Hot hot hot!

Hemma i åre och det ända som står på schemat är jobb jobb jobb....
Och ute är det galet varmt, kul att stå inne hela dagarna.. SKIT!
Jag kanske får sticka ut nästan en halvtimma om dagarna, badningen får man sköta vid en sådär 18.30 tiden på kvällen efter man stått och kokat i en 7-8 timmar i butiken. uäää

Nu ska jag ordna och dona innan vi öppnar.
Återkommer nån dag med nått roligare.

Tove

Oh my fu**ing god

Extremt snurrig helg som både varit tokrolig och jobbig. Vi har varit så oansvarslösa som man kan vara. Betett oss som 15 år igen, och ibland som gamla pensionärer.

Men nu var det slut på det roliga för min del, jag fick min beskärda del semester, inte i närheten av så lång jag trodde den skulle bli men man kan inte få allt här i livet. Nu måste jag styra stegen tillbaka till mitt andra hem, Åre. På tisdag ska jag och träffa min förmodligen framtida chef. Nytt jobb, nya planer (?) och en helt ny start på sommaren. Nu ska jag tillbaka till mina brudar, tillbaka till dem som ger mig energi, till det ställe jag bara kan vara och känna mig nöjd med det. Nu kommer jag hem!

Och som alltid är det med blandade känslor jag packar väskan och åker härifrån. Jag vill packa med mig särskilda i väskan. Jag hatar att åka ifrån er!

Men nu får jag bita ihop, betee mig lite vuxet och bara ta det för vad det är. Jag vet ju att allt kommer kännas som normalt när jag klivet av uppe på Station Åre, och blicka upp mot en felinställd klocka. Det var visst några som bestämde sig för att leka jönsson ligan i fredags ;)

Tack för semestern och tack för alla minnen ni gett mig.
Kärlek


Bilder från helgen och sthlm trippen.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Nu är jag sedan igår kväll i Sundsvall igen. Hade underbara dagar som spenderades mest ute på landet, Dalarö. Solade, lekte och gick med Ozzy och solade på klipporna på Gålö. SKÖNT!
Vart också en del middagbesök uppe på Holmen eftersom det är enda chansen att träffa Jens, han jobbar ju heeeeeela tiden. Och snart ska han flytta också, Bor(ing)ås.. När ska jag träffa honom nästa gång? Han till Borås och jag till Oslo, ses vi om ett år eller käre bror? Hemska tanke....

Bussresan till Sundsvall var iaf en pina, en fullsmockad ybuss och en gubbe som näst intill satt i knät på mig.. Underbara 4 timmar.

Nu sitter jag iaf hemma hos mami, själv.. Hon drog direkt till öland från sthlm. Nyfärgat hår har jag med, nyans rödare! Ikväll? Ingen aning, min älskling antagligen (Hanna)
Imorgon? Middag hos papi i berga och partaj!
Framöver? Ser ut som om jag styr stegen mot ett nytt jobb i Åre

Tove

One perfect night

Igår hade jag en helt fantastisk kväll.
Allt började lungt hemma hos Suuuss i väntan på andra, det slutade med att det var jag Suss och Lovisa som snubblade ut hemifrån efter 150 kort fyllda med rose! Några skrubbsår och toner senare stappalde vi in på Svenssons där vi inte dröjde länge, utan styrde mot Stadshuset. Galen kväll, och jag hade så grymt roligt!!! Tack!

Idag har jag lökat med Suuss och sen styrde jag mot Berga och papi där jag visste det skule bjudas på grillat. Drog med mig Pauline också för att göra det hela lite roligare.
Ikväll har jag vinkat av Suus som sitter på buss mot Stockholm för att imorgon ta planet till Cypern, den jäveln.... JAG VILL OCKSÅ!
Men jag vänder näsan söderut imorogn jag med och packar in min mor i bilen och bränner ned till Sthlm. Här ska umgås intensivt i några dagar med nära och kära! Jens Elin Ozzy Carro Ninja Melika Dessan Jörgen är högsta prio, och självklart mami!

