It's spring, spring, SPRIIING!

Ja idag har det varit atminstonde 16 grader i solen!! Sa sjukt varmt och harligt!
Det var ungefar den infon jag tankte bjuda pa idag, och en bild pa hur det ser ut langs var uppfart!
Nu ska jag duscha efter dagens traning och sedan slira in till stan och dricka lite vin med Elin pa hennes jobb. Men hem ska jag senast 11, klockan kommer ringa 05.00 imorogn bitti. France, here I come!!!!


Det ar definitivt var i London.

Love

Save loads of money and then shop!!!!!!

Idag startade jag dagen men att vakna till alarmet 07.40 och var faktiskt ratt pigg! Det har ju borjat blivit just ute nu vid den tiden sa det blir SAAA mycket enklare att ta sig ur sangen.
Val uppe jobbade jag en timme sen satte jag i fargen i haret, blev battre med inte toppen, sen satte jag pa mig strumpyxor, klanning och skinnjackan och drog for att hamta upp fodelsedagsbarnet Sandra och sedan begav vi oss till Bluewater. Vi strosade runt och jag kopte en fodelsedagspresent till henne, en sandar prinsess "krona" som barnen har som det star "Birthday Princess" pa, haha!!!! Sjukt snygg blev hon i vilket fall!
Efter runtspringande och en god lunch sa kande vi oss nojda och styrde hemmat igen. Jag droppade av Sandra hemma och akte hem for att hamta traningskladerna sen bar det av till gymmet. Tranade nan timma sen akte jag till Elin for en kaffe och surr och mottes sedan hemma av att de hade gjort pizza!
Den smakade bra och sedan tog jag ett samtal hem till familjen, blir ju lite mer an en vecka nu innan jag pratar med omvarlden.

Nu ska jag dra pa mig pyjamasen och krypa ned i soffan och vanta pa att Greys ska borja!
Foressten, idag hade vi 10 grader varmt, sol och blommorna borjar att sla ut, deni!!! Kanns sjukt skont faktiskt, men ska samtidigt bli underbart med sno och sol!

Na soffan var det, och sa ska jag ligga och tanka pa allt jag ska kopa sen nar vi kommer tillbaka fran fance och Kejtan kommer, AH AH AH! Har dessutom hittat en ny mobil (JA jag maste kopa en ny, igen....) som jag har foralskat mig i, en nokia! M-m-mmmmm.

Love

10 hours later and I'm still tired

Trott dagen idag, fast Elin tycker jag ar trott varje dag!

Sitter har framfor skarmen och letar jobb, skriver, bokar hostel, planerar min weekend med Kejtan (sorry, kan inte lata bli mitt smeknamn pa dig) och ser forjavlig ut i haret. Den farg som jag satte i nar jag var hemma ser narstan bortblast ut. AH, jag blir tokig!! Ska lagga in ytterligare en toning imorogn och sen kommer Kejtan (haha) med raddning den 11 mars!

Imorogn ska jag slappa, packa, tona haret, aka till T-wells, trana som alla andra dagar och somna tidigt. Sen ar det bara 1 dag kvar innan vi styr mot Val Thorense!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Tjoho! Sol och sno i 7 dagar, jag ar LYCKLIG!

Nu ska jag lagga mig pa sofflocket med una banana och kolla klart pa filmen vi borjade pa igar men blev for trotta for att avsluta.. Alltid denna trotthet, haha!

Love

There will be no headline today

Jag ar annu trottare idag an vad jag var igar...
Har inget att skriva just nu forutom det, att jag ar doende trott. Sa jag aterkommer senare helt enkelt!

me me me is tired tired tired

Trott som aldrig forr men nu ar det bara att ta tag i sig sjalv och springa ivag till gymmet. Jag har lovat och jag ska halla det!
Dagen igar inneholl lite jobb, shopping och gym sen hem for att sooooova! Ah vad jag skulle vilja sova hela dagen idag.
Men klockan 12 borjar jag jobba igen och anda fram till 6 dessutom. Efter det ska jag in och ta en drink med Elin pa hennes nya jobb. Cosmopolitan please! har en kansla av att det kan komma bli mer an 1.. haha!

