sunny hot hot sunny

Hjalp, idag holl man verkligen pa att tyna bort!! Minsta rorelse och man svettades.. typ.
Tempen visade 44 grader i solen nar vi kollade nu pa eftermiddagen, kanns val lagom? uaaaa, det blir liksom olidligt att vara ute da. Pallade ligga i solen en timma pa formiddagen, men thats it! Hinkat vatten hela dagen for att inte fa ont i huvudet ocksa, men nu ar jag helt slut och ska ga och ta mig en liten tupplur innan klanningen ska pa och haret sattas om lite innan oaken hagrar. Blir en lugn kvall men en pimms ska nog i ;)

Imorgon ser det ut att bli ungefar lika varmt sa man far val svalka sig i lilla poolen da! sen styr det mot helg igen och aven denna blir fullspackad. Fredag kvall = movienight, Lordag blir det london sen poolparty hemma hos Paul som fyller hela 26. Sondag blir val atagligen en sandar slappar dag men lunch nagonstans och soffliggande. 

Nej nappa nu sen fixa

Love

She's just so mmmm

Jag vet att jag suuuuuuuuuuger med bloggeriet just nu, men det ar sa varmt ute och dagarna spenderas i full aktivitet sa jag har bara inte tid eller lust till att sitta har och hacka!

Helgen blev finfin. Och i fredags var intaget av pimms tillrackligt och kvallen pagick som en kvall med ganget alltid gor. Grabbarna var tillbaka och det var underbart att traffas efter nagra veckor. De var bruna och ville visa nakenbilder fran cypern, haha!! 2 efterfester hanns med innan jag och Sandra slocknade helt utmattade men nojda i hennes sang. Och jaaaaa Sandra P, jag gick hem med sandra, inte pojken. Som vanligt var det trubbel med basta kompisen!!! haha

Lordag vaknade jag 07.10 av att alarmet ringde, fattade ingenting sa slog bara av det och la huvudet pa kudden igen.. Men sen kom jag pa att det kanske ringde av en anledning, men det tog ett tag att fatta att jag skulle faktiskt upp och hem for att jobba.. Lite segstartad efter knappa 4 timmars somn, sa val hemma slappade jag med kidsen i soffan och sedan fick de pankaks-frulle. Strax efter det dok Sandra in med hennes kids och vi fixade och trixade. Jag akte och kopte en liten uppblasbar pool pa 3,5m medan sandra fixade lunchen och sedan spenderades storre delen av dagen i poolen och i hangmattan! Blev dock en laang dag med jobb, slutade strax efter 11 och da dok vi ned i sangen och slocknade pa 2 roda..
Sondag vaknade vi ratt utvilade till stralande sol och kvav varme. Krista ringde och vi motte upp med henne, hennes boyfriend som ar och halsar pa fran canada, catlin, en ny aupair, kamilla och dani pa lunch pa oaken. Varldens mest konstiga ceasar sallad, en cola och natchos senare begav Sandra, jag, Krista och Pat oss till Knole park for lite tanning. Dar holl vi pa att flyta bort sa vi gav ganska snabbt upp och akte hem till lilla poolen och svalkade oss en snabbis innan vi bytte om och akte pa middag pa Harvester. Det var katastrof och ratt vidrigt, haha! Men sen bar det av pa bion, my sisters keeper. OH MY GOD, vi grat fran borjan till slut. Helt sjukt bra film men vi var helt kanslomassigt slut nar vi kom ut och satt helt tysta hela vagen i bilen pavag hem.. haha! Sa alla som ser det har, GA OCH SE DEN!!!!

Dagen har spenderats hemma i poolen med kidsen och Sandra, pa gymmet och sen slog jag och sandra till med en riktigt brakmiddag, mums! Nu ska jag do i soffan och fundera pa livets,just nu, stora gata. Det har nog lost sig nar den har veckan ar slut!

Love


She's got it all figured out
She knows what everything's about
And when anybody doubts her, or sings songs without her,
She's just so mmm

She knows the world is just her stage
And so she'll never misbehave
She gives thanks for what they gave her
Man they practically made her,
Into a mmm

She's the one that stumbles when she talks about
The seven foreign films that she's checked out
Such a fortunate fool
She's just too good to be true
She's such a fortunate fool
She's just so mmm

thank god its friday!!

