And the snow keeps falling

Redan den 28de.. ångest! Snart är vi där, nyår och dagen efter det är det dags att åka hem igen och fortsätta den ständiga kampen med jobb och boende. Men det verkar som om det löst sig med boende för mig nu, har iaf 2 alternativ. Antingen flytta med Maddää till Solna eller flytta in hos kära Johanna i Högdalen! Ska se om det dyker upp nått mer centralt alt (blivit så bortskämd med gångavstånd till jobbet) men det skulle inte kännas dumt alls att bo med nån av dessa två ladies!!

Majsan och jag ligger hemma i soffan nu, fruktar för att röra på oss. Det blev sent igår efter vårat häng här hemma. Jag Hanna Maja Dennis Sebbe Ante Fredde och Polle av verkade 2 filmer och lite spel. Sedan höll jag och majsan på med en hel del annat innan vi slog igen våra blå. Men ändå duktiga var i imorse, ställde klockan på kvart över 10 och kämpade oss upp! Nu ska vi kila till tandläkarn och sedan ska vi möta Frida på stan för en fika,bara sitta och snacka!! Jag måste införskaffa lite grejer också. Men det känns just nu långt borta..

Nyårsafton går bilen tidigt upp mot Sösjö och nyårsfirande!! Tjoho!
Love

Oh you poor smuck

Stackare kanske ni tänker.. ligger på julaftons natten och bloggar! Men äh, tröttheten satte in, snoozade till en film när resten av familjen lämnade repslagarev och det bara var jag pappa och jens. Sedan en film till, som aldrig avslutades.. Men då när jag skulle lägga mig blev jag pigg och kom på att jag skulle kolla flygbiljetter till Thailand. Fick den där genialiska iden idag att jag kanske skulle ta mina pengar, vartenda öre jag har, köpa en biljett och åka. Försvinna i 2-3 månader, återigen fly från verklighet liksom. Bara leva ett enkelt och icke ekonomiskt krävande liv, kanske småjobba lite.. Ja, ni fattar min tanke?
Hur skönt skulle det inte vara?!?!?!? FAAAAAAANTASTISKT!

Men nu ska jag hålla kvar vid den tanken och somna, drömma om ljumma nätter och dessutom om mina julklappar som så fint står där nere. Så god natt, och god jul!

Love

Loyalty's not a virtue

Sitter äntligen i bilen påväg till mitt efterlängtade hem!! Det blev en lång dag på jobbet men det mesta blev klart och nu sitter 3 av 4 inpackade i bilen. Mormorn/farmorn hämtar vi strax upp i uppsala, efter det MAT! Jag håller på att hungra ihjäl, sist jag åt var 10 i morse så nu är jag dö hungrig! Jag ska äta en hel häst om jag får, banne mig!
Nu kommer julen och då får man äta, äntligen hemlagad mat av någon annan än mig! Äntligen sova hemma i min gamla säng, i mitt nya rum, haha! Bor hos pappa denna jul eftersom de blir så fullsmockat nere hos mamman på klockgjurareg.
Nu ska jag njuta av bilresan och sedan komma hem till nattfika med pappan och jens. Sen blir det upp i ottam eftersom Jens bestämt att i år ska vi minsann på julottan i kyrkan kl 06.00....
God Jul!
Love

All I want for christmas...

Hohoooo, här var det livat! Jag har ju haft bror här och jobb upp över öronen som bloggande är det sista jag tänkt på.
Men vi hade en trevlig helg och lördagen spenderade jag och jensa kvällen till en början på Texas. Jag ville ha en riktig stek till middag eftersom jag knappt ätit på 3 dagar (ibland glömmer man bort sig i jobb och trötthet), och till det fick vi en iskall öl! Sedan styrde vi vidare mot petsounds i snöstormen, dit kom senare bandet vi skulle kolla på så vi stod och tjötade lite och drack vin och öl. Stötte på Johanna med pojkvän och vänner med innan vi fortsatta mot Snövit där Stoffes band då skulle spela, The Upallnights. Ett riktigt sunkhak med riktigt billig öl, uppskattas!:) Men faaaaan vad dom var bra, jag blev nästan rörd. Sen om det var alkoholen som talade eller om det verkligen var musiken vet vi då inte.. haha! Men nej, de var ruskigt bra! Antar att ni kan hitta dem på typ Myspace eller så.. De har inte signat här ännu, turnerar mer i Tyskland.
Efter spelningen åkte vi för att möta upp Linus med damsällskap på Tranan. Jens och jag blev lite nostalgiska eftersom det var dit vi brukade gå med morfar och käka ibland! Efter ett tag av prat och ännu mer öl gick vi vidare mot ett alltid så fullpackat Olssons skor. Alltid lika trevligt att raj rajja med bror, men efter mer öl på Olssons tackade jag för mig och åkte vidare för att ta ett parti med mitt alfapet. he he he

