Who's gonna walk you home? He, always

Tiden springer förbi, hösten är här. Det är kallt och friskt, dock är jag nog den ända som tycker det är fantastiskt! Jag har längtat efter att få klä på mig, konstigt nog.
Sitter just nu på Cronan i Gamla Stan och klickar hem härligheter från HM.com. I looove!! Imorgon är en stor dag med, jag ska på intervju på H&M, så håll alla tummar och tår för mig så jag äntligen kan få jobba med något jag vill.
Jobbar gör jag med, hela tiden mest. Och när jag inte är på jobbet hittar jag hem till någon, som jag känner att jag börjar hitta hem hos, kanske.. Skön känsla :) Första helgen i Oktober bär det iaf av till Tallin för spa weekend.
Nu är det dags att rusa iväg på jobbet i några timmar, sen gym och sen hem för massa kärlek.

Love

Butterflies

Jag hann vara hemma onsdag kväll till imorse innan det var dags för nästa resa. Sitter hemma hos mormor nu i Öregrund tillsammans med henne, mamma och Melika. Mysigt och gossigt, skönt när det bara är vi! Dock är det ju mycket som håller tillbaka i Stockholm nu, allt är bara bra, fantastiskt faktiskt! Dröjer inte länge innan nästa resa heller, efter lön bär det av till västkusten. Tror vi iaf, kan bli nånstans utomlands med, eller Åre, eller eller eller. Haha, vi ser, det ända som spelar någon roll är sällskapet så blir allt bra :)

Nu har vi precis kommit tillbaka från det obligatoriska runt strosandet, köpt rökta räkor och aioli och ska snart gå ned på Jakten för att äta, för det MÅSTE man göra en gång om året!!
Här blir jag kvar till torsdag förmiddag sen blir det tillbaka till storstan för att tokjobba resten av månaden, pengarna måste in!
Föressten, var på Winnerbäck igår med min kära Kate som bjöd med mig. Han var magisk som vanligt! Som alltid annars rinner kalla kårar längs ryggraden och man känner sig sådär härligt mesig efteråt, smält som smör.
Love

Took a turn, don´t know were I´m heading but it feels so good

Tiden springer förbi. Sommaren springer förbi, men är långt ifrån klar.
Saker och ting förändrar ständigt men just nu vaknar jag och somnar med ett leende på läpparna och känner känslor som jag inte kännt på länge.

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde när jag skrev sist, och jag vet inte vad jag hunnit med sen dess. Men allt går ständigt i virrvarv och sommar stockholm behandlar mig ofta som en kunglighet.
Just nu sitter jag på x 2000 påväg hem från Åre. Bygget är i full gång och om 2 månader kommer första huset. Just nu byggs det lilla garaget och "förådet". Det är fasen lite stort som en stuga, haha!
Var skönt att vara några dagar med gamla goda gänget och bror. Skönt att det inte går så långt mellan gångerna längre, utan jag ser dem med jämna mellanrum, precis som sig bör!
Nästa vecka tar jag några dagar i Öregrund tillsammans med mamma, mormor och melika. Tjejvecka :)
Men först ska jag kliva av tåget i sthlm och bli mött av någon som jag är överlycklig över att komma tillbaka till. Jag vet 2 som kommer somna gott inatt.

Love