Satellite heart

I want it and I want it now!!!!!
Frusen som en rakad get (fömodligen) och känner mig bara less över att det är kväll, jag har inte gjort annat än lagat mat och jobbat idag och nu är det dags att hoppa in i duschen, själv, och sen gå och krypa ned, själv, för att kolla lite greys och läsa. Själv, helt själv. Idag är det inte ens en eländig lite hund som ligger bredvid och slickar en i armhålan när man som minst vill det. Hahaha, insåg hur kul och dumt det där lät nu, men äh, så var det igår kväll iaf. Jag och Oliver var de enda hemma, och vi var T R Ö T T A! Men han kan inte sluta slicka på en den där hunden, är det inte i ansiktet så är det på tårna, armen, händerna, benen och så nyaste upptäckten igår då, armhålan! ibland undrar man ju, haha..
Nu hackar jag tänder och blir bara mer irriterad över att jag imorgon kommer stå på jobbet i 8 timmar.. vad har hänt? Jag brukar älska gå till jobbet.. Är väl bara min penga-ångest-fas som spökar. Appropå spöka, det ska vi göra på lördag och det ska bli suuuuperkul!!!! Jag och reb ska börja tidig här hemma på Hammarbyhöjden med iordningfixande och vin pimpling. Jag ser verkligen ifram emot lördagen, sen ser jag ifram emot att månaden ska gå fort som bara den och att den 25 ska infinna sig, så det säger klirr i kassan igen , och sen kommer den 28de och då ska jag tillbaka till mitt kära kära england!!!!! Som jag saknar det!
Love

Don't you se whats wrong? Can't you get it right..

Klockan blev helt plötsligt mycket. Dock kom jag inte hem förrän halv 8, och då förberedde jag bara köttfärsen till min middag och slängde på mig prommis kläderna och mötte Iza gatan ned för en promenad in till söder och tillbaka. Det är såå skönt att ta träningen på kvällen, så blir man lite mosig efter sin dusch..
Det var som vanligt ganska segt inne på jobbet idag. Men det är ju höstlov och de flesta stannar nog inne i höstrusket eller är på en liten semester med la familia. Jag vill också åka på semester men min familj. Jag vill åka hem och vara med min familj iaf. Det ska jag banne mig göra, jag ska åka hem några dagar! Nu när det är så nära och allt :)
Sen så kommer ju London vistelsen också, det ska bli underbart!!! Jag längtar som en tok efter min extra familj, mina små busfrön och alla underbara vänner. Och framförallt saknar jag den engelska landsbygden, "värmen" och Londons ständiga puls!!
Men nu ska jag väl hoppa in i duschen och värma mig sedan kasta mig i sängen med andra Twilight boken, jag blir helt besatt!!!! Jag vill att någon ska få mitt hjärta att slå lika hårt som Edward får Bellas att göra. Nästan så det hoppar över slag eller rusar upp i sån fart att man tror man ska svimma. TÄNK att känna så för någon, det vore nått va!! Det slukar helt enkelt upp mig och den dagen jag träffar "honom", den dagen vet jag att mitt liv är komplett, haha!! Så vem du nu än är, visa dig och få mitt hjärta att slå i ultrapid!! Tack ;)
Love

What a suprise

Gårdagen spenderade vi med att spendera pengar, härligt men lite ångestfyllt eftersom jag inte jobbar fullt så mkt som jag skulle vilja och därav blir inte lönen den fetaste just nu, men det ska det bli ändring på!
Kvällen var planerad hemma i sängen tillsammans med Greys, men det ändrades snabbt till lite biljard och öl på söder i manligt sällskap. Alltid trevligt ;) Dock var jag dödens trött när jag kom hem och somnade på 2 röda. Vaknade inte förrän halv 12 idag och blev helt förvirrad av att jag sovit så länge!! haha
Nu måste jag skynda mig att hoppa i kläder och göra mig vacker innan jag ska in på båda jobben, först på Götgatan för att fixa inför imorgon och sen blir det ca 4 h på Holmqvist.
Love

Why am I always late...

