Vad i HELA friden?

Anlände till Sundsvall strax före 3 natten mot fredag och var upprymd över att vara hemma igen!
Sov några timmar innan jag begav mig för att ordna allt inför kvällen på en rad med ställen..
Tog sedan en snabb middag hemma med mamma och åt alldeles för lite för att kvällen skulle sluta gott för mig! Bäng som jag blir på fyllan, och vresig mot fel personer (?) så både skrattar jag gott och surar ihop, haha! Vaknar iaf på lördag morgon och mår allt annat förutom bra skulle jag tro, och tröttheten vill jag inte tala om, snacka om brist på sömn den senaste veckan! Kurerade mig iaf ute på alnö med Gabbi och Hilda, under en filt på klipporna.. Sedan så blev det middag med mammsen och några till på stadshuset, och jag och Gabbi laddade för kvällen.. Hem med Hilda, en snabb dusch och nått glas vin senare var vi tillbaka på stadshuset där det blev ett himla drag till slut och man träffade alla, verkligen ALLA! Lovely! Men som sagt, kvällen slutade med armarna i kors och gabbis hand som klämde min hårt i taxin påväg mot alnö.. Armarna i kors för nått jag anser vara en liten bagatell idag, jaja! Livet spelar verkligen en några spratt lite då och då!

Imorogn bär det av hem till Söders gator igen, blandade känslor, just nu är det bara skönt att vara hemma hos mami.. Men samtidigt skönt, jag har ju min älskling där och så kommer Sussie äntligen till Sverige och mig!!!!!!!! Matter of fact she´s already there :D

Nä, nu ska jag reflektera filmen jag och Gabbi just såg och sen sooova med Trollan (vår nya kattunge).
Imorgon blir det fixa med massa viktigheter och sedan åka lite tåg och sedan hänga med Suuuuusss och Chaaaaallleee! She´s luuv!

Beautiful Girls
/Tove Sand


TORSDAG 23/8

Idag fyller lilla loppan 18 hela år, Grattis älskling!

Stockholm har varit varmt och fuktigt idag,så att gå på stan var inget att hänga i gran.. Men jag Hanna och Sara fikade efter Sara anlänt från Sundsvall och tog sedan en runda. Jag avek starx före tre eftersom att jag började jobba då.. och nu sitter jag här på kontoret och käkar nudlar i väntan på att bussen till kära lilla sundsvall!

Imorgon är det stor fest för 18 års barnet och jag bara längtar tills jag får träffa alla mina underbara ungar!!ÅÅÅÅÅHHHH!

Anländr gör jag 02.35 inatt, känns rätt kämpigt men kan vara skönt att sova lite på bussen men skön musik i öronen. Och destå skönare blir det att landa hemma i sin egen säng!!

Nä, nu längtar jag efter hösten och alla färgade löven, en varm kopp te och alla mina halsdukar och mössor. Hösten ska iofs spenderas på ny plats, Trondheim, men det är säkert minst lika fint där som här..
Jag lägtar tills ditresan då jag får svänga förbi åre och hälsa på Jens och Elin men den nya hunden, Ozzy! Vincent dog ju här för 2-3 veckor senda, tyvärr..  Men den här är säkert lika underbar som vår älskade lilla Vincent!
Åh, nu måste verkligen dagarna gå snabbare så jag får komma fam till mitt mål, USA, nu är det bara 4 månaer kvar!:)

Nä, nu ska jag byta om till myskläder gå och köpa en tidning och sedan bege mig bort mot centralen..

Han var någon som gick bredvid när jag gick gatan fram
/Tove Sand

Oh, Hooome

Finally, I`m going home to my beloveds!

Senaste veckan har varit mycket bra! Helgen som var så gjorde jag i stort sett inget annat än sov, förutom när jag var på jobbet då.. Vet inte riktigt om det är för allt jobb eller om det är den rasslande halsen som gör mig till en levande zombie, men det går väl över snart. Kanske i januari då semestern kommer, kanske..
Hanna flyttade ned i söndags och jag är lycklig!!! Anna dök in i min lägenhet klockan halv 9 i måndags morse och gjorde mig besök tills halv 4 inatt då hon begav sig mot Barcelona, FUSK! Lite lätt skrämd av en bok hon läst springer hon ut i mörkret utanför mitt hus och kastar sig in i taxin, haha! Nu är hon framme och jag är säker på att det blir jätte bra. Hon är tillbaka om en vecka hemma hos mig!

Imorogn kväll kl 21 tar jag en väska och åker till Sundsvall, Jommsan fyller hela 18 år och det ska ställas till med storfest! Så då passar det ju utmärkt. Ska bli helt underbart att få komma hem till mamma och få maten lagad och bli ompysslad, för trots att jag varit hemma nån sväng i sommar så har inte hon varit hemma och tagit hand om mig, haha! Så i helgen ska jag förena nytta med nöje, dvs söka jobb via manpower, ringa till massa norrmän, träffa en norrman, fixa pass och kolla lite försäkringar till USA (drull försäkring till mig tack!), festa som aldrig förr och träffa alla mina underbara underbara!

