up beat

Dags for ett uppryck, nu ska jag ta mig i kragen och komma tillbaka!
Trots att kroppen sager emot, trots att mitt huvud gar i slowmotion sa ska jag anda verkligen forsoka, for detta haller inte langre.

Nu har jag precis varit pa gymmet med Ida och Pete, efter gick vi och kopta tatueringar till var rock fest imorgon, haha! Vi kommer vara fet snygga?! Med lite rockstar och badgirl tattoos blir allt tipp topp ;)
Nyss proppat i mig en sallad och ska stalla mig och stryka stryka stryka innan jag hoppar in i duschen, gasar mot affarn och kopet en flaska vin att ta med hem till Sandra dar hon och hennes mamma ska bjuda pa quinoa sallad! Sedan styr vi mot oaken och det kan handa att det blir en tripp till source of sound med Catiln, Camilla, Kiara mfl.
Imorogn maste jag stoka pa har hemma med allt som ska vara gjort innan la familia kommer hem, innan jag beger mig till Ida och rocken satter igang :)

Pa lordag ska alla de andra in till stan och festa, medan jag stannar kvar har. Kanner att jag maste spara de pengarna tills jag aker hem, sa jag kan gora nagot! Notan for en kvall dar brukar ju anda sluta pa en 100 pund.
Sa jag far stanna har och ska slapa med mig Catlin pa fodelsedags kalas! 3 av pojkarna fyller ar sa fest lar det bli.

Sa nu ska en peppad Tove tillbaka in i matchen, sag valkommen tillbaka
Och Hanna, vill du jag ska borja snuskblogga far du allt locka med lite javulskap! ;)

BIG love


2 weeks and then I'm off to sweden!!!!!!!!!!

Ja, har har ni en mattligt less tjej. Har inte varit en bra dag och jag vill just i detta nu satta mig i bilen, aka till stansted och ta forsta basta flyg hem. Jag skulle tom kunna kora hem om det ska va sa!
Jag klarar inte av att vara borta fran mina narmsta langre, jag behover dem, deras vanskap och framforallt karlek!
Det ar sa latt att glomma bort sig sjalv och vem man egentligen ar utan dessa manniskor..

Det ar sallan jag klagat har over, men nu gor jag det. Jag vill hem! Jag behover pafyllning av energin jag far av allt dar hemma. Jag vet jag ar van att vara utan dem, det fick jag snabbt vanja mig vid efter studenten hade tagits, men jag har aldrig varit utan dem sahar mkt.. Jag menar pa 8 manader har jag knappt varit med dem i 3 veckor.
Nej nar detta ar klart ska det verkligen bli skont att ga tillbaka till lilla men ack sa underbara sundsvall ett slag. Tills nasta projekt paborjas, dock inom sveriges granser.

Nu ska jag krypa in till sangen och fortsatta kolla pa miami ink, sorja over att jens ar tillbaka i sundsvall och forhoppningsvis somna gott snart!

Love


that summer

Idag har jag gatt runt och langtat till nagot.. men jag har inte kunnat satta fingret pa vad det dar nagot ar.
Men jag tror jag gar och vantar pa att det ska ta fart igen, det ska bli precis som det var innan roran och Sandra flyttar in dar Sandra nu bor, Sandra ahlander alltsa! Inte for att jag vill bli av med Palmen, men maste man ersatta med nagon ar det lika bra att sla till pa stort!:)

Jag har en kansla av att denna sommar kommer bli nagot av, det kommer bli en sommar, pa riktigt! Jag vill ha spanningen tillbaka, aventyren och de langa langa laaaaaaaaanga natterna da man behover absolut noll somn for man lever pa ruset. Det ar sadant jag lever for, det ar dessa saker som ger de storsta kickarna. Ah ah ahh!!! Ge mig det nu.  tack

Ikvall ar det iaf sista kvallen med bror i huset, om exakt 6 h sa rullar vi ut fran uppfarten och mot stansted dar hans plan lyfetr 06.05 am... Sa jag far mig en trvlig liten morgontur pa en ca 2 h innan jag kan landa i sangen igen. Sen ar det tillbaka till vardagen och traningen. Vi har inte varit sarskilt flitiga med den under den har veckan kan jag saga. Shame on me.. men det har varit skont med nagra semester dagar nu aven fast det varit en smula busy.

