My god!

Sitter i Jörgens nya lägenhet i Sthlm, riktigt snygg!
Melika ligger i min säng (den underbart sköna soffan) och frågar konstant vad jag skriver och vem jag pratar med, samtidigt som hon ligger och sjunger Amy Dimonds "whats in it for me" och kapar de som sjunger på singalong, för hon är ju så mycket bättre på att sjunga!!!!

Gårdagen var en dag på stan med morbror och Melika, köpte min balklänning till studentbalen.. Så himla fin, och så det största pluset är att ingen kommer se ut som mig, alls!!:)
Sedan middag och hem för att görs sig i ordning för kvällens bravader. Kate kom och vi gjode oss iordning, hyffsad tid det tog! Sen bar det av till skärmarbrink på förfest hos nån fd sundsvallsbo..
In till stan, sthlm bar och kök hägrade, sedan patricia tills vi verkligen inte pallade av med! Tog t banan hem och höll på att somna, men springturen hem gjorde oss lite piggare, iaf för en lite stund ;)

Dagen började med degning hemma i Ninjas villa, sedan stan och välbehövligt fika, i 3 timmar!

Nu har vi precis varit och käkat middag, Jag Ninja Jörgen och Melika. Vi rullade ut därifrån, men mumma var det!:)

För övrigt så kittlar det i magen och du får mig nästan att dö av längtan!!!!!!!!!! 

Love ya`ll
/Batwoman 

M-m-mmmmmm!

Förhoppningar om drömmar, ska de nu bli sanna?

Dödstrött även fast klockan snart är halv 11 och jag har redan tagit mitt första träiningspass för dagen, well done pal!

Sitter uppe hos padre och laddar Ipoden så jag ska kunna ha ljuv musik i öronen hela vägen till sthlm imrogn! Ska snart kila ner till madre igen, käka frulle, duscha och sen kila till skolan ett tag...

Se you all in 6 days! Solong suckers ;)


Puss puss puss puss PUUUUUUUUUUUUUUUSS! Du är mer än underbar

Det var en gång...

då jag verkligen älskade livet och alla dess tillbehör.. Men vet ni, sånt kommer alltid igen!

Sitter hemma i alex lägenhet, hänger med my best pal hanna och bara känner hur det svämmar över i huvudet!
Alex åker by the eay bort imrogn,1 vecka utan min lilla älskling.. hur skall detta gå? Jo just det, jag kommer ju vara i lilla huvudstaden sthlm största delen av tiden så det är nog lungt :)

Jahaaaaaa, modellade idag då, sjukt trött nu.. Coolt hår fick jag iaf, och snygga röda läppar ;) Grrrr, du skulle varit där Johanna, I know you would have liked it!

Nää, jag är för uncool för att skriva just nu, ser knappt fram till skärmen, så trött är jag! Och trött för mig är = ännu sämmre syn! vilket offer....

Sleep tight kids....

Choose me, pick me, love ME!

Sen du var här

Sen du var här har häggen slagit ut
det blåser vindar från förra sommarn
och jag tittar ut över parken för att se om jag kan se dig
jag ser björkar som blommar nu
med lite mera färg sen du var här

Sen du var här har tiden tickat fort
jag är nog mera inspirerad nu jag längtar inte
längre efter tågen som ska ta mig härifrån
och allt som tråkade ut mig då
känns lite mera värdefullt sen du var här

Låt tiden gå
Jag är samma nu som då
Samma människa ungefär
Fast med lite mera lust
sen du var här

Sen du var här har allting kommit gratis
det är sant som nån har sagt att när man talar om trollen
är det dags att hålla tyst, men jag blir alltid så förvånad
hur allting bara händer, hur livet bara börjar
jag gläder mig åt nya krafter nu sen du var här

Sen du var här har allting blivit större
det är lättare att vakna, jag kan se mig själv
gå runt och inte riktigt ha nånstans att ta vägen
men jag följer hjärtat, samma hjärta
men med mera glöd sen du var här

Låt tiden gå
Jag är samma nu som då
Samma mänska ungefär
Fast med lite mera lust
sen du var här

Sen du var här har gatorna gått hem
Nu är bitarna på plats, nu kan jag se ifrån mitt fönster
samma utsikt som förut fast kanske ändå lite längre
lite högre lite värre allting känns tryggare
och ändå mycket större, nu har häggen slagit ut.
Nu har våren tagit fart, lite starkare och mer sen du var här.

Jag ska bli vuxen, på riktigt

YES! I morse satt jag teoriprovet, endast 4 fel av 65, nu är jag stolt över mig själv!:D

Dagen för övrigt har inte så mycket att erbjuda.. Ska boka uppkörningen dock, är redan nervös även fast jag inte har en aning om när den blir, nerd, ye thats me!

Träning träning träning är väl vad denna vecka ska bestå av, även att jag ska agera modell på onsdag åt vår nya second hand butik, kul med fler tillskott till vår lilla stad.
Och så ska jag äntligen få min dator lagad med, håller på att avlida pga musikbrist!!! (och jag överdriver inte)

Nä, sitter på naturlektionen nu, det är riktigt trist, men antar att jag borde hänga med nu så jag inte får underkänt på provet, det vore ju himmla trist! " Vattenmolekyl, bla bla bla bla bla bla  blaaaaaaaaaaa"

Puss och hej, leverpastej!