Tills dess så består den här dagen av jobb till stägning sen mys och träning med Pumpkin, jobb imorgon och sen en jobbig buss resa hem till la Sundsvall 21.00-02.30, SUUUUCK! Men vadå, allt för er mina kära.

Never knew I could feel like this, like I never seen the sky before..
/Tove Sand

Veckan

Just för tillfället känns det som om jag gör inget annat än att jobba.. Gör iofs inget men jag skulle väldigt gärna vilja ha lite sol på min återigen bleka kropp!

Veckan har gått i alldeles för snabb takt och det är knappt så vi hunnit med oss.
I onsdags var på på Hunkydorys coctail party, vilket resulterade i att vi blev runda under fötterna och begav oss till vår sida av stan, från östermalm till södermalm! Man kände sig lite malplacerad där på andra sidan i sina röda plastskor och gula jacka, medan de andra verkade ha en dresscode på höga sitllett klackar och svart?
Galet blev det i vilket fall tills Jens dök upp och sa att det var nog dags för oss att åka hem.. Så Karin vandrade hem och vi andra 3 satt oss i taxi påväg hem, trodde jag.. Vi somnade iaf snabbt hemma hos Ninja efter mycket babbel och skratt. 06.35 vaknar jag av att Jens rycker mig i foten och säger att taxin kommer om 5 min om jag ska ha skjuts hem.. Han skulle själv in till sjukhuset för operation. Så jag klev upp men huvudet exploderade och jag la mig och somnade om igen.. Runt 9 snåret masar sig jag och Ninja oss upp, lite lätt bakis och åkrn in till butiken och avnjuter en frukost från Tully´s.. Sen jobbade jag hela dagen i butiken, från öppning till stägning, och efter stägning åker iv iväg på inköp hos Hunkydory, skrattar åt gårdagen, äter första målet mat för dagen och köper alldeles för mycket kläder, men ack så underbara! Hemma var vi strax efter 23 snåret, en aning trötta! Strax efter dök pappa upp hemma hos mig för att sova över, han skulle hämta handikappade Jens som nu snart har ett fungerande knä igen, eller ja, efter 6 veckor på kryckor och sen 5 ytterligare månader av rehab! ÄNTLIGEN är det jag som får reta honom med att vara handikappad och gå på kryckor !!!!!!!!!!!

Nu sitter jag på jobbet, varit och käkat frukost med pappa på Waynes och ska snart ta tag i dammsugaren och skurmoppen nere i butiken.. Borde egentligen inte vistas här, jag blir paaaaaank! För bara den här veckan har jag handlat för flera tusen.. Tusen som jag inte ens har!:P Men ett par SKIT snygga Les temps des ceries jeans, en Rutzou väska, och två toppar från American Vintage är lätt värt det!

Nä, jobb var det?

Sunshine, where you walk..
/Tove Sand

Måndag

Då var det måndag igen, dvs ny vecka och nya arbetsdagar..
Är fortfarande lite febrig och yr, men jobbade som tur var bara 4 timmar idag, så nu har jag precis slutat och ska bege mig hem till sängen och lägga mig.

I veckan kommer Pauline och Hanna flyttar ned i helgen eller efter helgen, nu börjar allt falla på sin plats :) Saknar ju henne var dag, alldeles för mycket, vilket resulterar i att vi använder våra gratis sms till fullo och pratar i telefon minst 2 gånger om dagen, haha, SEPARATIONSÅNGEST! Får ju iaf spendera lite mer än 1 månad med henne innan jag beger mig till Norge för att slita.. Kommer dock inte träffa henne på länge sen efter det, sålänge hon inte kommer hem över jul och nyår från den inplaerade spanien vistelsen, annars blir det mer än ett halvår :/

Mycket som händer den här veckan, de kommer, sen ska vi på coctail bjudning i HunkyDorys showroom, på fredag är det middag och på lördag är det Voice konsär i kungsträdgården, Snook kommer att vara där!!!

Nä, nu ska jag köpa en morotsmuffin och bege mig hem till ljuvliga sesong 6 av sex in the city!

At the touch of love everyone becomes a poet
/Tove Sand

Vi, i enstaka ord

Vad betyder det att drömma om något gammalt och avlagt?
Även fast det alltid kommer att finnas med och inom mig så känns det avlägset och konstigt att du dyker upp i mitt huvud om natten..
Jag måste nog skaffa mig en sån där drömtydarbok, om man nu ska tro på sånt hokus pokus?
Tills jag gjort det så bestämmde jag mig för att skriva ned en del av oss i ord och se om det ger mig någon logisk förklaring eller förknippar med något i nuet.

