Once when I was little

Jag är fortfarnade heeeelt snurrig i huvudet och bubblan sitter fortfarande kvar över mitt lilla huvud, men något väckte verkligen liv i mig, någon! Helt sjukt känns det, men samtidigt så fantastiskt så jag inte vet var jag ska ta vägen!!!!
Så nu känns framtiden oviss, jag vet inte riktigt vilket håll jag ska vända klacken åt... Haha, alltså känslan just nu, WOW!

Så som ni förstår så hade jag fantastiska dagar i stockholm med helt underbara nya människor, och Kate såklart! Och även fast allt inte gick enlig plan hela tiden så vart det ändå så bra. Jag vill spola tillbaka och göra exakt samma sak igen, på exakt samma sätt. Jag är tagen med storm, helt enkelt, rätt upp och ned och jag är chockad!! Hahaha, helt underbart.

men kära vänner, nu är jag i sundsvall sen igår kväll, min telefon lever sitt eget liv så ring gärna mig. Jag ska försöka fixa ny telefon idag, men har inte alla nr heller eftersom alla telefoner är sönder... Så ring är ni snälla :)

Frukost nu, GOD jag älskar ledighet.

Love

Here I am, not knowing who I am or what to do without

Ja, nu står jag med båda fötterna i Sverige, med alla mina tillhörigheter.. nästan iaf.
Det är fullt om människor runtom mig men jag känner mig inte närvarande, jag har en bubbla runtom mig och känner mig vilsen. Det känns som om ingen varken ser eller hör mig. Jag är inte här, för jag vill inte vara här.
Jag vill vara på exakt samma plats som jag vaknade i lördags morse,  i din famn och i england. Jag vill göra det till mitt riktiga hem, jag tror verkligen det är precis vad jag måste göra.

Verkligen skönt att krama om nära och kära, men samtidigt gör det ont och det känns inte på riktigt.. Jag älskar Sverige och alla dess tillbehör, jag älskar att springa runt pa söder igen och känna minnen från min tid här flöda tillbaka, jag älskar att skapa nya. Men samtidigt är mina tankar och min vilja någon helt annan stans. Och det är faktiskt jobbigt att känna så!


Igår när vi anlände vid 10 tiden så slog jag om armarna om Kate direkt när vi kom in till stan. Avslutade min lilla resa med pappa med en lunch på medis innan vi spenderade dagen ute på Ekerö med bad och slappande. En biltur med 6 pers i en mini cooper gjorde att nacken fick idag, haha! Men som vi skrattade.
Kvällen spederade jag och Kate här hemma med Twilight, jag dog nästan.. Mitt hjärta slog hårt, kärleken var så intensiv och påtaglig. AH, helt underbar men dock blev det svårare att somna eftersom filmen fick mina tankar att sväva iväg och gav mitt hjärta en törn.
Idag har jag hängt på butiken nästintill hela dagen och hjälp Ninja med lite små saker, lunchat med Kejtan och sett var hon tåtar på om dagarna! Hann med en middagsdate med Rebecca också, var ett tag sen så det var riktigt trevligt :)
Nu väntar vi på att Johan ska komma sen blir det film film film. Imorgon sömn, pepp och Hoffmaestro! Här ska klackarna slås i taket och hatten rullas ett par varv.

Love, ......

I don't know.. wich way to go..

Happ, dygnen gar fort nu.. Kan nagon snalla sakta ned dem sa jag inte star dar, dar jag inte vill sta.. Med vaskorna packade och stangda i vantan pa att fa lamna dem till personalen vid bagage inceckningen. Men ja, jag ar redan incheckad, de raknar till 110 % att jag kommer infinna mig pa planet.