TV nu sen sova, som en prinsessa.....

Tove

Sista dagen

Imorse när klockan ringde förstod jag inte riktigt vad det var som hände, yrvaken och virrigare än en höna utan huvud.
Kom ganska snart på att det var en dag kvar på jobbet, så jag släpade mig motvilligt ur sängen.

Och snart har jag gjort hela dagen, jag är klar med det mesta, ska bara skriva ut lite bilder! SKÖNT!
Vad blir det ikväll då? Kanske återseende med en god gammal vän?
Men helst av allt skulle jag vilja packa väskan, åka ned till Arlanda, ta första bästa flyg till SF eller Reno och gasa till Tahoe, kliva in hemma hos Mike och ropa längst nerifrån: HONEY, I`m hoooooome! Vilken dröm det skulle vara...

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva saknaden av Mike. Jag vill ha han HÄR och NU! helst redan för en stund sen...
Ingen vet heller vem han är, hur han är eller hur han ser ut, förutom dem som delade livet i USA med mig. Men det var väl ingen av dem som lärde känna honom riktigt eftersom att de träffade bara honom när han hämtade eller skjutsade mig, eller när han körde oss till berget, eller på berget. Men det var mest bara han och jag och hans bästa kompis Russ och Adam var med ganska ofta också.
Så det är nog ingen som riktigt kan förstå, eller alla vet ju hur det är att sakna någon eller något, men jag skaffade mig liksom ett eget litet liv tillsammans med de här grabbarna. Och jag trivdes. Jag trivdes så himla bra! Allt var bara så himla avslappnat och inga men eller måsten. Jag var bara "sweetie" och han "biggestlittlebaby in the world", och så jävla löjligt jag veeeeeeeeeeet, men fan, I was in love. I den där stora flummgubben som ögonen bara glittrar på hela tiden och som aldrig slutar att le, förutom när jag anklagar honom för att inte klara av saker. "Don`t u ever question me again!!" Sorry baby!

Jag skulle kunna skriva ett flera meter långt inlägg om honom, hur han är. Han är galen, galen är det ord som beskriver honom bäst. Galen på ett roligt sätt. Och självklart, högljudd, alla amerikaner låter! haha, folk skulle bli skrämd om han kom hit. Fok skulle kolla på honom som om han var dum i hela huvet innan de kände honom. Men sån är dom, och sån är Mike. Låter mycket, kör skit stor bil, åker snowboard och spelar hörselskadande hög musik i bilen, helst med rutan nere och har en cool hund såklart(som självklart är precis som husse, en liten baby). Men jag tycker om honom ändå, precis så.

Tove

Åh Brown

Chris Chris Chris. Jag är besatt av mr Brown!!



It's you and me
Moving at the speed of light into eternity.
Tonight, is the night
To join me in the middle of ecstacy.
Feel the melody and the rhythm of the music around you, around you. 

Ima take you there.
So don't be scared, I'm right here baby.
We can go anywhere,
But first, it's your chance.
Take my hand, come with me.

It's like I waited my whole life,
for this one night.
It's gon' be me, you and the dance floor.
'Cause we only got one night.
Double your pleasure,
Double your fun.

Feels like we're on another level.
Feels like our love's intertwine.
We can be two rebels.
Breakin' the rules,
Me and you,
You and I.

Now you´re gone, and I can´t find u

Guess i'm caught up everyday,
tryin to keep it all together.
While the time just slips away,
see I know nothing lasts forever..

Imagine there was no tomorrow,
imagine that i couldn't see your face,
there'd be no limit to my sorrow.
So all i can say..

I wanna tell you something,
give you something,
show you in so many ways.
Cuz it would all mean nothing,
if i don't say something,
before it all goes away.
Don't wanna wait to bring you flowers,
waste another hour,
let alone another day.
I'm gonna tell you something,
show you something,
won't wait til it's too late...