Snart ar det dags att packa vaskan igen, men nu ska tackklader och understall tryckas ihop. Kanske en klanning far turen att folja med, men har en kansla av att den inte kommer anvandas. Far ta mina alskade linnen fran topshop ist, stora och langa, inkopte ett nytt igar, ett vitt och rott randigt! Hade forovrigt kunnat handla ihjal mig inne pa topshop igar, men det far vi ta nar jag kommer hem fran Fance igen.

Nej nu maste jag verkligen bege mig, har bara 2 h pa mig att trana och duscha nu!

Love

The big city life

Don't try to make me yours until you want to be mine.
Don't try to trick me, cause I know all the tricks.
You can not touch me as you please cause whats mine, is mine.
I'm not gonna be in your life until you ask if you can be in mine. And I'm not gonna hold you hand until you reach for it.
I know I say there's alot of things that I wont do but infact there are alot of things that I will. Just treat me good and I will meet you halfway.
Take things slow, too fast is almost always bad. But don't run around town with all those girls, cause it will all come to me.
Don't play hard to get, just be true, and there will always be me and you..

With love

Ar det att du finns kvar eller ar det for att jag tappat dig helt som jag kanner det jag kanner?

Vi lever i vår egen värld, där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där.

Men jag kännde mig så trygg hos dig,
Jag kännde att du älskade mig,
För när du sa det så trodde jag dig
Och jag gick med dig överallt, i sommarsol och vinterkallt
När tankarna tog över allt, gick med dig överallt.

Om hösten hittar hit igen, då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren, om den hösten hittar hit igen.
Du behöver inte säga nått, när tiden flytt och åren gått
Om det blivit som vi förutspått...

Om du längtar hem nån dag, och saknar nått precis som jag
Då leder vägen dit den ska, om du skulle längta hem nån dag.



Jag tror du tillhor hemma, i mitt liv.

It took me 14 hours to get from one bed to another.

Resan igar blev lang och jag madde inge vidare.. Kande mig febrig och illamaende, sa det blev ingen tipp topp dag inte.
Nar jag val vra pa skavsta sa fick jag sitta och vanta i 4 timmar pa att fa flyga ivag, och det hjalpte inte att flygplatsen var smockfull!! Fanns ingenstans att sitta typ, och nar jag val fick ett bord kom en familj pa 5 och klamde in sig med.. Och aldsta flickan i familjen satt och blastirrade pa mig i en timme nar jag satt och laste min bok och hade ipoden pa hogsta volym for att forsoka komma ifran livet runtomkring mig. Puh!
Sen var planet smockat med saklart, och alla som akt med ryanair vet hur mycket plats man far da, dvs man sitter som en packad sill. Som tur var sa somnade jag sa fort jag satt mig i stolen eftersom trottheten hade overtaget om mig.

Jag rullade iaf in pa garden med taxin vid halv 11 snaret efter att ha suttit pa pendeln dar en kille spydde alldeles intill. Aspackad saklart! Sa jag tror ni fattar hur tacksam jag var att fa lagga mig i min sang efter denna dag.

Idag ar jag helt slut och helseg i huvudet. Tog mig upp vid 12 och kramades lite med min kara familj, fick en underbar lunch med tigerrakor och tog sedan mig in till stan for en kaffe med nagra av tjejerna. Skont att traffa dem igen. Men det blev en ratt snabb kaffe och nu sitter jag har och planerar att gora absolut ingenting! Kanske ska traffa Elin sen, far se nar hon kommer hem tran T-wells.

Sitter och funderar pa jobbmojligheter som vanligt och har hittat ytterligare jobb i Grekland, pa en o som heter Karpathos och ligger mellan Rhodos och Kreta tror jag det var. Skulle vara do skont att bo pa nagon mindre o dar det inte ar san sprit och charter hets! haha..
Det ar liksom sol och turkost hav jag ar ute efter!

Nu ska jag sla mig ned med kaffe och kolla pa Benjamin Button filmen.

Love

It's time, 7 ½ hours til I'm back on that train.. Here we go again

Har varit en lång dag, en lång kväll och har hunnit med mycket. Men nu är jag tröttare än jag varit på länge och jag ser såååå ifram emot när jag ser min välkomnande säng imorgon kväll!!! Dessutom kommer Elin vara där också, skönt med ett varmt välkommen hem.

