Snö!

Nu har det äntligen snöat lite mer, behövs några dump lite då och då eftersom att solen skiner hela dagarna igenom..

Helgen har varit lugn, vilat upp oss lite och handlat en del grejer! Alltid kul att shoppa :)
Igår skulle vi egenligen åkt hem till Devin och Robin på middag, men Anna blev magsjuk natten till söndag och Frida kände sig inge vidare så vi ställde in och skulle ta det nu i veckan ist! Till helgen ska vi på nått uteställe med dem där de spelar bra livemusik! Kanske ska åka med dem till Reno och gå på Foo Fighters nu i februari :)

Så igårkväll blev några av oss lite uttråkade och tog till med drinkar och hotshots, det hela slutade med att vi vek oss av skratt, Julian och Emil bjöd på show!

Nu är det klart också att vi ska få lite besök här i huset, Oskar ska komma och hälsa på, sen håller jag tummarna för att Jens och Elin kommer över, och så kommer antagligen Gabbi med!:) Och Svalan, du vet vad jag skrev till dig, vi har röstat och du förlorade, så det är bara att släpa sig över hit!

För er som vill läsa mer, kolla resdagboken, jag skriver mer där och där ligger bilder. Men flest bilder hittar ni nog på facebook :)

All I got
/Tove Sand

image139image138image137

Lite bilder

Här kommer några.. Bara ett litet urval! Kommer fler bättre snart.

Ojdå!SFSFPimp AnnaJulian och biljardHoppsan KerstinLake TahoeCrib

Lake Tahoe

Det hela är faktiskt lite overkligt, lite som om att leva en dröm..

Vi har varit i Tahoe nu sen den 10de! Allt är bara underbart och braaaaaa!! Huset är grymt, det innehåller b.la garage med elektrisk port, stoort kök, brasa, bijardbord, 2 badrum varav ena innehåller jacuzzi badkar, 3 sovrum, tv i alla rum.... ja var ska jag sluta??
Nauren häromkring är otroligt vacker, och sjön är gigantisk och det är lite som ett sagoland att åka på vägarna omkring den!
Och North Star, vilket paradis!!!!!!! Underbara backar och grymma parker med massa roliga hopp och boxar! Vi kommer att utvecklas så himla mycket allihopa under de här 3 månaderna.

Vi har hunnit med en del sen vi kom hit tills huset, men vi startade med att sova ut ordentligt allihop efter allt resande, tog en natt på ca 14 timmar, var inte riktigt meningen! Böjade ca 19 tiden på kvällen av att alla bara skulle ta en powernap för att vi sen skulle ha inflyttningsfest, men nej, ingen vakande igen, haha! Så vi tog den kvällen efter, kan säga att här kan man få MYCKET sprit för små pengar, hahah!
Vi köpte en bacardi flaska på 1.75 l för ca 120 kr! Tänk så kul man kan ha det, haha!

Nu ska vi leta rätt på en till bil, Martin kommer ju ta sin och åka iväg några ggr, och då är det ju lite krångligt om vi sittre här på Rancho cir. och inte kommer nånvart... Så nu ska vi leta rätt på en billig en! Och så ska jag snart gå och ut sätta mig här ute och sola, för här, här skiner solen varje dag!!!

Theese boots are gonna walk all over you
/Tove Sand

Påväg till snön!!!!!!!!

Imorgon bär det av till vår lya i Tahoe, äntligen!!:)

Idag har vi inte gjort mycket alls, är lite sega så vi slappar lite.. Men tog oss en rejäl promenad längs med Fischerman´s Wulfh och ned till Pier 39. Där finns det en hel del turistattraktioner, men jag må säga att sånt e inte riktigt för mig.. Inte sådana ställen som blir för turistiga. Men det var riktigt roligt att kolla på alla de sälar som ligger där och sover och pratar med varann på bryggor! Tog en hel del kort på dem så det kommer väl småsmorningom.

Nu har vi precis käkat lite, blev spenatnuggets och sallad, m-m-mmm! 
Martin ligger här bredvid nu och tar en lite powernap efter maten, jag ligger och pillar här vi datorn och anna kollar igenom kameran..Vi ska snart gå ned på Starbucks för att få vår dagliga dos av chai, lattes eller mocchiato ( eller hur det stavas).
Sedan hoppas vi på att Frida och Julian ringer och talar om att de är framme!

Nä, nu ska vi längta lite tills imorgon!

Fortfarande SF

Ligger just för tillfället hemma hos Inger som har gett oss stor gästfrihet och låter oss bo här i ett rum hos henne.
Allt är så himla bra och vi kunde faktiskt inte fått en bättre start på resan än vad vi fått. 

Igår köpte Martin bil, en liten skrutt undrar kanske ni? Men ICKE, en stor fet en! Känns jätte lyxigt att vi kommer kunna glida runt i den hela sesongen! 
Vi käkade igår den godaste sushin någonsin! Nu är vi helt tokig i den jag och Anna och skulle helst villa äta den varje dag! Sushin hemma i Sverige, släng den i väggen!
Vi hade jätte fint väder igår med, nästan lite sommarväder! Var så himla härligt med sol och blå himel!