Gardagen spenderade vi runtom inne i stan. Camden, convent garden, trafalgar, oxford, china town. Jora, vi hann med mkt och jag hittade min klanning och tatueraren ska jag tillbaka till pa lordag! Nu javlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha, hoppas han kommer ha tid for mig da bara som han trodde.. Dock blev det ju lite dyrare an om jag skulle gjort det nagon annanstans, men jag bryyyyyyyyyyyyr mig inte, jag vill bara ha!

Just nu har vi kakat frukost och pappa ropar pa att jag ska forflytta mig harifran, gora mig iordning sa vi kan aka pa heaver castle och utforska. Inte min favorit sysselsattning, men man maste ju stalla upp pa gammfarsan.
Efter det blir det till att packa ned allt i vaskorna och stada ur min lilla bil. den och jag har varit pa manga aventyr!
Ikvall blir det iaf middag med pappa och vanner sedan puben for hejda drinkar. Sad sad saaaaad!
Men jag ska inte grata, ska forsoka lata bli iaf, hahah!! lovat Krista, hon gillar inte det dar nar folk grater.

Sedan ar morgondagen kommen och jag tar med mig Krista in till stan sa jag har henne in i det sista innan jag och pappsen styr mot Radisson vid stansted for en sista natt i england pa ett tag. Jag alskar och jag kommer att sakna, enormt.

Love

save yourself

Torsdag och papi anlande igar!
Nu donar vi pa och ska ivag in till city. Ska ta pappa pa en runda i camden och sa ska vi kaka lunch vid themsen och foodmarketen. Mumma!
Ska springa in hos nan tatuerare ocksa och kolla vad de vill ha for att gora min (det ar ju sadana overpriser just dar).
Ska forsoka hitta klanningen jag hittade sist ocksa och inhadla den!:)
Sen blir det oxford och kanske lite turistsevardigheter ocksa.

Ikvall ar det pubquiz och imorgon ska vi aka pa slott!

Love


I can't do this by myself..

.. and I can't be somebody else

lie beside me

Gardagen var som sagt jobbigt kanslomassigt.
Hejda till bade barnen, charlotte och Caitlin. That SUCKS!
Inget trostshoppande blev det heller, omojligt att hitta i roran. Kaos i butikerna eftersom det sista ska ut innnan hosten ska in. Jag brukade vara ett litet rea proffs forut, men jag pallar helt enkelt inte langre salange det inte handlar om rean pa marc jacobs avdelningen pa Selfridges ;)
Jag och Krista kampade i 1 1/2 timma med att forsoka hitta nagot till fredag, men icke.. Sa vi gick pa bio ist, haha! Harry Potter fick det bli och jag hatade "to be continued" slutet..... Nu far man bara vanta nagra ar till pa nasta film, suuuuuuuuuck! Vi kommer vara 30 innan historien om Harry ar avslutad, haha.

Idag sov jag ostort och lange, sedan pratade jag med pumpkin tills Krista ringde och tjatade in mig till stan. Sa en snabbfixning och 15 min senare satt jag pa CR med henne for dagens forsta mal. Men eftersom hon hade sin minsta med sig sa blev det inte langvarigt.. Utan de gick hem ganska snart och jag gick for att hitta presenter till flickorna. Fina prinsess kronor fick de bli, haha, men de alskar ju sant!
Nu sitter jag har hemma och ska sla mig ned i soffan med en film innan jag drar mig mot gymmet. Ikvall blir det oak tree med Krista och Paul. Sedan blir det skonhetssomn innan jag vaknar imorgon, stadar rum och bil innan jag gasar mot Stansted for att plocka upp papi! Ska bli mysigt att ha han har i nagra dagar och skont att ha nagon att aka hem med, for det kommer suga hart for mig. Uscha, jag vill inte! Men samtidigt ser jag fram emot att traffa alla igen och uppleva lite svensk sommar med langa natter. Det ar liksom inte riktigt samma har, vi har ju backsvart vid 11!!!

Nej dags att mysa ned sig i soffan.

Love


Flake

Efter en spackfull dag sager jag godnatt mina alskade och min alskade.



