P-p-p-preeetty


Easy for a good girl to go bad. And once we gone, best belief we've gone forever

Tisdag tisdag tisdag. Jag ar sa trott sa jag skulle kunna svimma. Jag ska forsoka ta mig till gymmet nu, men det kanns som om det kan fa vanta till mina 2 lediga timmar ikvall? Jag skulle verkligen bara behova lagga mig ned i sangen och do for en stund nu. Ja, det ar nog det jag behover. Jag orkar ju knappt trycka ned tangenterna...

Pa torsdag kommer Polle-fjolle och da ska det bli fest! (om du laser det har kan du val smsa mig sa kan jag ringa dig hem!!) Sa fredag ar det inbokat med Ida och Sandra att ta en utgang inne i the city! Var alldeles for langesen for min del, fy och skam!
Kommer bli en tuff helg for min del... Fredag kvall kommer ju resultera i ett pendeltag vid 6 tiden pa lordag morgon. Da blir det sova sova sova, halva dagen! Sedan slappa slappa slappa till jag 04.00 ska skjutsa Sandra till stansted, PUH! kommer landa hemma i sangen igen vid ca 6 tiden och da far jag val sova bort halva sondagen ocksa om jag kan och tillats. Alltsa, en ratt trott tjej efter allt detta!

Na nu ska jag banne mig hoppa i traningskladerna anda!!!! Sadesa.

Love

He's staying with a flock of them all, 
Got a girl at home but he don't care, won't care
All he'll do is keep me at home, won't let me go nowhere
He thinks because I'm at home I won't be getting it on
Now I'm finding numbers in the jacket pockets
Chicks calling the house, no stop, it's getting out of control
Finally I can't take no more

He finds a letter on the stairs, saying this is the end
I packed my bag and left with your best friend

Easy for a good girl to go bad
And once we gone, 
best belief we've gone forever
Don't be the reason
You better learn how to treat us right
'Cause onces a good girl goes bad,
we done forever

Boy, ur gonna be heartbroken

Jaha, annu en helg, annu en torst eller fler att slacka, annu en efterfest och alltid en knappgok som jag!
Sorry, I just can't help myself.......

Har varit en ganska perfekt helg! Fredagen var ju bara hemma hos Ida, jag slumrade som vanligt till vid halv 10 snaret men vaknade senare och skrattade (overtrott) at varldens kanske samsta men anda skrattrestade film, Date movie.
Sedan somnade jag ater om som ett forvantansfullt litet barn, skulle ju fa kopa vackra ting kommande dag!
Vaknade vid halv 9 och segade i sangen i 45 min, sedan hoppade vi upp och kom pa att det kanske var lite brattom om vi skulle ta pendeln klockan 10..
Val inne i stan sa blev det Camden. Idas forsta besok i denna underliga stadsdel, sa jag visade henne allt jag kunde!:)
Avlade ocksa ett besok hos en av alla dess miljoner tatuerare dar, och nar bror kommer slar vi till! Jag och Ida ska da gora en varsinn, nervigt!
Efter det en promenad inne i centralare trakter och ALLA boysen stirrade pa mina ben.... tightsen ar lite trashiga (haliga alltsa) kanske... hmmmm. Haha!

Vid 7 snaret begav vi oss mot sjuekars igen och styrde stegen mot Petra. Hem med mig hade jag tva toppar, en fran topshop och en fran marknaden i camden, ett par solglajjer, ett par klackar (gladiator typ) och sjalvklart em flaska vin att styra upp kvallen med. Sa iordning, dricka oach stegade i mina nya ogonstenar mot oaken. Dar gick det undan och jag var i mitt esse, igen...... Sa kan det ga nar inte haspen ar pa! Men kuuul hade jag, och skratta fick jag gora och inte ett pund kostade det mig! Men efter en lang natt stegade jag halv 6 ned i sandras sang efter en marsch med bara fotter, haha! Det ar SA harligt att det inte ar vinter, och nu blir det bara varmare snart!