Idag vaknade jag mitt i den knepigaste dröm av att mobilen spelade sin melodi. Jahapp, det var Sandra som ringde för att kolla så jag var vaken eftersom vi ca timman senare skulle ses nere på stan för en fika och lite catch up. Sängen var varm och skön men eftersom det var sista dagen hemma fanns ingen tid att spilla!
Så upp och iväg, frukost på Charm, snacka strunt sen hem igen för att säga hejdå till mami eftersom hon skulle ta sitt pick och pack till Järpen och Glennsan. Efter det stan igen för lite catch up med Johanna, Tant Anki och fröken Sara blev vår destination. Sen tog jag mig hem igen och chillade ett slag på soffan innan Papi kom och plockade upp mig för middag på Gränsgatan.. La mig ytterligare en gång på soffan när jag kom dit och väntade på att resten av familjen skulle ansluta sig. Efter middagen dök Sandra in och vi begav oss efter ost och kex ned på bion och såg Bedtime stories med Adam S, den var rätt underhållande! Efteråt sa jag hej på ett tag till Sandra och gick hem för att byta om och möta Frida för en öl på svenssons. Vi satt och snackade gamla minnen om USA (som vanligt!!!!!) och om en hel del annat.

Nu kom jag precis hem och sitter och lyssnar på Melissa Horn, lyssnar flitigt på henne just nu! Ska packa väskan sedan lägga mig i badet i väntan på att bror ska komma hem. Sen blir det några timmars sömn innan jag knatar bort till tåget vid 8 tiden.

Så tack sundsvall för denna gång! Jag måste erkänna jag kommer inte sakna dig på ett tag och jag vet faktiskt inte om vi någonsin kommer återförenas. Dock kommer jag sakna de få jag har kvar här, nu är det verkligen hejdå på några månader, var ju bara en bonus att jag fick möjlighet att åka hit den här veckan!

Packa och bad var det nu!
Love


It's the same feeling sneeking up on me, everytime I come here...

Jag hörde alla viska om natten
Dom visste vad som hänt
Det som en gång vart mitt blev nu vårt
Och jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

Jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Jag är kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Du släckte alla ljusen den natten, och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten, och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund

Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig
Fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen,
håller du mig kvar i nått jag lämnat,  för länge sen....

Redhead

Efter över ett års tjat så har min trogne vän och frisör Kate gått med på att ge mig rött hår! Och jag är tacksam, jag älskar det!!
Det oranga var ballt, men detta är mer mitt element. Så nu är det uppladdat med färg som ska med i resväskan och till London för att jag inte ska behöva se ut som en rishög när mitt ogräs till hår har växt ut 3 cm om 1 ½ månad och när färgen börjar se sina sämre dagar.. Happy, happy, happy, HAPPY!

Annars är det svinkallt i stan men jag tycker om den. Även fast jag nu är van vid åtminstonde 20 grader varmare nuförtin! Snön knarrar så härligt under skorna och det ilar i huvet när man inte mössan har på.
Att vara hemma då?? Jo det är skönt men samtidigt inte så fantastiskt.. Var ju som sagt 1 ½ månad sen sist så då blir det inte lika spännande längre. Men också skönt att få träffa familj och vänner, de vill säga de vänner som är kvar.
Sen är det också ett plus att vara i Sverige eftersom det är lättare att disskutera jobb när man är på plats liksom. Och just nu ser det ut som om jag skulle kunna ha jobb här i stan i sommar, har även fått ett svar från USA och det känns som om jag kommer få fler svar snart. Jag väntar med spänning!! Jobbigt bara om man får flera kanonerbjudanden och så har man ingen aning om vad man ska välja. hmmmm.. We'll see!

Nu ska jag krypa ned och läsa bok och försöka bestämma mig hur jag ska göra här sista dagarna. Vara kvar i stan eller ta tåget upp till kära byn?

Love

Home sweet home

Efter att ha varit vaken i strax över 20 timmar somnade jag gott igår och vaknade en sisådär 10 timmar senare. av att jag blev väckt. Men det kanske var lika bra, annara hade jag förmodligen sovit hela dagen lång. Men nu är jag iaf hemma i lilla landet lagom!