Idag ska vi kolla lite olika tatueringsställen så att jag kan få nån som ritar upp min och sedan får den att sitta på ryggen! Nervös men en längtan som kliar.

Nu blir det frukost och sedan telefon fixning. Håll utkik på resdagboken också, det är där bilderna kommer att dyka upp!

Puss
/Tove Sand

SF

Vilken otrolig stad!!! Allt är så underbart här, känns som  att komma till ett rehab för själen, man liksom bara ler!

Dagen startades vid halv 9 tiden efter en hel del sömn. Då tog vi en Subway frukost och strosade sedan runt på stan ett tag innan vi skulle träffa Martins "extramamma" Inger. Ur gullig dam som följde med oss och kollade på bilen som Martin förhoppningsvis kommer kunna köpa imorgon, en stor Ford! Känns lite lyx att vi kommer att ha en bil hela tiden när vi e där uppe, det underlättar saker och ting något!

Efter mötet med bilhandlaren så drog vi till Hippie delen av stan, riktig skön gatan med mycket småplotter och en hel del skate och snowboard. Vi kikade b la in i en second hand butik där vi fann ett gäng fula hattar och en fotoautomat, I BUTIKEN, så vi tröck in oss alla tre och tog 4 oerhört skrattretande kort! Martin och jag köpte stora ringar av guld som vi ska göra nån form av drömfångare/bollar av till vår planerade plottriga launch. Måste bara hitta schysta grejer att dekorera dessa med.

Nu ikväll har vi varit på middag hos Inger, helt underbart att komma hem till någon och få lagad mat!:) Vi ska fömodligen bo hos henne från och med imorgon med, iaf till vägarna är öppa upp till Tahoe, de är ju avstängda för tillfället eftersom att de är sånt snökaos, vilket är väldigt lovande för vår skidåkning!! 

Nu ska vi korka upp vinet, spela lite kort, kolla på nån skön rulle, trött-fnittra och kanske ta oss en nattlig promenad! En sväng förbi uppe bland strip klubbarna kanske? haha

"Helt fantastiskt"
/Tove Sand 

San Fransisco

AAAAAAAAAAAAAH! Vi är här!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fattar ni, här, i SF!

Sitter på ett flådigt Hilton hotel, vi tappade hakorna när vi kom hit, är sjukt trötta efter 28 timmars resan och njuter i fulla drag över detta. Sjuk utsikt från rummet, massa skyskrapor.. Allt är bara så coolt just nu! haha
Verkligen häftig stad det här, kände direkt när jag kom in med taxin mot stan att det här är ett ställe där jag skulle trivas!

Resan gick iaf bra, låååång men bra. Tråkigt med alla förseningar, men det viktiga är att man till slut kom fram. Martin var redan här på hotel rummet och väntade när vi kom, så vi gick ut och strosade en stund, köpte mat och nu väntar en VARM dusch och efter det en stor skön säng med fluffiga kuddar och en förhoppningsvis tung och skön sömn.. Eftersom att sömn har inte riktigt existerat de senaste dagarna, fick väl en 4 timmar nu under resan.. 
Imorogn ska vi ta oss runt på lite olika ställen här i stan, kanske följa med Martin och köpa bil och fixa lite nödvändigheter!

Nä, trött och dusch!

Life always go on, and I´m living it all up
/Tove Sand

Arlanda

Nu sitter jag och Anna med all vår packning här på Arlanda och bara häckar..
Vi ska väl ta och gå och byta om lite, borsta gaddarna och kanske vid 6 tiden när saker och ting börjar öppna här äta lite frukost för att sedan gå till incheckningen. Sedan väntar en smärre flygning till London, väntan i några timmar och sedan 11 timmar på planet i SF där ett hotel rum väntar och antagligen kommer att kräva oss på sömn!

Är egentligen sjukligt trött nu, men det går inte riktigt att somna. Antagligen alldeles för spänd.. Skulle vara skönt att gå och checka in här på Radisson en timma eller två, men icke! Pengarna är till för att ha kul med, inte sovas bort!

Nä, nu har anna krupit upp på en bänk, kanske man skulle pröva ett tag...?

Vi hörs då!

For real

Natten gav inte mycket sömn, men hey, en lång resa och det är bara att sjunka ned i flygstolen, plugga in ipoden och somna. Men först ska allt packas och göras klart. Sa till mamma i morse:
- Men alla mina skor?? Jag får inte ta med mina ikeapåsar fulla med skor
- Du hittar andra där
Haha, jag älskar mina skor mer än mig själv, och det jobbigaste är faktiskt att välja vilka som ska få stanna hemma och vilka som ska få följa med på resan. Men de flesta blir ju hemma eftersom att de e ungefär 2 ikeapåsar proppade med mina guldkorn.