Nu ska jag forsoka fa i mig natt middags aktigt.. Dagens kost har mest bestatt av... brod.


Godkvall


OH, summernights

Långa nätter, där ute finns en värld av långa nätter
och jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att bara,
med sin Fabian få vara och gå hem till varann och älska lite grann, som bara kära kan..
Och där sitter Sara, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sara
Hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och va den man
vill vara och någon att ty sig till, när långa nätter inte blir som man vill..

Där går någon för att bara vara utan att förklara, varför kärleken tar skada när man älskar med varann,
på ett sätt som bara någon kan..

Åh långa nätter, där ute finns så många långa nätter
Och han ligger ner och vilar mot min arm,
jag längtar bort ifrån hans kyla och hans famn, till långa nätter...

Hello, say goodbye..

Gormorgon!
Fruktansvart seg just nu, men ska gora mig en redig kopp kaffe har och busa lite med Hannah sa vaknar jag sakert till.
Idag maste hon var en av varldens sotaste ungar, min skitunge!! (Hon nickar instammande)
Vi ska plocka lite har hemma, sen handla, sen kanske baka, laga lunch, hamta Maja, aka pa dansen med Maja, skjutsa henne till en kompis, hamta henne darifran och sen kommer Char och Sam hem sa da blir det gymmet for mig.
Inge busy eller......?

Men det ar ar iaf fredag igen och jag ar overlycklig over det! Kvallen ser ut att bli ratt lugn hemma hos Ida, vi ska ju upp tidigt imorogn bitti for att satta oss pa pendeln in till stan och satta spratt pa pengarna!!! Du harliga lordag!

Nu sliter lillan i mig, vi ska ned och bygga koja

Love

What to do + where to go

Jag fortsatter spana pa alternativen. Forutom jobbet i L.A som jag skrev om igar, har jag ocksa sokt i NY.
Det ar ju egentligen dit jag vill.. Men dit vill jag av helt andra anledningar an att bara hanga liksom... New York ar ju mitt mal!! Jag vill forsoka skaffa mig ett liv och en karriar dar sasmorning om. Och jag vet, vagen at laaaaaaaaang, kranglig och allt men jag vill verkligen! Och just nu ar enda vagen dit for att fa stanna och jobba... aupair. Och jag tror inte jag vill gora det 1 ar till. Alltsa, jag vill bygga mitt eget liv, inte bli en del av en ny familjs. NY handlar om mig, mig, mig, MIG!
Klart jag skulle kunna ta ett aupairjobb over sommaren dar, det ar  bara 3 manader.. Och da far jag anda en liten inblick i hur jag senare skulle kunna ga tillvaga, right?

Aahh, all den langtan som finns inuti mig just nu kommer gora det svart att somna ikvall.. Jag vill sa mycket sa mycket sa mycket!! Och jag kan saga efter att ha legat och glott pa SATC filmen for hundrade gangen sa ar viljan inte mindre.

Hjalp mig den som kan, bara ett tips ar till hjalp.




I know i screwed up - but I love you forever
/T

u talking to me?!

Skoooont, jag slapp betala allt pa gymmet idag, bara halften! Sa nu gick budgeten upp lite anda, jag som var sa bitter har ett tag,haha!!
Spenderade 2 h pa gymmet nu ikvall sa kanner mig riktigt trott och mor.
Har pratat lite med mami och knaprat broccoli (har blivit helt besatt) och nu ser jag verkligen fram emot soffan och TV tittande till C dyker in efter puben.. Bada C kommer foressten hem, spannande och se vilken som blir forst, haha!

Imorgon ar det ledig dag, I LOVE thursday!!! sa det blir gymmet pa formiddagen sen fika hemma hos Keeerstin. Resten av dagen beror helt pa vadret, idag har det ju osregnat och varit soligt omvartannat.. 20 min regn, 20 min sol, 20 min ...ja ni fattar!