Och MJ ar dod... kul jul! nu vart det ingen konsert da..

Na nu ska jag gora ett uppryck ur min koma, kasta pa mig klanningen och bege mig pa kalas! Ikvall blir det till att pimpla Pimms med lemonad, M-m-mmmm!!

Love

lazydays

Efter att ha napat ute i hangmattan i den stekheta varmen sa gar jag yrvaket in i koket for att fylla pa vattenflaskan och kanske hitta nago i kylskapet, och vad star inte dar nar jag oppnar?? JO, hanplockade jordgubbar som smakar som sjalvaste himlen!!!!!!! Charlotte, Maja och Hannah har varit och plockat och maste ha dumpat dem har medan jag lag och sov, ah ah ah aaaaaaaah!!!

Annars? Hangt med Sandra idag, vi kakade i parken och handlade lite nodvandigheter. Pappsen har bokat biljetter sa han kommer den 22 juli och jag aker med honom hem den 26. Ja, jag aker hem..... Det maste bli sa nu, men jag har en plan, en ny briljant!:) Jag kommer hem nu spenderar en manad eller 2 hemma, sen tar jag mitt pick och pack for flytten upp till kara byn (are), forhoppningsvis i sallskap av bade Palmer och Pauline. Sen lever vi livets goda dagar fram till varen, och da nar lite mer pengar finns sparade och ekonomin forhoppningsvis ar lite battre harover sa flyttar vi hit, pa riktigt!!! Bra plan!

Ikvall ar jag bjuden pa spelning, inne i city, med Johnny och hans kompisar... pa en FET klubb. Jag kan inte ga, for jag maste jobba... hur less tror ni inte man blir nar saker och ting har varldens samsta timing?? jaja, det kommer fler tillfallen! Nasta helg ska jag in och sla klackarna i taket med dem iaf, ska bli sjuuuuuuuukt kul!:)

Nu ska jag tillbaka ut i min hangmatta ett slag innan gymmet blir mitt sallskap!

Love

where did my heart go?

actions speak louder than words... and thats for sure!

Helt plotsligt langtar jag inte langre, nu har det gatt fo lang tid och spanningen kanns liksom overspelad. Vi far se om den tas upp nar den alskade helgen kommer eller om jag styr min nasa at annat hall och roar mig med andra saker, for just nu kanner jag mig extremt sugen pa en citynatt och kanske hanga med Johnny med polare! Dessutom maste ju Sandra fa en natt inne i stan innan hon packar vaskan och aker hem igen.
Den som lever den ser!

Nu ar klockan 10pm och jag kom precis fran Sandra, tittade forbi har pa datorn om Hanna skulle vara har men verkar inte sa, sa nu ska jag ga och avlida i sangen. Sa javla trott ar jag, sa trott att det kanns som om jag kommer avlida sofort huvudet sakta faller mot kudden....

Sa godnatt alskade

Love

Hot hot hooooot!

Stekheta varmen ar tillbaka och man kan aterigen ligga och toksvettas som en strandad sal ute  tradgarden! later det inte underbart?? haha, men det ar faktiskt det, huuuuuuuut skont som helst!:)

Sa har tanker jag inte odsla tid med att sitta har och sitta har.
Solen och vatten sprutan ska med, maste ju kunna svalka sig med nagot hahaha!

Skriver ikvall ist.

Love

what else do u do on a sat afternoon..

..than drinking champange??
Haha, ja just precis den fragan stallde jag min kara lilla mor nar hon ringde igar och jag var inne pa 3dej glaset champange! Jag ar val for rolig, he ha ha hehe.. Ar det midsommar sa ar det midsommar (aven fast vi firade en dag senare).

