Shadows in the alley

We are shadows, shadows in the alley.
No more, I wanna tell the world, tell the world that this is it.

Igår ringde min käre far och sa att han hade jobb åt mig, jag jublade tills jag hörde vad det handlade om, men pengar är som sagt pengar, bara tacka och ta emot! Så nu ska jag om en veckan tillbaka till permobil åter igen, men den här gången blir det endast för en vecka eller två, tacka gud för det! Sen får vi fortfarande se hur det blir med resten av tiden, men nu får jag ju in lite extra cash så jag får ännu lite mer betänketid.

Idag vaknade jag i tid och klev tillomed upp, helt otroligt! Såsade på hemma med hanna i luren och blarrade om livets stora allvar som vanligt?
Sedan ned på loket för att hänga lite och ska snart tillbaka för att smida lite planer med carro för den här veckan.
Kollade mitt konto just också, fan vad pengar rullar iväg på ingenting, jag blir så jävla less!
Men om det blir som jag tror så kommer nästa månadslön sitta ganska fint, jag är ju inte direkt bortskämd med att få feta lönebesked efter min lilal USA tripp.. har ju bara haft höga hyror och suttit på ungefär noll och ingenting, och det passar inte direkt mitt annars ganska pengakrävande levande ;)

Nästa vecka ser det iaf ut som om en av mina små tilltänkta tatueringar blir av, Hanna har lovat att klämma min hand hårt som satan, fast hon är egentligen mest intresserad av att kolla hur det ser ut när man tatuerar. Så känns som om hennes fokus att hålla min hand ganska snabbt kommer gå över på själva tatueraren, haha!
Jag är dö rädd för den jag ska göra efter den här, den kommer ta lång tid och kräva rätt mycket av mig och min smärtgräns! Men ack så snygg jag kommer vara sen!

Nej dags att ta sig en sväng på Kicks och hansla småsaker och sedan sluta upp med Carro och Dhani på lok&latte.

Puss

I mitten av en hurricane

Aldrig aldrig aldrig ska man sjunka lägre eller sänka sig till något som inte är en värd.
Aldrig mer ska jag göra något som bara är halvhjärtat, det är sånt slöseri med tid.
Och nu kanske det låter som nått jätte allvarligt, men det hela är egentligen en liten bagatell som jag bara inte kan sluta att irrietara mig själv över..

Idag vaknade jag av att regnet började slå mot fönsterrutan, och av att kolla på klockan och se att alarmet hade gått av för över 2 timmar sen, bra Tove, BRA!
Ingen diciplin av något slag just nu tror jag? Den kommer med semestern när jag måste ta mig till allt jag vill och sagt att jag ska.
Fick vara ledig idag, alla fick snällt nog det, men har de utlovat jobb får de ta och betala också även fast man inte är där. Där med basta! Så nu är det imorgon och tisdag kvar sedan är det tack och adjö och då välkommnar jag det fina vädret som de utlovat åtminstonde från torsdag! Nu vill jag ha sol och spår på min kropp som säger att det är sommar.

Hemfärden närmar sig med stormsteg och jag är glad, glad av att få komma hem till mami, glad av att återigen få strutta runt i stan och att återigen få se ditt vackra ansikte. vad som händer sen? ja det kommer jag forstätta tjata om, tills det är över.

Nu blir det banhof och en kopp te.

Tove

Jahapp?

Jaha, vad ska man göra nu då? Vad ska jag göra med min semester?
Vi har tusen och åter tusen olika ideer om vad vi kan göra, men jag vet inte om jag kanske bara vill vara hemma i sundsvall och ta igen all tid med er. För sålänge jag är med er är jag nöjd!
Man drar ju inte direkt in storkovan på det, men hey, jag får väl dra till oslo tidigare än väntat då?
Det är ju ändå inte förrän i slutet av augusti som pengarna kommer börja sina om jag inte jobbar kommande månad. Hm hm hmmm..

Samtidigt skulle jag vilja att det här blir händelsernas sommar. Sommaren jag kommer ha tusen kort från i mitt fotoalbum och den sommar jag kommer ha en massa galna minnen ifrån. Sommaren då jag träffade alla dessa människor som förevigt kommer att finnas i mitt minne pga av den där långa natten längs söderstråken? Eller den där turen ut till skärgården som övergick till några dagar av totalt oväntade saker. Eller när jag träffade den där killen som fick mitt hjärta att slå så hårt att det lät som en trumma inifrån. Jag vet inte, jag vill bara att allt ska hända nu med en och samma gång och vill inte stanna upp förrän sommaren är över och jag måste blicka tillbaka och reflektera över vad det var som egentligen hände?!
Jag vill helt enkelt inte leva vardagen, jag vill ha ett äventyr av dess like!!! Och samtidigt skulle jag vilja ha nått några gånger i veckan jobb, haha, kan något ge tips om hur jag ska kombinera detta?

