Noorwaaay

Har just suttit och kämpat med min CV och en registrering på norska manpower, vilken pärs...
Men nu e det gjort, så Norge, här kommer jag! Snackade med min kära chef Ninja igår och sa att jag måste åka senast första dagarna i Oktober, och det var hon med på! Så jag åker väl samtidigt som Gabbbii ser det ut som..
Nu är biljetterna till det stora landet USA bokade iaf, 100 dagar ska vi vara där, HUNDRAAAAAAAAAA!!!!:D Längtar värre än vad en idiot skulle ha gjort och kan knappt bärga mig! men först är det 3 härliga månader av slit slit slit som väntar, helt fantastiskt underbart...

Talade med min käre vän Sussie här om dagen med, inte hört hennes ljuva stämma på hela sommaren utan våra konversationer har endast bestått av skrivna ord, GOD I miss her! Men en månad sen står hon här på farstubron med sitt stora flin! Och i helgen kommer Dess, lovely! Sen så vankas besök av både av den ena och den andra.. Sandra, Sandra, Pilla, Gabbie och Pauli, Pauline mfl kommer och trängs i min lägenhet med mig, inget jag klagar över dock cause I love the company of two..
Bara det att jag verkar aldrig kunna lyckas hitta den där tvåan som ska ligga hemma i soffan med mig, inte den rätta tvåan iaf.. Men samtidigt passar singelskapet sig ganska bra just nu när jag över världen ska flyga och flänga!

Nä, nu ska jag bege mig till jobbet, köpa en massa av de nya underbara höstkläderna som kommit och efter det avnjuta en skön (?!) springtur hem till min soffa som är gjord för två!

Would you be my number two?
/Tove Sand

Sthlm, dåligt väder och jobb

Jag som såg fram emot att få komma hit igen, bara pusta ut, städa upp lägenheten och sätta igång med träningen igen, så blev icke fallet!:P

När jag i tisdags anlände så blev jag bjuden på middag hemma på Victor Balcks av Ninja och mamma.. Jag blev hemskjutsad av mamma senare och då fick jag äntligen landa hemma i sängen! Sent blev det även fast jag visste att Jay skulle duka upp tidigt morgonen därefter på en snabbvisit från Sundsvall :) Halv 6 vaknade jag första gången av att hon skcikade sms och sa att hon skulle komma en timma senare än beräknat, jag somnade gott om men ca 4 timmar senare så stod hon för min dörr och det var bara att masa sig ur sängen och göra sig redo för en dag på stan.. Johanna fyndade en massa och jag kollade på, men till sist lyxade jag till det med en väggladdare till Ipoden, haha! det är ju så jobbigt att jag måste ha en dator hela tiden för att kunna ladda den så nu blir det genast lite smidigare när jag åker bort!
Vi satt oss senare på dagen innan johanna skulle hem på trappan vid hötorget och myste i solen som tittade fram! Då fick jag sms av gabbi, hon saknade mig (partyprissen nr 1) och ingenville gå med henne på stadshuset..Så hon frågade om hon ksulle komma hit och vara med mig, jag trodde hon skämtade så skämtade tillbaka att visst skulle hon komma hit så skulle vi gå ut och rocka loss tillsammans fast på söder i sthlm ist för stadshuset i sundsvall ;P En halvtimma senare ringer tokan och säger att hon tankat bilen och är påväg!!!!!!!! jag blev överlycklig, åkte hem till Ninja och käkade kräftor och drack öl med dem.. 3 packet kräftor, en flaska mousserat, några öl och lite vin senare var Gabbi framme och redo! Vi åkte hem till mig så jag fick byta om och sedan begav vi oss in till stan och mötte en gammal kompis till gabbi! Även mamma och Ninja begav sig in och vi slöt upp med dem senare för att gåpå Kvarnen, hahah! Vilken kväll det blev och vid 2 tiden somnade vi utmattat i sängen hemma hos mig!
Så, så mycket vila blev det inte för mig bara för att jag åkte "hem"!

I torsdags började jag jobba igen, självklart var det strålande sol..men jag hade fram till 1 på mig så jag och Gabbi klev upp hemma, köpte räkor, mackor och en amssa frukt och la oss nere vid kanalen tills dess! Sedan shoppade hon loss medan jag jobbade.. Efter det tog vi en fika och så begav sig hon hemmåt igen..

I fredags jobbade jag sedan åkte jag hem till  Ninja som efter min tacos middag, en strawberry daquarie och några glas vin övertalade mig till teuqila och en taxi in till Kvarnen!Där blev det ännu mer teqila och en del drinkar och massa galen dans innan jag tog mina saker och gick hem vid 1 snåret eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter!

Så här flyter allt på .. Men just nu saknar jag nått hemifrån! Men jag är ju aldrig nöjd, så är det ju alltid, haha!

Nä, nu ska jag boka biljetter till Jens och sen dra på mig springskorna och bege mig hemmåt för att klippa mig hos Ninja och sen soooooooova!