Sitter just nu och kollar pa mina alternativ nar min resa har i London ar over.. kanns faktiskt lite trakigt att det snart ar slut. Men om jag inte far nagot av de jobben jag sokt i sverige eller grekland fortsatter jag pa aupairsvangen fram till vintern hagrar i Are! Hittat jobb strax utanfor L.A, och det skulle inte kannas helt tokigt att spendera 3 manader dar innan det ar dags for riktigt vinter igen!

Na soffan nu med min nyagjorda smoothie, m m mmmm!!

Love

Goodmorning

Jag ar less, pa javla skit lesiure centret som inte sagt till tidigare att de inte dragit pengar fran mitt konto, sa jag maste nu betala 2 manader pa en gang!!!!!!!! TACK SA JAVLA MYCKET, det var typ min shopping i helgen.................. Ah jag blir sa less! Visst jag har lite mer an de 84 pund de ska ha, men det racker inte till allt jag ska kopa!!!!! Jag far spuuuunk.
Jag hade ju raknat med min budget pa 150 pund, men nu ar den forstord och nedskard. Detta forstorde verkligen min dag, tack sevenoaks lesiure center, tack sa javla mkt.

Happ, positiva gatan idag da. Ah vad jag ska vara grinig pa dem nar jag aker dit idag och ger dem ratt javla sortcode. Aven att det var en i personalen som skrev av den fran mina papper, INTE jag.
Nu ska jag inte tjota mer om det, utan forsoka forbise det. Eller sa skiter jag helt enkelt i att gora det innan helgen, hahaha!! Fast nej, lika bra att gora det med en gang sa det blir overstokat.

Nu ska jag vika lite tvatt och slanga i lite mer kanske, rooligt.
Enda positiva ar att jag nyss pratat med Pumpkin, hon ar det enda som gor mig glad idag. + min nya klanning da som jag fick igar som jag banne mig ska anvanda idag!

Love

Energetic

Otroligt positiv manniska idag, helt fantastiskt!

Men inte nog med att jag vann pengarna igar sa fick jag en klanning av Charlotte idag! Hon var och shoppade lite pa bluewater och kom hem med en del och bla en klanning till mig! Hon ar for underbar!!!! Hur glad blir man liksom inte da? Hon hade dessutom gatt in pa RivesIsland som hon vet ar en av mina favoriter och hittat den. En svart/bla klanning som ar ganska stor upptill och tightare nedtill, eftersom det ar resar nedtill sa kan man ha den bade lang och kort. She realy made my day!!

Nu har jag jobbat klart och ska dra mig mot Sandra inom kort.. Sitter och drommer mig bort pa topshop och marc jacobs. Jag har hittat en marc by marc jacobs vaska jag bara maste ha nu!!!!! En rod alldeles underbar sak! Fodelsedags present, ja tack! Det skulle gora mitt ar, nastan, hahah!! Mig kan man kopa kopa for vaskor och skor i stort sett, sa... nagon som ar sugen?

Dessa
skulle jag iaf vilja ha med mig hem pa lordag. Sedan en kavaj ,ocksa fran topshop, som ar to die for!!


Och denna ska def fa folja med hem, saa fin pa!


Sen en blommig klanning ska ocksa ned bland pasarna!:)

Nu ska jag borsta tanderna innan det ar dags att aka.

Love

I'm in love in this chapter

Solen borjar precis skina utanfor igen! hur underbart skulle det inte vara om det anda regn vi fick pa ett tag var gardagens och de 15 + kommer tillbaka med desamma?! Fantastico.

Dagen har borjat bra, jag kanner mig pigg och ska ta mig till gymmet precis nu ist for efter 6 ikvall.. det ar ju sa fullt dar da! Alla muskelknuttar som tar sa mycket vikt sa de knappt orkar + gubbarna som kommer fran jobbet, och medelalderskvinnorna saklart, och sa lilla jag! haha!!
Efter det blir det skon dusch for att sedan aterga till jobb... Och idag kanns det inte sa tungt som det annars gor pa tisdagar.

