I look good in love

Fredag kvall, sitter hemma sjalv i soffan en aning onykter efter en underbar middag med min familj fran ovan och deras kompisar fran sverige! Var verkligen super trevligt men inneholl dock en del vitt, en del rott och en del portvin sa nu sitter jag har med The Hills pa tvn och kanner mig lite kanslosam men mysig. Langtar till nasta helg sa vi ska in till stan och partajja loss ordentligt!! Ska bli sa sjuuukt kul.

Jag alskar verkligen min familj, de ar sa underbara och stortskona! Kan verkligen prata med dem om allt och Charlotte delar verkligen min passion for klader, hon kommer hem med nya grejer heeela tiden! Dock har hon rad med lite mer fancy an jag, haha!  Just nu hallr hon pa att leta en klanning till ett brollop vi ska pa valentines day. Hon har 2 har hemma nu, en Stella Macartney och en Reiss, ge mig??
Igar var jag och letade en klanning till julafton och juldagen, men hittade 1 pa hela shoppingcentret som jag ville ha. Men vi far se, kanske jag bara bestaller en som jag sett pa asos...

Na, nu slar jag pa sex in the city och drommer mig bort. Langtar efter karleken, hoppas en vindpust snart kommer, need it! Sarskilt efter den hjartskarande lilla upptacken haromdagen, aj vad det kandes. Vissa lamnar aldrig ens kropp helt, och du, du kommer verkligen aldrig att gora det. Vissa alskar man bara, rakt av. No matter what..

Na, SATC var det.

With love,
T


Njuter

Sitter i soffan, trott.. Men sadar skont mys trott nivet. En kopp te och SATC filmen gor det inte samre!
Ar lite halvom i kroppen efter gardagens och dagens springturer och styrketraning, men det kanns bara skont.
Anligen sa borjar jag kanna mig som manniska igen och huvudet kanns inte helt borttappat. Snoret verkar borta, haha.

Idag har jag bakat lussebullar for andra gangen den har veckan, och dromtarta. Kidsen alskar det! Och det ar ju mysigt att baka lussebullar, borjar verkligen komma in i julmysstammningen. Vi har dessutom satt upp lite julsaker runt om i huset. T o m tjuvstartat med den adventsstake. Tankte aka till IKEA idag efter jag slutat for att kopa lite ljus och pepparkaksdeg m.m men orkade helt enkelt inte, var skonare med springturen och en vaaaarmdusch!

Tror jag ska ta mig ivag pa lordag ist, da ska jag nog inhandla en ny klanning ocksa. Maste ju vara absolut fab nasta helg, da blir det fest fest fest, antligen! Ska kopa natt riktigt snyggt + ett liknande skarp som Carrie har i filmen, ni vet det dar underbara med nitar? har hittat ett liknande pa Zara tror jag det var. I love!

Na, nu ska jag aterga till filmen.

Love,
Tove

All I want for christmas

ar min familj.

Sitter ensam hemma, ledig for tillfallet, trott och lyssnar pa julmusik, haha!
Jag ar ett sant offer for tillfallet! En liten fjant som bara gar och langtar och tycker synd om sig sjalv.
Nej riktigt sa illa ar det inte, men nastan. Kanner mig fortfarande lite forkyld men ar tuuuusen ganger battre an forra veckan. Da kande jag mig doende, pa riktigt! Eller sa var det bara hyprokondikern i mig som kom fram...

Den har veckan hander det inte mycket spannande iallafall. Igar bakade jag lussebullar for fulla muggar, men lite hjalp av Ida! Sedan satt jag barnvakt pa kvallen och pratade med pumpkin i nastan en timme, underbart! Det ar sa sjukligt billigt for mig att ringa fasta telefoner i Sverige fran min mobil, varat samtal kostade knappt 2 pund. 2 PUND!!!!!!! Men sen nar jag ringde Dennis norska mobil numer och pratade 15 min, da javlar kostade det!haha
Ska bli skont att vi far gratis samtal till fasta telefoner i Sverige har nu om nagra dagar. Fast man far inte prata mer an en timme per samtal, haha! Men anda, gratis smakar bra!
Idag jobbar jag mest hela dagen. 8-9, 12-18, sen ska jag sitta barnvakt ikvall med. Men jag tjanar extra pengar den har veckan for jag kommer sitta barnvakt sa mycket, och jag behover verkligen extrapengarna! Jag forsoker spara sa mycket jag kan av mina loner nu eftersom jag vill inte behova sitta och rakna pengar nar jag aker hem pa semester, och dessutom ska jag ju in till city nasta vecka, over helgen! Da lar det ju ga en del, ah, maste kopa en klanning tills dess!!
Jag och ida ska in och partajja med Rob, also known as Mr Funny. Ska bli sjukt ku!l

Na, nu ska jag ta mig ut i den friska luften pa en ordentlig powerwalk, ar riktigt kallt och harligt nu faktiskt! Och hor och hapna, i sondagsmorse sa jag sno pa backen nar jag vaknade!!!!!!!!!!!!!!!!! Snacka om humorhojare, aven fast den 2 timmar senare var borta..

