Valborg

Ja alla ska ikvall fira, de flesta ar redan fulla sedan lange.. och har sitter jag, i mjukisklader och ska jobba kvallen lang. Men jag tjanar atminstonde pengar, pengar till shoppingkassan imorgon och pengar till helgens brighton resa! Och som jag tjatat om denna resa nu, men ja.. jag sager det igen, BRIGHTON!!!!!!!!!!!!!!! he he hee

Ar trotter, spenderade 2 h med min kompis gymmet men fick mig en god middag besaende av cornfars och pasta nar jag kom hem. Sa nu ar min mage matt, och haller sig forhoppnings hela kvallen! Jo men det gor den, haha

Ar det bloggningsstrejk idag for alla de bloggar jag laser? verkar som det, kom igen hurrni, BLOGGA! Jag vill ha nagot att lasa om, hela dagen har jag kollat runt pa alla era sidor, men inte en ny stavelse sa langt ogat kan na.  Tomt med fantasi eller ar ni upptagna med vinet, olen, cidern, spriten??

Nej dags for mig att krypa ned i soffan, forst med Kate Price och Pete Andre, sedan Greys. Spannade dar nu, can't hardly wait!!!!

Love

Desire

Har sitter jag, kanner mig vek och ar sa sjukligt sugen pa choklad!!!!!! Och jag har ju bilen, men jag ar for trott for att orka ta mig anda till affarn och tillbaka.. iofs skulle jag behova aka och tanka. men nej. nej nej nej nej nej!
Racker med att jag ska ta mig en tur till gymmet sen, det ar nog med utflykt for idag, for idag verkar jag inte orka nagonting, forutom att ata. Vilket jag inte alls har nagon lust att sysselsatta mig med. Sa jag far kolla pa film. Ja film ar det som star pa scehmat narmast!

Ska forsoka styra upp morgondagen.. nagon som ar sugen pa drinkar? Jag ar, cosmos ar ett maste i helgen!
Ska iaf vag pa shoppingtur efter jobbet imorgon, maste inforskaffa nytt, nytt nytt! Hittade en kavaj, 2 klanningar och en topp sist, de ska jag ngo sla till pa i vilket fall! garna fler klanningar och toppar fa falla mig i smaken imorgon.

Nu ska jag fortsatta tanka pa choklad och lagga mig ned i mitt morka rum med min stora skona sang!

Love


Challange

Jag ska ge mig in pa en liten utmaning, utmana mig sjalv sa att saga!

Nu ar det dags att saga godnatt varlden. Godnatt Sverige, jag saknar dig!
Duscha nu, sen somnar jag alltid lika gott, som ett barn!

Love

3 days to go

It's looking like a limb torn off
Or altogether just taken apart
We're reeling through an endless fall
We are the ever-living ghost of what once was

But no one is ever gonna love you more than I do
No one's gonna love you more than I do

And anything to make you smile
It is my better side of you to admire
But they should never take so long
Just to be over then back to another one

No one's gonna love you more than I do
But someone, They could have warned you
When things start splitting at the seams and now, the whole thing's tumbling down
Things start splitting at the seams and now
If things start splitting at the seams and now,
It's tumbling down, hard.

Anything to make you smile
You are the ever-living ghost of what once was
I never want to hear you say
That you'd be better off, or you liked it that way.....


Fortfarande hostar jag, nyser, kanner mig utmattad... aven fast jag sov strax over 9 timmar inatt!
Men jag ska satsa pa att sova nu, ta en liten traning idag men inget direkt anstrangande, for jag MASTE vara tipp topp pa lordag nar vi aker till brighton!
Sa idag och imorgon blir det mest soffliggande och kolla pa film med te. Fredag maste en shoppingtur hinnas med, en klanning maste inforskaffas till lordagens aventyr. Har aven stora huset for mig sjalv anda till mandag kvall, sa vi far se vad som hander fredag och sondag ;)

Back to work
Love

Sick n tired

Ja idag ar jag sjuk.... jag hatar att vara svag och vek! Men jag har verkligen ingen ork till nagot, orkar knappt lyfta Hannah, haha!

