I know, it´s just getting worse and worse

Bloggeri? hmm... med inte allt lika mkt fritid (som spenderas hemma) på händerna så blir det lite svårt att hinna med detta.. Dessutom vet jag inte riktigt vad jag ska skiva? hej kära blogg, idag har jag bla bla bla... det är väl inte direkt det folk vill läsa om, vad jag gjort under dagen?
Känns roligare att skriva när det verkligen är nått kul, spännande eller så. Och då passar det ju bra att skriva idag, för idag, idag kära vänner flyttar jag in på hammarbyhöjden med Elin och Zach!!:) KUUUUUUL!
Var nyss hemma i sundsvall i några dagar, kom hem hit i onsdags kväll, där packade jag återigen ihop mina tillhörigheter och dubblade dem med en massa inköp. Det kommer bli superfint när vi är färdiga, dock hoppas jag att elin och zach kommer gilla mina ideer. Det kommer liksom bli plottrigt och mkt second hand grejer, men det går liksom inte med design och "modern" stil i den lghn, den är för gammal för det. Utan nu jävlar ska det bli färgglatt och fint, färgburkarna ska fram i köket och slipmaskinen ska gå på högvarv!!!! Pappa kommer få knoster och tycka att jag är knäpp som ska fixa SÅ mkt att jag ska börja slipa på köksbänken och grejer, man vadå, är det han eller jag som ska bo där?!
nej det kommer bli superfint när allt är färdigt! Så just i detta nu är mami och papi påväg ned med full lastat flak och fullproppad bil!:) Nu har vi en jobb och fixar helg framför oss!
Och imorogn innan jag börjar jobbet ska vi åka och hämta min nya sängstomme, madrassen får jag ikväll så jag har nått att sova på.
Åh, jag är lycklig och uppspeld av alla mina nya saker. Speciellt mitt nya köksbord och stolar, ett litet gulligt rödlaserat, suuuperfint!!
När allt är färdigt lovar jag att lägga upp bilder på kalaset!

Nu ska jag fortsätta sälja här på skånegatan, kom in och handla!:)

Love


Longing back to they bigger city

Japp, London... jag saknar dig!!!
Men nu är jag här och jag är världens bästa Tove. Ni kommer aldrig slå mig i överlevnad eller klass, jag är fantastisk. Helt eneklt!
Och jag, jag ska faktiskt bli värlsbäst på något någon dag, jag ska och vill och tänker.
Men just nu.. just nu längtar jag tills morgondagen kommer och jag får sätta mig på ett tåg som går norröver. Och norröver väntar mamma, pappa, HANNA!!!!!!!!, Dennis och de flesta av mina absoluta guldklimpar. Men sist men inte minst, GABRIELLA LARNEBRING! Jänta jänta jänta, usch usch usch! Jag har inte umgåts med henne sen jul och nyår.. det är alltså på tok för länge sen, brottsligt länge sen. Jag mår lite illa av tanken, men känner mig samtidigt nöjd över att jag inte gått under på vägen!
Jobbigt att bli vuxen ibland, för dem som man älskar som mest kan lätt bli så långt borta.

men jag älskar samtidigt att vara här, så jag är glad och lycklig över min lägenhet som jag nu ska flytta in i, den kommer bli så himla fin! Köpt massa små skålar och burkar och skrot för att få ihop ett plottrigt men dö snyggt kök! Inte en skål pryl, förutom tallrikar och strunt kommer finnas i 2 exemplar! Så om 2 veckor välkommnar jag mina kära vänner hem på inflyttningsfest, nästa helg blir till att flytta in och fixa fixa fixa tillsammans med mamma, pappa, elin och zach!

Nu ska jag jobba klart för dagen, är en mästare på att sälja så har fått iväg lite nu här på eftermiddagskvisten!;)
Sen blir det hem till trallskogen för tacos middag med extrafamiljen, sen packa väskan och sova lite innan resan hemmåt sundsvall startar, 08.30!

Love

under construction

Oj, nu small det till och det är klart.
Jag är livrädd samtidgt som jag är förväntansfull. Hej livet, nu är jag tillbaka på ruta 1 och vill starta om. Hur gör man?!?!
Efter att ha levt i en skyddad värld med min familj i england i 10 månader så glömmer man lätt bort hur det fungerar i vuxenlivet. Det enda jag vet sen förut är att jag är en mästare på att leva med princip noll kr i fickan.