Love,
Tove

Sjuk sjukare sjukast

Ar bara sjukt less for tillfallet. Ar sjuk,trott igenproppad i nasa,horselgangar och det kanns som om jag dessutom har hela huvet fullt med snor. Sa, life is great? och annu battre, kanner ingen smak i overhuvudtaget, wonderful!
Na kanner mig bara oerhort negativ och vill komma hem till Sverige. Tur att det inte ar allt for lang tid till besok hem till kara lilla landet!

Har varit dalig hela veckan men det har bara blivit varre de senaste dagarna och nu blir det en helg inne. Kanns ju toppen, de andra ska pa Oaken ikvall och jag ska ligga hemma i min bunker till rum. Rullgardinerna har varit neddragna  i 3 dagar, och jag har dragit for gardinerna, sa det ar nastan inget ljus som kommer in alls... Men mina stackars ogon behover det.
Och ja, jag kanske later sjukt ynklig och patetisk nu som bara klagar och tycker att detta ar helvete, men jag HATAR att vara sjuk och bara vara hemma. Snart kommer jag att klattra pa vaggarna av uttrakan. Har knappt varit utanfor dorren den har veckan, forutom ett besok pa IKEA och en vanda till stan och ankdammen med barnen och nagon skolrunda. Mer an sa har det inte blivit..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och vill inte skriva mer heller, blir bara en massa negativ skit som kommer ur mig just nu...

Nu ska jag krypa upp tillbaka till sangen, ladda upp en massa filmer och forhoppningsvis somna tidigt och vakna upp en smula piggare imorogn!

tack och hej!

Har man inte jobb....

...sa ser man ju alltid till att skaffa sig
Sa less, har sitter jag, ledig, trott och med en kopp kaffe for att lata folk veta att jag fortfarande lever.
Hade precis hamtat kablar och liknande till mobil och kamera for att kunna lagga in bilder sa jag kan dela med mig till er darhemma och kom pa att det skulle vara gott med ett kex till kaffet.
Sa jag reser pa mig och ska ga ned, men da, da valter jag kaffe koppen och det spratter kaffe, OVERALLT!! och lyckligtvis (?) har vi ju heltackningsmatta har uppe i hallen ocksa. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Sa nu sitter jag har med rengoringsmedel och massa flackar, masta bara vanta pa att de gror in ordentligt i mattan. Suck....

Jaja.
Ledsen for den otroligt daliga uppdateringen, men jag har bara inte haft tid eller lust. internet har dessutom levt sitt eget liv, men imorgon far vi nytt! Dessutom ska vi fa sa att vi kan ringa gratis till Sverige med hemtelefonen, hur bra ar inte det?!?!
Helgen som var var fartfylld. Dock var jag dodligt trott efter en hard och intensiv vecka. Men i fredags fyllde ju lilla Hannah 2 ar sa vi hade fodelsedag/halloween party pa kvallen. Alla svenska mammorna med respektiva och barn var har + jag, Ida och Elin. Sen kom ocksa familjens forra aupair, Medeleine, med en kompis, Rikke, for att stanna over helgen. Trevligt! Sa vi drog val ut nan gang vid 10 med var taxi chauffor Dennis. Val ute sa blev de flesta ratt duktigt pa kastrullen och Mr Funny var antligen tillbaka. Vi bokade tillochmed in en sthlm tripp i mitten av mars, sa att jag skulle visa han var festa var i Sverige, hahaha! Jag tankte, han var ju sa nyfiken pa det och fragade hela tiden, sa varfor inte visa?
Nar klockan var 1 och de stangde holl jag pa att somna medan de andra var pa topp, men jag tog taxi hem med Madeleine och Rikke och somnade pavag till kudden.
Lordagen sa oste regnet ner och jag motte en genomblot Ida inne i stan for fika och for att hora allt om efterfesten. Sedan bar det av hem och sov 2 timmar innan vi gjorde oss iordning igen for ytterligare en kvall pa Oak tree. Tog taxi hem till Ida och kakade middag med dem. Sedan forsokte vi peppa lite innan vi dumt nog gick ut i osregnet, sag ut som blota hundar nar vi antligen klev innanfor dorren. Kavllen bjod pa dans och redbull vodka och en efterfest med fyrverkerier eftersom det var bonfire night. De har fan smallt smallare och raketer har nu anda sen Halloween! Men forhoppningsvis racker det for ett tag nu. Jag och Ida landade iaf hemma i sangen vid 5 tiden och sov gott till 12 tiden. Da satt bernen spant nere och vantade pa oss som de tyckte sov aaaaaaaaaalldeles for lange!!

