Life's unfair, and then what?!

När allt går som en dans, man ser verkligen ljuset i tunneln och sen precis innan man ska ta sista kliven så rasar tunneln och allt blir svart, du får helt enkelt traska tillbaka igen och hoppas på nästa chans. Men hur många chanser ska man behöva ta??????
Häromdagen släpptes 2 bomber på mig, det var som att få en stekpanna slagen stenhårt i huvet. När ska turen vara helt med mig?! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna alla dessa motgångar, jag börjar bli måttligt trött och gnistan som för en vidare är i princip obefintlig. Jag orkar inte kämpa mer.
Så, nu har jag fått ur mig det. Inte för att det gjorde saken bättre men nu kan vi försöka gå vidare.
Vad allt handlar om tar vi efter midsommar när jag förhoppningsvis fått någon klarhet.

Idag har jag haft en bra söndag. Hela veckan har varit bra, socialt sett. Gabbi och Niklas är ute på Torö så jag har semestrat lite med dem och nya lilla Loke, underbart! Vi har varit på utomhus teater och druckit massor med vin och öl. Anna har varit här och gästat. Vi har frusit på Mosebacke och dansat på Fasching. Och idag har jag och Johanna haft en mycket bra söndag. Solning, träning, middag på Le Rose och SATC 2. Jag förstår inte hur någon kan säga att den är dålig?!?!?!? Det är ju SATC, precis som det alltid varit bara det att de är alla medelålders nu, men fortfarande fabulösa!! Skrattade mycket gjorde vi i vilket fall, vad skulle man göra utan Samantha??

Nu ska jag släcka och få 8 långa timmar god sömn innan jag ska gästa på gamla jobbet imorogn, Holmqvist. Ska bli mysigt!

Love

Paperweight

Dear John, jag dog verkligen av den filmen. Ont i magen fick man. Åh kärleken.... Snacka om att den lyser med sin frånvaro just nu! Jag kanske ska bli kär i jobbet, det är ju ändå där jag spenderar min tid, haha.
Nej men allt ska bli bättre nu och jag kommer äntligen slippa alla dessa skit tidiga mornar. Goodbye 6am hello 4 pm!

Nu ska jag plåga mig själv med att kolla lite mer på filmen eftersom jag ändå inte kan sova. Är super trött fast ändå inte.. Önskar att nån bara skulle slå mig rejält i huvet så jag däckade här och nu!!!

Love
Been up all night staring at you, wondering what's on your mind.
I've been this way with so many before but this feels like the first time
You want the sunrise to go back to bed, I want to make you laugh

Mess up my bed with me. Kick off the covers, I'm waiting
Every word you say I think I should write down
Don't want to forget, come daylight..

Happy to lay here, just happy to be here, I'm happy to know you
Play me a song, your newest one
Please leave your taste on my tongue
Paperweight on my back, cover me like a blanket


How to love with no fear

Opaaa!!
Nu var det bra längesen, men så går det när allt ständigt förändras, när vår plötsligt övergår i sommar och jobb utbyts mot nytt jobb + att det finns tusen andra saker som lockar mer än sömn.
Grekland var fantastiskt skönt! Vi sov, åt och solade och självklart körde vi vespa. Carro, jens förra chefs syrra, satt på planet när vi klev på, så vi fick en till resekamrat veckan lång :) Vi blev polare med några greker och skaffade oss en favvo strand, Ahata. Jens fick även bli irriterad på några dumma turister som visst inte tyckte grekland var som det stod i tidningarna och var måtta besvikna över att de inte kunde få sin pasta carbonara, på en taverna, i GREKLAND! hahahaha.... Man kan bli trött för mindre.
Väl hemma fick jag en extra dag ledigt vilket behövdes efter hemresan som blev rätt lång. Men sen har det mest varit jobb,och en hel del sociala aktiviteter, t o m för fröken Tove!! Jag är helt vimmelkantig och vet aldrig vilken dag det är och har tappat greppet lite om tiden, men vafasen, man kan inte ha full koll hela tiden!
Jag har även sagt upp mig på cafet och skaffat nytt jobb inom loppet av en vecka. Så framöver kommer jag förhoppningsvis finnas på Petsounds bar!
Nu är Mike drygast på planeten så jag kan omöjligt fortsätta historien för den här gången. Sol ute, ett gym att besöka och en chef att prata med.
Love