I know she said, it's alright
You can make it up next time
I know she knows, it's not right
There ain't no use in lying
Maybe she thinks I know something
Maybe, maybe she thinks it's fine
Maybe she knows something I don't
I'm so, I'm so tired, I'm so tired of trying

It seems to me that maybe
It pretty much always means, no
So don't tell me, you might just let it go
And often times we're lazy
It seems to stand in my way
Cause no one, no not, no one
Likes to be let down

reality check

Nu har jag precis viknat av familjen. Kramats och pussas, fatt present och kanner mig jatte ledsen.
Det var riktigt jobbigt och svart att saga hejda och jag fick kampa for att halla tararna tillbaka infor barnen, usch!
Men jag ser dem forhoppningsvis om bara nagra veckor igen, ska gora mitt yttersta for att aka ned och halsa pa dem i Halmstad!

Nu ska jag tugga i min lite lunch, mala pa lite smink och rulla ivag mot Bluewater med krista, har ska det trostshoppas!

Love

who would have tought...

... att det ar lordag kvall, klockan ar 22.17 engelsk tid, och jag tanker GA OCH LAGGA MIG!
Har ingen aning om nar det hande sist. Kanske nagra ar sedan.. Jag vet iaf med sakerhet att det har inte hant under mina 10 manader har i england. Men jag haller verkligen att ga av pa mitten och maste fa somna nu!
Sa godnatt mina kara, sleep tight.. dont let the bed bugs bite

Love

newborn

Lodag och jag har absolut inget planerat i overhuvud taget. Nej, inget alls!
Just nu jobbar jag och ska ta Maja och Hannah till Hollybush lekparken for att gunga, aka rutschkana och kaka glass.
Dock vet jag inte om vi ska passa pa att ata lunch innan eller om vi ska ta det efter? hmm..

Efter att jag har jobbat klart tankte jag ta mig en svang har i sevenoaks och om vadret tillater, SOLA! Borjar bli fint ute, men blaser..
Ska hyra en massa filmer ocksa och ha filmmaraton pa egen hand. Alla ar ju som sagt ute ur stan! Men imorgon kommer Krista tillbaka sa veckan blir ett langt stahej med massa avsked, jag som alskar avsked.......
Pappsen landar ju pa onsdag med, kul!
Nar jag val landar i sverige med min 50 kg packning sa drar jag mig och min rumpa hem till Kate och lattar allt som har att gora med krig och bomber + de ljuva inslagen. Sen ska vi ladda om och hoppa runt pa hoffmaestro och sthlms sommar gator! DET HAR JAG SAKNAT!!!! Staden ska fa mig tillbaka och jag sak fa den tillbaka, kanske jag stannar ;)
Nej, Are i vinter, det har jag lovat mig sjalv och jag sak unna mig det, en vinter till med bara runtflangade, sen ska jag sla mig ned ett tag. Det tar pa mitt arma hjarta att flyga fran hoger till vanster och fasta mig vid saker jag maste lamna senare.
Men fortfarande, det ar ingen som sagt vad jag ska gora i host ;)

No sympathy
When shouting out is all you know
Behind your lies
I can see the secrets you don't show
We don't know how you're spending
All of your days
Knowing that love isn't here
You see the pictures
But you don't know their names

You take the best things from me
Then everything gets empty
That's not a world that I need...

Love

can I have it like that?

jag maste ha det en gang till, en gang till innan jag aker.
So, can I have it like I want? whenever I want? like, all the time....



sen bjuder jag pa helgens basta



Love

I want u to see whats it like to walk in my shoes

Torsdag torsdag torsdag. Dagarna tickar pa och just idag har jag inte gjort, nae nastan ett skvatt.
Jobbade imorse och pa formiddagen, men sedan dess anda fram till halv 6 sa lag jag nedast i sangen eller satt har och pillade med lite allt mojligt. Och det var saaaaaaaaa skont! jag alskar dagar i sangen, men sjalvklart ar de alltid battre om man har nagon att trangas med ;)
Dagen har iaf kannts ok, jag kanner mig ok. Jag borjar mer och mer se ifram emot det nya aventyret!