Så söndagen var vi alla lite smått trasiga efter en tvådagars, så det var mest sängliggande och filmtittande. Jensa åkte hem också, tur det så jag fick snooza utan dåligt samvete!
Nu flyger jag runt här hemma, med packning, dammsugare och rödvin. Tänkte slå mig ned och relaxa lite nu såhär dan före dan före dan! Det tycker jag att jag är väl förtjänt. Sen imorogn är det bara att släpa med sig packningen och alla julklappar in till jobbet, uträtta några sista ärenden på systemet och HM innan det ska jobbas i 6,5 h, sen gott folk, sen åker jag HEEEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!!

Love

And so peace came to town

Nu är han äntligen här igen! Var inte länge sen sist, men ändock. Broder och Linus dök in på butiken vid 11 snåret och tjötade lite. Snart kommer de igen, och hämtar väskorna. Men inte ska han åka än inte, nej nej! Vi ska raj rajja lite ikväll och imorgon ska vi på spelning! Och snön ligger fortfarande kvar och jag ör fortfarande fantastiskt glad!

Love

I'm not the only one

Ibland funderar jag, om de någonsin tänker på mig... Var det bara jag som blev lämnad med ett spår som aldrig vill försvinna eller finns mitt fortfarande kvar hos er.
Alla avtryck blandas ibland om nätterna ihop och blir till en sörja. Sörjan gör mig otålig.
Men nu vet jag att mitt finns också kvar, t o m svart på vitt. Jag vet nu att jag inte bara var ett vanligt stopp på vägen, inget som endast tillhör gårdagen och inget mer. Men jag vet inte om det känns skönt eller om det blir värre?Värre må vara fel ordval eftersom inget är fel, men jag vet inte om det gör upp för sörjan. Sörjan håller väl sig i, för det är en del av min gårdag, min gårdag som jag aldrig kommer att glömma!
Just nu vill jag komma hem och blandas med min gårdag, mitt nu och min framtid. Jag behöver få en liten del av tryggheten och se vad jag saknar och inte saknar. Och jag behöver den lite mindre stadens atmosfär omfamna mig. Pusta ut och inte behöva tänka på morgondagen. Efter nyår, då ska jag försöka komma på vad som ska komma härnäst!

Love

What a wonderful world

Ligger i sängen och lyssnar på vinden och snön som virvlar utanför fönstret. Jag mår extremt bra tack vare snön! Och tack vare att bror kommer i helgen, och för att jag snart ska få åka HEM!

Mystrött ligger jag här och funderar på om jag ska ta ett till avsnitt av Greys eller lite OC, eller om jag kanske ska kolla lite på New Moon.. eller så kanske jag bara ska somna gott i vetskap om att jag imorgon kommer att vakna till ännu mer snö, stockholm blir allt vitare och vitare, och just det gör att jag trivs om än lite mer! Det gör liksom inget att jag ska jobba hela dagen imorgon, inte nu när jag kan stå och kolla på snön och samtidigt veta att den absolut bästa kommer vid lunchtid på fredag. Dessutom ska jag och Maja Stina och kolla på en julsaga imorgon kväll. Myyyys!

Okej, nu har jag myst färdigt här.. haha! Jag är en sån supernörd ibland.

Love

Tell me if you hear my heart stop

Nu har jag halvsovit ända sen halv 7 snåret, var verkligen supertrött efter jobb och runtspringande, haha! Sen sov jag kanppt inatt heller så det kan också vara en bidragande faktor.
Men energin har kommit tillbaka och just nu funderar jag på en promenad ute i snön. Bara för att det är snö, mysigt! Kallare måste det dock bli för att det ska bli en fin vinter..