Dublin var fantastiskt, fast jag må erkänna att jag såg inget av sjävla staden, var mest i utkanten av den och på vischan. Däremot besökte jag dess mest kända pub, Johnny Fox! Ligger uppe bland "bergen" där och var verkligen speciellt men mysigt. Kyrkan var också fin, vi var ju där för att gå på bröllop! Colms ena bror var det som gifte sig och jag fick samtidigt träffa hela tjocka släkten med vänner. Allt var verkligen super mysigt och vi bodde på ett superfint hotell ute på landet eftersom det var där bröllops mottagningen var.
03.30 ringde dock min klocka natten mot söndag och jag fick sömningt kliva upp och dra på mig jeansen och conversen för att kliva in i taxin som skulle ta mig till flygplatsen (som jag hann besöka hela 3 gånger på knappt 3 dygn!!!)
Pat hette taxiföraren och var väldigt trevlig även fast det är svårt att höra vad irländarna i överhuvudtaget säger, haha!
Ca halv 7 lyfte vi ochjag var framme ca 2 1/2 timma senare. Ah, SVERIGE!!!!

Då tog jag bussen in till stanoch mötte upp bror som var där över helgen och vi strosade runt och tog en fika med en kompis till honom. Min egentliga plan var att springa runt och dela ut CV, men eftersom bläcket i skrivaren tog slut precis innnan vi skulle åka så blev det en aning svårt. Så det får bli en helg i sthlm första helgen i April skulle jag tro.
Iaf så tog vi tåget hem vid halv 4 och halv 8 stannade vi på västra hemma i kära lilla sundsvall!

Veckan har ingen egentlig plan... skulle gärna ta en dag upp till Åre och tillbaka för att träffa lite folk och för att stjäla med mig Gabbi hem. Men vi ser... Idag ska jag iaf träffa en hel drös med folk och försoka avlägga ett besök till min lilla farmor och farfar.

Bilder från helgen kommer senare

Love

London--Dublin--Sverige

Om tva timmar kommer taxin och hamtar upp oss och da paborjas antligen det jag langtat efter!!:)
Nu blir det flanga hit och flanga dit i nagra veckor igen, och sant gillar ju jag!

Nu maste jag ta ut pengar, hamta Maja, packa klart, dona klart har hemma och se till att charlotte far med sig allt till barnen.

Sundsvall, vi ses pa sondag!

Love

One of theese days

Idag har vi haft varigt har i kara Sevenoaks och jag ser knopparna pa blommorna sakta men sakert forvandlas.
Sen att vi har haft typ alla vader i en och samma dag ar en annan sak, haha!

Dagen har inte bestatt av natt sarskilt ansalange, pillat lite med de ena efter det andra. Skjutsat och hamtat och nu ska jag bege mig pa gymmet innan jag far hem till Elin och skriver CV (hon har svenskt tangentbord:P), kollar pa film och kakar popcorn! Skon kvall kanns det som, lagom liksom.
Sen imorogn aker jag in till stan, har ju inte varit dar pa 1 1/2 vecka nu sa det ska bli kul att kolla runt och kanske inforskaffa sig nagot ;)

Sen ar det fredag mina kara vanner och da vantar Dublin och sondag vantar flyget mot sverige! Jag ser ifram emot de kommande 4-5 veckorna, de ska bli skont med lite resor och besok och emellan det tid pa gymmet for att till sommaren na malet.

Love

My best, my wonderful, the one who makes my laugh LOUD

Jag hade just ett ganska kort samtal med Gabbi och det fick mig att inse hur mycket jag verkligen saknar min Miss Motherfucker..
Jag skrattade sa jag holl pa att kikna, och da hann vi endast prata i ca 6 min. Ah jag haller faktiskt pa att bli galen utan vara pahitt och vara skrattanfall och bara vara goraingentingkvallar. Damn. Tur att jag inte kan ringa sa ofta sa jag slipper kanna den tomhet jag just nu kanner..

Kommer inte kvinnan ned till sundsvall nasta vecka aker jag banne mig upp en dag! Kan sakerligen fa med mig nagon pa farden, en smidig liten roadtrip! Eller sa aker jag bara och hamtar henne och aker hem sen igen, haha! Jag maste bara fa mig en dos av henne innan det ar dags att ta sista manaderna har i UK.
Och de sista manaderna ska banne mig bli fantastiska!!!

Nej nu vantar barnhamtning och rita hus.