Borde ha börjat göra mig iordning för åtminstonde en halvtimma sen, men som alltid så fastar jag med något annat och jag borde verkligen slita mig men jag kan inte. Madde kommer snart vara klar och jag har inte ens duschat..
Så upp och in i duschen nu!!!
Ha en trevlig dag mina älskade
Love

Changes

Å herreguuud, majjemen och amooore....
Idag har jag varit bakom allt, och efter att snart ha legat i sängen i ett dygn börjar jag väl känna mig någorlunda levande igen. Dock ska det bli VÄLDIGT skönt att få slumra in nu igen!
Helgen blev ett enda maraton av röj och trötthet, därav mitt sängliggande, trodde inte trötthet som denna existerade!! Men idag är jag ett levande bevis.
Fredagen startades iaf med make up kurs hos Johanna kl 9.15, sedan intogs första glaset mosserande vid 11 snåret. Då var det bara att åka hem sen för att ladda upp. Kvällen börjades tidigt och natten blev sen, eller kanske man ska säga att det blev en tidig morgon? haha
Halv 5 fick jag landa i sängen efter en minst sagt intressant och fartfylld kväll. Dans dans dans, både på scen och podium som på dansgolvet. Men vad gör man inte när Johanna fyller vuxen (20)!!
Lördag vaknade jag död och trög vid 11 för att ta mig in på jobbet, snacka om att jag gick runt i ett töcken.. Sen åkte jag och Maddää hem och lagade tacor och snoozade lite i sängen.. hade inte planerat att gå ut, men så kom Sebbe och Forrest och då fick man ju ändra sig. Så på med klänningen och i med vinet och shotsen.
Vi var hemma länge och vid halv 1 tiden bankade grannen i golvet, hoppsan... Så vi tog vårt pick och pack in mot söder där vi skulle möta upp några på Bauer, men vi hann inte mer än komma dit så var det dags att gå till nästa. Happ, någon hade bestämmt att vi promt skulle gå till nån medeltidsbar i gamla stan, 7 tunnor tror jag den hette. Så där drack vi mjöd och kom i riktig ronja rövardotter-stämmning. Faktiskt skitkul!!!
Men idag skyller jag mitt mående på mjöden, not so very nice kan jag säga.. haha!!
Imorogn är det shoppingdag för mig och madde, så nu tänker jag falla tillbaka i min dvala och drömma om klänningar och allt vad jag nu kan tänkas sprätta pengar på imorogn.
Love

Graviation

Jag trotsar tyndlagen och går med lätta steg mot coop med Maddäää. Tacos och vin står på schemat, men eftersom gårdagen blev förvandlat till imorse så är jag trött. Att jag dessutom varit hela dagen på jobbet också, duktig flicka idag!
Nu ska det ätas och fyllas med vin.
Love

Hubby

Dennis är på ingång så här finns ingen tid att spilla!
Dock är jag trött som en gnu idag och vill helst av allt bara ligga i sängen..
Men vad gör man inte när mannen är i stan?
Nu ska jag väl hoppa i mjukiskläder och gå och möta honom på skärmarbrink.. det är svårt att hitta i stor stockholm ;)
Love

flashing lights

London för 105 kr tur och retur, JA tack!
På måndag ska jag boka mina efterlängtade biljetter och det ska bli faaaantastiskt!
Ännu bättre är att ryanair har börjat flyga till Gatwick, så det blir sååå mycket närmare ut till mitt kära sevenoaks. Paul ska vara snäll och komma och hämta mig på flygplatsen så vi kan bege oss ut sen :) Kanske att Palmen följer med också, det vore ju super! Åh åh åh, känns som om det kommer bli många vändor dit nu framöver, så fort jag är ledig hoppar vi på ett plan och flyger iväg.
Nu ska jag fortsätta vakna med lite Greys och sen blir det city för att hitta lite läskigheter till nästa helgs halloween fest!
Love

I said goodnight!!