Sol hade vi pa formiddagen, anda fram till halv 1 snaret, nu regnar det igen... Kul jul, verkligen..
Hmm, peppad tjej idag?! Nej. Inte ens nagon traning blir det, men jag kunde ju varken andas eller prata nar jag vaknade imorse sa det kanns inte som nagon vidare god ide.
Jag har iallafall en sak att vara glad for idag, Sandra kommer snart hit och gor mig sallskap, da ska vi fixa mitt har, kolla pa film och laga god mat, hela kvallen!!:) OCH sa har jag och pappsen just bokat biljetter for en hemvistelse. Tjohoo, den 10 juni far jag till sthlm och 11 rullar jag inte pa stationen i sundsvall. 5 hela dagar far jag hemma i kara stan med alla underbara och studenttiderna, hur harligt som helst!!! Jag langtar sa efter er!
Efter det far jag tillbaka hit och vet inte annu hur lange jag stannar. Vi far se vad som hander nar sjalva aupairtiden ar slut, jag kan nog hitta annat att roa mig med har ;) Den som vantar den ser sa att saga.

Nej nu ska jag lagga min sjuka kropp och mitt huvud som inte alls hanger med i min sang ett tag innan jag aker och plockar upp Sandra for lite mathandling.

Love


Good morning

Ny vecka, ny morgon, nya aventyr!

Var dodligt trott nar jag vaknade. Blev vackt eftersom mitt alarm av nagon anleding inte ville ga igang.. hmm.. Jaja.
Idag regnar det for forsta gangen pa ganska lange. Hade varit skont med sol, men samtidigt kanske man inte far bli for bortskamd?? Jag menar, vi lag ju i solen hela dagen igar, precis som vi gjort i sakert en vecka.

Nu star jobb pa scehmat, men efter lunch blir det Bluewater med svenska flickorna. Ska forsoka att halla mig fran att kopa nagot, men jag kan ju inte lova. haha! Skulle vilja ha nagot nytt att ha nar vi aker till brighton over helgen, i helgen!:) Det ska bli do kul!! Alla vi svenska + hela engelska ligan ska aka. Flickor som pojkar, sicken fest!!!!

Nej nu ska vi leka pa har!

Love


High and lows

Helgen borjade perfekt!
Fredagens suprise party for Andy var mkt lyckat och vi hade galet roligt, anda fram till halv 4 pa morgonen da jag och Sandra rullade in pa min uppfart efter biltur,"efterfest", kladombyte och en hejdundrande cykeltur! hahaha, helt undebart, och sicken sommarnatt! En perfekt.

Lordagen vacks jag 08.30, dags att kliva upp och jobba! Men eftersom jag avsultade mitt alkoholintag runt halv 12 kvallen innan sa var jag endast trott, absolut inte bakis och hur skont som helst! Sa jag leker med de sma och fixar senare lunch till oss alla, sa Sandra dok ned till fulldukat bord!
Senare pa dagen nar jobbet var klart sa fixade vi lite innan vi plockade upp Ida och kopte vin. Sedan blev det vin och slinga sandras har ute i solen! val klara tog vi bussen till t-wells och fick snabbt efter avhopp leta ratt pa bussen igen eftersom vinet och Idas sjal glomdes, haha! Men sen blev det resturang och vin drickning i nagon dodgy trappa/grand. Nar vi kande oss fardiga med det begav vi oss till beluga och sorplade pa paraply drinkar, haha! lovely!
men efter nagra timmar av dans dar inne sa tappade mina fotter orken i mordarklackarna och jag var helt enkelt for trott av gardagen, sandra med, sa vi gick och letade upp en sunkkebabhak och mulade i oss. SA gott och forsta gangen jag hittar ett stalle dar de har VITLOKSSAS!!!! fantastico.
Vid kvart i 2 fros vi som jag vet inte vad och fick antligen ut Ida och Petra fran Beluga och tog en dyr taxi hem. Men gott var det att krypa ned i sangen. Jag och Sandra satte pa oss mjukisbyxor och hoodies och lag nastan pa varann for att varma upp oss, hahaha!! Gossigt!

Sa lordagen kan man sumera i att det var en mycket bra dag fram till beluga, dar tog det roliga slut om ni fragar mig.
Men, idag har vi haft en mycket skon dag hemma hos Sandra, solat, sovit.. lokat helt enkelt! Nu ska jag bara ladda med lite middag och lite vila innan vi ska ut pa en redig powerwalk for att skaka av oss lite av helgens sprit.
Jag lever pa fredagen den har helgen, det var underbart! Sa sommrigt, hemmafest hela natten, precis som det ska vara!

Love

What a great weekend

Ja helgen kommer nog bli kanon bra!!
Solen skiner idag, igen! Sa det kan bli en del solning varvat med jobb. Skont att se lite frasch solkysst ut ikvall pa  overassknings festen, undra bara vilken klanning jag ska ta? hmm....
det visar sig!