Söndagar

Att vakna upp en trist söndag efter en kväll ute brukar oftast vara otroligt ångestladdat och humöret brukar vara sådär.. Men faktiskt, så var det en fröjd att vakna upp i morse, tänk så mycket ett snyggt ansikte kan göra för världen, för mig.
Även fast jag varit dödligt trött hela dagen, att jag faktiskt tog mig ut på höststädningen i området och krattade ihop en del högar med löv, tog mig in och totalt dog i soffan för orken finns inte kvar idag, så har jag som haft det där leendet på läpparna ändå... Och tro mig, det är inte lätt att få dit det!
Och att jag nu, äntligen, sitter och lyssnar på Lasse, "Jag är hos dig igen", utan att det skär i mig! Vad har du gjort med mig?!

Ja, söndagar i all ära, men idag känner jag att jag klarar av det.. Även fast jag har körkorts boken som ligger och väntar på mig där hemma.. Imorgon är det prov, och jag ska banne mig kirra det den här gången! Den här gången ska det inte vara ett ynka fjutigt litet poäng som gör att det skiter sig.  Efter imrogon är det också ca 2 skoldagar som återstår för mig innan det är loooooooooooov, detta härliga efterlängtade lov! Stockholm,familjen, vännerna här kommer jag med hösten och ett härligt humör! Min ängel Melica ska jag busa med i hela 4 dagar! Stockholm fredag-tisdag alltså :) Sen hem och njuta av lov lov lov lov, och kanske ................. Ja, ni fattar!

Nää, nu ska jag och padre wooka!

With love / Tove

Jay och jag

Ja, vi försöker då alltid med de mest underliga sakerna.
Nu sitter jag här i hennes obäddade men ack så tilltalande säng, skriver skit här och lyssnar på en fet remix av S n dubbel o k`s "längst fram i taxin" . Kan livet bli bättre? Oj, nu stoppar hon den största toblerone bit jag sett in i min mun, det smakar bra!
Nä, nu börjar jag gå över gränsen från cool till konstig.

Vad väntar? Jo en vild,blöt,hård kväll på köttmarknaden (krogen)!
Vi ska hem nu, Johanna ska nörda i min soffan medan jag tar en välbehövlig dusch, jag är såååå trött!
Sen bör man göra sig i ordning så man kan börja hinka (?) Var det inte ikväll jag skulle vara lung och fin... hmm!

Raymaaan dyker väl upp snarast också, ooops, måste nog skýnda mig hem så han slipper stå på min trapp och huttra.. Poorguy!

Fan, mitt huvud hänger inte med, jag är för trött... Men kvällen ska bli ung och visst, vi blir alltid dum! Eller jag menar att den ska bli sen, för då blir man så.... klen? Hö hö hö..!

Nu måste vi springa till bussen, fan, den går ju om 10 min! BRA PLANERING AV OSS!

Puss och kram mina hjärtebarn!


Blogg?

Den blogg jag trodde jag hade, fungerade inte riktigt som jag ville, så jag prövar ännu en gång!

Min bästis Johanna, aka Jayhanna,Ma Biatch etc, har blogg och jag vill nu se vad detta ger mig.
Jag har ju ändå valt kursen kreativt skrivande och det här med att skriva tills pennan glöder när man är riktigt arg,sårad eller bara allmänt kreativ har faktiskt alltid varit min grej. Tro det eller ej?Ja det är helt enkelt upp till dig.

Mitt namn är alltså Tove Sand, har även ett till efternamn, Bergstedt, men alla som ska skriva ned mitt namn efter jag har sagt det upprepar alltid Tove Sandberg? Nääääääää DUMASS, Sand BERGSTEDT!
Annars? Jo, jag är 18 friska år (?) lever ett rätt trist men ändå livat liv i den växande staden Sundsvall, jag menar, allt blir ju vad man gör det till!
Och utöver det? Skoooooooooola, jag längtar så tills jag står på trappan i början av juni och ser ut över folkhavet som kommit och gratulera oss för att vi genomlidit 12 hela år i skolan och klarat av det med galans. Fika är bland det bästa som finns, bara sätta sig ned med en sallad, kaffe eller vad det nu blir och disskutera vad dagen/veckan/helgen och livet erbjudit på senaste tiden, eller kanske vad du vill att det ska erbjuda inom en snar framtid! Att slösa pengar är jag världsmästare på, finns inget roligare än att köpa 4 par nya byxor, 10 tröjor, väskor och skor, de kan man aldrig få för många av!!!!(min mamma bara älskar min samling?) Skidorna är mitt livs passion, och allt vad det innebär, ååååååååååh ge mig snö nu nu nu NUUUUUUUUUUUU!
Vad mer? Ja massor, men det sparar jag till framtiden.

Nu ska jag lägga ned huvudet på mina underbara kuddar, drömma om snön skidorna min älskling Jens (bror) och någon att dela kalla höstnätter med.
Sleep tight darlings...

Föressten, hittar jag ingen att dela mina äldre dagar med har jag ett säkert äktenskap som väntar på mig vid 39 års ålder, Max har ställt upp för sin älskade vän Tove, vilken hjälte!

/Tove, Tovie, Toffsan, 2ve, Ove, Jens lillasyster, Babisis,TovaLisa .................. kärt barn har många namn!?