Nej nu ska jag banka mig inne vid tvn precis som honom, har en kansla av att jag kommer somna inom en mycket snar framtid.

Love






Brighton once again

Yes, nu ligger jag och bror doda i soffan och har gjort det anda sen vi kom hem vid 4 snaret i eftermiddags..
Igar sa tog vi bilen och gasade mot Brighton vid halv 12 snaret! Val framme parkerade vi bilen som for ovrigt fick bli varan garderob, omkladningsrum och tillfixningsyta, haha!

Vi var iaf peppade och gick och fick i oss lite sen lunch innan vi kopte ol och hangde nere pa stranden i nagra timmar. Tyvarr var det ingen sol men sarskilt kallt var det inte. Efter det gick vi och kakade middag pa en italiensk rest, men det blev en STOR besvikelse. Pizzan smakade smor, pastan gradde och risotton risgrynsgrot... mmmmm, vi var sa nojda?
Jaja, vi blev iaf matta och styrde mot bilen for lite tillfixning innan vi motte upp med Ben och hans kompisar pa "Fitzherbert". Skont stalle som man bara kunde chilla pa sitta ute och mysa. Jag och Sandra fick aven jager shots och med det ett polarid kort pa oss, very niice!
Nar vi borjade bli lite rastlosa styrde vi mot stranden och ett skont stalle som spelade riktigt bra musik! Dar sprang vi aven pa Paul, John och Bryan ocksa. Sa vi hangde med dem till en indie klubb brevid! Alla hade jattekul, jag med, men borjade bara ma samre och smare... Mina visdomstander haller ju pa att javlas med mig. Sa efter mkt dans och manga pimms och lemonad sa styrde jag tillsammans med grabbarna hem till Bryan for lite somn mendan de andra dansade pa. Halv 6 imorse vaknade jag av att de ville komma in, och da blev det livat for en stund. En dryg bror pa fyllan ar verkligen vad man behover vid den tiden pa dygnet? sarskilt nar man mar toppen ocksa..

Idag vaknade vi alla tidigt efter mkt lite somn och tog bussen in till stan igen for att kopa stor subway frukost och steka pa stranden tills Ida skulle ansluta sig till ganget igen. den lilla snartan gjorde ju en avstickare, hjartaa hjartaaa!!;)
Men eftersom det knappt var ett moln pa himlen sa hade jag inte mkt emot att ligga dar nere och halvsova. var tillochmed ned till vattnet och doppade mina sma fotter, det bla/turkosa underbara! Sant gor mig lycklig!!

Men efter manga om och men och ett besok pa sainsburys sa plockade vi upp ida och korde hemmat, trotta men glada!
Och sen dess har jag och jensan legat har i soffan som tva knubbsalar och bara atit, atit, atit. Tur att vi ska vara ute och springa runt pa stan imorgon, blir inte mkt tunnelbana for var del, har ska maten fa promeneras bort, haha!

Sa som sagt, det som star pa schemat nu ar city i 2 dagar! Ska bli himla kul :)

Nu ska jag koncentrera mig har pa 3dje filmen. Efter det blir det nog godnatt.

Love


I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in the pouring rain
The more I have to change I just stay the same

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
- Erik Hassle

Busy days, happy days

Hanna, jag har annat for mig just nu ;) Kanns lite osocialt att sitta vid bloggen nar sjavlaste bror ar pa besok?