Ikvall blir det tv hemma hos Sandra. Snacka skit som vanligt..
Vill bara att det ska ga i ljusfart fram till lordag morgon, da aker jag och Ida in till stan och gor av med varenda litet p!!! Har ska det handlas, igen...haha! Skor, vaska, klanning, topp, I.d mineralfoundation och mascara. Fragan ar om det blir att prova en ny fran YSL, eller kora pa Diors underbara diorshow eller ta benefits bad lash? Tips?


Na, gym gym gym!

Love

Win some + loose some

Jag ar alldeles for lat och trott for att orka skriva.
Men tydligen vann jag nyss 250 kr, mamma och Jens hade skrapat manadens trisslotter och det var min lott som vann!
Jensa dar drog du en nit!!! (det var namligen han som bestammde vilken som var min) moahahaha
Det blir alltsa 250 kr mer i helgen att spendera, tjoho!

Nu ska jag ringa och tracka honom for det och sa ska vi surra lite om hans ankomst hit!! Bokade biljetter igar och den 19 maj kommer han och stannar anda till den 27de! Wop wop! Da ska vi gora hela stan, sevenoaks och allt omkring + Brighton, da javlar ska han fa se england pa riktigt :)

Godnatt kara vanner

Love

Work it out

I'm off to the gym...
Aterkommer lite senare med lagesrapport!

Love

The sun is still shining!!

Japp, dagen bestar av bra vader sa det blir en dag i parken. Skulle egentligen akt in till stan for att mota upp Sandra och ta en repa i Camden men hon hann satta sig pa pendeln hit innan jag hann fore in, haha!
Sa idag blir det knole park och picnick med aupairerna. En svang pa gymmet med saklart.

Nu maste jag pilla och dona innan det ar dags, sa Adios

Love

It felt like summer

Igar kvall somnade jag vid 22 tiden som ett barn i Idas sang och vaknade ungefar 1 timma senare och insag att jag faktiskt var tvungen att stalla mig upp, ta pa mig skorna och kora hem. Ahh, det var jobbigt men det var skont att komma hem och sla igen sina sma bla i sin egen sang!
ca 10 1/2 timma senare vaknade jag och mottes aterigen av solsken och varme (borjar bli sa sjukt bortskamd nu!!) sa jag donade lite innan jag motte Ida och Petra pa gymmet. Efter det styrde vi bilen mot T-wells dar det var fullt med folk och rorelse och det kanndes verkligen som sommar. Varmt och skont och harlig stamning! Vi strosade runt i nagra timmar och provade innan vi slog oss ned pa en solig uteservering, aaaaaaah, underbara liv!

Nu ska jag lagga mig pa sofflocket en svang och forsoka fa i mig nan form av mat (min dagskost idag har bestatt av mjolk med flingor och en macka, bra jobbat....) och sen ska jag aka hem till petra och ha ytterligare en kvall inne med tjejjorna. Aven fast jag ar JATTE sugen pa att ga ut, en san bra dag ar trakig att bara sitta inne, men jag hade lovat mig sjalv att sikta pa att sova denna helg! aven fast grabbarna ska ha grillfest......

Imorgon kan det bli stan om inte det lovade "samre" vadret ska komma.. Annars blir det gymmet och ja, kanske nagot annat. Vi ser! helt enkelt..

Nej uaa, nu maste jag vila huvudet lite, mot kudden..

Love

fu#%*ng tired!!!!!

Jag haller pa att do for jag ar sa trott.. Klev upp tidigare imorse och borjade redan kvart over 7.. Jobbar fortfarande och anda fram till halv 7 ungefar. Snart klar, snart klar maste jag intala mig om hela tiden! For jag haller verkligen pa att avlida.

Kvallen ser ut som sa att jag skiter i allt som har med traning att gora, jag menar, hur ska jag orka lyfta ett gram med denna trotta kropp? nej tack... Jag chillar ist med Ida och Petra hemma hos Ida med film och blomkal+broccoli och dipp. jaaaaaa tack!