På tok för trött...

Fy fan är det ända jag har att säga nu...
Sitter på jobbet efter endast 3 ½ timmas sömn, och ja... jag har endast mig själv att skylla för det men ändå!
Jag tror jag ska göra det jag ska göra här idag ganska snabbt och sen åka hem för att sova, ikväll blir det dagliga springturen och sen soffan med mami, ska inte röra en fena efter att jag lagt mig i soffan!

Igår var det iaf liten utgång, jag under väldigt stadiga former eftersom jag orkade ju inte vara både dötrött och bakis idag.
Jag Dennis Ellen Fredrik Sebastian Mattis Joel Ante Viktor Danne Bergarna och en herrans massa mer satt hemma hos Sebbe och härjade på, sen tog vi oss ned på stan där det var väldigt dåligt med drag, en sväng på O`learys sen tillbaka till Sebbe. Varför gick jag bara inte hem?

Jaja. jag får ju åka hem och sova sedan, och kanske att jag kan ta mig en liten tupplur hemma hos farmor och farfar där vi ska äta lunch idag. Det skulle vara oerhört skönt!

Tove

Ännu en dag...

...på mitt helt fantastiska jobb!
Tur att det bara är tillfälligt den här gången, aldrig att jag skulle sommarjobba här igen. LÅNGTRÅKIGT!
Även fast det finns saker att göra så är det ändå en hel del tid som jag bara sitter av framför datorn eftersom de måste fixa och dona med grejer åt mig på stolen osv.

Annars? Jo tack, dock en smula trött. Är verkligen inte van vid dessa tiden, hemma i Åre är det ju helt annorlunda. Jag kliver upp när jag vill eftersom jag inte börjar innan 3, och jag kan gå och lägga mig när jag vill eftersom att jag har sovmorgon varenda dag. Och helt plötsligt blir det kl 07.00 på morgonen, total chock för kroppen.
Utöver det? Ja, Dennis kom hem igår kväll så i eftermiddag ska jag lägga vantarna på honom. Och igår kväll åkte Hanna mot Arlanda och vidare mot Tunisien tidigt i morse. När den ena kommer så åker den andra, kul att man kan få ha alla på samma gång nån endaste gång?
Framöver? I helgen vill vi ha raj raj, vi som inte fick nog på gatufesten. Efter helgen så blir det nog nedåt Stockholm för ett slag, mamma och jag kna ju aldrig bestämma oss för vår lilla semester så jag tror jag åker utan velpottan.. haha!
Längtan efter? Fortfarande Mike! Och faktiskt till Oslo, dit är det inte långt kvar!

Nej nu känns det som om det är dags att jobba på

Tove

Nej nej nej

Idag kom en massa saker över mig..
Idag började jag fundera vad som hände med min USA plan?
Funderar på vad det var som fick mig så blind att jag la ned den planen tills våren?
Idag har jag saknat Mike nått så fruktansvärt. Jag saknar min baby, min stora härliga man!! Min "crazy american" som stod bredvid mig hela tiden. Som jag saknade så fort han inte var där. Varför åkte jag bara hem? Och varför har jag inte sett till att jag får komma tillbaka nu i höst?
Jag blir så le...

Nej ett uppryck nu, får se framåt. Jag menar, om ett halvår kanske jag ser honom. Då ska jag fasen fria?!


Did it happen when we first kissed
'Cause it's hurtin me to let it go
Maybe cause we spent so much time
And I know its no more
I should have never let you hold me baby
Maybe why I'm sad to see us part
I didn't give it to you on purpose
Can't figure out how you stole my heart

/Solen själv

Jippi?

Ja då var man tillbaka, känns som att backa tillbaka några år i tiden av att sitta här på Permobil, dock på ett helt nytt kontor.
Många minnen som dyker upp när man kommer tillbaka.. Särskilt när jag kliver runt i korridorerna och börjar minnas hur jag en gång jagade runt efter en soffa att lägga min bakis skakande kropp på, och toaletten där jag satt instängd i timmar för att slippa visa mig. Herregud, var tur att jag inte började jobba redan i onsdags som pappa ville, haha!