Satt nyss och kollade på en massa kort, drog fram gamla minen och rev faktiskt upp lite läkta sår. Men jag gillar att bli lite sentimental ibland, det passar mig. Jag gillar när hjärtat slår ett extra slag eller kanske till och med skippar ett, jag gillar att bli lite lätt rörd och tågögd och att sitta och fnissa för mig själv åt små löljiga saker.
Tänk vad mycket man redan varit med om i livet, vad mycket man gått igenom och vad man stått ut med. Men tänk alla goda skratt och lyckliga stunder, åh jag blir alldeles varm.
Något jag lärt mig är att man ska inte ångra saker som varit och det gör jag inte heller. Jag älskar mitt liv för vad det är och jag har de bästa runt om kring mig, vad mer kan man önska? Kanske ett flott jobb och en hög av pengar? Äh, det kommer! Jag menar, pengar är ju inte allt, de köper mig endast lycka för stunden... Men vilken tjej blir inte lycklig av att kolla in i hennes garderober som är proppade med massa godsaker?
Men eftersom bror snart börjar plugga till designer så är jag inte orolig för att mitt innehåll kommer att sluta utvecklas!;)

Nu ska jag ta vara på de sista dagarna i Åre på några veckor genom att ikväll slira runt med resten av invånarna i sommarnatten och sedan resten av dagarna göra det vädret tillåter + städa ur och packa med mig så mycket kläder som jag får ned i väskan!

Du kanske borde vara lycklig nu?

Kärlek

Chasing pavements

I've made up my mind
Don't need to think it over
If I'm wrong I am right
Don't need to look no further
This ain't lust, I know this is love

But if I tell the world
I'll never say enough
‘Cos it was not said to you
And that's exactly what I need to do
If I end up with you


Varning för att ge upp i halvlek!
Nu börjar det, och vi vet aldrig när det slutar. Nu menar jag allvar, den här gången är det bara så. Ett faktum uppsmällt i ansiktet, nästan så det plattade till näsan. Så jävla underbart härligt, och ärligt!

Puss

Snart vankas semester

Yes, snart kommer den oväntade men härligt långa semstern!
På onsdag kväll bär det av hem till Sundsvall för Carro och mig, gatufesten som det var ett tag sen man gästade ska återigen in i sommarplaneringen och vi tänkte härja runt som aldrig förr!
Tycker det är så himla skönt att jag äntligen få vara hemma en massa, blir 3dje besöket nu den här sommaren och det känns faktiskt helt underbart, det var det inte många som trodde att jag skulle säga med tanke på för ett år sen, men things change as time pass by..

Efter gatufesten ska vi nog ta det lungt några dagar till hemma i stan sen tar vi en sväng ned till sthlm, kanske för att eventuellt försöka fippla in oss på nått jobb eller bara för att driva runt och bara njuta av ett efetrlängtat break från verkligheten. Göteborg och en dag eller två över till Oslo för att fixa personnumer och skattekort skulle också vara bra!
Vi tippar på att månaden kommer bli helt galen och vi satt och fnissade medan vi drömde oss bort igår kväll och spådde hur framtiden skulle se ut, iaf i några veckor framöver, haha!

Självklart ska jag vara en del på hemmaplan och bara vara med Hanna och umgås med mammsen, som börjar bli på bättringsväg, nu kan hon iaf köra lite bil själv. Skönt att veta att hon kan ta sig fram iaf så hon inte sitter helt fast med kryckorna i lägenheten!

Nu ska jag ut i orkanvindarna och kanske de 10 grader vi har för att besöka Banhof och käka lite med Gabbi, sedan väntar underbara Marknadsfakta i 6 timmar..... Får tänka på att det bara är en veckan kvar där nu, sen är de kiss och goodbye!

Vi ses i sommarnatten, och föressten, Midsommar var över dess förväntningar, en helt underbar dag och natten ska vi inte prata om, ÅH!:)

Puss


Årets längsta dag

Imorgon bitti är det vollyboll och skumpa som väntar på Åre strand, flickorna och jag! Förhoppningsvis hänger grabbarna också på i ottan.
Sedan är det midsommarstång och långbord som gäller, blir många som sluter samman imorgon och det ska bli SKIT kul!

Nu är det inte många dagar kvar av den här månaden, och vi får se var nästa tar oss, det kan faktiskt bli var som helst!
Sundsvall? Stockholm? Oslo? Were to, we just have to choose!:)
Spännande!

