Nu kommer...

det nya året med stormande steg!
Imorgon 00.00 kommer det nya året, men nya förväntningar, nya löften, nya relationer,  nya lärdomar etc..
Detta år ska inte få göra mig besviken, för de senaste året har varit sisådär, samtidigt som det varit grymt kul och lärorikt.

Jag har lärt mig att allt är inte som man tror, jag har blint trott det förut.. Det är så mycket som bara är fasader som sedan visar sig vara så mycket annat, som man absolut inte vill att det ska vara, en otrevlig överraskning alltså.
Jag har skapat så mycket nya kontakter och funnit en del nya stjärnor i mitt liv, vissa som bara var där för en stund och som man helst vill glömma...tyvärr..
Ja, jag har gjort en hel del och försökt bygga upp ett nytt liv efter hur förra vintern slutade, och jag reder mig, mer än väl!

Året som kommer, kommer antagligen bli ett av de roligaste på länge, nu kommer slutspurten med alla studentgalej och vips så står jag på trappan och sedan är det dags att dra hemifrån och göra allt jag så länge längtat efter!!

Jag välkommnar 2007 med öppna armar och ett brett leende!
/Tove Sand

Waiting

Happ, då ligger man i soffan, bakis för 3 gången sen jag kom hit.. Men livet är för underbart!:P
"skidåkning" blev det igår, men det är ju inte allt för kul när det är motvind och man får staka sig på de flackaste partierna, haha! Man får alltså kämpa sig nedför..

Julafton firades iad ute i björnen med la familia, sedare på kvällen begav jag och jens oss hem till villa monte totte där det var fest! Senare begav sig hela sällskapet ned på tottebo där en mycket trevlig natt väntade. Fullt drag och vi tog oss hem på småtimmarna, lagade pasta, eftersom till vår då dumma fövånan över att MAX inte hade öppet kl 3 på julaftonsnatten, sickna idioter :P
Dagen efter bestod av bakis aktiviteter, dvs INGENTING!

Igår så blev det hockey  nere på Holiday, eftersom vår tv vägrade visa just 24, och sen vidare på Wersens där vi först käkade lite middag sen väntade festen en trappa upp.
Efter 12 drog vi oss till bygget och senare MAX och hem, där det blev ett himmla liv och det ena och det andra, så jag tog mitt täcke och gick och la mig.. haha!

Nu ligger jag och bror i soffan, väntar på att de andra ska bubbla klart nere på tott och sen bege oss ner till smygöppningen av Ylvas cafè! Och imorgon bär det av till östersund för min del, måste införskaffa allt till nyår och kolla in om man kan hitta nått schyst på mellandagsrean..

Greatings
/Tove Sand

Snart..

.. så bär det av :)
Och ingen snö ligger på backen! Häromdagen kom ett litet hopp om en vit jul för sundsvall, men de flingor som kom var som bortblåsta dagen efter.. Men vet vem, mirakel har hänt förut!

Lördag förmiddag så åker jag, tack och adjö, jag vill ha snö :)
Anländer hem den 2 januari, nästa år alltså.. Konstigt att det känns att säga nästa år igen, känns som om det var nyår 05/06 alldeles nyss.. Tiden går fort och snart är skolan slut också, ca 4 månader sen är det över för vår del, årskull 1988 ska ta det stora klivet ut i arbetslivet från den trygga tillvaron i skolan. Kunde inte längta mer vill jag lova!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen:
God Jul och Gott Nytt År till er alla!

With Love
/Tove Sand


Juletider

Vilken evig stress!
Prov prov prov prov prov prov proooooooooov och julklappar julklappar julklappar julklappar och städa städa städa städa och planera planera planera..... SUCK!
Men sen kommer vi till det bra, packa väskan och dra!

Nu är det prov varje dag, träningar varje dag och julstök varje dag, men på lördag packar jag väskan och far upp till Åre, jag kommer få en jul med snö :)
Hemfärd blir nog antingen annandag jul eller den 2 januari, får se om jag orkar åka hem imellan, beror ju på snön.. Ligger den kvar stannar jag kvar!

Sandra och Maja Stina kommer upp dagen före iaf, vi kommer ha en oförglömlig kväll på många vis skulle jag tro !
Världens snyggaste klänning skall införskaffas också, glamout på nyår är nästan ett måste.
 
God Jul
/Tove Sand

På gott och ont?

Tja, jag vet dock inte varför du sagt som du gjort.. Men nån sorts dum förklaring måste det ju finnas..
Bara det att jag vill inte höra den och kommer inte be om att få höra den heller, för då kommer du väl men nått nytt dumt påhitt senare. Synd bara att vissa måste hävda sig genom andra!

Tröttheten tar över mitt liv just nu känns det som! Men snart är det ju ett härligt jullov fyllt med skidåkning uppe hos broder, och en nyårsafton med alla världens underbara galningar i Villa Monte Totte, och Sandra som kommer upp och ska dela denna aftons händelser med oss!

Men först kommer två slitsamma veckor fylld av kliovis med plugg, luciavaka, lucia uppträdanden, festligheter, och så någonstans i röran hade jag tänkt få möjlighet till några timmars sömn :)

Nu är det dags att slå igen och hoppa ner i en varm säng, aaaaaaaaa!

Puss och godnatt min ofunna skatt
/Tove Sand

I grew up

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN!!!! Körkortet är fixat och i och med det har jag tagit ytterligare ett steg i mitt vuxna liv ;)
Igår var den stora dagen, jag tror jag aldrig varit så nervös förut, ville bara springa från vänthallen men jag tog mig i kragen och klarade av det med galans, det tyckte crister med !

Överlycklig
/Tove Sand


Söndag

You guys make me happy!

Maja och Sandra är äntligen hemma och fredagen bestod av ett himla hålligång!
Bruschan drar snart tillbaka upp, för himla trist.. Men jag åker ju dit om 3 veckor så varför klaga?

Utgång igår med, så otroligt jävla tråkigt är det i den här stan.. Och visa gör det inte enklare för en heller! Gosh..

Sitter uppe hos padre nu, kört bil ungefär hela dagen, nu väntar en familje middag och träning.. Sedan ska vi baka pepparkakor jag Maja Sandra och Sofie!:) Snacka om kladdigt kök sen..

Är dönervös för veckan också, men mer tänker jag inte säga om det !

Tack och hej, du var aldrig min grej..

With Love
/Tove Sand

Mhm

Either you got it or you don`t