Uppdatering och forhoppningsvis bilder kommer imorgon. Nu maste jag kila, busy day, busy day!

Love

Palmer vs Sand

Dagen har spenderats med Sandra. Forst en massa arenden som tanka bilen, handla och betala min harliga (?) p-bot. Men efter det sjonk vi ned i solstolarna med god lunch och gottade oss sedan i solen stralar nagra timmar. ar fortfarande rod pa brostet, haha! Men det ar sa skont att fa solen pa kroppen, fa fraknarna och energin! Man blir ju sa ofantligt glad av solen.

Efter nagra sloa timmar och en redigt besk smoothie senare sa begav vi oss till gymmet och kampade.
Efter det stekte jag mig ett agg, tog en hardbromacka och lite broccoli och slog mig ned med telefonen och ringde mami och polle. Polle vantar besok fran London vilken timme som helst, och jag onskar jag ocksa kunde vara med och aka skidor i helgen med dem, engelsman for forsta gangen pa skidor, sicken SHOW! haha

Nu har jag iaf kollat pa mina vanliga skitserier pa TV, och nu var det Katie and Peter, stateside.. och det far mig att sakna USA natt sa FRUKTANSVART!!!!! Jag hoppas innerligt att jag far komma ivag i de dar 3 manaderna i host, bara fa en pust av det innan vintern. ah ah ah ah!

nej nu ska jag banne mig sova, var sa skont i morse att ha fatt sova sa lange, sa ska satsa pa det idag med!

Love


Mexaren igar, ni ser min haaarliga (?) branna....

 Stekarna idag, med beska smootihen

keep coming keep coming

Igar fanns ingen som helst tid till att skriva eller ens sitta vid datorn. Jag alskar sadana dagar, haha!
Solen sken hela dagen igenom och jag brande mig faktiskt pa brostet, helt sjukt vad varsolen tar! Idag har det roda lagt sig iaf och brannan blir snygg, vem sa att man inte kan bli brun i england?!

Just nu haller solen pa att kampa sig fram men snart spricker det upp.. ar ofta sa att det ar halv mulet/mulet pa morgonen men spricker upp 2-3 timmar senare och blir huuuuuuuur fint som helst! Sa jag och sandra ska farga hennes har, forhoppningsvis mitt ocksa om jag kan bestamma mig fo natt, och sola sola sola! Men idag aker solskyddsfaktorn pa! Jag vill inte se ut som en rod raka imorgon pa suprise partyt vi ska pa!

Igar kvall var vi ute och kakade jag Ida och Sandra pa mexaren har i 7oaks. Var mycket gott aven fast jag holl pa att riva hela bordet, hahaha!! efter det tog vi oss till oak tree for att mota upp med seval, men hon fick sta ut med 3 gaspande trotta flickor! Sa igar slackte jag 22.25 och vaknade som en utvilad ny manniska imorse, innan klockan ringde 07.40!!!!

Na, back to work...

Love

She told me I would fall in love

Godmorgon varlden!
Idag ar det annu en fin dag, faglarna kvittrar och solen star snart lite hogre sa man kan sola sig lite.
Ikvall blir det till att grilla i nagon park och ta sig en drink pa nagon bar med Sandra och Ida + date, hahaha!!

nej nu maste jag stada lite, musiken pa va?!

Love

This time it's all of me

Ran into you yesterday, memories rushed through my brain
Its starting to hit me, now you're not with me..
I realize I made a mistake, I thought that I needed some space
But I just let love go to waste.
It's so crystal clear now, that I need you here now
I gotta get you back today

This time I want it all,
Showing you all the cards,
Giving you all my heart,
This time I'll take the chance,
This time I'll be yours,
I can be all you need,
This time its all of me!

I hit the bar every night looking to score a good time
It's not like I planned it, left empty handed
Cause Im still alone in my mind,
Now what will it take to feel right?
Can i come see you tonight?
I know there someone else now..
What can i do now? cause i need you back by my side

Last time I wasnt sure
This time i will give you more
Im more mature
I'll show you
Last time i didnt know
I messed up let her let you go
I need you, dont say no

Laying alone in this room, all thats missing is you
Pick up the phone! Wont you come home?

with all it's glory

Morgonen startade som vanligt vid 07.50 med frukost och pakladning och skolskjuts. Sen bar det av till gymmet, gar riktigt bra med traningen nu sa kanner mig bara sugen pa att trana, heeela tiden!
Nu skiner solen aterigen och det ar supervarmt, sa klanningen akte pa och har ska det stekas lite varvat med jobb! :)

Jag langtar efter er..

