Sundsvall

Ont i magen hade jag när vi rullade ut genom tullarna idag.. Många och blandade känslor att lämna lägenheten, jobbet och ja, livet där, bakom sig...
Sitter nu i sundsvall hemma hos mamma, bror är också här. Den jäveln har tagit mitt gamla rum så jag får sova på soffan ikväll, jag argumenterade med att det fortfarande är min säng som står där, mitt bord, min "bänk" och min student mössa som är där inne, men han sa att han var försten hem och att det faktiskt inte är mitt rum längre, och det är ju sant.. Det känns också konstigt, att det är inte riktigt mitt längre..

Var uppe hos pappa först och fikade och kollade in hur det blivit, mycket finare nu! Har ett rum där uppe nu som inte ser ut som helvetet själv och funderar på ,om jag nu blir kvar, att bo där, får nedervåningen själv då, rummet mitt innanför dörren och egen toalett. Men vi får se hur allt artar sig först. Jobb på torsdag iaf, i härnösand, jag och Tore ska dela ut bullar eftersom det är kanelbullens dag och mcdonalds ska införa det på sin "meny", haha!

Nä, nu ska jag och Jens kolla lite studentbilder, han ska visa mig allt han köpt till hans och Elins lägenhet och sen lär det väl bli film som vanligt när vi är hemma tillsammans, love it... love him!

I stay up with you all night
/Tove Sand

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Det var tänkt att jag skulle ta det lungt hemma med Ninja igår som jag tidigare nämnde, men icke..
När killarna anlände så vart stämningen på topp och jag var inte sen att haka på med min nyklippta frisyr! Hem till kyrkogårdsvägen, duschade och sedan slank både det ena och det andra ned, vidare in på Balthazar och sedan in till stan, men vi sket i det hela och gick ist på det legendariska (?) max för att stoppa något i våra tomma magar och sedan begav vi oss hem vid ca 2, sjukt trött och alldeles för påverkad för att morgondagen skulle vara ljus.. 

Vaknade till och från hela morgonen och begav mig till jobbet vid halv 11, där jag mötte Ninja med ett leende på läpparna och så sa hon: vad var det jag sa?! Jag gav bara : jaja, jag vet! till svar och släpade mig upp till kontoret.. 
Dagen var lite av ett plågeri, men slutade vid 5 och då begav vi oss på Kungshallen och käkade och nu sitter vi hemma hos Dennis syster, ska snart dra hem till mig så ska de börja förfesta och jag ska kolla på och sedan lägg mig och sova när de drar ut, är så fuckat trött.. Så mitt sätt att säga hejdå till staden är genom att sova, haha, tragiskt!
Men jag vill inte ta avsked, för jag vet att jag kommer sakna det alldels för mycket..

Så, imorgon bär det av från söder till norr och jag ska försöka hitta nått nytt att göra i mitt liv. Jag har mycket som väntar på mig, både planerade och oplanerade saker, bara inga dåliga överaskningar, jag är så trött på dem!

Sweet long nights with you.. 
/Tove Sand Bergstedt

Musica

Yes, nu har skivorna kommit!! Så ikväll ska jag käka, dricka vin, klippa håret och lyssna på musik hos Ninja.. Fredrik och Dennis kommer ju iofs men de ska ändå ut så de får klara sig själva! haha, jag är då gästvänlig?!

Natten blev rätt sen och morgonen alldeles för tidig, vem ringer eller skickar sms innan 9? Måste nog börja stänga av ljudet på nätterna så jag inte blir störd på morgonen! Har iaf hunnit med en hel del även fast klockan bara är 1 så nu ska jag möta upp bror och sedan bege mig hem och packa packa packa, känns jätte kul...

Nä, nu ringer han, got to go..

Se you sunday mom
/Tove Sand

Fuckers!

Idioter idioter idioter, det finns så många av dem.. De som var inne och snodde kläder här för nån veckan sen slog till igen, sickna JÄVLA idioter! Men man kan ju inte säga annat om det där folkslaget att de är sannerligen mästertjuvar..

Precis slutat och käkat en snabb lunch, ska kila ned till butiken för att kolla in Ninjas kort från Italien och höra på när hon säger "amoooore" 10 000 gånger till, haha! Varför hon säger det orkar jag inte förklara, men det är så vi gör det här på Götgatan 42, vi håller på med interngrejer tills folk tror vi gått och blivit spritt språngande galna! Och det gott folk, kallar jag underhållning av renaste slag, ingen kan garva mer tillsammans åt så otroligt fåniga saker!