Kul hade vi iaf och dansade gjorde vi, runt var lilla mini stang + att vi hann binda nagra kransar med. Otroligt vad vi har borta i england kan ocksa, va!
Vi kakade pa och drack oss in i dimman och senare kom Catlin och Krista for att ta del av den svenska traditionen som ingen forstar sig pa. Och efter att vi kampat sen klockan 3 hemma med alkoholen,umganger och maten sa begav vi oss vid 21.30 in mot oak tree. Jag var sadar lagomt trott och hade en ganska lagom utgang, tycker jag redan var tillrackligt pa kastrullen for att satta i mig annu fler drinkar, dock holl inte alla med om det och sandra fick jag slapa till nattmaten och in i taxin, gjorde aven mitt basta for att inte fa henne overkord ocksa.. men det var en tuff match, haha!

Idag har hon och jag legat i sangen och snusat heeeeeeeela dagen. Sa nar jag val skjutsade hem henne vid halv 7 tiden sa var overskottsenergin massiv och jag tog mig ut pa en spring tur och avslutade sedan med styrka har hemma, haha!
Det jobbiga med att sova hela dagen ar ju att hur i helvete ska jag kunna somna nu??
Far se om en varmdusch och en nattmacka hjalper, kanske lite mjolk.. sedan ska jag lasa ut min bok och kolla film tills jag aterigen faller in i god somn!

Love


weekend

Sitter hemma hos Catlin med henne, Sandra och Krista. Vi ar inne pa var andra film for kvallen och vi haller redan pa att svimma av trotthet och vi har alldles for fulla magar av M&M's, skittles, mentos och chili notter.. Dessutom har C masserat min harbotten och pillat med mitt har och de som kanner mig val vet att det far mig att totalt slappna av och nastan somna!!

For varje dag som gar blir jag bara mer och mer orolig for framtiden. JAG VILL INTE AKA HARIFRAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kanske jag ska forsoka stanna nagra manader till och gora exakt vad jag gor nu? Forsoka hitta ett jobb och lagga upp fpr ett liv har i storstaden. Manga av oss som varit har vill garna och tanker. Sa varfor ska vi inte lika garna dela pa en lagenhet inne i stan (det ar ett maste att dela, annars far man leva pa damrattor och tigga coins pa gatan) och borja leva vara liv har?? Nagon som har ett vettigt svar pa den fragan. jag skulle inte tro det.
Jag bara kanner pa mig att det kan bli nagot riktigt bra av att stanna, det killar i magen bara jag tanker pa det :)

Snart ska jag och Sandra gasa i forden hem och sova gott tills morgondagen kommer. Da blir det midsommar firande!Tjohoooo, ska ivag och plocka blommor pa formiddagen hade jag tankt, sa vi kan gora 4 fina kransar till oss 4 flickor! 4 FINA flickor, flickor av varldsklass, beat that!!!!! Efter det ska vi ta oaken med storm, + alla som befinner sig dar. OH, they gonna love us!! Synd bara att inte grabbsen och den dar florten kommer infinna sig. Men man kan inte alltid fa allt, och imorgon ar just en sadan dag. Men jag tror det kommer bli en svarslagen dag i vilket fall.

Nej nu ska vi fortsatta skratta och kolla film, sen soooooova! I'm SO looking forward to it

Love me

a big pile of love

Guuud, idag ar jag en stor hog av karlek. Kollade just pa film och grat som en liten babis.. Men jag vill ha narhet, NU! helst igar..
Och jag ar inte kar i karleken, nej jag alskar folk jag aldrig kommer sluta alska, nagonsin! och ibland gor det ont, ibland far de mig till att bli som nu, kanslosam och lite langtig.
Men nu kommer helgen och midsommar, fast det bjuder anda inte pa just den jag vill ha brevid mig. Nejda, man far vanta ytterligare lite till med det. baaaaaaaaaaaaaaalleeeeeeeee!! Jag vill kyssa min fantastiske kyssare, gud jag dor, pa flacken!