Love

What the f's wrong with u?!?!

Kollar pa the city och blir sa otroligt frustrerad over withneys situation. haha!! jag vet, vem bryr sig liksom, det ar tv?? men det ar ju bara saaaa typiskt! Jay ar varsta hunken, hur do snygg som helst men sjalvklart ett osakert svin! Va fan liksom.

Jaja, det ar ju bara jag som ar en san nord att jag ens orkar bry mig. he he he

festen i lordags var iaf galet rolig!!!! verkligen huuur kul som helst och vi fick riktigt slappa loss. hahaha
Jag bara alskar kanslan av att vara 15 ar igen, och det har jag nog sagt mycket pa sista tiden. men fy vad harligt med hemmafest och massa pussar, kramar och runtspringade runt garden, haha!!!
Oforglomligt och det gor vi igen. punkt dar innan jag sager for mycket

Idag har vi tagit farval av Elin, sorgligt nog. Jag kommer sakna henne.

Nu ska ag duscha och kolla pa Bromance ;)

Love


Yesterday



Bara ett litet smakprov! nu ska det grillas!:)

From the city to the party

Nu sitter atreigen hemma i sandras sang, ska locka pa haret lite, battra pa sminket lite och sen bar det av for att inhandla arets forsta rosedrinks ingridienser!!!! Det ska bli sa fantastiskt gott :)

I stan sprack himlen upp och varme kom igen, det var saaaa harligt! Vi hangde forsta 4 h i Camden och shoppade lite pa H&M dar, det gick bli ett armband och en svart klanning, suupernice! Efter det begav vi oss till Convent garden och hangde lite pa torget i solen med en starbucksmugg i handen. I solen var det atminstonde 20-25 grader, sa jag har aterigen kilat runt i klanning och bara ben!

Men nu ater till sminket och kanske hoppar in i min nya klanning, kanske.

Love

City baby!

Ligger hemma i Sandras sang, klockan ar en timme mindre an hemma och vi ska nu bege oss in till city. 3 tjejer med traningsvark, jag kan knappt ga normalt och sandra kan inte vrida eller vanda pa overkroppen eftersom hennes mage smartar.. haha!!!

Det blir bara till att hanga, kanske hitta en klanning eller tva, ett par gladiator sandaler tror jag det far bli med. Efter det blir det pool party!!:)
Camden foodmarket ar ett maste ocksa, we love!

na dettta har jag absolut inte tid med. Ciaaaoo!

BIG love

Just for u H

Fatt i uppdrag av min kara Hanna att uppdatera mera. Och visst, ibland ar jag sa otroligt flitig med inlaggen och ibland, som nu har jag ingen inspiration, sarskilt inte nar det regnar ute, konstant.. vad finns det att skriva om da liksom?
Min standiga trotthet?? Borde nog ga till doktorn med den foressten, han kanske hittar vad som ar fel med mig, hahaha!
For visst finns det bot mot trotthet? SOMN saklart, men heeeeeeeeell, jag sover och sover och sover men inte blir det battre.

Dag idag, fredag. Fredag = helg!!!!!! Befriande kanns det, eftersom jag har en stooor hog med stryktvatt som vantar pa mig darnere, men efter den gott folk, efter den ar det weeeeekeeeeeeeend! END.
Kvallen ska spenderas i soffan med Ida och Sandra, forhoppningsvis ska jag gora nagot at mitt helvete till har. Har ingen lust att se ut sahar imorgon pa festen. For imorgon ska vi pa feeest, husfest mitt ute pa landet! Mitt ute bland angar och falt, hastar och hundar och dessutom finns pool, he he heee... Hur ska detta sluta? Hoppas en groda dyker upp ocksa, sa jag kan kyssa honom till min prins!

Imorgon ska det antagligen bli samma skitvader som idag under dagen, det var ju sadar va, vi ska ju in till stan och min egentliga plan var ju att hanga runt. I en park eller tva. Jaja, vi ser! men pa sondag ska det stralande vadret komma tillbaka och halla i sig, sa sondag och mandag har jag bokat in mig i en solstol och planerar inte att andra pa den planen!

Na nu ar det val dags att sluta sitta och stirra mig trott pa din brunbranda kropp och ta tag i den dar strykningen. Blir en hel del TV till det, MTV ar min basta van sanna har dagar. Efter det besoker jag min basta van for tillfallet, the gym.