Love, mest till scaaabs




Busy day, time to fall down the sofa and do TV-time

Dagen har varit fullspackad, eller det kanske ar att ta i, men jag har gjort en del iaf haha!
Borjade lite tidigare an vanligt och skjutsade Sam till skolan i osregnet.. Som tur var kunde han ga upp med Jacks pappa sa jag slapp ;)
Efter det akte jag hem igen och hjalpte C lite med forberedelserna for att alla mammor i Sams klass skulle komma. Sen tog jag Maja, Hannah och alla badgrejer och akte till Lesiure center for att bada med Elin, Ulrika, Sienna och Laura. De sma liven va, sa de leker och haller pa, haha! Efter det tog vi iaf en snabbfika innan jag var tvungen att gasa hem med barnen, springa in i traningskladerna och GASA tillbaka till gymmet som ligger i samma hus som badhuset...

Val dar traffade jag min STORA instruktor och korde igang med traningen, det hela slutade pa 1 1/2 timma och jag kande mig nojd efter att ha brannt bort ca 500 kalorier, haha!
Da gasade jag hem och slangde i mig en macka med kyckling och hummus innan jag duschade och bytte om innan jag akte bort till Elin for en kopp kaffe och kolla pa helgens alla bilder. det var ack sa underhallande och jag skrattade nastan tills jag grat, haha! (bilden i foregaende inlagg ar saklart fran fredagen)

Det ar ungefar sa min dag har sett ut och jag ar SA lycklig over mitt gym membership! Blir dit varje dag den har veckan nu, eller iaf tills pa fredag! Sen vantar ju Dublin och storbrollopet, sen tidigt sondagmorgon satter jag mig pa ett plan mot Sverige och damper val in i Sundsvall vid 19 tiden pa kvallen! Sa vi ses da helt enkelt!:)

Love

Crazy

En bild sager mer an tuden ord?


I'm sooo tired. To tired to even think

Ah, gardagen gick som jag skrev igar i trotthetens tecken, men det ar annu varre idag... Jag haller verkligen pa att do!
Har haft barnen hela dagen ocksa, sa  vi har lekt, bakat, matat ankorna vid dammen och nu ska vi snart fixa middag. PUH!

Nu sitter jag har med nymalade lila naglar och har kollat pa de tva sista avsnitten av The hills for sasongen.. Ah, jag vill vara Whitney!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag menar, glida in pa en rakmacka pa DVF?!?!?! I NY... Kom igen.. Hon gick liksom fran intern pa Teen Vouge till peoples revolution till DV fucking F! Varfor kan inte jag fa leva ett liv som hennes?

Syrran flyttar ju dessutom dit om 2 veckor, 2 VECKOR!!
Jag ska verkligen gora allt for att kunna aka dit over sommaren, jag vet att jag och NY ar ment to be!
Jag menar, om en av alla mina drommar ska ga i uppfyllelse sa ar det fan just den.
Oh well, jag ar iaf super uppjagad och lycklig for hennes skull!

Nu ska jag ta mig en skon varm dusch och sedan lagga mig i hopp om att somna, men det ar fragan om eftersom jag har tusen och ater tusen tankar i mitt lilla huvud. Somn skulle dock behovas eftersom det blir tidigare morgon an vanligt och gym session vid 12 snaret..

Sleep tight dear darlings
Love

Last night we lost everything that's right and did everything that's wrong

Gardagskvallen och natten blev inte alls som planerat!
Det borjade ju med att jag gick in i den fallande snon med en halsduk over huvudet for att forsoka hindra "blothunds" looken. Val inne pa Pizza express sa sag jag anda fortfarande ut som jag gjorde nar jag gick hemifran, redan en hit!!
Eftersom jag smygatit av pastan hemma sa tog jag bara en foratt och ett glas vin medan de andra damerna smaskade i sig pizza.. Servitoren var bade sot, trevlig och rolig, annu en hit.
Nar vi kannde oss fardiga styrde vi mot Oaken och jag insag att mitt leg lag hemma i en annan jacka, SUCK! Men min prins pa sin vita hast dok snabbt upp och fixade situationen sa jag kunde slinka in utan problem. Hur bra har inte kvallen varit hittills liksom?? Kan detta misslyckas?!