Nu ar han iaf har och nar jag hamtade honom i tisdags kvall sken solen och det kandes som om hans resa hit fick en mycket bra start! Sa vi akte hem fick i oss lite mat och slapade med Madelene och Rikke pa oaken dar catlin, kiara mfl var! Sa vi satt dar och drack lite ol och pimms innan vi dackade toktrotta hemma i vara sangar.
I onsdags jobbade jag till 4 och sen tog vi oss ut pa en runda i parken, det slutade med att 2 h senare kom vi hem efter lite forvirring innne bland alla stigar och vagar, haha! Da var tanken att aka pa bluewater men icke sa nicke, solen sken och salange solen skiner ar det varmt, sa vi svirade om, akte hem till Sandra och fick natt glas vin. Efter det begav vi oss mot den mexikanska har i sevenoaks och kakade, drack bade vin och en tequila, m-m-mmm!! Sa startskottet hade gatt for lange sen och Sandra var den som stod for trycket denna kvall. Skrattade gjorde vi och jag och Jens somnade efter manga om och med hemma i mitt rum!

Igar var vi pa bluewater och idag ska vi mest spendera tiden i solen som skiner utanfor. Ikvall far vi se... Kanske vi beger oss in till London nu pa eftermiddagen, eller sa tranar vi och ater med familjen och gar pa oaken? Sandra, du ar val alltid pa??:D

Love

   

OH MY!

Tjohoooo, idag ar jag glad glad glad! Samtidigt som jag nast intill svimmat av trotthet hela dagen... haha!
Men imorgon kommer Jensan, och ja, allt ar bara bra i bergochdal banans spar.
Nu ar det nedforsbacke for resten av tiden, det ska vara som det alltid varit har och ska banne mig fa forbli sa ocksa!:)

Nu ska jag lagga mig i soffan, kanna mig fet eftersom jag var en latmask idag och uteslot traningen.. men mest beroende pa att jag fick jobba nagra timmar langre an vanligt. The Hills avsnitt finns inspelat och ett samtal till bror maste goras, sen ska jag somna som en bebis tidigt for att vakna upp imorgon pigg och redo for bade lite jobb, stadning och 2 traningspass (ett formiddag, ett eftermiddag) innan jens ska hamtas!

Ska bjuda pa lite bilder sen helgen med.
Godkvall kara lasare

Love

           

I can climb mountains, swim cross the seas...

.. but the smallest things keep standigt in my way, still.

Styrka, styrka, styrka! Jag maste sta rak i ryggen nu, jag menar verkligen riktigt rak.
Jag varken vill eller tanker vika nu, jag har inte gjort nagot fel alls. Jag ar inte felet, och verkar aldrig vara, men jag ar SA TROTT pa att hora det. Verkligen super trott. Det gor mig utmattad. Och jag ar inte utmattad, sa sluta fa mig att kanna mig som en pase potatis.

Nog om det! Jag ar lycklig i ovrigt, for nu ar det 2 dagar kvar, idag och imorgon innan alskade Jens ar har. Det skulle verkligen inte kunna komma mer lagligt. Jag alskar dig bror! mer an nagot annat.

Helgen har besatt av fest fest fest! I fredags fick jag erkannandet av pojken i fraga som skickat blommorna. Tyvarr ledde det mest till kaos, sa ja, kaoset ar ett faktum inombords. Alltid denna strid.
Men jag ar glad for rosorna, uppriktigt glad!
Men efter all fest och det lilla kaosartade sa ar jag riktigt trott nu. Sa tankte ta mig till sangen nu, sova en stund och sedan aka hem till Sandra for att fortsatta vila. Men sen ar det slut pa slappandet, gymmet maste besokas idag.


Let him know that you know best,
'Cause after all you do know best.


Skynda pa bror!

Oh please!

Dö, bara dö.

sometimes I just embaress myself...