Helgen kommer imorgon men jag har faktiskt inte den blekaste om vad som hander. Ingen av tjejerna ar har eftersom de flesta har akt hem eller at pa semester. Sa vi far se om pojkarna har nagot i kikaren eller om jag kanske ska aka in till Johnny och slappa los one last time.
Till veckan ska jag forsoka ta mig ivag och satta black i huden, om jag kanner att jag har rad och om nagon foljer med saklart, no waaaaaaaaaay att jag gar sjalv, haha! Familjen aker pa mandag och pappa kommer pa onsdag, sa jag har lite fritid att gora vad jag vill.

Nu ar det dags for duschen och sedan krypa ned i soffan med sallskap av film.

Love

Were to damn cool for u boys

Uj, nu ar sandra ahlander ute ur landet ocksa.. Buhuuuu!
Jag skjutsade henne 03.45 imorse till Stansted och satt med blandade kanslor i bilen pavag hem.. i sangen fick jag landa vid 05.45 igen. men jag kunde inte riktigt somna, for som jag sagt nu sa ar det med blandade kanslor jag gar ur detta, med blandade kanslor jag lamnar detta bakom mig och traskar vidare. Detta star alltid kvar, det vet jag. Men jag hatar ju att lamna saker bakom mig, det ar sa piss javla skit jobbigt!

Men just nu ser jag lite ifram emot nya aventyr, nya manniskor men i samma gamla by! AH, jag langtar sa enormt efter mitt are nu och min sno, mitt berg, mina alskade! men tills jag gor mig hemmastadd i byn igen ska jag flanga runt lite forst. Nagra rundor runt om i sverige och en svang till kroatien med Hanna!
Sa snalla alskade vanner, alska mig lite mer nu nar jag kommer hem och peppa mig! haha, men jag behover det verkligen eftersom jag ar ett litet kanslovrak.

Nu ska jag landa i soffan med Grazia, hanna i luren och lite tv. Sen blir det till att duscha av traningen och hoppa i sang.

Love


Don't come any closer

Saker och ting kan andras sa snabbt! Svisch sen har kappan vant med vinden.
Mina dagar ar just nu som bergochdalbanor, kanslorna gar i svall och jag vet varken vad som ar ratt eller fel kanns det som.
Jag vill bara att mina 2 sista veckor har ska bli underbara, men just nu vet jag inte.
Jag far ingen ordning eller reda pa nagot. Och dessutom skjutsade jag och Sandra ut Krista och palmer till stansted igar. Palmer hem till sveriget aterigen och Krista ska till skottland en vecka. + att sandra ahlander aker hem till sverige imorgon, her times up. Catlin ar forvisso har, och pojkarna (men de ar omojliga att fa tag pa) sa jag ska val mest fokusera pa traning och sova lite den har veckan, och min familj saklart, de aker ju son/man. Som tur ar kommer pappa onsdag och sallskapar med mig de sista dagarna, da ska vi gora London pa riktigt. Kul att fa ett forhoppningsvis bra avslut!

Nu ska jag ga med min bergochdalbane mage + hjarta och lagga mig i sangen bredvid sandra och kolla pa tv, kanske sova nan timma till ocksa.

Love

                       

once again

Da har annu en helg passerat och nu sitter jag och sandrorna matta och fnittrar.
Vi har skrattat oss trott igenom hela dagen! Och nu sitter jag har och fasar for att lamna palmer igen, aka hem och duscha av mig gardagen och kanske smaprata lite med pumpkin.