I morse var det iaf upp kl 07.00. Kan verkligen inte minnas när jag klev upp så tidigt senast, det var long long time ago! Tror faktiskt att det var när jag åkte hem från Tahoe, då var det ju upp strax före 6 på morgonen. Och det var ju i mars, dvs några månader sen...
Men den här veckan är det vad som gäller och jag får väl bita ihop eftersom det blir en rätt bra extrainkomst den här månaden, och det behöver jag verkligen!

Nä nu var det dags för lunch och sedan ska jag testa hållbarhet på däck, haha!

Puss

Min hjälte

vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut



Ja igår var det Håkan på schemat, och det var på vippen att jag inte skulle kunna gå eftersom det var alldeles för tidigt på kvällen, och det var inte många som ville gå just på grund av att någon idiot bokat in honom klockan 20.00. Håkan ska inte spela vid den tiden, han ska vara kl 23 el 00 för att det är då det brukar bli som bäst, så nu tror jag nästan att jag måste få med mig någon och gå på en av hans andra spelningar.. Kanske Yran? Ska ju ändå tillbaka upp runt de datumet.
Men i vilket fall så ställde Hanna och Linn upp på att gå med mig ner och sen var jag bara lycklig, jag blir nästan kär av att se honom, känslor bara väller upp, helt fantastiskt underbart!
Tack!

Resten av gatufesten? Nja, jag tror man tyckte det var roligare när man gick i sådär 1-2 på gymnasiet. Då flängde man ju runt hela stan och allt gick i virrvarv, nu hänger man mest i öltälten och kollar på de få artister man vill se. Och i år var det inte många att hänga i julgranen tycker jag.
Dessutom att jag skadat min hand så jag inte kan använda den nå vidare gjorde ju inte saken bättre. Men det var nån dum jävel som bestämde sig för att mosa den med armbågen..
Men det hela är ju en trevlig (men smutsig) tillställning och det är alltid kul när det är mycket folk man inte sett på länge!

Imorogn är det jobb, hur länge? Jag hoppas på endast en kort vecka, sen ska jag flänga runt med mamma lite mer söderut.

Puss

Jag är kär i en ängel

ÅH, imorgon är det dags, då står han där och sjunger att han är kär i en ängel! HÅKAN H!!

De senaste dagarna har bestått av diverse aktiviteter, men en hel del alkohol inblandat, usch......
Men kul har det varit och jätte kul att återse gamla vänner som man inte umgåts med på över ett år.
Idag dyker Carro ned från Åre och vi tänkte ha en kanonkväll. Men först lite mer shopping och solning sedan vankas förfesten och ikväll är det Petter, det går bra nu!

Allt flyter på nu och saker blir mer och mer uppenbara, på gott och ont. Jag endast njuter av tillvaron och av att vara tillbaka med mina nära och kära. Det är så underbart att vara hemma med mami igen också, även fast hon övergav mig för helgen, tog kryckorna och bilen och drog på hoj träff även fast hon är av på mitten, haha! Jag trodde hon skulle vara hemma och mata hennes vrak till dotter om förmiddagarna så hon kommer upp igen och kan köra igång igen till kvällarna!;)
Nej skämt och sido, nu måste man duscha av sig gårdagen och sedan ska jag möta Carro och visa vägen hem hit.
Vi ses i vimmlet!

Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går hon runt här inne i huvudet
och jag går mot henne vart jag än går


Tove

Pavag!

    Nu sitter jag pa taget pg till sundsvall sen 2 1/2 timma sen.. Ar framme kl 6!Kom ju pa att man fick gratis internet sa jag fordriver lite tid med med min nyaste leksak,Ipod touch!:) nar jag kommer hamtar mami mig och sa blir det libanese kak,och efter det mota upp en svang med sandra:)