Efter jag hört "amooore" ett dussintal gånger ska jag bege mig ned på resebyrån för att kolla upp biljetter mellan USA och Thailand, vi tänkte nämligen ta lite semester från semestern och flyga över dit några veckor. Sen blir det gymmet och efter det ska jag , efterlängtat?, börja städa och packa ihop min lägenhet.. Dock inte städa så mycket eftersom Fredrik och Dennis kommer ned i helgen och lär väl grisa på, men det är ju iofs bra för då har jag städhjälp och skjuts hem på söndagen!:)

Nä, nu vill jag inte vänta, gemigbara!!!!

Skynda sakta
/Tove Sand Bergstedt

How to save a life...

Beslutsångest!!!
Igår när jag satt i gamla stan med Gabbi och tog några öl och blickade upp mot söder så knöt det sig i magen på mig.. Jag kommer verkligen att sakna det här!!
Jag vet att det är onödigt för mig att stanna, för då kan jag se USA i stjärnorna eftersom man går ganska plus minus noll på att bo här men aahhh, om man så gärna vill då?

Jobbade över lite igår och sen var det slappande på Waynes med Hanna, efter det släpade jag Gabbi och Stoffe fötterna efter oss från söder till city.. Senare blev det mat på kungshallen och sen några öl som sagt, efter det gick vi till cetralstationen där vi skulle möta upp en vän till dom som kom med tåget från oslo. Då blev det ytterligare en öl fast på O`learys på tågstationen, haha! Sedan ett besök för några på BK, där fick vi måga skratt och Stoffe konstaerade att han gillar hästar, sjukt kul! Efter det åkte jag hem och ordagrant dog i sängen, vaknade många många timmar senare och upptäckte att tiden var rätt knapp och att jag skulle träffa Hanna vid halv 1 inne på medis. Stökade runt i min för övrigt mycket stökiga lägenhet (bara en tillfällighet) och for in för att käka lunch med henne. Min absoluta älskling som jag inte kommer att träffa på väldigt länge, och jag fattar inte hur vi ska kunna prata om allt via mail? Du i Madrid jag i USA, to far away, to far...

Nu sitter jag på kontoret och ska börja jobba nu kl 3, hela 3 ½ timme blir det idag, haha!
Efter det gymmet sen hem och avnjuta kvällen Grey´s avsnitt med McDreamy och Meredith, sen blir det skönhetssömn, sova sova sova, jag älskar att sova!

Luuuv
/Tove Sand

Wiskey och Jaffa

Ett ord, HERREGUD!
Pauline var ju som sagt nere i helgen och gjorde storstaden, började med en lugn stillsam fredag slutade med en alltför tidig morgon på söndagen! Klockan var närmare halv 8 när vi ramlade av tunnelbanan och släpade våra fulla sinnen hem till sängen på kyrkogårdsvägen.

Allt började lungt hemma i soffan med vinglasen i högsta hugg och ett himla velande om kvällens klädval.. Efter ett tag blev vi lite mer frånvarande i tankarna av allt vin att kläderna sket vi i till fullo.. Vi sprang bort till tunnelbanan och där blev vi bjudna på ytterligare lite vin av två tjejer som också skulle innåt. Vi hakade sedan på dem in till stan och hamnade på "Bedroom".. Pauline jobbade på bra på dansgolvet och det slutade med att vi fick fly killen. Då stötte vi på två killar från Lund men tappade dom på vägen när vi fick sällskap av två glada gotlänningar, LETT Å VINNE var en mening som det tjatades på till tidiga morgonen, har det t o m på film! Vi körde lite skönsång inne på McDonalds innan vi begav oss till deras hotell och drack lite päronkonjak med jaffa och sedan lite wiskey på det. Fy fan, vilket smart drag av oss! När klockan närmade sig 6 halv 7 så höll jag på att somna i stolen med min lyxiga platsmugg med äckel i så vi begav oss ut på gatorna, tog farväl av Patrik och Conny (HAHA) och slog oss ned i väntan på tunnelbanan hem, vilket tog lååång tid, väl på tunnelbanan somnade jag men blev väckt i lagom tid för att kliva av..
Väl hemma snurrade allt i virrvarv och vi somnade på 2 röda! Dagen efter vill vi helst inte prata om!