Midsommar ar det ju iaf for en vanliga svenskar imorgon, sjalv far man vanta med firandet till lordag. Men da kommer alla svenskar hit sa da blir det kalas, sedan pa kvallen styr jag mot vart kara oaken tillsammans med flickorna :) De som jag saknat sa oerhort medan jag var i svedala.. De ar konstigt anda, de blir ju som ens basta kompisar eftersom man umgas i princip dagligen! helt galet ar det, man blir beroende av varann.

gooosh, vad ska jag ta mig till nuda? kanske borde aka pa det dar beach partyt anda. Traffa massa rika hunkar och bli forsorjd ;) Det var ju planen, skaffa en som kan ta hand om mig lite tills jag hittat mig ett jobb! haha

Nej nu ska jag duscha av mig detta och sedan krypa ned till Greys, for da kommer jag ju bli sa mkt battre i tanket? smaaaart Tove, smart... Jaja, man kan inte va det jamt heller!

Love

London, I'm hooooooooome!

Antligen antligen antligen! Igar kvall vid 23 snaret landade jag hemma i min sang, antligen tillbaka i englandet!
Jag kunde inte vara lyckligare ma jag saga! Sarskilt inte nar man traskar runt i ENDAST klanning och bara ben vid 22 tiden pa kvallen utan ens en rysning.

Jag har verkligen langtat tillbaka hit medan jag var i sundsvall och halsade pa! Jag trodde det skulle kannas tvartom, att jag ville stanna kvar och kanna mig klar med detta, men icke!!! nu vill jag bara ha mer, mer, MEEEEEEER!

Uppdatering kommer imorogn, nu maste jag fokusera pa att sova, fick inte mkt somn under de dagarna hemma. Jag har gatt i koma hela dagen, aven fast jag varit lycklig och umgats med de kara kara barnen och Sandra. Men nu ska jag hoppa i pyjamasen och invanta Sandra och Greys!

aaaaah, som jag har langtat efter min goding ocksa. Nu blir det till att pussas!!!!!!!!!!!!!!:)

Love

Svedala

Nu kommer jag!!! Om ca 1 1/2 timma paborjar jag min resa! hemma i sundsvall ar jag inte forran imorgon bitti!:)
Ska stanna med Ninja och barnen en natt forst och bara mysa!!
Dock vet jag inte om jag kommer ha ett fungerande svenskt nr, men far ni inte tag pa mig pa svenska, smsa engelska da! Jag ar lite slarver med min pinkod ser ni..

Vi ses snart alla alskade!!

Love

Babylove

jaaa, babylove, det var sa den hette, min kara ipod toutch...... SNALLA KOM FRAAAAAAM! eller du som tagit den, ge mig mitt liv tillbaka.

Det gar battre idag, lite, men ytterst lite. Jag har borjat vanja mig vid tanken att jag far kopa nytt. Eller leva utan den ett tag tills den kanske mirakulost poppar fram.

idag jobbar jag som en galning, hela dagen! jag har inte borjat packa.. jag har inte tranat annu OCH jag sak traffa sandrorona ikvall. hur ska jag hinnas med? Jag maste tvatta lite ocksa, och komma pa en plan hur jag ska trycka ned allt som maste hem i vaskan? hur skall detta ga? Jag maste iaf ta stora tjocka vinterjackan over armen imorgon pa resan, folk kommer ju tro att jag tappat huvet helt och hallet som springer runt med dunjacka i juni..  men det far la va sa da.
Jag kommer i vilket fall vara lycklig nar jag antligen far kliva pa ryanairs plan (trots att det ar skittrangt och jobbig bakgrundsmusik) mot stockholm sverige.

Nu ska jag hamta maja, vika tvatt, packa, laga mat, trana, packa lite till sen antligen fa krama om sandra!!:)

Love

my life is missing

Jaaaaaaaaa, alltsa vafaan! Min ipod ar helt sparlost forsvunnen... Den javeln som snott den ska fa smaka pa en eller flera snytingar. Eller sa ska jag ge mig sjalv 3 raka hogra nar jag hittar den har hemma! For som vanligt sa har jag ingen riktig koll pa var jag gor av sakerna. Jag kan lika garna i all hast kastat den nagonstans jag for tillfallet tyckte var supersmart? Men mest troligt ar den i nagon annans ago just nu, lucky bastard!!!!!!!