Can´t you se, I`m drowning in your eyes
/Tove Sand

"Hem" igen

Imorgon eftermiddag tuffar tåget hem till lägenheten i Sthlm igen, skööööööönt!
Har varit grymt kul att vara hemma, men jag saknar min soffa, Ninja och ungarna och att bara stå och snacka skit med Karin i butiken om dagarna.. Saknar Holmen och promenaderna längs kanalen.. trots allt!
Dessutom så möter min käre mor mig vid tåget imorgon, hon åker hem från Gotland då men har ca 4 veckor kvar av sin semester så hon ska besöka mig och Ninja :) Jay kommer ned på onsdag med, dock bara över dagen, men bättre än ingenting! Sen dyker Jommsan ned snart om några dagar med, och ja, hela augusti verkar bestå av besök och sen kommer min käka Hanna ned med ett litet flytt lass, Lovin it!

Dagen idag har iaf bestått av sovmorgon, solning, stan med Dess och Frida, sen provade vi på vaxning här hemma (SMÄRTA) och efter det åt jag middag med papi på O´learys för att sedan bada i sidsjön med Anna och Oskar, sen avslutade vi det hela med att gå ett varv runt och sedan kollade vi på Lilla Kycklingen!
Morgondagen ser ut som så att vi ska ut och gå vid halv 9, sen måste jag städa och tvätta och så ska jag spendera dagen med Anna innan jag sätter mig på tåget..

How many days will it take for you to understand? This is who I am!

/Tove Sand

Bilder säger mer än ord?

Satt hemma och kollade igenom lite bilder, och visst, de flesta är ju fina på kort, man gör sig till och allt.. Men det finns några riktiga guldkorn som egentligen är roligare att ha kvar.. Folk visar helt enkelt sina bästa eller värsta sidor, haha
 


Finns många många mer, men det får räcka för denna gång!
Mycket nöje

Onsdagar

Det är verkligen det bästa, onsdagar bjuder alltid på det mesta!
Gårdagen skulle egentligen spenderats i en mörk biosalong eller nere på Waynes, och sedan skulle endast en öl eller två slinka ned.. Men icke, ingen bio och ingen fika, endast en massa öl!! haha!
Jag Gabbi Anna-Maria och Anna satt här hemma och myste till strax före 12 då vi fick skjuts ned på stan och stadshuset stod framför våra fötter.. Vi gled in men det var hyffsat dött, så vi slank ut på innergården flr oss själva och satt och pratade strunt och drack.. Vi lessnade rätt fort och styrde stegen mot O´Learys där det var bra drag..Festen fortsatte och vi dansade som galningar, tills jag hittade min pappa på samma dansgolv som mig, hahahahaha! Han var ute med några jobbkompisar, men inte fan trodde jag att de skulle gå på ett ställe där åldern ligger från 20-30, haha! Men jo, vi dansade loss och sen fick pappa bege sig hemmåt!

Jag Gabbi och Dan styrde stegen hem starx efter 2, trött men lycklig av en grym utgång!

Idag är vi desto tröttare och det är dags att åka och handla, laga mat och sedan sjunka ned i soffan till någon lättsmält film innan jag Gabbi och Jonas drar på bio..

You can count me out
/Tove Sand

La Sundsvall

Hemma hemma hemma hemmaaaaaa.....
Anlände i Torsdags kväll med Hanna efter en vecka med henne i Sthlm som bestod av mycket fest och pengaslöseri, men ack, nu hänger nya vackra saker i mina garderober :)

Torsdagen slutade med trevligt sällskap och jag vaknade upp med ett leende i fredags! Mamma gjorde som vanligt lite lätt bort sig och begav sig på motercyckeln til Gotland med Mia och Eva.. Själv så började jag förbereda kvällen med Max och laddade till tusen! Självklart blev alla asradar och ett jävla liv blev det när jag krashade min lilla stackars näsa rakt in i en betongvägg, dock inte helt mitt eget fel, haha!
Vaknade uppträngd i ett hörn hemma hos Max och begav mig hemmåt för att sedan åka ut på klipporna på alnö med Sandra, resulterade i ett av mitt livs hemskaste bilturer och ett jobbigt besök på ICA.. Låg ute på klipporna ett tag innan det började blåsa för mycket och batterierna var nästan full laddade igen för en ny kväll! Blev en trevlig tillställning som började hemma hos mig, sen Freddan och slutade på O`leays, dock blev jag utelåst eftersom min käka vän försvann med mina nycklar, så soffan hos Terese fick duga..
Snacka om att det händer grejer i Sundsvall, hahaha!

Dagarna som nu varit har varit extemt lugna och jag kom precis hem från en liten sushimiddag med papi och tänkte bege mig med Gabbie ned på Waynes nu och sen blir det stadshuset och kanske lite andra äventyr ;) Till veckan börjar allvaret hemma i Sthlm igen, men först är det Rusiak på stadshuset på lördag som vankas !!!!

Förhoppningar och drömmar
/Tove Sand

Uttråkad

Det är lördag, jag är ledig, och det regnar... SUCK!