Ibland saknar jag stunderna däröver.. Däröver i den lite mindre men välbefolkade landet. Där de är trångt mellan husen och små radhus ser lite för kompakta ut på vissa ställen. Där folk är alldeles för hövliga mestadels och kallar mig ohyffsad som dam. Tänka sig.. jag, ohyffsad? Men jag är verkligen ingen dam... never will be.
Jag sa godnatt för länge länge sen, men ingen trötthet vill infinna sig.. Jag antar att jag får ta hjälp av böckernas värld och läsa tills jag stupar?
Antagligen är det allt funderade som gör mig en aning frustrerad och gör så jag inte kan sova, även fast jag inte ens försökt... Förmodligen skulle jag somna om jag bara la ifrån mig datorn, släckte ljusen och kurade ihop mig i min sovställning, fosterställning... haha! Men då läser jag hellre tills ögonen inte klarar av att hålla sig öppna en sek till. Sån är jag. Vill du vara ihop med mig?

Beauty of uncertanity

Tisdag och jag har haft en riktigt bra dag! Lugn och skön, den enda som fattats är pengar på kontot. När man är ledig vill man ju kunna shoppa lite. Jag har fått shoppa också, skor till Hanna! hahah...
Men går runt i alla inredningsbutiker och jag håller på att längta ihjäl mig till måndag då pengarna dyker in och jag ska ge mig ut för att göra både mig och lägenheten snyggare ;)
Idag kom vår lilla puppy och flyttade in här på Hammarbyhöjden. Elin och Zach har ju som jag nämt skaffat sig en tax, så en 3 månader gammal liten parvel ligger just nu inne hos husse och matte och myser.
Han sprang runt här som en liten dåre förut samtidigt som han bara vill komma upp i famnen och somna, haha.
Sötnos, även fast jag är en sån som föredrar stora hundar som Ozzy. Längtar tills jag får skaffa min egna "Ozzy"... Har kommit på ytterligare ett namn som jag skulle kunna döpa honom till.. Tror det var Kate som kom på det t o m, Frank! hur ballt är inte det?? Kom Frank, nu går vi! hahaha
Nej nu ska jag, precis som alla andra dagar, bädda ned mig med datorn och Greys. I Love!
Oliver och mysfika med snärtan.
Love

Oh dear, don´t you dare

Jag har alltid varit ett fan av spel. Spel och jakten i själva spelet.
Men en sak jag hatar, dubbla signaler Vem fan har någonsin förstått sig på dem?
Livets stora fråga va....?
Leken gillar vi medan den är rolig och lustfylld. Medans vi fortfarande skrattar åt den, tillsammans.
Jag älskar leken!! Och jag älskar att skratta i den, allt är enkelt just där.
Nu har jag egentligen ingen aning om hur jag kom in just på detta ämne just nu, men det kändes som om jag vill skriva om något aktuellt. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer...
Allt går i svall och just nu är jag och har varit de senaste veckorna på en topp, en hög jävla bergstopp!! Jag tycker om att vara här uppe och har saknat det. Man kan sitta på en hög häst utan att bli trotsig och nedvärderande. Man kan ha en egen liten häst att sitta på liksom, bestämma vad som innebär att vara där uppe i det blå.
Det enda problemet är hur man ska sitta kvar utan att ramla av i galoppen. Det är ett svårlöst problem.. Hm.
Förra veckan gjorde jag något som jag aldrig gjort förut, och jag lovar att det inte blir sista gången. Kicken jag fick av det var enorm och gav mig ett lyckorus som inte går att jämföra med mycket annat än renaste kärleken.
Tack gud för att jag kan ta mig i kragen ibland och göra de mest galna fast självklara saker!!
Nu ska jag gå tillbaka till mitt Greys, och ja, jag är beroende, mest av känslorna det framkallar! haha
KT Tunstall - Paper aeroplane
Love


Whers my superman??

En söndagförmiddag som idag önskar jag innerligt att ha en man hemma i köket. Han ska helst av allt stå endast iförd förkläde och laga en fantastisk frukost till sin fantastiska partner (mig alltså)!!! Var är han liksom?
Gårdagen blev dimmig! Men vi hade kuuuul!! Och jag syndade, jag lät mig frestas av McDonalds vid sådär 3 snåret.. Synd bara att jag inte kommer ihåg hur gott det smakade idag....
Nu ska jag fortsätta med mitt Greys tills dess dyker in om en timma på tjejkväll :)
En vecka framöver är det ledighet, ska bli så fantastiskt skönt!!!!!!
Love

were getting a baby!!!!!