Har aven fatt lite mer bilder fran helgen, men ska snart fa hela mappen av Kejtan! Man kan ju aven kolla hennes blogg, katekarlsson.blogg.se
Sa har kommer nagra till helt enkelt!

Ha en trevlig fortsatt fredag

Love






     
    

Och ja jag har olika harfarg, fargade det mitt i allt. Lustigt!

some piiiics

Jag skulle lagga upp en himla massa bilder fran bade stan och utgang, men eftersom det blev natt fel med overforingen (KATE!!!!!!!!;)) sa har jag bara nagra att bjuda pa...... men det far duga sa lange!





    

Roligast av allt ar ju bilden pa mig och Ida, och killen som tittar i mitten! hahah,vi borjade garva at det och han med, vi sa att vi skulle tagga han pa fejjan som "who the fuck is the guy in the middle??" han garvade och sa killen i mitten och sedan by the way, Im Phil! hahaha, som vi skrattade at killen!
Mer bjuder jag inte pa nu, men det racker nog sa just nu va?

Love

The weekend

Okej. Puh, hur ska jag sammanfata allt?
Ni vet ju redan att jag ar och har varit heeelt slut, det sager mycket.

Det borjade iaf med i onsdags kvall sa tog jag och Sandra bilen mot Stansted i god tid for att hamta Kate. Val framme var vi vralhungriga och trotta, sa det fick bli sma sma kyckling bollar pa Burger King, fraga mig inte varfor!!!! Sedan satt vi och fnittrade och kollade efter vackert svenskt folk som kom ut i ankomsthallen. Sedan kom hon, aaah lycklig var jag men det var till att springa eftersom parkeringen var ett ran och om vi inte kom i tid skulle taxan dubbleras, och sjalvklart gjorde den det eftersom det var en mil till betalningsautomaten......... Jaja, man kan inte fa allt har i livet.

Vi akte hem till mig iaf och fnissade lite innan vi bada somnade som sma barn. Morgonen efter var jag pigg och flog upp ur sangen nar klockan ringde, smog ned och donade innan vi vackte Kate. Efter det fixade vi oss och sedan bar det an in till city och Oxford. TOPSHOP I LOVE U! Jag bara avgudar deras topshop inne pa Oxford, 3 vaningar endast for tjejer, aaaaaaaaah!!! Det blev iaf ett par jeans och en troja for mig. Vi storsade runt och Kejtan hade Primark som mal dar hon fick en hel del for en skitsumma. Efter Oxford, lunch, starbucks och lite sa tog vi tuben till Picadilly och strosade dar och bort till Trafalgar. Flickebarnet maste ju fa se natt ocksa! Och nar minnet pa kameran var fullt och vi absolut inte orkade mer tog vi oss hem. Hem hem kara hem.

Fredag morgon var vi lite segare och holl oss hemma till lunch for att sedan aka till Bluewater. Jag hade en dalig shoppingdag sa det blev ingenting for mig men lite for Kate. Vi gasade hem och hamtade upp Sandra och akte for att kopa viiiiin. Har skulle det pimplas! Hem och dona iordning, hallde i oss 2 flaskor sedan taxi in till Black Boy dar vi motte upp med Ida och Petra. Efter en ol och lite fnitter dar sa styrde vi mot Oaken som inte var sarskilt busy denna fredagkvall, men vi korde anda. Och javlar vilken fest det blev, haha!! Kul hade vi, och folk hade tydligen ratt kul at oss...!? Det bjuder iaf jag pa ;) Vi styrde stegen hemmat i en taxi och medan jag var lite uppehallen sa stegade Sandra och Kate ut pa akrar och angar och sag ut som tva riktiga LORTGRISAR nar jag kom ikapp. Sa efter min sprangmarcsh och deras nedgrisande slocknade vi som packade sillar i min sang.
Lordag morgon vaknade vi upp och jag kande fasen mitt hjartslag i pannan....... Tabletter och vatten sen akte vi for att handla mat, maaaaaaaat, MAT! Och chillad sedan hemma med barnen till klockan 17 da jag skjutsade dem till sara och lars och vi borjade dona for kvallen igen. Kate bestammde att det var sa javla kul kvallen innan sa hon ville inte aka in till stan utan ta en till festkvall har ute i sevenoaks, haha!! Dumma flicka tankte jag, inte ta chansen nar hon val ar har, men hon verkade sa nojd anda sa!!:) Festen borjade hemma hos Sandra med ol i flaska och fortsatte pa Oaken med corona och alldeles for manga shots for min del... Kate forsvann en stund och allt var galet. Kvallen slutade inte forran 8 sondag morgon da vi kom hem innanfor dorren och var lika dod som doden sjalv!!!