BAAAAAAAAAAAJS! min ipod ar en del av mig, mitt liv och jag mar psykiskt daligt utan den. PA RIKTIGT alltsa!!!!!!!!!
Sa nu sitter jag har, dranker mina sorger i nagra bitar choklad och kollar pa en iphone. Jag maste anda ha en ny mobil, och som det ser ut nu en ny ipod ocksa. Sa da kan vi val unna oss nagot i denna misar, nagot SKIT dyrt.
Jag vill rent ut sagt bade grata och spy ut chokladen, happy days huh?

Dromt tva kvallar i rad att jag missat flyget hem ocksa, sa rakna fan inte med att jag kommer pa onsdag!
Jag ska aka sa tidigt som det bara gar och sitta dar som en dum faan och vanta pa den dar forbenade tranga jobbiga planet, i timmar om jag sa maste. For hem, det ska jag! till alla pris. Utan min ipod inpluggad i oronen.. kommer jag ens fa en blunds somn? Nej.

Sa, forbered er pa en glad, lysade flicka glida in vid 09.49 pa sundsvalls station torsdag morgon. Lysande av ilska for att jag inte har min musik. Grattis till dig som har den, maste jag ju bara passa pa att saga.

Imorgon kommer Sandra Ahlander iaf, hon kor en snabbflytt hit till mig, 6 veckor blir hon har med mig, tiden ut! Tjohooo, oaken here we come! Det ar val det enda jag kan gladja mig at just nu..

Love

last night out with the girls

Som vanligt gar absolut INGET som palnerat har i sjuekars.
Fredagens kvall blev helt annorlunda an vad jag forestallt mig. Forsta planen var ju att ha grabbarna pa besok pa film maraton, men sa blev det ju icke som jag tidigare skrev. Sa da borjade jag ju vanja mig vid tanken att jag antligen skulle fa ligga raklang och soova sova sova, men nej, aven den planen gick i stopet. Sandra var super pepp och efter ca 2 timmars tjat fick hon med mig ut, och halleluljah sa saker kan ga.. hahahahahaha!! 4-5 pa morgonen tystnade vi nog.
Lordagen bestod av att jag sov, at, sov lite mer, at lite till och sov igen innan jag hoppade in i duschen, drog pa mig min gula sommarklanning och vackte sandra som fortfarande lag och sov. Da var det bara att kora pa igen!
Dock blev min kvall ratt lugn, satt mest med Ida och hennes mami och pratade, kollade pa folk och lattkladda flickor (som vanligt) som dansar med allt och alla, gubbar som flickor, pojkar som man. Uck!

Jag somnade iaf strax efter 1 hemma i min egen sang till Ps. I love you. Vacktes vid 2 av att Hanna ringde och ville surra lite, men eftersom jag i princip sov sa blev det ett kort samtal.
Vaknade upp vid 10 utvilad och glad av att solen sken in pa sidorna om rullgardinerna. Sa idag har jag bara segat pa har hemma.. Solat lite, vikt lite tvatt, suttit har lite.. Sa nu ska jag ga tillbaka till det innan jag glider hem till Sandra for att hora om nattens bravader, hon var som sagt ute pa aventyr nar vi andra tackade for oss ;)

Love

shattered

Efter waaaaaaaaay to much work sa ska jag nu efter dagens traning ta en valfortjant dusch, glida i nagot vaaaaaldigt komfortabelt och bara mysa mysa mysa. Dock blev inte kvallen riktigt som planerat, men det anade jag serru.
Gor inget, da slapp jag iaf stada och fixa och dona.. Dessutom kan jag skita i hur jag ser ut ocksa och bara gosa upp mig i soffan tillsammans med Sandra och unna mig lite av livets goda.

Annars rullar dagarana pa har i lilla sevenoaks. Har mest bara jobbat den har veckan och ar darfor helt slut, gjorde lite mer an 20 timmar du pa tva dagar, puuuuh. Sa darfor blir den har helgen relativt lugn, har ingen plan whatsoever utan tanker bara hanka pa det som erbjuds. Eller ligga hemma i soffan... Hoppas vadret blir annu samre sa man absolut inte vill gora nagot annat an bara stanna inomhus under en filt och avverka film efter film!
Huset star tomt iaf, skjutsade ivag barnen till gatwick forut dar de motte upp pappa C for en tripp hem till Irland. Char ar i Nice med "flickorna", sa har sitter jag och njuter av tystheten!