Your body is my wonderland
Love



Terror

Jag tror det ar spindlarnas afton ikvall. Redan fangat 3 FETA! Det ar liksom inte bara sanna med extremt langa ben, utan de har feta kroppar med, tjocka ben och sa ar de bruna. ACKLIGAAAAAAAAAAAA! och jag hatar spindlar..... vekligen hatar. Min storsta mardrom ar att en av dessa stora ackliga saker skulle vara och krypa pa mig i sangen om natten!!! Jag ryser av bara tanken, det gor mig morkradd, hahaa!!!!! Sa ja, ikvall ar en terror.. forhoppningsvis kommer jag over det innan det ar dags att sova, salange jag inte behover mosa ytterligare nagra i ton med papper. Sa sorry guys, imorgon blir det regn.

Na ucsh, nu kliar det over hela kroppen pa mig. Kanns som om jag har tusen spindlar i brallan. American idol och sedan en ny realityserie om Katie Price (Jordan) och hennes make + barn som flyttat over till staterna star pa schemat. Jag ar en sucker for skit TV!!!:)

Godkvall kara lasare
Love

What it's all about

Har varit min forsta svang pa gymmet idag, body pump vid 10 var en mordare. Snacka om att mina ben skakade nar jag gick nedfor trapporna mot bilen, haha!!
Nu damsuger jag och donar innan jag ska kasta mig in i duchen in i klader och sen bilen for att hamta upp Elin for en fika. Efter det blir det gym igen med Idisen och sen ska jag hon och Sandra hitta pa natt spannande, kanske tunbridge wells eller natt, det vore lite mysigt skulle jag tycka. Framforallt nu nar vadret ar gratt och trist.
Maste hitta nan harfarg jag kanner jag skulle kunna byta ut detta mot, men det tar emot att kasta bort det roda. AH! Mitt har kanske ska fa se lite ljusare tider? Bara for att Sussi jamt papekar det nar jag ar hemma ;)

Jaja, nu ska jag fortsatta min skonsang tillsammans med John M och damsuga klart sa jag far komma ivag nan gang!


Love I love

a bit of a lovefool

Alltsa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Jag blir tokig av att se fotona av dig, varfor ar du sa otroligt vacker?
Jag lovar att om du ville jag skulle komma tillbaka in i din famn skulle jag inte tveka, inte en sekund. som den lilla lovefool jag ar... SUCK pust ston. mitt ogongodis som bara blir battre och battre med tiden.


Ja herregud! Hjartat slar hart och dagen har varit underbar! ca 25 grader varmt och klanning med bara ben. SOMMAR! avslutade fint med ett 2 tim pass pa gymmet i sallskap av Idisen. Kliver ut ifran gymmet vid 21 tiden och det ar fortfarande ljummet ute, det kanndes helt sjukt men haaaaaarligt! Kanske man kan fa sig en branna anda, trots att det ar england vi pratar om! haha!!

Nej nu ska jag avrunda kvallen med lite tv i sangen. M m mmmmmmmmmm som jag onskade, dig. haha!!

Love

Kickstart my life, this summer has to be it!

Waiting on the worl to change - John Mayer. Jag blir bara saaaaaaaaaa glad!

Jag sitter var dag nu och vantar pa att sommaren ska borja pa riktigt, att allt ska vara som det pa sommaren ar. Jag fick forsmak under den fina period vi haft har nu, city och langa natter barfota langs en trottoar. Tog mig tillochmed ett dopp i en fontan 3 am. Tillhor inte vanligheten i slutet av mars/borjan av april.. Men det ar dessa stunder som far mig att kanna mig sa oerhort levande och ofattbart lycklig!

Jag sitter och laser gamla inlagg, och jag kommer ihag kanslor som jag da kande nar jag laser min ibland blodande texter, eller inlagg som lever i allra hogsta grad! Allt far mig att langta efter Sverige, efter tvattakta svensk sommar.. Spelar ingen storre roll om var den utspelar sig i lilla landet lagom, bara jag far vara med dem jag alskar mest! Och eftersom folket numer ar valdigt utspritt sa tror jag det blir en sommar langs vagarna och mycket nytt folk att traffa!
Jag fortsatter fundera pa mina alternativ, och jag ar glad salange jag kan fa vara hemma atminstonde halv sommaren. Och det far jag! Kanske jag bara ska stanna har, njuta av den tiden och sedan aka hem, hem till lilla sundsvall for en lite stund, forsoka sno at mig en veckas jobb hos pappa och kanske natt 1 gang i veckan extraknack och bara leva pa de pengar jag far efter det har.