Jaha, vad ska man skriva en sån här gång då?
Sitter hemma hos papi, nästan färdigpackad, nervös för allt och ja... Jag vet inte vad jag ska skriva. Allt är så annorlunda än vad jag hade tänkt mig nu såhär innan, situationen har ändrats och allt har varit både underbart och upp och ned de här 3 månaderna jag har varit i Sundsvall. Nu är allt bra, underbart. förutom resfebern som befinner sig i kroppen.. Men allt kommer bli bra, det vet jag.

Jag ska försöka hålla mig så uppdaterad som möjligt, men kommer nog att skriva mer på Resdagboken än här, där finns jag under namnet Tove Sand. Det kommer nog finnas en del bilder där och så efter ett tag iaf :)

Dags att göra klart nu, försöka stoppa i sig något, andas, säga "Vi ses" till de som kommer förbi, för jag hatar "hejdå"n! Fan, kommer sakna vissa så in i H E L V E T E, men jag ska samtidigt ha det grymt och bara le när jag tänker på er.

Sundsvall - Arlanda - London - San Fransisco - Lake Tahoe

Jag älskar er
/ Yours truly, Tove Sand

Sista natten

Igår var det lite avskedstjoho som jag nämde i gårdagens inlägg..Det hela var jätte trevligt och slutade med en snabbfika för mig och´Pumpkin i papis kök vid halv 3 tiden, och sedan begav jag hem till min favorit kille över allt, Max! Kände att det var läge för att ligga och snacka skit och bara vara nu innan det beger sig..

Dagen som varit har jag egentligen inte gjort mycket nytta.. Spenderat den med Jens som inatt kom hem för min skull, I love him! Vi käkade lunch med pappa, sprang på stan, träffade lite folk för att säga hejdå, införskaffade en ny resväska(och nej jag har inte packat ännu!!!!), och sedan var det familje middag hemma hos papi, och vi fastställde idag att familjen är inklusive Hanna nu! haha

Morgondagen känns tung, alldeles för mycket att göra som måstes och alldeles för mycket jag vill göra men inte kommer att ha tid med.. Det är nästan så att jag blir helt slut och snurrig i huvet för allt jag måste tänka på. Jag menar, man är jukörd om man glömmer nått som man verkligen måste ha med sig.
Och det är verkligen en helt sjuk känsla inom mig just nu, jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta? Jag har ju aldrig varit borta såhär länge hemifrån förut, och inte så långt bort utan ett päron bredvid sin sida. Skrämmande och oerhört spännande! Men jag är säker på att allt kommer bli underbart härligt!!

Pratade med Anna förut idag med, vi ska tydligen träffa Martin i San Fransisco, bo där med honom i ca 2 dagar och sedan bila till Tahoe tillsammans, det låter riktigt roligt!:) Spännande sen att träffa de andra vi ska bo med, Julian och Emil heter de andra två förutom mig Anna Frida och Martin. Men de kommer några dagar efter oss..

Nä, nu ska jag försöka sjunka ned i soffan tillsammans med broder och försöka andas lite och sedan förhoppningsvis få någon form av sömn? För imorgon vankas en lång dag och ett rätt jobbigt men ändå lyckligt farväl, för ett tag iaf...

Sleep well dear darlings, I will miss you... alot!
/Tove Sand

2008

Jag välkommnar det nya året!

Nyår blev en hejdundrande föreställning med en underbar bror och en underbar Elin, Ozzy fick självklart vara med på ett hörn han med. Det hela börjades hemma i lägenheten med julklapps öppning för mig Jens och Elin, sedan åkte jag till Larnebrings och sedan begav sig jag och Gabbi mot Duved där förfest vakades. Hanna Jag Gabbi Julia Erika Jonas Tim Lenni och en hel del andra värmde upp innan taxibilarna kom för att ta oss in till byn. Då avvek jag från de andra och gick mot Hyddan för att möta upp Jens Elin och alla de andra gamla vanliga :) På tolvslaget kramades vi allihop och sedan begav vi oss mot Tott. Efter nån timma eller två ville jag att vi skulle tacka för oss och gå hem, väl hemma så kände jag att det inte riktigt var läge att gå och lägga sig så jag tog en 1 ½ timmes promenad med Ozzy och slocknade sedan i soffan.

Dagen efter vill man ju helst inte tala om? Men jag kämpade på ut med Ozzy och däckade sedan i soffan på att Jens och Elin skulle komma från jobben så man skulle få nått i magen, så vi köpte mat men var för trötta för att riktigt äta.

Åkte hem sent igår kväll, utan någon riktig vilja att åka, men måste ju hem och packa,allt fixande tar ju sin lilla tid och nu e de bara 2 dagar sedan bär det av, 23.22 lämnar tåget perrongen här i Sundsvall på fredag och 07.50 lyfter planet från Arlanda. Alla säger att den här tiden kommer kännas som ungefär 3 veckor, så det gäller väl att suga in varenda ögonblick innan flyget går hem igen och det är dags att ta med flyttlasset upp till Åre för att avsluta sesongen!

Nä, nu ska jag dona, sedan göra mig själv i ordning för att senare umgås med nära och kära och rulla lite hatt.

BIG love
/Tove Sand