Val inne sa bestallde vi in 2 ol var eftersom erbjudandet 2 for 1 ar ett maste pa helgerna. Slog oss ned och pojkarna anslot sig och var redan ganska kraftigt runda fotter. Sa festen satt igang pa en gang och jag vet inte riktigt vad det var som hande med oss alla, men det blev bara galet, helt galet javla skitkul!! Det knapptes tusentals med kort, skor flog hit och dit, shots kom in pa rad och redbull vodka pitschers stod standigt pa bordet. Det roliga ar att nar jag imorse kollade i vaskan sa hade jag endast gjort av med 10 pund pa hela kvallen, och da raknar jag med maten och det glaset vin jag tog dar, sa pa puben gick det alltsa ca 3 pund, haha!

Iallafall... pussar delades ut till hoger och vanster, dans, massa toabesok och planering, tiden bara rann ivag! Sen dok var trevliga servitor upp, Alistar. Riktig trevlig grabb, dock lar han fnissat lite at mig som nu borjar bli valdigt varm om kinderna och snurrig i huvet, haha! Jag blarrade natt om vinet han valt ut och sant skit, lilla lilla Tove..........
Strax darpa blev det stangningsdax och Ida och Petra begav sig hem.. Ida skulle upp tidigt idag for en resa hem till Gotland!
Men jag och Elin kampade pa hem till Gilsch och Will dar jag sen blev kvar till 9 imorse..Fick inte tag pa en enda taxi och jag vagrar ju ga hem i morkret klockan 3 liksom, sa jag delade rum med 4 pruttande och spritluktande karlar.. Underhallande! For en san prutt jag fick hora imorse har jag aldrig hort tror jag, och sa mycket som jag skrattade har jag nog inte skrattat pa laaaange, HAHAHAHAHHHA! Tur att fonstren var oppna;)

Vid 9 tog jag alltsa mitt pick och pack och gick trott hemover.. Var pa andra sidan stan sa det kandes sadar, men det var faktiskt skont att fa friskluft pa en gang. Val hemma sa blev det snabbfrukost och ombytning for att ta bilen in pa gymmet dar jag skulle ha gym session med en pt. Nar jag kommer dit visar det sig att de dubbelbokat mig sa jag far vanta tills pa mandag, suck suck suck... Men han var snall och lat mig trana enda idag bara for att kompensera deras misstag. Jag var ju dotrott efter nattens somnbrist men korde pa hart i en timme bara for att pressa mig sjalv och akte sedan och handlade. Sen dess har jag legat dackad uppe i sangen dar jag gjort allt for att fa sa morkt som mojligt i rummet, haha!

Nu vantar soffligg och kanske sallskap?

Love

Snow is falling, again!

Aren't we lucky?? Sno flera ganger pa mindre an en vecka, wohoo!
Dock sa ar jag pavag ut och kommer se ut som ett hej-kom-och-hjalp-mig nar jag kommer fram....

Men denna ego bild sager jag godkvall ;)


Love

It's all about closing up the chapters of your life

Varje handelse har sin historia, varje handelse skapar historia
Vissa skapar kapitel, vissa stannar forevigt och innefattar en hel bok.
Manga av oss gar runt med allt for manga oavslutade kapitel.. Jag kanner att jag har en hel del. De flesta faktiskt.
Jag har ett kapitel av mitt liv som jag tror ar helt avslutat, det kapitel som jag minst av allt vill ska vara fardiglast.
Men som vi vet kan saker dyka in och ut, ut och in i en bok. Det ar bara lata historien floda pa sa visar det sig allt djupare i boken man kommer.

Det som ar, ar att jag kanner att dessa oavslutade kapitel borjar spela mindre och mindre roll for mig. Det inspelar inte i mitt liv med samma paverkan som forut. Jag ar min egen och vill inte vara utspridd hos andra.
Whats mine is mine! And I am non of yours to keep.

Nu ska jag fortsatta spana pa nasta kapitel, sommaren.

Love

LOVE me, kiss me, hug me, hold me

Sitter har och myser med min nyvakna lilla Hannah. Hon ar sa gossig nar hon precis vaknat!
Regnet oser ned utanfor sa det kanns inte som om jag tanker ge mig ut pa nagon runda sen... tack gode gud att jag ska fa satta igang pa gymmet imorgon formiddag! Man maste liksom ha ett mote med en pt innan man far kora igang sjalv.. Sa jag ska mota han klockan 11 imorgon fm.

