Will you talk, if i listen?

Jag har en känsla, men jag vill inte sätta ord på den än. Den är stor, jag vet det, men jag är samtidigt rädd för den, det var så länge sen.
Här har ni en trött tjej, som absolut inte kan sova. Men efter att ha spenderat ytterligare 2 h 45 min i biosalongen med att se Avatar i 3D så är man inte sådär sömnig som man bör vara vid den här tiden.
Men det har hänt så mkt idag.. Jag har fått nytt jobb på 7 knop, som nu ska heta Ginos. Renoveringen av Cafét är alldeles strax färdig och nästa vecka startar jag mitt jobb maraton. Kommer förmodligen jobba strax över 30 dagar i sträck eftersom jag ska jobba både där och på butiken fram till den 13 mars. Puh! Det är ju iaf en bra nyhet, nytt jobb, nya möjligheter!:) MEN, ett stort men... Jag maja och Maria fick idag reda på att ägaren av lgh på Telefonplan som vi skulle börja flytta in i till helgen har ändrat sig.. Så nu letar vi febrilt efter nytt, igen..... Börjar bli matt på det här med bostad i denna stad.
Så jag både firade och tröstshoppade ytterligare en jacka och en klänning idag. haha. Nu är det snart slut på shoppingen för mig den här månaden, redan hunnit med två jackor, 2 klänningar,1 par skor, lite smink... oj oj.
Imorgon kommer iaf min saknade Palmér! Äntligen ska vi få umgås rejält igen! Ända tills på måndag!!!!:D
Lördag är det födelsedagsmiddag hos Sebbe och sen inflyttningsfest hos Johanna och Kate + att jag ska jobba imorgon, lördag och söndag, jippiii ?

Sova nu, ja!!
Love

I´ll be your beautyqueen from yesterday

Här flyger tiden förbi och nya saker dyker ständigt upp. Allt händer verkligen på en och samma gång och vi saktar aldrig ned på tempot.. En vecka sen jag skrev sist och jag kan inte riktigt sätta ord på allt som hänt sen dess, haha! Jag är inne i sånt flyt just nu, och allt går vägen känns det som. Det börjar ta emot att jag vet att det kommer ett slut på det hela, när flyttlasset går lämnas detta bakom...  Varken Maja-Stina eller jag gillar den tanken, men man måste se vad som komma skall. Om lite mer än ett år crusar vi runt i en bil i California, det är så man får se det.

Jag har varit ledig en hel del nu ju. Jobbade i lördags, tog mig då upp efter bara några få timmars sömn och kände mig ändå pigg och fräsch, bara det är ett tecken på att något inte är som vanligt, haha! Lördagskvällen skulle jag spendera hemma i soffan med Majsan, det började så men slutade med att Max hade lyckats övertala mig och jag mötte han och Micke inne på East. Där roade vi oss själva genom att driva med alla och alla, vissa lessnade ganska fort, stackars Micke som verkligen försökte haha!
Vi styrde runt på en massa olika ställen innan vi till sist hamnade på en privat klubb ute på Liljeholmen tillsammans med Johanna och hennes kompisar från thailandsresan. Där var det ett reggie band som spelade och det var helt galet kul. Vi dansade dansdade och dansade medan vi släckte törsten med öl för 25 kr!! Det hela slutdade strax efter 6 på söndagmorgonen då jag somnade gott på en madrass hemma hos Johannas kompis.
Konstigt nog slog jag upp mina blå redan vid 11 snåret och kunde absolut inte somna om, kände mig pigg... Låg och läste i ca 2 h innan de andra vaknade till liv, tog en kaffe och skyndade sedan hem för att byta kläder innan jag åkte in till Kungsträdgården och mötte upp Max, Micke och deras kompis Lisa. Där åkte vi skridskor i några timmar innan tårna frusit och det kurrade i magen. Så det fick bli lite thai käk. Efter maten blev det mat koma och alla åkte hem för att sova.

I måndags startade jag några lediga dagar tillsammans med Johanna med lite shopping och en bio, Sherlock Holmes. Igår shoppade vi lite till innan vi gick på It´s complicated. Sedan drog jag och tränade och mötte efter träningen upp Johanna och Kate för dgens andra bio, Snabba Cash! Ruuuskigt bra!!!! Föreställningen blev en halvtimma sen så vi fick kompensation i form av nya biobiljetter :D Tackar tackar. Sen åkte vi alla 3 hem och somnade i Zinken/Hornstull. Vaknade och ingen av oss kände sig utvilad. Men det var bara till att vakna för flickorna skulle på IKEA och jag skulle möta Majsan såsmorningom. Jag åkte hem och bytte om innan jag drog till medis för att möta upp henne, Max och Danne för lunch. Sen när de skulle på skolan åkte jag in till Åhlens City och införskaffade lite smink.