Mer da?
Jo, nu ar det bara nagra fa ynka dagar kvar tills jag far komma hem for en stund. Ska bli saaaaaaaaaa skont att fa kramas med alla och bara kanna gladjen av att vara er nara! Jag behover pafyllning av er energi infor sluttampen har i england. Dessutom ska ju johnny dit samtidgt, sa da ska jag han och bruce roja!!!!!
Jag har ocksa fatt komplimang frna tradgardsmastaren om att han tycker jag alltid springer runt i traningskladerna och att han har visst markt att jag har "slimmed down" a bit! hahahaha, han ar ju for lustig.

Nej nu langtar jag in i varmvattnet.
Trevlig helg, sup och svalj?

Love


12 hours later

I'm dying, nu i soffan!!!!!!

Efter att ha jobbat 12 timmar sa ar jag helt slut, jag orkar inte ens stanga munnen... sa har sitter jag och gapar.
Jag sitter nu barnavkt och har lagt barnen, sa lite mer jobb innan colm ar hemma igen, da ska sangen fa kanna min lycka, ska pa kanna sig efterlangtad och omtyckt.

Jag ska skriva.. nan dag! kanske imorogn.. men just nu har jag varken ork eller tid.
Helgen blir som den blir, jag hoppas den kommer att innehalla lite karlek.. Har varit ganska mkt sant pa senaste tiden, men jag gillare! sarskilt nar den ar av en och samma sort.

Love

letyoulyinginthebedalone

Jaaa Hanna, det har varit trakig uppdatering, men jag har inte haft nagot att skriva om forutom skit! och jag gillar det inte.
Och mm, pengarna tog visst slut, haha! men jag ringer pa fredag!:)

Idag ar det varmt, som vanligt.. men dock inte sa soligt. Nu ska det samre vadret komma igen, jippii?
hade en dalig start pa dagen idag, en huvudvark som hette duga, uscha! det verkligen pulserade i hela huvet...
Nu ska jag jobba pa, kommer med uppdatering senare.

Love


Red eye

Jag ar sa javla trott att mina ogon bloder, de ar lysande roda! haha

Dagen har varit som igar, sjukt varmt!! nastan sa att man inte orkar vara ute for lange!
Har sagt hejda till petra ocksa, hon aker hem till sverige imorogn, hennes tid ar ute har i england.. Kanns konstigt att alla ska aka nu, sevenoaks blir liksom inte desamma da.

Annars...
- Jag langtar fortfarande som en galning tills nasta vecka, 10de juni bar det av hem pa semester, det ar SA efterlangtat!
- prinsen fyller idag ar, hipp hipp hurraaaa
- Livet kunde onekligen vara mycket samre
- Jag holl pa att do pa min lilla intervall traning jag hade nu ikvall, var alldeles for varmt
- Jag och Pumpkin ska antligen aka pa semester ihop igen, Grekland och batluff

Nu ska jag sluta vara dryg och ga och ringa varrus loparen ist, jag langtar efter henne!

Love

Summer summer summer

Tokvarmt nu! Igar stod tempen pa 28 grader och man nastan flot bort, vi har ju liksom inga friska havsvindar som blaser in har sa nar det blir sa varmt blir det reeedigt varmt!

Idag blir det nog ungefar samma, men nu ar det mandag igen och jobba ska man! Men bara nagra timmar till, sen bar det av till maidstone med svenska maffian innan vi ska kaka middag pa mexaren har i stan. Vi forsoker trycka in allt som gar nu eftersom petra aker redan pa onsdag och nasta vecka ar det de andra flickornas tur att packa ihop och avsluta tiden har utanfor storstan. Och sjalv far jag aka hem pa semester!:)

Nu ropar majsan, hennes b-day idag sa nu ska vi busa som aldrig forr!!!

Love