Tahoe igen

Yes, nu är vi tillbaka i Tahoe! Eller har ju varit det sen i söndags men jag har spenderat min tid hos Mike, men nu är jag tillbaka i huset med de andra medan han är i SF och jobbar.. 

Nu snöar det igen också! Så härligt, för snö är = puder imorgon!!!!!! Dessutom ska det fortsätta snöa helgen ut, så det blir några dagar av drömåkning :)

Ikväll har det varit lite förfest i huset som alltid på torsdagar, för torsdagar är Vex dagar! Och ikväll försökte Tove tappert ta sig in för att dansa och dricka drinkar för 6 kronor med de andra, men icke! Andra vakten stoppade mig med annas pass och sa att det inte var jag, fuck you sa jag och gick! Haha, nej det gjorde jag inte, men det vare det jag hade lust med!
Så hem i en taxi till Oskar och Martin som spelade biljard, och 1 1/2 timma senare rullade en överförfriskad Frida in som jag fått stoppa om i sängen. Om nån timma eller så kommer nog de andra hem med, sen ska jag slita upp dom klockan 9 imorgon bitti, bakfulla och jävliga, men här ska åkas skidor!!!!!!!!!

Vi hörs då hurrni!
Puss

Santa Cruz

Yepp, nu ar jag Anna och Frida pa en liten roadtrip. Vi akte i torsdags till Santa Cruz. Vi har spenderat tva natter i bilen och gatt runt har i stan och gjort av med pengar i tva dagar. Roooliiigt! dock inte for planboken...

Har ar det typ sommarvarme och man kan ga runt i jeans och klanning. Ar en massa halvnakna killar som spelar volleyboll pa stranden och sjolejonen ligger och later ute vid piren. Och framforallt ar det en massa surfers ute pa kvallarna i kvallssolen och guppar runt bland vagorna :)

Igar fick vi en adrenalinkick pa bion, var och sag Step Up 2. Frida och jag visst inte vad vi skulle ta oss till, grym koreografi, grymma dansare, karlek, bra musik och ja, allt! Vi var sa sjukt exalterade nar vi kom ut fran filmen,tankte styra om till festklader och ga ut och dansa kladerna av alla, men vi somnade ca timman senare i bilen, haha!!

idag ska vi bila langs kusten upp till San Fransisco, gora av med lite mer pengar dar, ta en liten utekvall ikvall och imorgon kvall sa kommer Annas Oskar, sa da aker vi upp till Tahoe igen :) Ska bli skont att komma tillbaka till skidorna och Mike. Overgav ju hann pa Valentines day och allt, haha. Men det ar ju liksom ingen grej hemma, men har ar det hur stort som helst med alla hjartans dag!

Nu ar det dags att ga och kaka lite lunch ute pa piren, sedan satta sig i bilen.

Puss

Vår väder

Jag vet att många vill ha uppdatering här oftare, mycket oftare... Men tyvärr, just nu kan jag inte bättre än såhär!

Vi har det iaf hur bra som helst! Underbar åkning,underbara vänner och snygg pojke !:) Hemresa känns långt borta trots att plånboken börjar väga mindre och mindre...

Ska skriva ett långt inlägg om allt här sarast!Tills dess, have a good one!

Puss!
/Tove Sand

Snö, puder och massa mer snö!

Ja jag säger då det!
Allt det här är bara helt sjukt, det är inte verkligt, det hela måste vara en dröm för jag visste inte att ett sådant paradis fanns...

Snön bara vräker ned, det tar aldrig slut, och då menar jag aldrig! De senaste dagarna har bestått av sjuk puderåkning! Jag har aldrig varit med om liknande, det känns som om man är med i en skidfilm hela tiden, som om att man lever i en av dem. Och ingen av oss orkar säga något, man är bara helt tagen av varje åk, och alldeles för trött för att säga nått när man kommer ned och ska sätta sig i liften påväg upp. Man bara sitter där och funderar över sitt åk och om hur nästa kommer att bli. Kommer det bli ännu bättre?

Vi har sakta men säker börjat bygga upp ett liv och kompiskrets här i Tahoe. Alla locals är helt underbara och de amerikanska killarna älskar svenska tjejer, hahaha! Sen om det är ömsesidig kärlek, det vettefan, haha!
Men vi har träffat så mycket trevliga människor, och man börjar kunna prata med folk uppe på bergen och man känner igen folk i backen. Vi var iväg på lite olika galej i helgen, vi var b la på ett litet ställe där bara locals går där ett liveband spelade amerikansks folkmusik. Vi var en bunt på säkert 10 pers som gick dit tillsammans. Och så var vi på fest hemma hos de svenska grabbarna, som slutade helt galet, haha! Men kul var det!
Det har kommit 2 svenska tjejer hit nu med som ska bo med dem, ska bli jättekul att få åka med dem och umgås, för när vi har varit allihopa så har vi varit ca 3 tjejer och 10 killar..

Bilder har jag en hel del av, men vi har lite problem med datorerna här.. Ska köpa mig en egen nu så jag kan pilla på med bilder och uppdateringar som mycket jag vill! Så det kommer snart bilder av allt det underbara vi får uppleva!:)

Nu ska jag laga mat, min matdag idag!

Äntligen känns det som om jag vet vad jag vill
/Tove Sand