Nu är det dags att diska lite innen jag susar in på lite DanceStep på SATS, efter det blir det myskväll med Johanna. Imorgon tar vi en bio till ;)

Love

Good night lover

Ja det är knappt så jag hämtat mig från helgen.. KNAPPT! Men idag har jag haft en heldag på stan med älskade Hanna, hon överraskade mig i förmiddags med att komma med tåget hit! Så vi har shoppat heela dagen, eller hon, det jag har köpt var till henne, förutom lite underkläder till mig då. haha.
När hon och Lukas hoppade på tåget hem åkte jag för att få i mig lite middag här hemma på Hammarbyhöjden. Efter det var det tillbaka till tunnelbanan och in till SATS vid medis. Jag och Maja var flitiga i 1 h och 15 min, då ville de stänga och gå hem för dagen! Imorogn blir det lunchpass, Shape ska jag gå på. Tycker det känns bra att att få lite ordning på kroppen inför våren, och så ska jag ned de där sista 5 också så har jag gått ned mina 13 kg :)

Efter träningen imorogn har jag sån lust att sätta sprätt på pengar. Hittade en hel del idag.. En långklänning, en kortare klänning med volang, en "party" t-shirt, Tomas Sabo armbandet jag vill ha, skor etc etc etc. Skulle lätt kunna tömma kontot imorogn, men det känns som en rätt så dålig ide däremot.. Kanske bara åker ut till Gubbängen Hills och hänger med mormor, Melika och morbror. Men senare på kvällen blir det iaf lite mat och bio med Stoffe! Lite catch up eftersom vi inte setts på åtminstonde 1,5-2 månader. Bio blir Snabba Cash!

Nu är det verkligen dags att dra på sig nattmössan och sova!
Love

Hide away

Jaha.. vad har hänt nudå? ja jag har inte bättrat mig på dethär med varken internet eller bloggen! Det är ju ett som är säkert..
Senaste dagarna har bestått av en enda lång fest och sömnlöshet. Tors-sön innebar 16 timmars sömn för min del, sammanlagt! Men kuul hade vi och konstigt nog går jag på samma högvarv fortfarande, dock fick jag mig lite mer sömn inatt, sov minst en 9 h iaf, skönt bredvid min lilla maja-stina i highvalley.

Torsdags var det alltså dags att äntligen fira Kejtan, 20 skulle hon bli och där med basta. Så vi startade kvällen på Mest med middag, vin och öl, vilket övergick i drinkar och för vissa shots. Men inte för mig inte!! Flera timmar senare snubblade vi ned på hotellbaren och minglade med en hel del konstiga människor. Stötte på nån som påminde mig allt för mycket om alfapet, så då tackade jag för mig! Johanna tjatade ständigt om efterfest men vi andra kände nog att det fick räcka för kvällen, det kommer ju som sagt en dag imorgon också. Så vi hoppade in i en taxi och åkte för att släppa av Maja i råggan innan vi damp in hemma hos Johanna i Highvalley för några timmars sömn. Vid 12 snåret dagen efter släpade jag mig hem för en dusch och ett ombyte innan jobbet. Efter jobbet hann jag bara byta om på butiken innan jag skulle möta upp Maja-Stina och hennes klasskompisar Frida, Danne och Max. Vi käkade på och härjade lite hemma hos Frida innan vi drog på Metro.. Inte riktigt min typ av ställe men vi hade kul ändå. Strax före 5 landade jag hemma för att hinna få en 4 h sömn innan det skulle öppnas på jobbet. Konstigt nog var jag knappt trött, visst, lite efter i kolan kanske men inget farligare än så. Jag och Johanna flätade armband och sålde och sålde, jag rpkade dessutom sälja 2 västerskor till en kund, av misstag la jag ned dem i fel låda... Oj oj! Hon hade tydligen inte varit så glad när hon ringde i morse :/
Efter jobbet begav jag mig ut till Norrviken på middag hos papi och Marie, det hela blev lite lätt stressat eftersom jag skulle plocka upp Dennis, åka hem och duscha och göra mig klar och hinna ut på Kates fest i någorlunda tid. Men nej, det hela blev ett kaos, jag fick vänta en halvtimma på pendeln, mobilen dog, dennis var på vift och allt vad det var... haha!! Men till slut kom vi fram, om än det blev lite för sent!
Förfesten var iaf lyckad och senare hade jag Max och Dennis fest på Mariatorget i väntan av de andra som kom på efterslänt, haha. Marie l var trevligt och Lasse W satt i lilla baren och spelade lite musik och var skön. Efter stägning förlorade vi max och åkte för att inhandla cheesburgare och göra Johanna sällskap på Bondegatan en sväng. Hon bjöd på wiskey, vi på burgare. Efter många om och men åkte vi iaf hem och kastade oss i säng vid 6 tiden.
Så ja, herregud!!! Jag känner nu lite fruktan för att vara ledig ända tills på lördag efter dessa fartfyllda dagarna.. Vad ska jag göra?! Tur att Johanna kommer från paris imorgon, så vi kan pilla naveln tillsammans.