Veckan har hittills varit lite seg, Kanner mig lite hangig och bernen ar sjukt. Dessutom haller Hannah lada hela natterna, hon borjade 3 imorse och fortsatta sporadiskt, 5 sa brakade det rejalt.. Men jag fick som tur var somna om eftersom charlotte tog in henne till sig, sadar lagomt nojd..
Idag ska jag gora absolut ingenting. De andra ar pa Bluewater och har "min" bil eftersom den andra inte vill starta, 4 gangen pa 1 vecka sa det ar C lagomt nojd over ocksa, men ingen hittar nagot fel pa den sa nu kraver hon en ny bil av Colm, haha!
I helgen ska vi ta det lugna gatan jag och Ida, Oak tree far vila ett tag nu, sa vi ska sitta barnvakt bade fredag och lordag och pa sondag morgon aker vi in till city och gor oxford street, kanske lite camden med, vi far se vad vi orkar. Vi behover inte gora allt eftersom vi ska in en hel helg om 2 veckor.

Na nu ska jag badda nytt i sangen och krypa ned med lady och luffsen!
Puss

     

Fucking fuck

Fuck ar alltsa mitt favoritord i detta land, av den enkla anledningen att det ar sa fruktansvart rude eller fel att ens anvanda ordet. men pa helgerna sa far jag dem att svara som aldrig forr, hahaha!

Nu sitter jag sjuuuukt trott efter en lang vecka, men den ar inte over annu..
Imorgon ar det MYCKET att gora eftersom Hannah fyller ar och hennes kalas ska vara Halloween festen som aldrig blev eftersom de var i Egypten!
Kopt en jatte sot utkladningsdrakt till henne i present, och hon kommer nog vara den enda som ar sot av ungarna om jag far gissa ratt!
Men nar jag val slutar imorgon ska vi fixa iordning oss har hemma, eftersom alla familjer kommer kan ju lika garna nagra aupairer komma med, sa Ida och Elin kommer iaf! Da blir det till att gora sig vacker och dricka sig snygg innan Oak Tree hagrar!
Dessutom kommer deras forra aupair i helgen, Madelene, sa det ska bli do kul!! och vi ska inte glomma Mr Funny, fy vad kul! + att Kerstin ar tillbaka har hemma med mig, huuuuuuuuuur skont som helst!

Na nu blir det nagon form av mat, sedan slappa innan jag ska slappa mer genom att vara barnvakt..
Jag saknar er dar hemma, men jag langtar inte hem!

Karlek

Okej okej!

Eftersom bade Sandra (stateofattraction.blogg.se) och Elin (eklundelin.blogg.se) nu utmanat mig sa far jag val ta den an
da! Tjooooota ;)

De regler som gäller är :
- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. 
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
-Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
-Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


Sju saker om mig:

Jag alskar skor
Jag tycker om att ata popcorn med dipp
Jag skulle inte kunna leva utan min bror
Jag vill ha ett utumhusbrollop
Jag lassas prata i mobiltelefonen om jag ar radd nar jag ar ute i morkret sjalv
Jag ALSKAR att bli kliad pa ryggen
Jag duschar garna med tanda ljus och mys-musik

Jag utmanar:

Kate, katekarlsson.blogg.se
Simone, simoneericsson.blogg.se
Gabbi, gabbi.bloggagratis.se
Sanna, sannasjostrom.blogg.se
och sen kan jag inte komma pa nagon annan att utmana som ingen av er andra tagit :P

What a great night...

... or maybe not?
Helt sjalv spenderade jag lordagskvallen och natten i mitt stooora hus, HATE it!
Ni som kanner mig vet att jag ar morkradd av dess like, och det kanndes inte battre att det var Halloween direkt.
Eftersom att fredagen resulterade i alldeles for mycket alkohol och en pa tok for tidig morgon sa orkades inget annat med an att vara hemma...

Gardagen spenderades hemma med tvatt,stad, vikning och sallskap av Anna. Skont att ha nagon att prata med iallafall!
Och sen kom antligen familjen hem igar kvall strax fore 11, sa SKONT!!
Idag var det upp halv 8 som vanligt, men det gjorde absolut ingenting, jag har saknat mina skitungar.
Daremot har jag jobbat i stort sett hela dagen idag, men jag var ju betald forra veckan, sa man kan ju vara schyst och hjalpa till lite extra nar det behovs, for den har veckan ar verkligen hysterisk. Hannah fyller ar, halloween fest i efterhand, Madelene kommer, en kompis till charlotte kommer, charlotte ska bort etc etc etc! Snacka om att man kommer vara slut pa sondag!

Nu ska jag ned och halsa pa alla mammor som ar har. Mandagstraff varje vecka men det svenska familjerna. Gissa vilket liv det ar har just nu.....
Sen blir det relax i sangen med Billy Elliot, var sa lange sen!


It's not a silly little moment, it's not the storm before the calm
Can't seem to hold you like I want to
Nobydy's gonna come and save you... You pulled to many false alarms.
Tove