska flytta tillbaka till sverige pa lordag.

Well well, har iaf skickat in mina papper till banken nu om mitt konto som jag hoppas ska oppnas inom de kommande 2 veckorna, for nu vill jag verkligen fa igenom mitt membership pa gymmet, ar sa himla traningssugen!!!!! Tror detta kommer bli en sjukt bra traningsvar, tror det kommer bli en sjukt bra var i det stora hela! Kanns peppande och uppfriskande att det snart blir lite ljusare och jag ar redo att ta mig an england pa riktigt. Nu ska vi skapa nya kontakter mina vanner!!:)

Na, nu ar det dags for tandborstning och ansiktsmask innan jag somnar gott.

Love

Update, vad hande?

Ja tiden hemma i alskade sverige gick sa otroligt fort och alldeles for mycket hann jag med och pa tok for manga kanslor kom fram. Det var bade fantastiskt, roligt, lyckligt, sorgligt, ledsamt och underbart! Och darfor kandes det bade skont och hjartskarande att aka tillbaka hit till kara London. Jag har nog aldrig varit borta hemifran sa lange som jag kommer vara nu, det kommer nog sluta pa en 5-6 manader den har gangen.. Och sa lange har jag inte bott borta utan att kommit hem pa besok, kanns ganska tungt men samtidigt valdigt nyttigt! Da kanske jag kan fa reda pa undertiden hur jag verkligen vill ha det sen och vad jag verkligen vill gora.

Men iaf, efter jul rullade ju som allt bara pa och det ena avloste det andra. Juldagen var galet rolig, traffade massa folk, dansade tokmycket och drack alldeles lagom! Perfekt! Annandagen var en mysdag med frugan (Hanna) pa stan och IKEA och middag uppe hos pappa. Jens fick folja med pa ett horn han med! Kvallen var menad att bli i det stilla eftersom vi var ganska trotta och jag skulle till kara byn (Are) morgonen efter och Hanna skulle jobba.. Men frammat kvallningen rock det i dansnerven hos mig och jag fick till slut med mig henne ut! Var trevlig och lagomt och dagen efter pep jag upp med mamma vid 10 tiden. Kanndes grymt pa vagen men jattekonstigt nar jag kom fram. Grat en skvatt nar jag traffade Gabbi och kramades med alla jag traffade, myspys! Kvallen bjod saklart pa fest och valdigt mycket drinkar, och det kanndes nar jag morognen efter vaknade pa en soffa och Gabbi tyckte vi skulle dra och aka skidor sa fort som mojligt. Sa hem och somnade pa golvet hod Carro och slapade mig sedan till backen. Men det var ju saklart underbart att sta pa skidorna igen!!

Dagarna dar uppe flot pa iaf och jag fick traffa alla nara och kara + en massa mer, haha! Vart en hel del fest och 2 dagar med skidor, sova var inte ens att tanka pa och humoret skiftade hela tiden, sa jag akte till Sundsvall redan pa nyar for att fira dar ist eftersom alla skulle jobba uppe i byn. Och man har helt enkelt INGEN LUST ALLS att betala 400 kr for att bara ga in pa Bygget. Men det hela var bra och jag saknar er redan! Vet inte riktigt varfor jag bestammde mig for att jag inte skulle vara dar i vinter... eller jo egentligen. Men ah! NASTA KOMMER JAG!

Val hemma var jag do trott eftersom jag sovit ca 7 timmar de senaste 48 timmarna sa jag slappade i soffan hela dagen tills det var dags att gora sig iordning, och saklart hade jag glomt klanningen jag tankt ha uppe i are. Kul jul. Sa det var bara att tanka om och ladda pa med en massa partysmink ist. Sen var det middag hos Tora med tjejjer, jag rullade darifran kan jag saga!! men gott och trevligt var det! Efter det var det fest hos Sebbe med mina pojkar och vid halv 2 tiden gav jag upp nar bror kom forbi for att promenera mig hem. Val dar smallde jag val en macka eller tva innan jag dog pa soffan. Herregud vilka dagar!

Den 1a kom mami hem fran Are, sa det var mysigt! Vi hade lite family time med bade mamma och pappa. 2a klev jag upp i ottan for att skjutsa mormodern till bussen och sedan fick mamma ligga och mysa med bada sina barn ett slag, nivet klia pa ryggen, haret och klappa lite pa pannan, haha!! Halv 3 tog jag taget soderut igen, stannade pa ett hotell ute vid skavsta over natten och klev upp pa tok for tidigt for att ta flyget tillbaka hit till storstaden.

PUUUH, nu ar jag helt slut och skulle vilja sova i en vecka. Men icke, imrogn ar det heldag med jobb.
Nu ska jag mysa lite till ps i love you och halvsova tills C&C kommer hem fran traningen!

Love

1 v 3 dagar sen

hemsk ledsen for den hemska uppdateringen!
Men jag lovar att ikvall kommer det ett langt inlagg om allt som hant den senaste tiden.
Nu ska jag forst sova och forsoka smalta att jag faktiskt ar tillbaka i UK.

Love