Nu blir det till att laga lunch, duscha och fräsha upp mig, ta en sväng bort till Karlaplan och hälsa på Madde som jag inte sett på år och dar känns det som!

Love

Lack of time

Babaaaam, här kommer 2a inlägget för året.. Jag ska bättra mig!
Men med 11 dagar av konstant jobb så blir man rätt trött, och att då komma på något värdigt att skriva är inte det lättaste.. då blir det mest en massa blaha blaha.
Men imorogn får jag ääääntliiigen sova ut! Skulle dock vara ledig imorgon, men blir tvungen att hoppa in 2,5 h klockan 16, värdelöst! Jaja, pengar pengar, även som de är en lite summa, så många bäckar små! Jajjamen!!

Jaha.. Snart är man påväg igen då! Känns som om April står runt hörnet? Hohooo. Nej inte riktigt, men det kommer gå fort. Jag fick schema på Götgatan fram till mitten av mars idag, jisses. Sen ska lägenheten packas ihop här snart med, flyttlasset går hem, jag och mina kläder åker bara till Telefonplan. Där ska vi flytta in tillsammans med Maja och Maria ett tag, tills det är dags att packa ihop och vinka av staden för den här gången, efter ca 7,5 månad ihop. Hjälp, tiden går fort! När vi vinkar av ska det solas lite i t ex grekland innan vi plockar upp Dennis och åker till Trondis. Yes folkens, så blidde det!

Imorgon ska jag soooova, till åtminstonde 11 så öronpropparna åker in! Sen ska jag hitta byxor till min nya topp som jag köpte på Twist&Tango idag. Det ska användas till helgen då Dennis kommer, Kate ska ha födelsedagsfest och det ska firas att jag är ledig några dagar :) Dessutom kommer pappsen också, så kläderna får haka på middgen då också. Sen Hoppas vi att efter helgen står det klart om jag får börja jobba på cafét också. Om det blir så blir det jobba jobba jobba jobba fram till det är dags för solen, alltid trevlig att ha lite mer pengar än väntat i bakfickan just vid sådana tillfällen.

Sov sött mina kära, och Johanna min sockertopp, imorgon ses vi äntligen!
Love

This years gonna be fantastic!!

OJ!
Här var det ett tag sen jag skrev nu.... Vad har hänt? sen dess...
Var ska jag börja?
Sundsvall var skönt att vara i, hänga lite med gamla gänget och framförallt min älskling! Bara för trevnadens skull fika en del på stan och bara kila runt och hejja till höger och vänster. Ja, det är att vara hemma det! bland annat.
Sen var vi ett glatt och härligt gäng på 30 pers som firade nyår i Sösjö utanför Bräcke. Vilken pangstart på det nya året!!! Sen att jag sackade efter lite där nån timma eller två, det är sånt som händer ;)
Vi startade dagen tidigt jag och tjejerna för att ta oss med bilen upp till det glada gänget som redan väntade i stugan. 09.00 var det avfärd! Väl framme var de andra lite trötta sen gårdagen så vi livade upp det hela lite?
Vid 12 snåret gick jag, sebbe, emelie och fredrik upp till kåtan för att få eld på brasan. Sedan började de andra ramla upp, men ingen hade tänkt på varken mat eller öl, så vi fick ta oss en sväng till för att hämta det. Sedan grillade vi korv, drack öl och hade snörugby och på det lite snökrig oss tjejer emellan, haha!!
Väl tillbaka i stugan vilade vi lite och tinade innan det var dags att börja förbereda för kvällen. Vi flickor fixade oss och våra underbara grabbar ordnade allt som hade med mat och dukning att göra! är det inte fantastiskt?? Och när vi kom för att fråga om vi skulle hjälpa till så fick vi ett vänligt nej och ett glad bål ist. Applåd till pojkarna!

Middagen blev livad, tal skulle hållas och eftersom vi alla hade en liten uppgift och en egen överraskning så hände det saker exakt HELA tiden. Jag ställde upp i en av överraskningarna, beer bong. Bra där?! Inte förra årets smartaste drag, men vafasen, den bjuppar jag på! haha!
Min, sussies, hannas, dessans och jennies suprise var teuqila shots! Det var mycket uppskattat!
Sen blev det liv och dans och så kom tolvslaget, då ännu mer liv! Fyrverkerier också. När det nya året var kommet skulle det dansas in och sen badas. Sen får nog någon annan fylla i vad som riktigt hände fram till 3 snåret, hahaha.... Ja det är inte alltid så lätt. hmm..
Men nu är iaf 2010 här och jag jobbar non stop. Men detta år kommer att föra med sig så otroligt mycket tror jag och mycket nytt kommer! I april åker jag maja-stina och dennis till Trondheim för att spendera ca halvåret där med att tjäna pengar. Men innan dess ska det jobbas och första veckan i april blir det en sistaminutenresa innan allvaret sätter igång igen, fast i ett nytt land.

Love, och gott nytt år!!