Ja, alla ni som kanner mig vet att det hander i min varld, att jag total generar mig sjalv. Men so whaaat, jag far val bjuda pa det da! fast i vissa lagen undrar jag till och med sjalv hur jag fungerar, hm? Haha, sager vi at det just nu och skjuter det at sidan. Eller vi kan val helt enkelt bara glomma det? ja vi sager sa! haha

Idag ar det fredag och jag ar sa party sugen sa jag haller pa att smalla av. men jag tror inte det blir nagon utgang for mig idag. jag ska sitta barnvakt.. Men om de kommer hem i tid sa hoppar jag i skorna och beger mig mot de andra. Sadesa.
fast jag borde inte, jag kanske borde hallas?jag menar, man saknar inte nagot som man har.

Shoppingturen igar holl iaf pa att ga kappratt at helvete for mig igar, jag var pavag att spratta varenda ore jag hade... Men jag kom till mina sinnen och lugnade mig. Det fick iaf bli en tunika och ett armband fran allas varan favorit, Topshop. Det ar sa latt att ga in dar och bara plocka pa sig manhder av saker, jag menar nar allt star i pund kanns dte ju inte alls lika dyrt som i Sverige!!! Man lurar nog sig sjalv ratt hart, aven fast det kanske kan vara nan hundring billigare.

Nu ska jag jobba klart, sedan ta mig till gymmet och efter det plocka upp Sandra och Petra for de ska underhalla mig med sallskap och vin tills de styr mot oaken, dar jag forhoppningsvis traffar dem sen... eller inte. vi ser..

Ah, na nu ska jag sluta vara san nord.

Love

5 days to go

Hej hopp i lingonskogen
Dalig uppdatering av mig nu, men har haft en hel del annat for mig bade pa fodelsedagen och igar!

Fodelsedagen var nice, ratt lugn och skon! Vi donade pa lite har hemma, jag fikade lite med flickorna och pa kvallen gick jag, charlotte + barnen pa Strada och at. M-m-mmmmm, jag alskar risotto!!!!! Efter rest sa hamtade jag Sandra och vi akte alla hem och gjorde marangsvish (eller hur det nu kan stavas). Jag kastade i mig min eftersom jag redan var PROPP matt efter risotton, men jag var ju bara tvungen att ha efterratt pa min egna fodelsedag, SAKLART!!
Senare sa hangde jag och Sandra lite, akte lite bil just bara for att det ibland ar sa mysigt att bara aka bil och svangde senare in till Petra dar Ida ocksa anlande nan min senare. Vi snackade strunt och kollade TV, faktiskt en alldeles lagom avslutning pa min fodelsedag.

Igar sa gjorde jag nog allt mellan himel och jord skulle jag tro.. Men pa eftermiddagen kom iaf de gamla aupairerna hit, sa jag tranade med Idisen sen hamtade vi sandra och Elene och akte hem hit for att ka alite middag och dricka vin innan oak tree hagrade. Val dar vart en nybliven 21 aring ratt rund under sulorna men landade lyckligvis i sin egen sang vid 23.30 snaret, haha! Livet ar bra underhallande ibland, och fyyy vad jag ar underhallande ibland.....

men viktigast av allt i detta inlagg knippas ihop med rubriken! Kara kara kara kara Jens kommer pa tisdag och jag kan inte vara lyckligare! Jag saknar honom galet mycket och det ska bli sa javla (ursakta spraket) skont att plocka upp honom pa stansted och fa en stor kram av min stora bror!

Na nu ska jag hoppa ur pyjamasen och hoppa i nagot nytvattat, tvatta bort gardagens smink och kleta pa dagens, spruta lite parfym sedan hamta upp madeleine, rikke och elene i stan for en tripp till bluewater! Kan handa att det blir nagot nytt ;)

Love

From who?!

Vem ar det som skickat ut sa underbara blommor utan att tala om vem de ar?


B-day!!

