Back to basics

Sitter efter 1 byte påväg till den större staden nu. Alltid med blandade känslor jag stiger på tåget. Jag hade velat ha några dagar till, 3 dagar räcker inte till! Men nu är det raka vägen tillbaka, det är lite mer vår där nere iaf, det kan jag trösta mig med! trots att vi haft blå himmel och sol hela helgen, vilket jag hört att det inte varit i sthlms trakten :)
Nu längtar jag bara till morgondagen då jag får ta några av mina nya träningskläder och inviga dem. Fått med mig ett par nya dojjer, 2 linnen, 1 byxa och en promenadjacka. Alltid hääärligt med nya snygga träningskläder.
Jag längtar också till de kommande veckorna, det känns om om det är något som väntar mig. Jag vet inte vad men jag har bara en magkänsla, och den kittlar mig!
Nu ska jag fortsätta med greys ett tag, framme om en timma. Då blir det raka vägen till jobbet, käka lite lunch sen jobba 14-21. Efter det ska jag hem och gosa ned mig bredvid min saknade Johanna. Dock verkar det som om hon överlevde 3 dagar utan mig, så de höll sitt löfte :)
Love

Hometown glory

3 dagar går alldeles för fort!
Denna dag har ännu inte passerat, men det känns som om det kommer gå med rekordfart och sen är det måndag morgon och jag sitter på tåget påväg hem igen. Hem till sthlm och highvalley, tillbaka i sängen bredvid Johanna. Tillbaka till jobb jobb jobb jobb jobb. Men nu blir det förhoppningsvis inga 12 h dagar utan mer 7-8 h dagar! Träningen ska inte få lida av allt jobb längre, och inte mitt privatliv heller för den delen. Jag ska få  mitt liv tillbaka!!!!:D
Dock känns det inte somom det kommer dröja lika länge innan jag åker hit igen, jag är här allt för sällan och jag glömmer bort hur otroligt skönt det är! Inga måsten, bara slappa om man så vill.

Nu ska jag slita mig från den gigantiska skärm pappa införskaffat, släpa mig ned med bakfyllan till coffee med Hanna och köpa min favvosallad, kalkon keso! Sen ska vi slockna på soffan och inte röra oss förrän middagsdags. Kvällen intar vi samma position igen, liggande och gloende. Städa måste jag göra med, sicken fest det blev igår!

Love

Taking it from the very start, I´m not always that smart

Trötthet! Men sista dagen nu, sista dagen av dubbeljobb och 11 h pass. Sista dagen jag har en kvart mellan jobben, den kvarten det tar att springa från det ena till det andra. Och idag måste jag dessutom hinna springa upp på Gina för att lämna tillbaka ett köp som kändes onödigt.
Men samtidigt i detta mayhem så är jag lycklig, så lycklig att jag tror jag skulle kunna spricka. För imorgon bitti klockan 8 ringer pappa på dörren, borrar upp vår nyinköpta hylla till köket och sedan sätter jag mig i passagerarsätet och åker med hela vägen hem till Sundsvall!!! Men en trunk full med smutstvätt och ett huvud som förmodligen kommer värka eftersom jag äntligen får slappna av i några dagar kommer jag ändå sitta med ett leende exakt hela vägen hem! Hur fantastiskt är inte det?!

Jag ska kasta upp väskorna på loftet med en gång och slira ned på stan för att krama om min älskade älskade Hanna, sen möta upp Maja-Stina och förhoppningsvis mammsen som kommer sluta tidigt imorogn för en god lunch på ett av alla gamla lunch och fika ställen. Dock känns det som om de flesta vänner och bekanta är utflyttade ur staden och den yngre generationen är de som glider runt. Var längesen jag var hemma nu och det inte var nått speciellt som jul,student, sommarlov eller liknande. Ska bli fantastiskt skönt i vilket fall!

Nu måste jag jobba på, kvart i 2 kommer Ninjus och byter av mig, så ska jag springa upp på Gina och sedan springa ned till Ginos för stägningspasset. Tjohoo vad jag känner mig laddad? Haha, nej men jag får se det som en sista dag innan belöning. Ska unna mig en solning efter jobbet med, känns som om min bleka vinterhy snart bör vara ett minne blott! Inte långt kvar till Kroatien nu heller, men innan dess ska både Åre och London besökas. Och London i April, det är rena rama sommaren det!!