Sa vi sov nagra timmar innan vi akte in till Camden och njot av de 18 grader och sol vi hade vid an med mat fran deras foodmarket, I love! Sedan vinkade jag av froken lite sorgset efter lite mer strosande.. Men hon kommer snart tillbaka har jag en kansla av, haha!!

Sa, ah, det var val en sammanfattning, och jag har en kansla av att den blev ganska lang. men enjoy!! Och bilderna kommer imorgon kvall nar jag har Sandras dator.

Love

Springtime is love

har myror i baken men ar anda fortfarande trott. Men jag kommer sakta men sakert igen, jag lovar att efter denna veckas helg kommer jag vara aterstalld! Men ska skriva innan dess, och bjuda pa bilder. Det far vanta tills ikvall bara, nu ska jag njuta av solen och gora en lunch sallad som vi forhoppningsvis kan ata ute pa uteplatsen:)

Snart vankas besok i storstaden igen, fick nyss reda pa att plastsyrran P flyger in om nan vecka eller 2! Underbart. Sen vantar sthlm for mig, min kara kara stad..

Love

I'll be back when I'm back

Trott trott trott, och vi ska inte tala om igar! Uaaaaa....
Men jag ska forsoka aterkomma ikvall och beratta om helgens bravader som inte alls blev som vi tankt men hur bra som helst!

Nu ska jag ut i de 15 grader och stralande sol vi har pa picnick i Knole park.

Love

Just a word

Vi forbereder for ny utgang nu, ol ol ol!!!
Det ar livat, har varit livat och inatt somnade vi som 3 packade sillar i min sang. Halleluljah for fart och flakt, halleluljah for Kate och Sandra!:)

Big city life, is my life! And I love it


Love

Countdown ZERO

Nu var nedrakningen klar, eller vi har fortfarande nagra timmat till to go men sen ar Kejtan har!!!:)

Dagen som sadan ser ratt chill ut. Barnen ar alla pa skolan just nu och jag fixar lite medan staderskan rojer undan! Till lunch blir det korvstroganoff ala Tove, m-m-mmmmm, barnsligt gott!!!!!!! Innan jag styr mot stansted och Kate sa blir det ett besok hos min komis gymmet som vanligt, vi har blivit basta kompisar pa senare tid! Det var val pa tiden?!?!?! Haha!

Have a lovely day, jag ska njuta av varvadret och solen!

With love 
T

What about what

Jag lovar mig sjalv hela tiden att jag ska bli en battre och roligare bloggare. Men ibland faller jag bara tillbaka i vardagens tristess... Trakigt eller hur?!
Just nu kanner jag att jag ar trott sa det kan bero pa min fattiga fantasi. Men jag sitter ju bara har och langtar tills imorgon da min kara Kate dyker upp i min kara storstad!!!Ska bli sa underbart att aterigen fa en gnutta av hemma hit..
Da blir det shopping shopping shopping och party party!!!!!!!!! Som jag langtat.