Jag vill iaf att sommaren ska bjuda pa det typiska sommriga.. Langa ljusa natter, springmarcher over angar, flings, och haaaaarliga klanningar. Ja, nu ska jag dromma om det!







   

Your hair.. What about my hair?!

Ja mitt har ser verkligen ut som skit.. Fargen bara rasar ur och jag borjar bli mattligt less pa detta nu.
Orkar inte ens kolla mig i spegeln, sa hemskt tycker jag att det ar, haha!

Sa, what about today?
Molnigt just nu, men det skulle bli kanonvader sa det spricker val upp som vanligt om nan timma eller tva. Och saklart ska jag jobba da.
Nu ska jag gosa lite till i sangen innan jag beger mig pa gymmet om en timme, det stangde ju igar nar vi kom dit, sa jag fick ta mig en springtur ist! Men det gjorde ju inget eftersom graderna gick upp till cirkus 18 igar em/kvall!!

Ikvall kommer sandra hem ocksa, SA skont!! Vi har mycket att prata om aven fast det bara gatt en vecka... haha! Men jag tror min tranastos har en hel del mer fnissmaterial an jag!

Annars? Jo just i veckan hander det val inte just nagot, ska spendera mycket tid med traningen och fa igang magen igen efter denna pask, uscha..... Helgen blir det city city city och sen har vi planer i ungefar 8 veckor framover, nu galler det att utnyttja tiden val innan flickorna far hem. Sen visar det sig helt enkelt hur lange jag blir har... Ingen som har ett jobb till overs eller tips om jobb??!!!

Nej sangen nu, gym sen.

Love

The heat is back

Jaaaaaaaaa! runt 15 snaret kom solen och varmen tillbaka till kara sevenoaks.
Sa nu har jag nyss varit ute pa promenad i shorts och trojja, huuuur skont som helst!

Tankte bara beratta det ;)
Nu ska jag ta en ordentlig dusch sedan blir det soffan, The City + Bromance. I love!

My head is like an empty box

Snacka om att jag varit i dvala anda sen i lordags morse..
Var ju babysitter i lordags kvall i 6 timmar at en annan familj, sa jag kom inte hem forran seeeent och somnade nog inte fore 2. Sondags sov jag och sov jag, sedan forflyttade jag mig till soffan och fortsatte halvvila anda fram till halv 4 tiden da jag forflyttade mig upp till sangen en timma till, haha, innan jag gjorde mig iording for bio med Ida och Catlin. Det hela resulterade i att filmen som skulle borja 6 borjade inte forran halv 8, sa vi tog en middag ocksa. Efter Marley and me (som var pa toooook for utdragen) skulle vi aka och hamta Sandra pa stansted. Nar vi har ca 10 miles kvar sa ringer flickebarnet och sager att flyget ar installt.. sa det var bara att vanda hemmat igen!

Val hemma sa tog jag och catlin en ol pa oaken. Det var croooowded!!! men boooring. Sa hemmat styrde jag och landande i sangen.. Vaknar nagra ganger under morgonen av b la en morgonpigg Catlin som ringer 08.57.. Sen Ida som vackte mig vid 20 over 11. Jag ar en san storsovare sa jag dor. Det varsta av allt ar att jag blir bara trottare av att sova sa lange. Sa det ska VERKLIGEN bli skont att pasken ar over nu sa man kommer in i vanliga rutiner, pallar inte ga runt och vara sahar trott i mossan hela tiden, haha!!

Na nu ar det dags att ringa Ida, kanske hitt pa natt?? Gym vid 4 i vilket fall! Ikvall blir det tv och tidigt i sang!

Love

The day after

En smula bakfull och en parkeringsboter rikare. Men det ar min absolut forsta sa det far val vara sa da!

Jag skulle egentligen inte partajja igar men foll for grupptrycket och den goda stamningen under middagen pa strada. Sa rott vin, en pitcher med green apple, cosmopolitan, jager bombs, sambucca, ol och champange fick slinka ned igar..... Trott idag va!! Men Catlin gjorde gooood frukost med agg och toast och grejjer sa jag aterstalldes ganska sa kvickt!

Nu ska jag pa kaffe hemma hos Axelssons och sedan blir det till att mumsa paskagg!!

Love

I nearly forget about him

Slute dyka upp i mina drommar, du ar INTE valkommen langre. Deal?