KÄNSLOR, pussar, tårar, bråk, försoning, mys, film, fest, godis, träning, OC, skidor, Åre, Stockholm, Öregrund, Prins, Prinsessa, Baby, Retas, Sex, Underbart, IKEA, Skratt, McDonalds, Kort, Coffee House, Kortspel, Alnö, Vespa, Familjen, Buss, Presenter, Höst, Micro pizza, Längtan, SMS, Shopping, Hålla hand, Bio, Musik, Kvällsfika, Te, Fyllesnack....Kärlek av renaste slag


Nu ska jag hem och kurera mig, har varit sjuk i 3 dagar nu och går på treo för att jag ska ens orka hålla mig uppe.. Febern gör att jag inte kan sova och att jag omvartannat svettas och fryser.. SKa kila förbi videobutiken först och hyra den gamla godingen Cayote Ugly och sen bege mig hemmåt, och bara krypa ned under täcket och inte kliva upp förrän på måndag morgon då det är dags för jobb igen..

Worlds greatest
/Tove Sand

Blod, Svett och Tårar

Man ska aldrig klaga på sol och värme, men stockholm är för varmt just nu! Finns ingen som helst luft och jag har inget huvud kvar känns det som efter en hel dag instängd i butiken.. Och ett sår har jag lyckats skaffa mig, så det blöder och blöder.. AAAAAAAH, jag vill bara ha något jävligt kallt och min säng just nu!

Sandra åkte hem idag efter att ha spenderat 4 dagar med mig.. Men jag hoppas hon kommer tillbaka snart och flyttar in i min lägenhet med mig tills jag åker, för hon kanske ska ta över både min lägenhet och mitt jobb!

Igår var vi barnvakt åt Melika.. Så vi åkte ut till Victor Balks efter jobbet och så fick vi grillat innan Ninja tog tåget till Köpenhamn och sedan färgade vi mitt hår möööööörkt och kollade på Music and Lyrics.. Sedan somnade vi gott till Kalle och choklad fabriken.. I tisdags tog jag med Sandra ut till Saltis och Holmen där vi blev bjuden på middag av Jens ute på resturangen:)

Nej, nu är det alldeles för svettigt och varmt, och jag är alldeles för trött så jag ska väl ta mig förbi 7 eleven och köpa nått sjukt kallt och sedan bege mig hem för att bädda end mig själv i min underbara stora säng och kolla på Music and Lyrics igen och sedan förtsätta med Sex in the city avsnitten tills jag somnar gott... och förhoppningsvis vaknar jag upp pigg och glad imorgon så jag orkar jobba i denna bastu..

find my way back into love
/Tove Sand


Kärlek

Sömnlösa nätter kommer och går. Likaså gör människor, ena stunden är de där och andra inte.
Har vi glömt hur man återfår balansen från ett ben till två?
Har man vant sig att alltid stödja sig på någon annans, att inte alltid vara beroende av bara just en själv utan av två i en enhet? Börjar vi bli beroende av tvåsamheten men samtidigt glömt bort hur det verkligen är att tycka om, att älska..
Enkelheten i att bara tycka om och vara trygg med någon var så enkel förut, men är det inte längre. Om jag ska vara ärlig så har den tryggheten glömts bort av mig.. För tryggheten i den ena är balansgång hos en annan.. Och det har väl blivit så, att jakten efter någon är mer spännande än det som kanske egentligen är det bästa. Vi har tappat bort det där som kan vara så simpelt fast ändå svårt. Men vi talar väl alla i gåtor hela tiden med och det kanske det är så det är, kärleken förblir en gåta i sig..



Dagen började med att jag vaknade till väckarklockan, känndes alldeles för tidigt att kliva upp.. Men jag mosade mig ur sängen och kom lyckligtvis i tid in till butiken så jag hann springa iväg och köpa blåbärsmuffin, kaffe och damsuga! Dagen har varit seg, men jag har en bra bok så tiden flöt på.
En halvtimma innan stägning dyker två bekanta ansikten in i butiken, Titti Shultz (eller hur det stavas) och Jill Jonsson! Jag fick hjälpa dem med en hel del skoprovning, resulterade i att inga skor passade och de gick härifrån tomhänta.. Kul att få serva lite "känisar" iaf, hahahahaha!
Nu ska jag ta på mig träningskläderna, bege mig ner till ICA ringen och sen spatsera hemåt där middag och film följt av mycket sömn infinner sig!
Imorgon kommer Dess med :D

Peace
/Tove Sand


Onsdag

Jobbat verkligen hela dagen, så jag är så trött just nu och tänkte skita i dagens träning och bara gå på ICA, handla mat och hem och lägga mig på sofflocket!!
Skulle egentligen ha börjat klockan 3 idag och jobbat till stägning, men inte då, fick öppna och stänga.. Vilket gjorde mig väldigt arg eftersom att solen bestämmde sig för att just idag skina utav bara helvete... SUCK!!!! Och eftersom jag var så less bestämmde jag mig att jag fick tröst handla lite, så nya leveranser dök in i butiken och en del fick hamna i min garderob..:)

Biljetterna till USA är iaf bokade nu och jag tror det blir den 6 januari så landar vi i San Fransisco för att ta buss eller liknande till Lake Tahoe! Hem till Sverige anländer vi igen den 9 april och då beger jag mig straight up to Åre för att avnjuta den sista månaden av säsongen. Lovely!

Nä, nu ska jag ta mina nya tjocktröjor, klänning, linne osv och bege mig hem till en massa avsnitt Sex in the city som bara väntar!

Storstadsidyll...
/Tove Sand