Idag jobbade jag endast 4 h vilket var skönt och alldeles lagom. Efter det sprang jag för att köpa en paljett kavaj på HM som jag suktat efter... den var slut, eller fanns i 44, inte riktigt min storlek. Kanske beställer den på internet, men jag tycker ju sånt är så jobbigt eftersom man måste vänta på det, haha!
Sedan kollade jag på Bolagret, hittade en soffa, en matta, ett kornhjorts huvud i silver och en tavla. Men det känns som om det kanske kan få vänta lite, haha! Särskilt soffan!
Jag strosade förbi andra jobbet på Skånegatan med och tog äntligen med mig french klänningen hem. Så nu är nyårsblåsan inhandlad, nu ska jag bara hitta något att ha till. Paljettkavajen kanske?
Sedan tog jag en välbehövlig lunch/middag hos Maja på 7 knop. Satt där tills jag höll på att somna och strosade sedan vidare mot t-banan.. Men eftersom vartenda skyltfönster tilltalar mig så blev det några stopp på vägen. Imorgon ska jag nog inhandla en klocka jag sprang på! Ska även till tandläkaren imorgon och springa förbi Svenskt tenn för julklappsinköp. Billigt....

Sen är det torsdag, och efter torsdag kommer fredag! Och på fredag kommer min käre bror som än en gång gjorde ett tappert försök att överraska mig, men som vanligt glömmer han bort hur saker och ting fungerar och vips så vet syster om det, utan överraskning. haha! Men jag är lika glad för det och på lördag ska vi på spelning, Jens kompis Stoffe och hans band The Upallnights ska spela, kuuuul! Och för att krydda moset lite så är det bara en vecka kvar till jag får åka hem också!! Nästa onsdag, efter jobbet, sätter jag mig med den delen av familjen Sand som är bosatt söderut och gasar upp mot norr! Ska bli så FAAAAAANtatstiskt skönt!

Love

Soundtrack of our lives

Den här lördagen har överträffat sig själv. Började dagen lungt och sansat i hemmet, gosade på bra länge i sängen innan jag röck bort täcket och hoppade in i duschen.
Åkte sedan in till görgatan för att säga hej och sedan vidare in till stan för att inhandla klänning och julklappar. Påväg in kom jag på att jag var väldigt sugen på rödvin såhär en lördag, och kan ju vara bra att ha hemma ifall kvällen skulle leda mot utgång. Så jag smiter in på bolaget innan jag ska möta upp madde. Står i kön med mitt underbara rödtjut och ska plocka upp plånboken för att vara beredd med kort och körkort, meeeeeeen, kortet saknas och när jag tänker efter vet jag exakt var det ligger, i stor jackan hemma. ååååååhhhh....
Men jag lät inte det förstöra en bra början på en ledig dag. Så jag mötte upp Madde och kollade runt på H&M, hittade en långklänning, men det känndes inte helt 100. Vi kollade vidare på Zara, det enda jag hittade där var en skinnjacka.. Inte riktigt vad vi var på jakt efter. Och eftersom hungern satte in och inga pengar fanns så åkte vi till Söder för att gå och äta hos Maja. Påvägen dit så kilar vi förbi Nudie butiken och där var Soundtrack of out lives och spelade! Sjukt mycket mys!!!! Så vi njöt och rös lite och gick sedan vidare för att äta. Väl framme hos Maja hade de stängt köket så där fanns ingen mat att hämta... Oh well, vi snackade lite och strosade sedan vidare. Och vad händer inte då? Jo det börjar snöa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inse våran lycka, soundtrack och snö? Jag trodde någon drev med mig, är som att byn kallar på en..... Vi var lyckliga iaf och kilade på String där vi äntligen fick i oss en sallad!

Nu är jag nyss hemkommen och för första gången på väldigt väldigt länge har jag ingen aning vad jag ska göra en lördagkväll!! Det återstår alltså att se! Det kan bli ungefär vad som helst... Film, utgång, bio? Dans nerven rycker en aning i mig, men jag veeet inte riktigt... haha!!
Imorgon är det iaf lägenhetsvisning på söder, tjoho! Nu håller vi tummarna på att det är super och att vi i början av nästa år flyttar in. Och sen vet vi ju alla att med lite mys så blir nästan vilken lgh som helst bra ;)

Love

Possibility

Även denna dag passerade förbi. Det var tyvärr som vanligt på jobbet, inte mkt att göra alltså.. Men jag kämpade mig igenom dagen med mina hostningar och funderingar.
Efter en kväll med Maja Stina så är mina bekymmer bortglömda, vi smörjde planer så det spritter ända ut i fingertopparna på mig och nu ser jag en framtid, en som jag längtar till!!
Nu ska jag snart slå igen mina blå, sova riktigt länge och sen bege mig på shoppingtur imorgon. För jag är nämligen ledig lör, sön, mån!!! Första ledigheten sen jag kom hem från den större staden och sista ledigheten innan hemfärd, 7 dagars jobb står på schemat efter måndagens slut, non stop! Hääärligt det ska bli med semester hemma i kylan sen!!!
There’s a possibility 
All that I had was all I gon’ get
There’s a possibility  
All I gon get is gone with your step 