Åh, jag fick ett underbart besked nu imorse!!! Elin och Zach ska köpa hunden den pratat om nu ett bra tag och på måndag kväll flyttar lilla taxen in här hos oss på Hammarbyhöjden! Så hädanefter kommer det springa runt en liten en och bossa i lägenheten, såååå mysigt!! Det mättar iaf mitt längt efter mitt egna hundköp :)
Nu är det dags att äta upp frukosten och hoppa in i duschen, sen jobba 12-16, efter det blir det hem och städa upp och fixa till inför kvällen då det blir lite fest hemma hos oss!
Love

Dina händer, de ber mig sova över

Jag kan inte glömma, det var för bra för att det bara ska gå upp i tomma intet. Fast jag vill inte jämföra, det kommer aldrig kunna slås.. inte av någon. Det har betsat sig fast i mig.
Frågan är om det kommer igen? När kommer du, kommer du som du sagt?
Jag vet att det är lång tid kvar och man visste från början hur det hela skulle utvecklas till en början. Jag orkade inte längta så länge. Längtan kan ibland vara jobbigt, när man längtar för mycket. Och jag hade längtat ihjäl mig efter dig.. Det hade tagit för mycket tid och för mycket plats.

Det är just det här, chanserna går förbi en, i alla lägen, sålänge man inte väljer att rycka tag i dem och bara gör. Det var det jag trodde att jag gjorde, men så kom vi till det här med längtan.
Längtan längtan längtan. Om man bara vill ha då?

Jag kan inte skilja på


Love

How to know whats right or not?

När vet men att det är rätt??
För när man heter Tove Sand så kommer man ofta på det i efterhand och jag börjar bli måttligt trött på det. Alltså att se alla dessa chanser gå mig förbi.
Ibland tappar jag ju magkänslan, och nu ska jag börja känna mig för...?
Super trött efter en tråkig dag på jobbet med alldeles för lite innehåll.
Nu ska jag fortsätta med stomp the yard, alla mina snygga pojkvänner är ju med där, eller ja... nästan då ;)
Sov sött mina kära, snart ska jag börja skriva om vettiga saker igen.
Love

Du om nån borde förstå, att man inte gör såhär mot mig

Jag smälter av Melissas nya, hon gör livet så mycket bättre för mig!

Igår var det dejting dags då, haha, back in the game. Mer säger jag inte om den saken, mind ur own ;)
Tur att jag är en liten svårlöst fråga, mindre tur att jag är en sån svårlöst fråga för mig själv. Ut och in, in och ut...vad vill jag?! haha

Jobbar tider nu, det händer ungefär knappt ingenting här just nu. Det är riktigt tråkigt. Roligare när man får springa runt och hjälpa till, tycka och tänka! men här finns inte mkt att göra idag, så jag får varva de lugna stunderna med min bok "om jag kunde drömma". När man läser det så längtar jag såååå mkt till nästa film, new moon! Ge mig Pattinson!!!!!! Tänk att träffa på en sån goding som han, mmmmmmmmmmmm! Jag skulle svimma på fläcken.

Nu kom det kunder, kanske man får sälja nått nu? Hoopppaaas

Love

Jag kan inte skilja på

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd


Goodnight lover

Imorgon börjar jobbet igen, varit ledig i 4 dagar och nu blir det 4 dagars jobb. Efter helgen kommer nya schemat för Götgatan så då antar jag att det kommer vara slut på mina "lång ledigheter" på ett tag...
Synd, det är ju så skönt att vara ledig och bara dega och dra runt som man vill! Som idag t ex när jag och Kate strör runt så hittar jag underbara och billiga inredningsbutiker som jag inte visste existerade! Fann en kandelaber som jag hittat en liknande för 2500 och denna ser nästan exakt likadan ut för bara 895 kr!!!!! VAAAAA liksom..
Jag blir tokig av alla heminredningsprylar och det känns som om nästa lön kommer att sprättas ganska fort, nu måste jag få göra klart i vardagsrummet!!
Nu ska jag fortsätta min resa i twilight böckerna och hoppas min rastlöshet lägger sig.. Men kan man vara annat än rastlös när man legat i sängen hela kvällen och kollat på webb tv och tagit några rundor nere i tvättstugan?! B o r i n g! Men imorgon gott folk, då kommer en spännande dag med en förhoppningsvis spännande kväll. Har inte gjort det här på ett tag så vi ser väl hur det går, haha!!