Sista veckan här nu, sen är min tid i Stockholm slut för den här gången. Nu väntar nya äventyr och nya uppleveler!

Storstadsidyll
/Tove Sand

2 dagars ledighet

JAAAAAAAAA, äntligen slut, 2 hektiska dagar har passerat och det har inte varit annat än hemskt.. men 44 000 i kassan så får man vara lite nöjd iaf!

Pauline kikade ned igår och ikväll slår vi på stort och tar oss friheten att pimpla litervis med vin och bara vara så onansvarigt fulla som det går, tjoho för oss!

Imorgon ser det ut som bakiskäk kommer att vara en nödvändighet och en rejäl vända på gymmet på kvällen.. Ska börja plocka ihop allt i lägenheten med, måste vara packad, urstädad och färdig om en vecka, då bär det av norröver, finally ?

Nä, nu blir det hem till ICA och sedan blir det en vanlig hederlig tacosmiddag, m-m-m!


Abso-fucking-lutly!
/Tove Sand

Ingen rubrik

Skit dator!!!! Hängt sig 3 gånger nu, fattar inte ens varför jag inte bara ger upp och gör nått annat?

Tog en lång sovmorgon, det behövdes för mitt fullspäckade huvud är i behov av vila, alldeles för mycket tankar som svävar runt där inne, snart blir jag nog tokig också.. Och det är så mycket måsten just nu, jag hatar måsten, jag gillar när allt bara flyter ist. Men snart ska jag ju få komma hem, förhoppningsvis, och ladda lite och slippa tänka på allt själv, det är så tryggt hemma hos mamma..

Jag längtar upp till brodern.. Upp till friska luften och den lilla byn. Ska bli kul och se hur han och Elin håller på i lägenheten och busa med Ozzy och träffa alla galningar, alla underbara galningar! Spela lite alfapet nere på lok&latte.. AAAAAAAAAH, ta mig dit nu!

Nä, nu är det bara till att sluta drömma och bege sig ned till butiken... alla dessa måsten..

Luuv
/Tove Sand

W O W!

Fniss fniss fniss, helt sjukt fnissig jag blev nu! Jag menar shit, det där var inte nådigt, det bara värmer och kittlar i kroppen och nu fattar ingen något alls förutom Gabbi, men du fattar precis! Haha, FNISS!

Dagen idag har iaf bestått av en försovning till 11.15, skulle träffa Emma klockan 12 inne på Medis, bråttom bråttom! Efter det tog vi en långfika, min första långfika på riktigt länge, har aldrig riktigt tid för sånt längre.. Efter det så gick jag till sömmerskan med mina nyaste jeans för jag vill sy in dom i benet där nere och sedan begav jag mig till jobbet för att kolla upp lite på datorn innan jag skulle börja, kl 15..
Väl på jobbet var det lite kaos, det hade varit in ett gäng zigenare eller hur det stavas, 7 st var dom och snodde grejjer för flera tusen, tråkigt, riktigt tråkigt...  så snacka om att vi gick med förlust idag!
Annars var det rätt lungt, mycket att tänka på bara nu när Ninja (chefen) drar till Italy i några dagar!

Alldeles nyss så var jag lite överaskad av nån, sen blev jag JÄTTE överaskad av något annat, därav kom allt detta fniss!;)
Och nu ska jag försöka boka en hyril till den 1 oktober då flyttlasset går norrut och hemmåt la Sundsvall igen! Och jag längtar faktiskt lite måste jag erkänna..


It don`t make any differens to me, what the world think about us baby
/Tove Sand

Get back on that stage

Igår kväll när jag satt hemma och kollade på MTV music awards så fick jag den känslan jag alltid får när jag saknar något.. Det känns som ett tomrum som bara måste fyllas och det spritter ända ut i fingerspetsarna, jag går från trött och seg till klarvaken!
Jag saknar verkligen att sjunga och stå på scen, jag saknar ruset och allt adrenalin  man får av att gå ut åp sen och bara göra sitt jävla bästa och sedan få publikens respons.. Och när jag ser Rihanna, Alicia Keys, Nelly Furtado, Kanye, Justin så känner jag att jag vill verkligen också åstakomma något stort i mitt liv! åstakomma något som gör mig lycklig och något som glädjer andra. För allt de gör glädjer mig, det är ju ibalnd musiekn som tar mig tillbaka till verkliga livet, som får mig att inse och förstå saker, musiken hjälper mig att förknippa händelser i livet till mig..
Och glädjen i den ska aldrig nåhonsin någon få ta ifrån mig!!