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence 
There’s a possibility  
I wouldn’t know  

Know that when you leave 
By blood and by mean 
You walk like a thieve 
By blood and by mean 
I'll fall when you leave  

So tell me when you hear my heart stop, 
You’re the only who knows 
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility  
I wouldn’t know 

So tell me when my sigh is over 
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show  

By blood and by mean
I fall when you leave 
By blood and by mean
I follow your lead
  
Nyinförskaffat mys hemma hos mig

It shows that the only one you realy can depend on is yourself

När du inte har din andra hälft så har du bara dig. Du är den enda som ställer upp på dig själv i alla lägen. I många andra lägen ser de andra inte dig utan sig och sitt. Vad ska vi utan den andre göra då?

Jag sitter fast i sthlm i helgen. Åre blev inte av eftersom Anna ska flytta hem till byn och behöver även gabbis hjälp med att lyfta och bära. Och då känns det lite pointless att åk dit, det var mest för hennes skull jag skulle åka. Så vi äntligen kunde få umgås lite. Umgås för första gången på snart 1 år...
Ska man åka hem ist då? nej, vad ska jag göra hemma? Hanna är i uppsala i helgen, så där rök min största anledning till att åka också. Dessutom ska jag ju hem om bara 12 dagar.

Alla här är relativt upptagna med sitt i helgen, jobb, pojkvänner etc etc. Och jag är ledig såklart... Den enda helgen då det inte finnt nått spec att göra. Den enda helgen det knappt finns någon att umgås med. Kul!
Ikväll ska iaf jag och Maja Stina mysa på hemma, kolla på Idol och prata om livets vitkigheter, haha! Så roligt att det är fler än jag som är helt vilsen i framtiden. Då vet jag iaf att det är inte bara jag som gått och blivit spritt språngande galen!
Förutom det är en till sak bestämmd för helgen, jag ska på lägenhetsvisning tillsammans med Maja och Maria på söndag. En 4a vid mariatorget, tummen upp säger jag! Men vad ska jag göra med resten av min tid? Min lediga tid, min enda lediga tid innan slutspurten för jul. Kanske kan umgås med extrafamiljen imorgon? Behöver ju handla julklappar med. Men själv?
Tråkigt!

Love

Is this the thanks I get

If the lies don't judge you, the truth will
But if I can't love you, then who will
When your friends are jumping ship
When your crown begins to slip
And loyaltie's not a virtue
Who are you gonna turn to
When you've seem to've lost your grip
And the road begins to rip

I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get

If the lies don't touch you, the truth will
If I can't love you, then who will
And your coming off your chill
When your ego takes a dip

I held your hand, is this the thanks I get
I took you in, is this the thanks I get
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is this the thanks I get

The days hurts
The nights hurts
The light hurts
My eyes hurts
The darks hurts
My heart hurts
It all hurts
The thanks I get...

Don't bring flowers after I'm dead

Ny dag nya tag?
Yep!! Sökt jobb idag, nya Malene Birger butiken som ska öppna här på Biblioteksgatan. Tipp topp, nu hoppas vi bara att det inte blir flopp. Hö hö hö..
Vet att jag är sjukt dålig på det här med bloggen nu igen. F ö r l å t! Men eftersom jag hostar tills jag själv inte kan andas och febern fortfarande tänds och släcks som en lampa så tänkte jag ni kanske förlåter mig?

Idag tog jag iaf mig själv i kragen före jag började jobba kl 14 och åkte in och bytte en klänning mot en leopardmönstrad tunika och halsbandet jag köpte för några dagar sen mot ett nytt eftersom det fattades en sten i det. Provade och provade och provade en massa annat med, men jag är på sånt velhumör så jag kan inte bestämma mig för nått. Om det inte blir åre i helgen så kommer jag garanterat släpa med mig någon stackare som får bestämma åt mig! Måste ju hitta en klänning till nyår också, och ett par skor till juldagen och och och....