Love

Goodmorning Hammarbyhöjden

Vaken, varit vaken i 45 min!!!! vad händer med mig??
Nu tänkte jag iaf kolla på lite TV via datorn och sedan är det dags att göra sig vacker!;)
Väcktes även av att Elin berättar att det.... SNÖAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är en av de få som inte sliter av dig håret för det, jag tycker mer att det är undebart! Men kanske lite tidig start i år... 13 oktober? Lite mera höst vill vi ha, den har ju just börjat liksom.
Undrar hur dagen upplägg kommer bli efter jag varit på min shoppingrunda efter en särskild karta, haha!
Den som lever, den ser.. spääännande! Måste skriva en lite rolig "shoppinglista" ifall kartan inte är på plats. Hahaha, fattar om de flesta inte har en aning om vad jag yrar om med dessa kartor och grejjer, men time will tell! Det ända jag kan avslöja, som ni säkert redan förstått, är att det är kodord.
Kollade ju klart på greys säsong 2 igår, det är lika hemskt även andra gången, usch vad jag grinade! Man blir ju typ kär i Danny själv bara av att kolla på serien....
Nu måste jag hyra hem tredje och fortsätta, man kan aldrig få nog eller se det för många gånger!!

Love

maps maps maps maaaaps, were shopping

Imorgon är det dags för kart shopping!!! hihihiii, det kommer bli ett roligt äventyr och det ska bli väldigt spännande att se vad som blir följderna. Får jag med mig någon karta hem eller inte?;)
Nu ska jag kolla klart på mitt älskade Greys och drömma lika sött i samma underbara lakan!
Män alltså, määään
Love


minneslucka....

I got more work

Yes, idag fick jag det bekräftat att det kommer bli en del för mig på götgatan framöver också! SUPEEER!:D
Nu sitter jag hemma hos Maddää och Freddan och slappar, får se om vi kollar film eller vad vi hittar på. Supertrötta!
Vardagskvällar är underbara nuförtiden.
Love

WOOOOOOW

Pirr pirr pirr, nu är jag så nyfiken så att jag går av!!! Man kanske ska gå och shoppa kartor imorgon då ;)
Dags för lite mer Greys nu, sen somna gott i mina underbara lakan..
Love

Oh my

Jag är i ett förhållande numer..... med min nya MacBook!!;) Det känns som om det kommer bli ett långvarigt förhållande, visst vi kommer säkert ha våra duster och vilja åt olika håll ibland, men det kan jag ta! hahaha
Pappsen har varit nere i helgen och igår spenderade vi hela dagen på stan med att springa mellan elektronik affärer, skoaffärer och inredningsbutiker. Det hela resulterade i att tomten kom tidigt i år och jag fick min nya kära MacBook, min fösta egna dator! de ni, känns helt skumt att kunna sitta på internet hemma, haha!! vardagslyx, nu kan jag också hålla mig lite uppdaterad vad som händer i omvärlden. Och jag kan äntligen betala räkningar och grejer utan att behöva lägga upp en plan så jag hinner in på butiken och fixa, NICE!
Men med hem fick också ett par nya skinnstövlar (går över knät) och en kappa + lite småplock till lghn hör på hammarbyhöjden :)
Sen igår kväll vankades det utgång! Sundsvalls grabbarna, Madde, Dessan och Alex + vi vanliga då drog på oss partyhatten och åkte hem till Ylva och Danne. Det resulterade i rödvinsspill (INTE JAG) och gitarr+sång så idag har jag inte mkt till röst kvar, men kul hade vi innan det begav sig på en liten svängom till Söder för att plocka upp en kompis till Danne innan vi mötte upp de andra på Hötorget som kom på efterslänt och tillslut var gänget fulländat när Rebecca med vänner anslöt sig. Så in på Fashing blev det och heeeeej vilken kväll vi fick :) Det var SKITBRA musik och vi dansade heeeela natten utan att ens en gång kolla på klockan. När lamporna tändes hade vi kunnat fortsätta i minst några timmar till, men då tog jag oss i kragen och släpade hemmåt :)
Idag har jag varit på fantastiskt bra humör och ätit en mysig brunch med pappsen i Gamla Stan innan det var dags för honom att packa ihop och åka hemöver igen. Alltid trevligt med besök! resten av dagen har jag spenderat med Greys, men nu fick jag sånt pill begär på min dator så jag tog en paus från medicinens och misärens värld.
Love