Love

Heart full of wine

Nothing left to part. We steped into theese days. It's just one of those days.

Jag har inte varit på topp denna vecka, men efter gårdagens revanch och upplyft så är jag åter på banan igen!
Dagen började med att jag förvirrat vaknade upp och kastade en arm bakåt för att känna att sängen var tom bakom mig. Var jag verkligen hemma? Varför var sängen tom? Haha, snacka om yrvaken! Jag lyckades iaf konstatera att jag var hemma och att Johanna var på vift. Så jag tog mig en lång sovmorgon och sussade på ett tag till. Strax efter 12 tyckte jag det var nog med sovandet även fast jag inte kom i säng förrän efter 5 imorse.
Men solen sken in genom sprickorna i persiennen och Maja började stöka i lghn + att min mage krävde föda så jag startade dagen med kesella och bär, och såklart spillde jag blåbär i sängen, haha!
Maja-Stina ringde ganska snart med så jag bättrade på gårdagens smink (haha) och begav mig in till stan för att prata om gårdagen och mysa. Efter lunch och mys så åkte vi ut till Båtmässan för att hälsa på Steken. Hittade en husbåt som jag önskade mig av pappa i födelsedagspresent! Han sa att jag kunde få den när jag fyllde 50, kul kille ;)
Efter lite mer än en timma, en bulle och kaffe senare tog jag mig in till Gamla Stan och mötte upp Anna och Fia. Mysigt att få umgås lite med Anna igen, är ju över 1 år sen... Så vi promenderade till Söder och hem till Fia efter att vi införskaffat lite mat och snask. Dålig vecka för min kost.. Skärpning imorgon!!

Nu ska jag nussa ned mig bredvid en sovande Johanna och besöka john blund jag med. Imorgon blir det sovmorgon och träning innan jobbet. På kvällen blir det Remember me med världens vackraste man, Robbie P!! Gud jag kommer förmodligen dö flera gånger om.
Till helgen blir det Sundsvall också, så bring on the sunshine!

Love

Hello, goodbye

Hej och hejdå
Vet att uppdateringen här är lika trög som en snigel. Men all tid går åt jobb, äta och så klämmer jag in sovtimmarna när jag känner att jag börjar må illa av trötthet. Lite shopping och några öl hinner jag trycka in också, och kanske en bio om jag har tur. På träningspassen blir jag yr så det snurrar. Ja det är banne mig dags att lägga av med detta dårskap, bara 1 vecka kvar nu!!!

Love

Wherever you go, whatever you are

Han är fortfarande fantastisk, trots sina små brister. Jag kan förbise dem
Jag jobbar fortfarande som en dåre men har trots det hunnit sprätta lite pengar och fått lite nya saker. B.la ett par till jeans från Miss 60, en jeansjacka helt i min smak, en skinn jacka från Jofama, sänglakan, underkläder, skor och bla bla bla. Mer shopping blir det i helgen när mami kommer till stan, papi med dessutom. Fy vad jag längtar!!!!!!! Mina älskade päron. Papi blir kvar länge, så han ska jag ta en rejäl stadstur med nån dag ;)
Har haft en fantastisk start på denna vecka. Måndagen var mest jobb och träning, tisdagen var jobb, shopping, träning och mys middag med baby Johanna, älsklings max och Bruno på Vapiano. Gooood sallad och ett glas rött! Mmm. Idag förmiddagsmys på stan med Dennis och Sebbe, sen jobb och avrundade dagen med en bio med mina favorit män, Max och Dennis.
Så torsdag, vad bjuder du på?
Nu måste jag verkligen sussa!!! Kan inte komma ihåg sist jag var vaken såhär sent, haha! Upp 9 imorogn bitti, jobb till 2 sen lite chill med Johanna, innan vi ska träna och sen färg och häng med Kate. Sen blir det till att städa upp lgh eftersom mammsen kommer på fredag!

Love