Jag har alltså fått jobb och ska skriva kontrakt på lägenheten vid hammarbyhöjden på fredag. Jobbet är på skånegatan, en kldäbutik som heter Holmqvist och påminner mkt om butiken på Götgatan där jag tidigare jobbat och förmodligen kommer jobba lite grann framöver. Förhoppningsvis en hel del, vi håller på att kolla över alternativ.
Lägenheten är stor och jag bestämde mig för att skaffa inneboende. Så nu flyttar jag, Elin och Zach ihop! Elin bodde i London samtidigt som mig och Zach är hennes fästman från USA. Men nu bor de båda i Sverige och letar precis som mig bostad. Så vi hjälper varann lite på traven, de får någonstans att bo och slipper pendla från Norrtälje flera ggr i veckan och jag får råd med hyran. 1000 kr är det ända vi behöver pysta ut var i månanden, för en 2a på hammarbyhöjden!!!!!!!!!!! Dock får vi ju inte bo där föralltid, det är rivningskontrakt eftersom lägenheterna såsmorningom ska renoveras. Så vi får mysa till det där sålänge med vår uråldriga spis och kylskåp ;) Efter några månader hoppas jag på att få flytta tillbaka till min gamla lgh i Sandsborg, som just nu håller på att totalrenoveras!!

Så nu blir det till att packa ihop lite grejer och styra hemmåt sundsvall för att plocka ihop mina tillhörigheter återigen och ta med lasset hit ned tillsammans med mamma och pappa! Säng måste köpas ny och massa smålock att göra lägenheten hemtrevlig med.
Men först ska jag mysa någar dagar till och börja på mitt alldeles nya jobb! Fredag kväll styr jag hem mot norr. Jag måste erkänna att jag längtar, litegrann!:)

Love

Ursäkta, får jag chans på dig?!

Min dejt med Robbie P var helt makalös ikväll. Åh den där galet trasiga blicken, som är full av smärta och synder..

Förutom att jag dejtar honom, helt exlusive verkligen ingen annan, så rullar allt på i vanlig takt. Jag är arbetslös, bor på extrasängen hos Ninja och längar galet mycket efter kylan. Jiiipppiii! Hemma hos Ninja skulle jag dock kunna bo förevigt, jag älskar det! Men nej, dags att komma upp på egna fötter nu och starta ett nytt liv, tillsammans med min lover då såklart. Haha!

Jag hoppas det lossnar på jobbfronten nu och att det bara brakar till så jag kan välja och vraka. Not gonna happen, men ändock, man får väl drömma?
Men ett litet jobb skulle sitta fint i vilket fall, så jag överlever vintern och iallafall får fylla 22 innan jag tynar bort för att jag levt på havregrynsgröt i månader och månader. Men vem bryr sig om det där man iallafall har ett månadskort hos SL? Nej det var just det jag menade!
Jag har ju iaf slutat bitigt på naglarna, det kan jag ju glädjas över. Yeeey, måste nästan ha 2 månaders jubileum tillsammans med dem snart. Grattis till oss! mig och mina naglar alltså.

Nej usch, nu blir jag på såntdärnt konstigt drygt natt humör och bara skriver dumdryga saker. Men det roar säkert några därute, Hanna?!;)

Dags att krypa ned med min andre partner, Stieg Larsson. Han gör mig sällskap varje kväll, troget!

Love

startin to feel a bit sick of this

Det går sakta framåt, säkert vet jag inte alls...
Jag börjar bli lite otålig samtidigt som jag flrsöker vänja mig vid tanken. Som vanligt är jag villrådig när jag får in i det nya. Jag hade en plan, planen börjar sina.. tror jag! Jag vet inte.

Var på jobbintervju i torsdags, toppen!! Han skulle ringa tillbaka så jag skulle få komma och provjobba! Jätte bra! Igår var jag och kollade på lghn vid Hammarbyhöjden, super! Dock lite stor för bara mig.. Balka har den också, inte världens modernaste lgh men den duger sålänge. Hoppas verkligen på att få flytta tillbaka till min gamla lgh mellan Sandsborg och Skogskyrkogården! Den kommer vara nyrenoverad snart och den är det mest underbara som finns! Ska höra av mig till henne så får vi se.
Annars... annars vet jag inte riktigt vad jag gör. Det visar sig till veckan helt enkelt penkelt!
OCH, jag kanske låter super uppgiven och trasig, men jag har det rätt bra!:)

Nu ska jag mysa vidare med Melika som är lite krasslig idag. Vi ska käka lunch och sen köpa lördagsgodis!

Love