Vi har nyss bakat grunden for dromtarta och C kommer snart hem med sista ingrediensen till smeten som ska vaar inuti! Sen blir det kaffe och caaake!

Efter det ska jag ta en valbehovd dusch och chilla lite innan det ar dags for middag med tjejjorna! Och en drink pa Nic's bar kanske..


Den nyvakna lilla varelsen

Love

08.48 in the morning, never felt more alive

Godmorgon varlden!

Vem ar redo att ta sig an mig?

Superhuman - you did this to me

Suttit som fast har hela dagen nu. Och banne mig, jag har fatt saker gjort!!
T o m dressat om och sminkat for att knappa kort till en av ansokningarna, hahahaha!! Hur kul tror ni inte att vi hade da va?!?! Charlotte fick agera fotograf iaf och jag poserade efter hennes befallningar!
Jag har iaf kollat massa lagenheter i sthlm, finns massa massa massa. Fixat sidan for NYC, nu vantar jag bara pa att nagon ska nappa. Och dessutom sokt jobbet pa Rhodos, med de harliga bilderna kan de bara inte neka mig? HAHA

Har far ni se hur kul vi haft det idag

       

Underhallande!
Love

3 options, what if i want it all?

Jag sitter har och forsoker klura ut vad jag ska gora med mitt liv efter detta.
Jag trivs verkligen jattebra har, men jag ser mig inte stanna kvar pga den ekonomiska krisen i detta land just nu.. Det finns ju liksom inga jobb, eller jo, men jobben som finns ar sa underbetalda sa att det ar lojligt!

Jag har iaf 3 alternativ som det ser ut just nu..
Antingen jobbar jag i sthlm som jag sa lange sagt, flyttar ihop med Kate och lever livet och hoppas pa en fin varm sommar med laaaanga natter. Kanns SA lockande!!!!
Eller sa forsoker jag verkligen fa ett jobb jag hittat pa Rhodos och drar dit, forhoppningsvis med Dennis. Kanns ju inte heller fel va!
Och 3dje alternativet ar att hitta natt i NY och dra over sommaren, typ jobba hos en familj. Det kanns verkligen INTE fel!
Alla 3 kanns sa otroligt lockande, jag vill gora allt, helst pa en och samma gang, gar det?

Ah hjalp?

NYC                                         Stockholm                                  Rhodos
                          
                                                 

Nu ska jag fortsatta jakten pa ett beslut

Love

the battle with no end.. what are we fighting for?

Jag skulle vilja lara er vad leva innebar, vad det pa riktigt ar.
Ni verkar inte forsta inneborden av det, dess verkliga.
Jag menar, skynda skynda, slipa pa ditt yttre och le, var sa snygg du bara kan sa blir allt bra?

Jag sager inte att det ar fel med att vilja vara fin, jag vill ocksa det.. Men fragan ar for vems skull? Din egen eller dem som kollar pa och dommer?
Ni tycker uppenbarligen att detta ar jobbigt eftersom ni standigt stravar efter mer. Mer mer MER! Varfor inte bara forsoka hitta tillbaka till er sjalva efter tonarens standiga krav.
Jag ar ratt forbannad just nu, for vissa blir verkligen for inprintade i detta och ser inte vilka dom sarar. Varfor maste allt vara en tavling? Jag forstar helt enkelt inte varfor var och en inte bara kan vara sig sjalv, sin egen? Jag blir alldeles trott...

"Nej men se sa mycket hon gatt upp i vikt", "Kolla pa henne da, vafan tankte hon nar hon satt pa dig dom dar byxorna", "Alltsa VAD har hon gjort med haret?!?!?!?!" Jag ar sa JAVLA trott pa alla dessa fraser. Visst kan man prata om utseende, men maste det alltid vara sa in i helvetes nervarderande? Ar ni verkligen sa sjukt osakra i er sjalva att ni bara maste sitta dar och domma alla omkring er for att kanna sig battre tills mods?

Jag sager inte heller att jag ar perfekt med allt detta, men nar ska kampen mellan tjejer emellan fa sitt slut?

Men det sager jag godnatt, nu vantar film mys!