Grattis pa fodelsedagen till moi!!!!!! Idag ar det min dag och jag alskar den uppvakning jag far fran varldens alla horn!:D

Nu ska jag fortsatta fira och stolt bara min "21 , let's party" brosch som kanns lika stor som en fotboll, haha!!


Ett glatt fodelsedagsbarn


Love

My life, your entertainment

Mycket som snurrar nu. Kanner att jag kanske maste borja vardera om. Eller egentligen vet jag inte..
Jag vill bara leva i nuet och absolut inte tanka pa morgondagen.
Ibland poppar allt upp sa sjalvklart i huvet pa mig och endra stunden ar det blankt...

Just nu har jag inte tid till att reflektera har for er.. jag ska jobba sen aterkomma.
Imorgon ar det iaf stora dagen, jippii! Hurra hurra for bade mig och Sofia.

Love

ps, guess what

watch out for that signal, when life as we know it ends

Last night, she said.....

Ar for trott for att orka skriva, orkar knappt tanka sa att skriva ned mo gardagen har just nu ar INTE akuellt.
Kvallen gick dock inte riktigt som planerat, men slutade anda bra.. i den dar famnen. Ja.
Som sagt, ingen ork nu, skriver vid annat tillfalle... Gissar pa att det skulle kunna vara... imorgon?

Love


Whos gonna party tonight

If you're going abroad I can't help you
If you're crossing the street I might be there

If you give it a minute it's wrong,
If you give it a minute it's gone.
If we're just waiting a second too long,
Darling I'll leave and you won't come along.

So give me the reason to stay,
Give me the reason to wait,
You know I don't look to get caught,
'Cause darling we're here but my true love is not.

I'm breaking it up, before it's on
Breaking it up, it's already gone
Breaking it up, I didn't mean to fraud

And I call you baby, I will and I do
Persuade you in though I know that we're through
I let you think that I'm yours when I'm not
Keep you here though I'm ready to drop the last line..

not many days to go

Som sa manga vet sa ar min fodelsedag den viktigaste dagen pa hela aret. Nar det kommer till min b-day sa ar jag som ett litet barn, men det ar ju faktiskt MIN dag! Forra aret hade jag absolut inga forvantningar over huvudtaget, eftersom jag blivit tillsagd att inte ha det, men andock blev det en hel fantastisk fodelsedag tillsammans med mina favorit tjejer i Are by.
Detta ar sitter jag sjalv utan nagon fran hemma, i en liten stad strax utanfor London. Hur hoga forvantningar kan man ha? Dessutom infinner sig sjalvaste dagen pa tisdag, hur spannande saker hander en tisdag? och visst, jag har hela London, men njet, det anda jag vantar mig ar en trevlig fodelsedags middag och marangsvich. Allt utover det kommer nog gora mig extremt lycklig. Jag menar, de ar de sma sakerna som raknas!

En bukett roda rosor ar ett hett tips, eller nagot annat finstilt. Jag ar ju inte den som ar den direkt.
Men forhoppningsvis till natsa helg kan jag ha ett lite birthday party med ganget.
Nog om min fodelsedag, for nu iaf  hahaha!

idag var jag ju som sagt flitig och tog 2 tranings omgangar. Sa nu ar jag lagomt trott, men ska jobba nu, fram till ca 22, fullspackat med TV men vi 11 kommer jag nog somna som en angel!

Nu ska jag ta en trip down memorial lane, sen kolla TV.

       
               

Och sist men inte minst, broder! som forovrigt landar har snart snart snart, 19 maj!

Light up

Ja nu ar haret annu lite ljusare, la i en till sats med slingor igar. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, men jag ska behalla det nan vecka, kanns det inte bra da blir det mitt kara brun/roda! Var ju sa langesen jag var blond, USA raknas inte for det vara ett expriment och sag forjavligt ut, haha!! Sa man kan saga att sist jag var blond var.... hmm.. 2an pa gymnsaiet!
Inte konstigt att det kanns konstigt.