The strings are not broken, I just wanna play my own melody..

20 min till stägning, det är dött och alla skyndar hem utanför. Jag vill också gå hem nu!
Jag längtar efter att helgen ska ta sin början, och jag är sååå sugen på att ge mig ut i natten ikväll.
och nu ringde pappa och gjorde mig matt... Jag trodde vi skulle gå ut och käka och såvidare ikväll, men han är kvar i Uppsala och kommer inte förrän senare, JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ HONOM IBLAND!

Nä nu tappade jag lusten..  blääää! Då kanske jag går ut och möter upp Dennis och dem ändå. Ett uppryck, tack!
Imorgon blir det iaf toppen, då ska vi ta en sväng på stan pappa och jag, han ska få kompensera för misstaget ikväll ;) haha, och sen blir det fest med nära och kära, först ute hos ylva och danne, sen vidare in mot äventyrens stad.

Nu ska jag jobba sista 15, vara matt i 15 min till sen jäklar, ta mig med storm!

Love

Weekends come, weekends go

Nu kommer en ny helg, IMORGON! Jag älskar helger, och särskilt denna. Papi kommer, dennis kommer. Min kära far och min älskade hubby, äntligen ska jag få pussa lite på han igen, killen har ju varit lite busy på senaste tid men diverse ;)
OCH, ett fett och, jag är leeeeeeeedig på lördag! Sweeeeet. Då ska jag ta papi på en shoppingrunda, tillägnad både han och mig, men mest mig, haha!! H&Ms showroom ska få sig en ordentlig avcheckning + att kappan som jag suktat efter hela veckan ska nog få följa med hem också! Snyyyygg!

Förra helgen bestod ju av jobb, men när lördagen kom så vart det till att rusa hem från jobbet för att förbereda för fest. Ett helt gäng med flickor i vår nya fina lgh som bara blir finare och finare, det kunde inte gå fel och det gjorde det inte heller! Vi skulle in och kolla på enn Bollnäsband eftersom majoriteten av oss och gänget vi skulle möta upp med var bollnäs folk. Så vi hamnade på Broder Tuck av alla ställen, hahaha, i källaren och där dånade musiken. men jag hann inte vara där länge innan kvällens stora suprise kom, STOOFFE var där! Helt sjukt, jag har inte sett honom sen jag flyttade ur vår lägenhet i Åre för typ 1 år sen, sen dess har jag bara sprungit på honom en gång när jag var i byn mellan jul och nyår. Helt sjukt, att vi bara springer på varann sådär, i sthlm! Det visade sig till slut att han också flyttat hit, i samma veva som mig. Så jag var överlycklig i flera timmar framöver från det, och nu i helgen ska vi ta igen förlorad tid och slå klackarn i taket!!!! TJOHOOOO

I söndags var jag hos extrafamiljen på kalas också, han som var så liten, Marwin, har plötsligt blivit stor och fyller 15!! var tar tiden vägen??
Här flyger verkligen veckorna på och jag ska börja jobba mer här och få tider på götgatan med, detta kommer bli SÅ bra!

Nu ska jag jobba på, mina Twilight böcker har kommit med så jag har något att sysselsätta mig med. Kan säga att det är lugna gatan här på skånegatan idag...

Love


En bild från nya lghn, vardagsrumsmys!:)

Tired but happy!