Sista jobbveckan nu sen ar man arbetslos igen. Eller vi kanske ska saga mellan 2 jobb, haha!
Och det ar med en blandning av radsla, skrack och gladje jag ytterligare en gang tar ett steg in i nagot nytt.
Men jag ser ifram emot vintern och Are. Jag kanner att det ar min tid som kommer nu och jag ska verkligen gora saker for min egen skull. Det ar verkligen en sak jag lart mig sen jag kom hit, att ta hand om mig sjalv och ibland bara stanga av och gora saker for min egen skull. Visst, jag tanker inte sluta bry mig om mitt och mina, absolut inte!!! Men ibland maste man fa vara lite sjalvisk!;) Och for mig ar det ju faktiskt jag som ar den viktigaste, jag ar huvudpersonen i historien om mitt liv.

2 veckor kvar nu, sen sitter jag pa planet tillbaka till Sverige, med alla mina tillhorigheter den har gangen. Som sagt, med blandade kanslor. Som vanligt sa kommer jag grata och pappa kommer fnissa at mig, haha.

Love

Kick it with my girls

Humorhojare ar paslagen och vi har fnissat oss igenom gardagen.
Vin ar inhandlat och nu ska vi ha barbeque hemma hos sandrorna, hela familjerna och vi flickor!
Det anda jag saknar ar Hanna, jag skulle vara complete om du var har alskling! Och nej, inga bleka engelsman, dock ar han inte blek, utan tyvarr sadar haaaaaaarligt solkysst, och magrutor.... hahahaa!!!

nej nu ska jag samla ihop nagra par skor och nagra outfits innan jag slanger mig i bilen mot kvallens aventyr.
ikvall hoppas vi pa att palmen ar med oss hela kvallen! hihihhiiii. vissa fick inte komma in igar utan sov i bade trappa och garage!

Love

Disaster

inga kommentarer over huvud taget, plan B satts i verket ganska snart skulle jag tro.
Alla vanner, ingen ide att skicka sms, displayen ar en enda rora! Var det nagonting som gick ratt igar?! hahah, forutom att jag och Sandra fick oss manga goda skratt. Men i ovrigt, nej!

Love

all or nothing

Helgen ar ett faktum och nu ar det antingen all in eller inget.
For en gangs skull ska jag ta en san fet chansning och det ar jag som satts pa spel! haha, det kan bara eller brista, vi hoppas pa dte forstnamda.
Jag vaknade inatt efter en fantastisk drom och tankte bara: Nej fan, nu maste jag gora det! NU!!!! Da ma kanske gora dig sjalv till atloje, men vad gor det om hundra ar?!

Fungerar inte plan A sa gar det alltid med plan B, och i det har fallet finns en bra plan B.
Nu ska jag avverka denna fredags jobbdag och sedan pimpla drinkar med mina flickor och pojkar!



it's not easy beeing me..

Love

Palmen

Ny dag, snart ny helg och min Palmer ar tillbaka i stan.
Jag ar enormt lycklig och njod, jag tror helgen kommer bli grymt och forhoppningsvis far jag reda ut min narmaste framtid ocksa. Allt kanns bara bra! Sa himla bra, och dessutom som jag som en babis inatt, fy vad skont det var!
haha, positiva klubben idag!

Nu donar jag med ett flertal sma barn och planerar att gora det ca timman framover, sen blir det till att svira om innan jag ska med Sandra och Sandra pa staden och avnjuta en lunch pa strada, m-m-mmm! Bara hanga runt snacka skit och ateruppliva gamla minnen!
Ah du ljuva liv, kom och halsa pa waaaaaaay more often i framtiden. men jag har en kansla av att det kan komma bli underbart ljuvt, pa heltid nu.


sometimes love comes around
so what u wanna have,
dessert or disaster?


never meant to be, we just happend

If I don't say this now I will surely break,
As I'm leaving the one I want to take.
Forgive the urgency but hurry up and wait.
My heart has started to separate.


i wanna tell you something,
give you something,
show you in so many ways.
cuz it would all mean nothing,
if i don't say something,
before it all goes away..