Igår efter jobbet, fick jag semester, jag hade ingen aning om vad helgen hade att erbjuda förutom imorogn(söndag) så anländer hanna vid 14 tiden för att spendera tid med mig här nere :) Så.. jag satt på tunnelbanan hem och då slog det mig, jag tar första bästa buss eller tåg hem, det är ju ändå Gatufesten och det kan ju bli rikitgt kul, alla ringer ju och säger att jag måste komma hem för att de är så jävla kul... Så jag sätter igång och ringer runt, alla har börjar förfesta eller är inte hemma, så ingen kan kolla tider på datorn, men Gabbie ringer snart upp och kollar, INGET absolut INGET tåg eller buss har nån ledig plats.. SKIIIIIT! Så jag åkte hem, kollade på OC hela kvällen tills jag däckade i sängen av uttråkan.. Sen vakande jag vid 12 idag, paniiiik, jag måste hem tills ikväll, jag bara måste, så jag skyndar mig allt vad jag har hemma (stället ser ut som ett bombnedslag nu tack vare det) och åker in till jobbet för att kolla första bästa buss, tåg eller flyg, men nej, nej nej nej nej nej, inget... Skulle jag åka skulle jag inte komma hem förrän starx före 10 ikväll, och jag måste åka resan 12 timmar senare, känns som om det inte är värt alla de pengar den snabbvisiten skulle komma att kosta..

Så det blir en regning dag i Sthlm, ska släpa fötterna efter mig här inne på söder innan jag beger mig hem och byter om till joggingkläder och springer ut och gör lite nytta.. Sen ska jag städa upp så det inte ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig när Hanna kommer imorgon, och efter det kan det bli en tripp ut till Saltis för att hänga på Holmen och käka och surra med Jens!:)

Och föresten, jag har bestämmt mig! I september drar jag med Anna, Gabbie och Frida till Norge för att tjäna ihop pengar för vår resa till Usa i januari !!!!!!:D FAN så kul det ska bli!

You still means the world to me..
/Tove Sand

Resa?

Jaha, då kanske man ska börja då, sätta igång med att se sig runt om i världen?!

Pratade med Anna igår och hon ska ju med Gabbie och Frida först till Norge sen till Salt Lake Tahoe (eller hur det stavas) där de ska dela ett hus med 6 andra grabbar härifrån Sverige.. Och jag tror att jag ska haka på :) Jag menar, varför inte? Jag hade ju ändå i åtanke att dra till Vail, men det här blir ju ännu bättre !!! Jag får ju dessutom vara med 3 helt underbara barndomsvänner i ett halvår, och 3 av dessa består av snö och skidåkning endast!! Kan det bli bättre? Absolut inte!
Sen pratade jag med kära syster Pauline i morse, och berättade om att jag funderade på det, men att jag vet ju inte vad jag ska göra sen när jag kommer hem i mars/april, jag menar, det kan ju vara lite svårt att få jobb på en gång då sådär mitt på vårkanten? Men då kom jag på att man kanske ska ta det lungt nån månad hemma och sen åka tillbaka till Norge eller åka till Nya Zeeland för att jobba ihop en hacka pengar och resa lite till, och hon var lätt på så vi skulle kolla vidare lite på det och kanske kolla upp lite möjligheter när jag kommer hem till Sundsvall i slutet av nästa vecka :) Det här kan bli GRYMT!!

Jag känner inte alls för att vara kvar här i Sthlm i vinter, det ger mig ju noll skidåkning och jag kommer inte dirket ha så mycket ledigt för att åka upp till Åre, så det här känns som om det kommer bli bäst för mig.. :)

Tjohooo och Tjohej, nu ska jag och jobba..


Ibland förvånar du mig, på ett positivt sätt, att du kan vara så oändligt söt.. Önskar bara att de hade varit större än de andra..

Leaving..
/Tove Sand


Lägenhet, Jobb & Träning

Allt flyter på och jag har det rätt skönt här nere :) Allt är så grymt fint när solen skiner!!
På lördag får jag gå på semester, det ska bli grymt skönt:) Då kommer hanna ned på söndag vid 12 tiden så vi ska glassa i en vecka + söka jobb åt henne och jag ska kolla ifall det börjar bli klart med mina extra jobb.. Sen åker jag nog hem med henne och är hemma och snyltar på mamma och pappa en vecka, haha!

Just nu e Tore nere så ska väl umgås med honom något:) Och så håller jag ju på att fixa och mysa till lägenheten, fast ska inte bo kvar där så länge till eftersom jag fått en lägenhet här inne på Söder, mitt emellan Medis och Skanstull! Bara det att den lägenheten är hälften av den jag har nu, den jag har nu ligger på strax över 40 kvadrat och den inne på söder ligger på 22, men äääh, skönare att bo så nära jobbet!

Annars så gör jag inte så mycket just nu, hänger lite ute i Saltis hos Jens när de e fint, och är med Charlotta och familjen Nilsson.. Jobbet tar ju upp den mesta tiden, och så träningen med.. Allt är rätt skönt faktiskt, och så jobbar jag ju med sköna typer så :) Sen så flyttar ju Hanna ned om 1 ½ månad med, så det kommer bli grymt !!

Ska ta mig en springtur nere vid kanalen nu och sen dö i soffan hemma!

Love
/Tove Sand