Nu ska jag avrunda kvällen med ett Greys avsnitt, om jag orkar hålla mig vaken vill säga.. Kollat på New Moon sen jag kom hem, dålig kavlite men what the hell, han är lika snygg ändå! Gud så snygg han är... oförskämt! Och nu står det ju i In Touch såg jag idag på ICA att de kollar på hus ihop i Hollywood, på riktigt i riktiga normala livet. Hur orättvist är inte det? Men jag är inte bitter ;)

Love

When your life starts, he can be anywhere..

Då vände vi på steken igen. 15 februari måste vi vara utflyttade här på hammarbyhöjden. Och genom att toppa det hela ännu lite mer så blev det inget av butiken i Åre, det finns inte tillräckligt med tid att hinna öppna det innan jul. SÅ NU DÅ?!?!?
Jag behöver ett break.. tror jag. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu och var jag ska ta vägen. Eller rättare sagt vad jag VILL göra. I helgen ska jag förhoppningsvis vara ledig så då åker jag till Åre om biljetterna inte hamnar på för mkt, annars kanske jag t o m åker hem till Sundsvall för att bara relaxa. Madde är iofs ledig, så vi skulle kunna chilla. Möjligheter finns, men orken släpar efter.
Nu är det iaf jobb imorogn, onsdag, torsdag och fredag. Så om det är någon som vill komma in med en paketlösning till mig så finns jag på götgatan imorogn och onsdag, sedan på Holmqvist skånegatan ;)
Helgen var iaf bra, fest fredag och lördag. Min saknade Carro gästar i staden så fredags var det Ljunggrens och Olssons skor och i lördags middag på Supper med papi och dans med Johanna + kompisar till halv 5 på Berns. Tjoho vad trött jag var i söndags på jobbet!
Idag har jag hängt med Madde och Carro i Sollentuna nya köpcentrum. Blev några julklappar, även några till mig :) Ett rött spetslinne, ett svart att ha under, ett halsband med fjädrar och grejs och en grå klänning med paljetter på axlarna, tack tomten!
Nu ska jag slå igen mina blå och förhoppningsvis vakna med nytt hopp och ny kraft imorgon, men först ska jag kolla lite mer på Crazy Beautiful, det var allt för länge sen!
Love

Wheres my snow?

Var är mitt vita guld?
Och ja.. jag vet att jag är på helt fel ställe för att ens vänta mig det, men man kan väl få något man önskar sig?
Nu är jag också tillbaka i det där intet vetandet. Var ska fröken härnäst?
Får veta på söndag hur det blir med Åre och ska ikväll åka hem till morbror och peppa honom. Han behöver en pepp omgång eftersom hans eget inre pepp dog.. haha! Sen måste jag hålla alla tummar och tår för att Anders vill ta sig an åtminstonde halva startprojektet. Jag menar, det är mycket som ska göras om butiken ska vara färdig att öppnas före jul! Och eftersom jag jobbar som en liten slav här nere just nu och knappt har en ledig dag före jul så kommer jag inte vara till stor hjälp där uppe förrän självaste julafton. Men jag är beredd att jobba på julafton i år, allt för att få min vinter precis som jag på sistonde har börjat sett den.

Om jag inte tar mina saker och åker dit så vet jag inte. Jag kanske blir kvar här, eller jag kanske åker till Trondhiem för att tjäna ihop pengar till resa. Är jag i trondis har jag nära till byn ändå, en tågresa så står jag på gångavstånd till bergbanan och VM6:an! Jag veeeeet inte..... Jag vet inte ens vad jag vill om jag inte åker till Åre, men jag vill heller inte åka dit för något annat jobb än butiken. Har jag verkligen råd att vara så kräsen?
Trondheim leder senare till världen, och världen låter som ett bra ställe för mig! Dennis tände till på iden också, så isf blir det jag och hubby som åker iväg. Passa er för att vi inte åker till Vegas och gifter oss på riktigt!!! haha

Nu ska jag fortsätta suga på mina halstabletter, rossla lite mer och sakta men säkert se den här arbetsdagen gå mot sitt slut. Bara 5 h kvar, jippiii.....

Love

Once upon a time...

Är hemma från mitt sagoland. Mitt kära Sevenoaks var oförändrat och underbart! Min älskade familj är fortfarande de mest underbara och mina kära små skitungar växer men är desamma. Att åka därifrån var en pina, men snart åker jag tillbaka igen skulle jag tro.