Hakan H, min man, min stora karlek!! Han raddar min dag idag, youtube och hans energi ar precis vad jag behover. Ett evigt runt studsande och galenhet! Vad som skulle skicka mig upp i skyn ar en av hans konserter, NU! Jaja, jag far helt enkelt noja mig med dataskarmen ett tag till. 

Dagen ser just nu ratt gra ut. Vaknade imorse av att faglarna kvittrade utanfor och jag trodde solen skulle skina bara darfor (haha) men icke... icke icke icke! Sa jag vet inte riktigt vad vi ska hitta pa. Kanns ju som om man vill gora nagot av denna paskhelg kanske? Inte bara sitta och glo pa film efter man gatt pa gymmet? Dit ska jag iaf bege mig inom den kommande halvtimman. Blir det inte brighton mot eftermiddagen tror jag det far bli middag ute med flickorna, kanske en grillfest eller oaken eller bio.. eller eller eller eller ellllleeeerrrr.. 
Jag skulle nog garna aka in till stan annars, bara hanga! men det vore ju en fordel att det var fint vader om man bara ska hanga. 
Fan vad trakig och neggo jag ar, forlat! jag vet inte riktigt var allt kommer ifran, haha...

Na nu ska jag mala naglarna och rycka upp mig! Glad Pask!!!:)

Love 

Who needs a heart that can be broken

Ligger och kollar pa American Idol! Jag kan bara inte lata bli att alska det!!!! Och nar det kommit ned i lagt antal i tavlingen sa ger de flesta numren rysningar, i HELA kroppen. Dessutom kommer sentimentala sidan av mig fram, musik och jag, vi bor ga hand i hand som vi alltid gjorde forr..

Ligger dodligt trott i soffan efter en lanfre tripp till Bluewater, en ljuvlig lunch, runtakande ute pa smavagarna har ute och en gympass med Ida. Jag kanner inte att allt ar helt ok just nu.. Saker och ting sker. Aven om de inte har med mig att gora sa beror det mig. Det far mig att sakna min egen familj sa hemskt mkt, far mig verkligen att uppskatta dem!!!  Jag skulle kunna ge mycket for att min mamma skulle ligga bredvid mig har i soffan nu sa jag kan dumma mig med henne!
Att prata telefon mattar inte min hunger just nu bara...

Nu har jag iaf 4 dagar ledighet framfor mig! Eller jag ska jobba nagra timmar pa lordag kvall, men de extrapengarna behover jag verkligen nu. Forhoppningsvis aker vi till Brighton imorgon, tar ett ordentligt farval av var van Elin som pa mandag styr mot Sverige. Sakta men sakert kommer antalet flickor tunnas ut har och sist kommer jag sta kvar. Vi  vet ju inte saker annu, men som det ser ut nu sa blir jag nog kvar har over sommaren. Men jag maste erkanna att jag spiller inga tarar over det om sa blir fallet! En sommar langs Londons gator, omojligt att misslyckas.

Nu vantar Grey's, finns ingen tid att spilla.

Love

Holidays

Yes, nu tar jag i princip helg.
Ar kass pa att uppdatera just nu men jag har en hel del annat att gora och tanka pa. Allt ar inte riktigt som det brukar.

Men nu blir det pask, goa glada tider och javlar vad jag ska smalla i mig godig i helgen! Det ar tillatet over pask, right??:)

Nu maste jag gor mig iordning for en trip till bluewater, vi ska unna oss en goood lang lunch idag innan det blir gym gym gym!
Lovar att skriva lite ikvall, kanske tom bjuppa pa en bild eller tva! Men just nu langtar jag efter mamma och jens, gabbi och anna, ylva och carro och har brattom..

Love

Hot hot hot hooot, like summerhot!

Idag ar det 20 harliga grader har!!! Det ar sa underbart underbart underbart!
Tyvarr har ingen stekning hunnits med eftersom jag jobbat en del och hangt pa gymmet i 2 timmar. fast lite fotboll ute i solen har ju hunnits med!

Na, har ingen lust alls att skriva just nu, for jag har ingen att skriva om direkt. Utan ska ta mig en dusch och sedan bege mig ned mot koket dar nylagad lasange finns ;)

Love

I'm in love

Trott  ar ett ord jag ofta anvader nufortiden. Men efter en helt fantastisk fredag mot lordag natt med manniskor som jag totalt och hejdlost foralskat mig i och en sondagmorgon som startade klockan 4am for att skjutsa sandra till stansted sa kan jag med all ratt fa vara trott!
Men det var verkligen vart varenda minut, varenda sekund denna helg. Det kanns som om att nu hander det, plotsligt hander det och jag ar sa otroligt glad och nojd med livet! hur ska jag nagonsin kunna lamna allt detta?!