Nu ska jag sätta mig och beställa lite skivor både till mig och butiken, b la: Alicia Keys ( Songs in a minor & Diary of alicia keys) John Legend (den första) The Fray, Jason Mraz, Gym class heroes, Kanye West, One Repubilc (?) och så ska jag kolla på Kevin Michel.. Efter det så blir det gymmet och sen ska jag spendera resten av min lediga dag till att göra absolut ingenting!:)


I got love for ya
/Tove Sand

Those dancing days

Först när jag hörde dem (those dancing days) så gillade jag inte dem sådär jätte mycket, men nu innan jag gick hemifrån på lunchen så spelade de "hitten" på MTV, och den är ju för fan skit bra!!

Jobb jobb jobb just nu, eller var ju ledig igår men då tränar man ju bara och sover och kollar på film typ eftersom den här jävla förkylningen segar ned mig till en 70 årings uthållihget... Men det känns som om den är påväg ur kroppen så jag får väl hoppas på att nästa vecka är jag pigg och kry igen, för det blir INGEN utgång i helgen trots att det är besök här nere i storstaden! Fan, skulle ringa mamma och bett henne komma och ta hand om mig i helgen, hon ville ju det för en vecka sen men dum som man är säger man: hmm, ja kanske.. vi kan väl bestämma det lite närmare?
Jaja, måste ju ändå jobba så hade inte kunnat vara med henne så mycket.. och det är ju taskigt!

Hanna åker hem idag med, på en helgvisit hemma i Sundsvall, så det blir inget slappande med henne i helgen, trist!
Imorogn ska jag ringa och kolla upp jobbet där hemma, hoppas hoppas att det går vägen för det är bra pengar! Så nu ser det ut som om jag stannar i Sundsvall till Jul och jobbar... Om inte så blir det Åre eller det planerade Norge! Time will tell..


Nä, nu ska jag dra mig ned till butiken och jobba i hela 2 ½ timma till, sen blir det gymmet och efter det hem till sängen och bara glo på tv och sooooovaaaaa !:)


Love hurts sometimes when you do it right
/Tove Sand


Höst

Hösten kryper sig närmare och närmare. Kylan smyger sig på och ibland känner jag av dessa friska vindar jag sålänge gått och väntat på.
Halsduken har jag numera omvirad kring halsen och mössan ligger nära till hands i väskan.. Nya handskar måste införskaffas!
Jag tror inte att någon som känner mig väl har undgått att jag älskar hösten. Trots att jag hatar mörkret i min ensamhet så älskar jag att kura ihop hemma i soffan medan de mörkaste timmarna smyger sig på och kylan blir allt mer bitande.
Hösten har alltid medfört sig något nytt till mig och denna är inget undantag. Denna höst ger mig Norge och jag kunde inte längtar mer efter lite miljöombyte!

I helgen jobbade jag som vanligt och så har jag bara spenderat en massa tid med Hanna. Vi hyrde "the Notebook" och jag bara kan inte få nog av den filmen!! Kanske är det så trots allt, att du&jag slutar upp med varandra som vi sa. Allie och Noah gjorde iallafall det, de dog i varandras armar och fick aldrig, aldrig, aldrig nog av varandra trots allt bråk och han gav aldrig upp hoppet om henne.. kanske du aldrig riktigt gjorde det heller? Kanske ingen av oss riktigt tappat tron? Och får vi någonsin veta? Kanske, kanske inte...
Det är i vilket fall som helst den mest underbara film och den finaste berättelse som någonsin skrivits! Men vi kanske ska låta det vara så? Kanske finns inte den kärleken i verkliga livet, den kärleken som har filmatiserats tusentals gånger, om och om och om igen.. Kanske vi bara ska lämna det åt fantasin..
Will we ever know for sure who´s the one?

This just might hurt a little
love hurts sometimes when you do it right
dont be afraid of a little bit of pain
pleasure is on the other side.
Let down your guard just a little
i'll keep you safe in these arms of mine
hold on to me pretty baby
you will see I can be all you need if you stay
won't you save,


Save room for my love
Save room for a moment to be with me
Save room for my love
Save a little, save a little for me
Won't you save a little
Save a little for me

Sweetheart
/Tove Sand