Nu ska jag ta igen mig lite, var ett jävla liv inatt vid 5 tiden av vissa som var lite väl glada i mössan på vår så kallade lilllördag! En lunch på banhof som vanligt!

Tove

Studentdagar

Måste hämta igen mig nu, jobbig vecka att vara i stan, alla rycker och drar i en och studenten med all dess tillbehör, men studentdagen (torsdags) var en underbar dag! Tack alla!

Anlände till Sundsvall i tisdagskväll om jag inte minns fel.. Direkt på med klackarna och ned på stan. Alltid lika kul att träffa alla.
Onsdag var en kall och regnig dag, men dock Skvaderns student så det vara bara att bita ihop. Kvällen bestod av mottagningar och en hejdundrande fest som slutade i att jag och min käre Dennis somnade mitt i ett samtal och vaknade på tok för sent på torsdagen för att hinna med guldtrofen, dessutom kändes det som om jag sprungit in i en vägg tidigare den morgonen, haha! Bara att bita ihop igen och dra på leendet och skynda ned på stan för att inhandla för mina flickors stora dag. Resten av dagen och kvällen var hektisk men så otoligt underbart och roligt!!!
Fredag var det upp tidigt för att köra bilen till verkstan kl 08.00, underbart?! Eller upp och upp, hade inte sovit mer än en timma innan..
Sedan åkte jag hem med papi och kastade mig ned bredvid mamma som hjälpte mig att somna in gott strax före 9 tiden. Klockan 1 kände jag att det var dags att kliva upp och göra något av dagen? Kvällen bestod av film och mys med Hanna, Alex och Martin och sedan en snabbis ned på Svenssons, men äntligen en lång natts sömn!
Löredag vart det lite hjälp åt mamma, ett besök hos farföräldrarna och en tredje ny klänning för veckan. Sedan middag och peppning för kvällen som blev helt underbar. Somnade på en soffa, vaknade halvsju, förflyttades till sängen och gick vid 10 tiden hem till Hanna för att äta frukost med dem och hämta bilen. Idag har jag endast hjälpt handikappade mamma med allt hon behöver hjälp med.
Hon har ju varit i en olycka med MCn och brutit bäckenbenet på 2 ställen, lilla lilla mamma...

Så som det ser ut nu kommer jag att befinna mig i Sundsvall hela Juli för att vara till den hjälp jag kan för kryckan!;)
Men imrogon vid 14 tiden rullar tåget tillbaka hem till Åre för ett tag, midsommar med långbord och snaps vankas och jag saknar mitt andra hem, Banhof Café, med alla dess flickor!

Tack så mycket för den här gången! Ni har varit underbara


wach my back so i`ll make sure,
youre right behind me as before.
yesterday, the night before tomorrow.
Dry my eyes so you wont know,
dry my eyes so I wont show,
I know youre right behind me.

Don´t you let me go tonight.





Tove Sand 
.


Tillbaka i stekheta åre!

Det var med blandade känslor jag lämnade sundsvall strax efter 23 tiden i söndsgs kväll.. Allt jag längtat så mycket efter var förbi och nu längtar jag återigen.
Vi får se lite hur den här sommaren kommer att bli, både hoppas och inte att det ska lösa sig med jobb i juli, skulle vara så skönt att bara vara hemma, åka till sthlm och gbg och bara vara med alla jag vill vara med.
Så den här månaden gäller det att jobba gärnet!!! så att pengarna räcker till för ledighet.

Jag vet inte vad det är som drar mitt inre mot Sundsvall men något är det. Kanske bara det att jag har inte fått varit "hemma" på riktigt på så länge? Och alla som är där, alla nära och kära som jag endast kunnat prata med i telefon lite då och då. Och det slog mig verkligen hur fint det är där på sommaren, det är ju då man vill vara där!
Jag får helt enkelt göra det bästa av den här sommaren, jag menar, det är underbart här uppe, men jag älskar att höra staden röra sig en bit från min trädgård i sundsvall, jag älskar när det är ständig rörelse omkring mig men jag kan samtidigt gå undan från det.
Det är nog den bekanta känslan och tryggheten som gör att man känner sig hemma, att man känner att man kanske tillhör staden, men av tidigare erfarenhet så är det ju bara för stunden, för ett tag ?

Till hösten far jag nog tillbaka till sthlm, det är hemma på riktigt, och där kommer jag att påbörja mitt utbildande, känner att det är i god tid att sätta igång med det man vill göra istället för att bara åka runt till tusen olika ställen och bara vela.

Nä, nu ska jag göra lite planering över jobb och semester. Sundsvall ett antal gånger, sthlm några svängar och ett försök till gbg. Och en eventuell utlandsresa!

Tried to turn my spring to fall


Med kärlek,
Tove