Yes, mammsen var en hjälte igår och köpte en Hoffmaestro biljett åt mig!! Först var det slutsålt men det var sagt att man skulle kunna köpa i dörren, men det var helt slut!!! Så jag går suckande tillbaka i kön mot Kate och dem och inser att det är nog kört för min del.. Jag hade stressat och hällt i mig vin helt i onödan. Men när jag kommer tillbaka till dem och säger att det är slut så säger plötsligt två bekanta till dem att de har en biljett över!!!!! Fattar ni vad lycklig jag blev??? Helt sjukt vilken tur man ska ha ibland! Jag hade väl börjat grina annars och gått hem med min fylla, haha!
Men väl inne så var vi peppade som få men det visade sig att Hoffmaestro inte skulle gå på förrän 11-12 snåret.. suck! Men nääk för förband och det svängde väl, haha! men det var helt sjukt när Hoffmaestro klev på, vilket jävla hålligång det blev! Var så sjukt kul och ja jag vet inte vad jag ska säga, jag behövde det!! Att bara hoppa och sjunga och bli svettig, haha!! Sjukt att säga men det var underbart!
Tack tack tack älskade mamma!!!!!!

idag är jag dess tröttare och jobbar hela dagen, men jag klev bara upp och duschade imorse innan jobbet, så jag fick ändå sova till tio i 10. Ikväll ska jag på mys hemma hos extrafamiljen i trallskogen:) Blir konstigt att vi inte ses varje dag nu när vi vant oss till det.. Så vi ska väl äta middag och mysa framför Idol, Melikas favvo program. Bara inte hon och crille tvingar mig att sjunga i pauserna, de har gjort tappra försök med att tvinga mig, men som de flesta vet, jag är väldigt sparsam med min sång inför liten publik ;)

Love

Give me love, a big pile of it, please!

Äntligen börjar kylan bita lite i kinderna och händerna behöver skyddas av ett par handskar. Så jag ska införskaffa ett par nya, snygga i skinn tänkte jag:)
Höst grejerna börjar kompleteras med vintergrejer och igår när jag spenderade en 7 timmar på stan så hittade jag mängder med grejer som jag vill införskaffa nästa månad. Denna månad lever jag på tight budget så det blir inget handlade, även fast jag hunnit med en del, hahaha!! Men inget mer!!! Och då har det faktiskt mest bara varit grejjer till lghn, som för övrigt blir superfin! Jag ska lägga upp bilder när allt är helt klart och jag kunnat ta bilder i dagsljus!:)

Dagarna rullar på och jag trivs så otroligt bra i min ändå älskade, saknade stad. Bara den saken att jag kan spendera 7 h på stan utan att ha gått i samma butik 2 ggr! Jag älskar det. Inget ont om en stad där man kan göra det på mindre än en timma, men jag älskar verkligen att kunna spendera en hel dag på stan med att bara hitta mer och mer och mer! Så igår sprang jag runt lite med Iza först, som dessutom visar sig på på ungefär 2 mins gångavstånd från mig! Och sedan sprang jag lite själv, och sökte lite jobb hann jag med också. Duktig igår!

Nu jobbar jag, idag, imorgon,lördag, måndag, torsdag, fredag, lördag så det blir inte så många dagar till att vara flitig med annat. Men sköööönt att jobba!!! Jag hoppas bara att det kommer lösa sig med ett till jobb snarast så även jag får en stadig inkomst. Undra hur många jobb jag hunnit söka sen jag kom hit egentligen? Skulle vara ganska intressant att veta, men jag har faktiskt tappat räkningen för veckor sedan..

Ikväll har salong betong fest på götakällare och Hoffmaestro ska spela, jag vill så gärna gå med alla de andra flickorna, men måste tyvärr avböja med tanke på månadens budget, sånt SUGER!!!!!! Jag får väl vara hemma och fixa med min garderob ist och måla klart handtagen i köket så allt är fixat till min lilla inflyttningsfest på lördag. Blir inte den riktiga men vi ska smygstarta med en liten innan vi ska iväg och kolla på nått band som Madde känner.
Sen hade jag tänkt att prince charming skulle dyka upp på lördag med, det låter väl som en bra plan?;)

Nej nu ska jag jobba klart det två sista timmarna innan det är dags att åka hem och dona. Sen imorogn gäller det ganska tidig uppstigning då Iza och jag ska börja med våra morgonpromenader.

Love