Love

I se winter when I look outside my window

Yes, igar kvall borjade det osa ned sno over London och det har fortsatt hela dagen idag.
Kommer med en battre uppdatering imorgon, nu vantar en massa tv!! The Hills, Top Model och Lipstick Jungle!








Love


It's not me, it's you!

Ah, ligger i soffan och ar helt slut i rutan. Snon vraker ned utanfor sa jag har det att vara lycklig at iaf!:)
Helgen har varit handelserik och det kanns som om jag fatt mycket gjort, men idag hade jag kunnat sova bort hela dagen om jag inte tvingat mig sjalv ur sangen vid kvart i 12...

I fredags sa akte vi till thunbridge wells i hopp om att ga pa konsert. Men det fanns inga biljetter kvar nar vi kom fram till klubben sa vi fick lagga om planen lite. Jag korde sa jag sa till flickrona att nar vi anda akt dit sa tanker jag inte skjutsa hem dem forran 3 da de var dyngraka ;) Sa vi styrde mot narmaste lilla olhak och slog oss ned i 1 1/2 timma sa de skulle fa smyga ned nagra. Efter det gick vi till en klubb som heter Beluga, dar fick man tatueringsliknande stamplar over hela handleden. det blev saklart ett staende skamt for kvallen.
Val dar sa hande det inte sa mycket eftersom vi var dar pa tok for tidigt. Sa vi slog oss ned och de fick smyga ned annu lite dricka. nagra besok pa toaletten och hos parfymdamen som star dar inne var ju givet, saklart! Och sen satte dansen igang. Fullsmockat dansgolv och pa tok for manga horkladda tjejer. Men det ar det som ar hett har liksom, kortast klanning vinner i kombination med vaarldens urringning och HOGA klackar. Men det ar oftast inte snygga klackar, utan ja, klackar som ni tanker er pa en prostituerad. Det ar for sorgligt. Och jag undrar liksom vad killarna da tycker nar vi glider in i jeans, stora linnen, bikerboots och converse?! nej det kanns som om festandet overlater jag nu till London. Camdens nattliv ska provas pa mycket snart!

iaf, kvallen fortsatte och fortsatte och fortsatte, basta stunden var nar de spelade kings of leon's "sex on fire". Och allt konstigare och konstigare saker hande ju senare klockan blev. Jag vet inte om det bara var for att jag var nykter, men jag har da aldrig varit med om sa manga weirdos till killar, seriost! Den ena efter den andra eller i gang kom dom fram till oss 3 och den ena var verkligen konstigare an den andra, hahahaha! Jag fattade aldrig var det var som forsegick. roligaste killen av kavllen var en snubbe vi traffade utanfor som borjade skamta om knark da polisen gick forbi, och de bara skrattade.. Sa darav kan ni nog domma hur kul det var, hahah! Jag kom iaf hem runt 3 tiden med ett tjut i oronen och somnade gott.

I gar vaknade jag i rimlig tid och gick upp for att ata frukost och prata lite med familjen. Sedan bestammde jag mig for att aka in till stan sa jag segade pa lite och stegade sedan bort mot stationen. Det var vaarmt, hade bara ett linne och skunnjacka pa mig + en halsduk da. Sprang runt inne pa oxford och regent i flera timmar och inforskaffade en klanning till brollopet och ett par nya traningsbyxor fran Nike. Dum som jag var provade jag inte traningsbyxorna utan rock bara ett par i L for tankte att da blir de stora och skona, hahaha! Satt pa mig dem nar jag kom hem och HA HA HA HA HA HA, jag far vika dem nagra ganger i midjan for att kunna ha dem. De sitter verkligen inte bra, men de far duga for nu. haha.
Val hemma var jag vid 8 tiden och dackade i soffan med lite kycklig och sallad. Kollade forst pa Marie Antoinette och sen pa The other boelyn girl sen somande jag gott, och som sagt, jag fick slapa mig upp ur sangen idag. 

Resten av dagen ska spenderas med sondagssysslor. dvs ingenting! Ska pa min hojd ta mig upp till var lilla stad pa en fika med Ida! manga bra filmer pa Sky idag, sa storre delev av dagen blir nog har. Men maste ju ut en svang och lyssna pa snon som knarrar under skorna!:)

Have a lovely sunday
Love