Dagen idag da?
Jag har jobbat och just varit ute pe 1 h promenad med hantalar i handerna. Det kanns sa mkt mer effektivt da! Efter det gjorde vi lunch, qourn fars med pasta och bonsallad, mmm! Nu ar min plan att duscha, lagga mig i sangen och suga pa nagra turkisk peppar (fick av charlotte som kom hem fran sverige igar!!!!) och sedan vid 4 snaret bege mig till gymmet for att traffa Idisen!:)  Ikvall planerar jag att somna lika gott och tidigt som de tva gangna kvallarna, helt underbart att vakna utvilad vid 07.30 nar klockan ringer.
Maste sla en pling till alsklingen (H) och familjen.. AH, det ar inte langt kvar forran jag ser er alla!!!!! Fy vad jag langtar!

Na, duschen nu!

Love

Anna min anna

ANNA!!!! Gud vad jag blev glad att du skrev!!! Hoppas du laser det har :)
Jag saknar dig, sa mycket! Och krama Ylva, usch vad jag vill vara dar ni ar just nu... Kom tillbaka hit bada tva!!
Kommer ni nagonsin hem??  Jag hoppas vi ses i sverige i sommar eller efter sommarn! Annars kommer jag dit ni ar, slapar med mig Gabbsan ocksa!;)
PUSSS PA ER!!!!!!!!!!

come on!

Nu ar det alldeles for manga som varit inne och besokt bloggen utan att ha tyckt till, kom igen! Jag behover verkligen hjalp!!!! hahaha

can't decide... help?!

Idag har jag gjort slag i saken och tagit tag i mitt har.
Lagt i slingor och nu kanns det jatte ljust... Maste dessutom lagga i lite fler om jag ska ha kvar det for de har sina skavanker lite har och lite dar...

Men jag kan verkligen inte bestamma mig for brunt eller ljust!!!!
Sa snalla hjalp mig till mitt beslut. Om jag ska ha kvar detta eller om jag ska farga haret ljusbrunt med rott i och klippa dit min lugg igen?
Jag lagger upp kort sa far ni tycka, tumme upp eller tumme ned?

 vs

Love


Let them speak instead

                           

words r not enough

Jag ar overvaldigad. Helgen var perfekt! Brighton var en drom, min drom av en ganska perfekt stad.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, en detaljerad beskrivnig av helgen ar ju bara trakig "forst gick vi, sen at vi dar, sen akte vi hem, sen bytte vi om, sen gick vi forst pa den klubben, sen den andra, sen......."
Nej, det finns inga ord eller beskrivningar som kan rattfardiga var upplevelse! Jag ar foralskad. Den har strand, hav, puls, charm etc. Staden har i stort sett allt jag kan be om!

Utekvallen  var ocksa bra. Den var jattebra!! Och for en gangs skull tyckte jag att det var galet mysigt att ha nagon bredvid mig hela kvallen. Jag ar ju som manga vet, galen i att pussas, haha!

Bilderna kommer forhoppningsvis snarast, de far sta for beskrivningen.

Love

All so perfect

Nu ar huset tomt,solen skiner utanfor, himlen ar bla och graderna stracker sig langre och langre upp!
Jag kan inte fa en mer perfekt start pa en perfekt helg, det verkligen spritter i hela min kropp. Av lycka och lust!

Efter solning sa svirar jag nu om till klanning, plockar upp Sandra, tar den vantade shoppingturen innan vi bjuds pa grillat i kvallssolen av Bea och Mats, tur att det finns "extra foraldrar" runt om kring sa man far lite mat i sig ;)
Efter det laddar vi med en drink eller tva tillsammans med catlin och hennes van innan vi beger oss mot puben, men ikvall blir det som jag sagt, lungt! Eftersom imorgon vantar aventyret pa oss, vi ska bara packa bilen full sen tutar vi och kor ned mot kusten!

Ha en trevlig helg kara lasare

Love