It's always have and never hold.
You've begun to feel like home.
What's mine is yours to leave or take.
What's mine is yours to make your own.



i'm gonna tell you something
show you something
won't wait til it's too late


What if i don't wanna go?!

Nej jag kanske kommer tillbaka hit redan i sep. Jag vill verkligen, och skulle alska att vara har manaderna innan sasongen drar igang uppe i byn igen!! Jag ska filura lite pa det och ta mig ett beslut.

Nu ar jag slut som artist och ska lagga mig pa soffan. Dagen har bestatt av disk, skjutsa, tvatt, plocka, stryka, gym, bluewater, hamtning och nu har barnen precis landat i sangarna och sussar forhoppningsvis vilken sekund som helst!
Nu ska jag ringa pumpkin i hopp om att hon ar hemma och gosa ned mig med filten.

Har kommer nagra fa bilder fran de tva senaste helgerna, enjoy!

Love


   

boy u came around and u knocked me down

Love, and i'm gonna bring it with me all day long, every day

Yes, min forsta tatuering ar sa spikad som den kan bli! Kärlek ska det sta. Den ar ar sa sjalvklar!!!
Och jaaaa.. jag vet jag har tjatat om tatuering lange lange lange nu men vafan, jag hatar nalar och dessutom vill jag inte ha nagot permanent pa kroppen som jag inte ar 110 % saker pa! Men nu ver jag for sure, och dar med basta.

Nu tittar solen fram, och jag ska vika lite tvatt och ringa Sandra. Forhoppningsvis sa kanske man kan sola idag, vill ju inte att brannan ska forsvinna, man kanner ju sig liksom mkt fraschare med lite brunbrand hud!
Imorogn kommer min kara Palmer ocksa, aaaaaaaaaaah vad jag langtar efter henne!!!!:)
Sand vs Palmer, alltid jamt och forevigt!

Love



Mondays are tired days

I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'
You cut me open

Godkvall!
imorse trodde jag att jag skulle avlida nar klockan ringde. Mandag annu en gang.. och eftersom natten till sondag knappt inneholl nagon somn sa fanns det en del att ta igen.

Nu ska jag duscha av mig svetten fran gymmet och sedan sjunka ned i soffan.

Love

Det ordnar sig, det gor det alltid

Det loser sig, och det loste sig!

Helgen har varit helt underbar! Fredagen var filmkvall med Sandra och Krista, somnade tidigt och vaknade halv 9 lordag morgon helt utvilad och redo for en dag i city!
Sa jag och sandra vegav oss in vid 11 och spenderade dagen med att flanga runt i hettan, och jag fick antligen kopa min underbara klanning fran All Saints, aaaaaaaaaaaah! Det var lite rea sa nu hade man i princip rad, haha!

Nar vi kande oss fardiga styrde vi tillbaka mot sevenoaks och jag hoppade i nya klanningen, gasade for att kopa fodelsedagsblommor till paul och vin till mig sjalv innnan jag gasade forvantansfull ut till hans poolparty.
Jag hann vara dar i 2 min innan jag med nya klanningen och nyoppnad vinare i handen blev iknuffad i poolen, hahahah!! men vada, allt for  att ha lite kul:)
Festen var iaf super kul och jag vill verkligen inte lamna allt detta, men jag far halla april i sikte!
Och jag fick ju spendera kvall,natt, morgon med min goding, sa jag ar nojd och glad!

go och gla, kexchoklaa helt enkelt!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen mysa ned mig i sangen, en person till i den hade gjort min kvall fullandad. men imorgon ar det jobb som star pa schemat, nagra timmar iaf..