Detaljer kan jag ga in pa senare, nu ska jag lagga mig raklang i sangen och bara glo pa film tills jag ska mota upp Ida pa gymmet om 2 1/2 timma. Man kan ju inte bara glida runt pa rakmacka hela tiden, haha!!

Love

Just fantastic!!!!

Jag alskar mitt liv!!!!


my heroes!!

Dagen borjade med ett jobbigt uppvaknade vid 07.40. Jag maste ha total dackat igar nar jag kom hem efter min super cykeltur inatt vid 01 snaret! Och ja, jag ska val erkanna att det blev kanske lite mycket.. Men jag trodde jag skulle ma varre idag an vad jag gor, kanner mig mest bara trott, hungrig och TORSTIG! vet inte hur manga liter jag svept i mig nu pa morgonen. Ratt kul hade vi iaf och en valdigt sot kille traffade vi! tillhor inte vanligheten, men det tror jag ni forstatt ;)

Nu sitter jag iaf fortfarande i min pj och vantar pa att syster ska hora av sig, hennes mobil verkar inte fungera riktigt, sa jag vantar med talamod.

Eftersom dagen borjar ratt segt och jag inte kannt mig motiverad till nagot alls sa blir det ju lite depp stamning.. Men sa oppnar jag mailen, och dar ar det!!!!!!! det mailet jag vantat pa salange, ANNA LARNEBRING!!!!!!!!!!!!!! LYCKA!
Hon och Ylva hade knapat ihop ett mail om vad de gor och vad som hander, jag blev saa lycklig sa jag vet inte vad! De tva alsklingarna gjorde min dag! men som jag langtar efter dem nu..

Nu ska jag gora hummus macka och lagga mig i sangen en stund till i hopp om att pauline ringer, om en timma cirkus blir det gym med Ida.

Love

Sunny reeelax gym ++ party

Saklart kom dte fina vadret som lovat!! nu steker det ute och jag har precis tagit en fika med Elin inne i varat town center pa en uteservering, det var nice! rikitgt nice

Nu vantar solen och gymet, hmm.. Kanske inte riktigt gick ihop eftersom solen ar ute och gymet inne, men tankte ta mig en promenad dit och tillbaka. Efter det blir det farga har hos Sandra och sminka mig for kvallens pub quiz, nu javlar pojkar!!!!!!!!! Hamden kommer vara sa javla ljuv.


Love

Where is the sun u promised?!

Godmorgon varlden!
Ar en aning trott och tankte atervanda till sangen nu efter att ha suttit och stirrat mig trott pa asos. Trott blir jag for att jag endast ager 75 pund och de kommer ga at till en ny mascara, foundation och helgens bravader i city.

Jag blir ocksa trott av vadret som var utlovat aldrig kom.. de sager att det ska spicka upp och bli fint till eftermiddagen, men jag tycker det ser tungt ut. Jaja, far val satsa pa imorgon da...
Sa nu ska jag ga och dra tacket over huvet ett tag till och forhoppningsvis vakna upp med ett battre humor och mer energi!

Dream big

Sovmorgon idag, aaaah, den behovdes! Jag menar VERKLIGEN behovdes..
Fick sova anda till 10 och jag alskar att bara ligga kvar i sangen och mysa en stund, sarskilt nar solen lyser in pa sidorna om rullgardinerna!
men sen.... var det stadtajm, jippi yey!!?? Stadade iaf flitigt i  1 1/2 timma och nu vantar ytterligare lite. Kanns ju kanske lite surt nar det ar ungefar hur bra vader som helst utomhus?? Imorogn och nagra dagar framover ska det vara stralande och 18-20 grader varmt!!!!!!!!!!!!! Tur att man ar ledig torsdag,fredag, lordag, sondag! Syrran kommer ju till stan med sa pa fredag ska jag ga pa stan med henne+hennes van Eva och pa kvallen blir det utgang in the city!! Ida och Sandra kommer ansluta sig med, HEJ vilken fest!

Naa, usch, nu maste jag dammsuga ytterligare. Men med youtube till hands och pepp musik pa hog niva sa kan inget vara trakigt! maste farga haret med, och ga pa gymmet..... Ikvall blir det iaf puben!

Love