Samtidigt mitt uppe i all langtan efter de kommande dagarna och mot annu mer var sa gar huvudet pa hogvarv over hur sommaren kommer att bli. Sitter fortfarande och vantar att att fa svar fran det jag sokt, och det borde dimpa in nar som helst. Sthlm ska besokas inom kort ocksa for att forsoka fa en mojlighet att flytta tillbaka till staden till sommaren. Jag vill det! Men jag har ingen aning om vad jag helst vill, det far bli vad det blir helt enkelt. Men en sak ar saker, jag tanker INTE ha en trakig sommar som endast bestar av jobb jobb jobb. Detta ska bli min underbara sommar, mitt livs sommar forhoppningsvis. Tjoho!

Nu ska jag dromma bort mig mellan alla klader och skor jag sitter och suktar efter pa alla dessa sidor, sen kla mig sjalv och jobba klart, sen blir det gym gym gym!! For denna gang ar det inte jag som ska bli besviken, utan resten av er som gottat er i det, tack!

Love

I promised, so here it comes

Som sagt, val thorense (eller om jag nu ska vara riktigt korrekt) the 3 valleys var helt underbart och valdigt behovt for min del! Att sta pa skidorna i en hel vecka igen var paradiset och att vi dessutom fick 2 dagar med puder som yrde som dunbollster runt omkring en gjorde inte saken varre!!!

Vi flog till geneve och darifran var det busstransfer i 3 timmar och upp bland bergen. Nar vi kom fram till byn sa visade termometern pa 18 grader och det var klarbla himel och stralande sol! Aaaahh, det kittlade i benen men jag skulle fa vanta tills nasta dag med att aka skidor.
Val framme i varat "charlet" sa vart vi valkommnade av var personal. Haha, ja, ni laste ratt, var personal i huset som vi skulle bo i. En host, Giles, en kock, James, och sa lite childcare manniskor som skulle ha skidskola och leka med barnen under dagarna.
Vi installerade oss och veckan rullade pa med serverad frukost varje morgon, harliga luncher i backen, varierad skidakning, sol och snoblast och alltid en lagad 3 rattersmiddag varje kvall med massa vin, haha!! Trakigt det maste lata...;)

Nar vi i sondags morse skulle kliva pa bussen igen for att aka tillbaka efter vad som kannts som 3 veckor sa tog det emot! Jag ville verkligen inte aka darifran, och det kanndes som om jag skulle sakna grabbarna i huset lite. De var sa sota och trevliga, haha!! Men mest av allt sa ville jag inte aka ifran den nyfallna snon som tackte backarna! hmm, men det ligger kvar nasta ar med!:)


I'm on the top of the world!

Solig lunch i Val Thorense

Behover val inte saga natt?

Det fanns ratt manga haftiga outfits ute i backarna

Charlotte, Jessica och Jennifer

Utsikten fran huset

Det var det, nu orkar jag inte engagera mig i detta langre.
Love

Still waiting huh?

Jag vet att jag skulle komma med uppdateringen igar, men det hann jag inte med.
Lordagen resulterade i att jag Ida och Petra dackade hemma har i min sang vid 2 tiden efter en ratt trakig kvall pa oaken och lite filmtittande bestaende av benjamin button. Vaknade i relativt bra tid i lordags och klev upp for brakfrukost och sedan hamtade vi sandra for en tripp till lakeside och IKEA.
Efter det vart det en snabbtraning pa knappa 20 min eftersom vi helt missat nar gymmet stanger pa sondagar. Sen film film fiiiiilm! En perfekt sondag och ny borjan efter semestern!

Nu maste jag jobba pa, men jag kommer med bilderna och resan ikvall, det ar ett lofte!

Love

Bonjour Merci Bonjour Meeeeeerci

Jag tanker inte skriva nagot langt inlagg just nu, utan ger mest bara ett livstecken och tanker tala om att jag hade det sa sjuuukt javla bra i Val Thorense!!!!!!!!!!! Var nastan sa jag kande nagra tarar nar vi imorse hoppade pa bussen mot flygplatsen i Geneva.. Jag blev helt eneklt foralskad i Frankrike och kanske lite i en och en annan pojke. AH, harliga semester!

Imorgon bjuds det pa bilder och sadar, nu duschen och rulla hatt!

Love