Love

When I look at you my mind goes on a trip

Helg igen, underbart!!
veckorna sager bara svisch, sen ar det helg igen.
Och denna helg ar inte vilket helg som helst, utan i helgen mina vanner, denna helg ar helgen D. Nu ska min plan sattas i verket och min framtida ska infinnas i mitt liv, haha!!;)

Dagen bjuder pa molnighet men saklart ar det anda varmt, men betydligt mycket ljummare an senaste veckan. Man kan faktiskt ha klanning pa sig utan att do!
Kvallen bjuder pa veckans 5 traningspass och film maraton med Krista och forhoppningsvis tittar catlin forbi ocksa.
Imorogn ar det tidig morgon for att aka in till stan och shoppaaaaa! Se festivalen da i Hyde, om vadret tillater.. de hotar faktiskt med regn... hmm! Poolpartyt ser ut att bli av iaf, far med Johnny ut sa jag slipper ga sjalv, haha!
fast det gar ju inte om min framtida uppenbarar sig, vi ser da helt enkelt!! hahaha, jag ar val for rolig, planerar for nagot just nu helt obefintligt, men vada, man kan val fa dromma??

Love


Keep rockin and keep knockin'
Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'
You see the hate that they serving on a plater
So what we gon have dessert or disaster?

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down

Sometimes love comes around, and it knocks you down
just get back up when it knocks you down

so you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
or will you bring the better future then i had in the past
cause i don't want to make the same mistakes i did
i don't wanna fall back on my face again
i'll admit it, i was scared to answer loves call
and if it hits, better make it worth the fall

Won't see it coming when it happens
but when it happens you're gonna feel it, let me tell you now
you see when love comes knocks you down..


a day off

Antligen torsdag, min lediga dag:)
Jobbar bara nu pa morgonen, men snart drar vi nog till beachen nanstans. Var man an aker sa tar det ungefar en timma, det ar drygt. men vad gor man?? eftersom varmen fortsatter stiga sa blir det inte direkt skonare att ligga som en strandas sal i tradgarden..

Ser verkligen ifram emot helgen nu, wohoooo!!! Jag alskar sommar och dess tillbehor, allt hander, helst pa en och samma gang!:)

Love



took something perfect and painted it red...

Hyde Park

Yes, pa lordag blir det O2 festival i Hyde park tillsammans med Johnny och hans vanner!! Ska bli huuuur kul som helst, men hoppas dock pa att vi hinner ut till poolpartyt senare pa kvallen. Men jag dor val inte om vi inte gor det, hehe
Kanske bara ar bra for en viss herre om jag inte dyker upp, man saknar inte sant som man har liksom.
Kanske tillochmed ar bar for mig? ja formodligen, skitbra!

Nej nu ska vi plaska vidare i poolen och fortsatta pa brannan, guuud fortsatter det sahar kommer vi bli pepparkakor!:)

Love

dont know what to say

Jag vill skriva nagot vettigt, men fingrarna vill inte riktigt forma orden pa tangetbordet.
Jag skriver bokstaverna huller om buller och far sudda och andra heeela tiden.

Jag ar bade nervos for framtiden, jag ar arg pa saker som sker nu, besviken men samtidgt nojd och glad.
Jag vet vad jag har att hamta men samtidigt vad jag har att forlora. Det kanns som ett stort kliv att packa ihop vaskorna, stortera ur garderober,rum och badrum och bege sig efter 10 manader. Efter 10 underbara manader..
Jag vet jag far komma tillbaka sen, men da ska man anda borja om pa nytt, nytt jobb, nytt boende. Vannerna star ju kvar.
Bla jag kommer sakna dem, allt!

Och Kate, alskade van! Tack for att du ringde igar, du ar en angel! Men jag ar ok, jag lovar!! Snart kommer jag och spendetar dag och natt med dig :)

Nu ska jag lagga mig i sangen och fundera lite till innan man beger sig ut i stekhettan, idag ska det bli varmare an igar, och igar visade ju tempen pa 44 grader i solen.. PUH!

Love