I lördags när jag anlände stog Paul och väntade på mig och vi stressade hem i mini coopern, i spöregn såklart.. Jag höll på att svimma när vi sick zackade mellan bilarna på motorvägen utan att egentligen se ut genom rutan. Väl hemma i Greenacre dumpade jag grejerna, hälsade på nya aupairen, Sofia, och hennes vän som var på besök, fixade mig lite och tog taxi upp till Oak Tree eftersom C & C inte var hemma och barnen sov. Uppe på puben hade inget ändrats och Paul och Rob väntade troget på mig i baren! Alla andra var iväg på annat eller som en viss liten fjant som satt hemma och tröck, haha! Men vi härjade på i vanlig takt och det slutade med att vi satt med varsin pitcher och ett halvmeters sugrör och sörplade!! Pimms och lemonad såklart, även fast bartendern skrattade lite åt mig eftersom jag är den enda som vill ha Pimms i nov/dec, haha!
När det var stägningsdax tog jag taxi hem igen och slockande på 2 röda. 7 h senare vaknade jag av en liten fröken som skrek rätt ut utanför min dörr, hon ville såklart komma in men fick inte för mamma eftersom jag sov! Jag som saknat dem allt för mycket klädde direkt på mig och kilade ned, då blev det kramkalas och presentöppning.
Resten av morgonen och förmiddagen pysslade vi bara på hemma och busade. Sen när Colm kom hem från Irland vid 1 tiden åkte vi upp till stan och åt lunch på Strada, det var lika gott som vanligt och det känndes som om jag aldrig lämnat dem!
Eftermiddagen spenderade jag med Paul och Caitlin innan jag åkte hem och däckade i soffan tillsammans med C&C till X-factor.
Måndag morgon klev jag upp 7 med barnen och följde med dem till den nya skolan som de ville visa upp. Resten av förmiddagen slappade jag hemma och åkte till Sainsburys med Sofia, sa hejdå till Caitlin och packade ihop mina grejer. Sedan var det dags att hämta de små liven från skolan och åka på playdate med alla de andra svenskarna. Men vi droppade först Sam hemma hos Axelssons så jag fick träffa Sara, Emma och William och sen var det full rulle hemma hos Ulrika. Jätte kul att träffa alla igen!!
Efter ca 2 h där hemma så var det dags för mig att säga hejdå till alla och ta mitt pick och pack in till London för att hälsa på Pauline. Sorgligt att säga hej till barnen och Charlotte men jag lovade dem att komma snart igen.

Pauline mötte jag inne vid tottenham court och vi handlade lite middag och vin på sainsburys innan vi åkte hem till henne och tog igen lite förlorad tid. Sedan svirade vi om och åkte in på hennes job, The Hope en pub precis mitt i hjärtat av London. Där var hennes chef, hans tjej och en kille som också jobbar i baren, Martin. Så vi tog några drinkar innan vi gick vidare till nästa pub. Där träffade vi ägaren till en av pubarna längre ned på gatan så efter de stängde på den vi var på gick vi dit en sväng. Sedan skulle vi vidare på nån klubb, men inget var öppet.. allt höll på att stänga. Halv 2 en måndag, i en av världens storstäder... tråkigt, men vi hade ingen lust att betala ca 25 pund för att gå in på nått riktigt flashigt ställe där det knappt kommer vara nå folk. Så vi styrde hemmåt igen.
Pauline och jag missade precis bussen så vi var tvugna att stå ute i kylan i en halvtimme till. Och jag kan säga att det var smäll kallt!!! När det väl blir kallt där så blir det freezing! Så nu är man super förkyld...

Tisdags klev pauline upp tidigt för hon skulle till jobbet och jag sov vidare till halv 12 tiden. Då åkte jag in till hennes jobb och började dagen med en Pimms och lemonad, är man på semester så är man ;) Käkade även lite lunch och surrade på fram till hon slutade vid 3. Så kilade vi bort till Oxford och Topshop. Det fick bli ett superfint linne med lite paljetter och grejs, mer hann vi inte med innan vi tog bussen till Victoria och det var dags för mig att bege mig hemmåt sverige igen ... Sorgligt, men hon och jag ses ju snart igen hemma i Sundsvall.

På vägen hem så slog min förkylning ut rejält och nu sitter jag här, knaprar alvedon, halstabletter, hostar, nyser och snorar. Jiippiiie... Inatt sov jag 12 h och det kommer bli så ikväll med. Såfort jag kommer hem från jobbet blir det säldykning ned i sängen. Måste få all sömn jag kan nu eftersom i helgen är det späckat schema igen.. Mormor kommer, Melika fyller år, Pappa kommer också, och så ska jag försöka spendera massa tid med madde också. Knappt hunnit vara med henne senaste veckorna..

Love