Your a bad boy cause you don't even miss her. A bad boy for breaking her heart

Wow, where to begin? What to tell?

Vi kan ju börja med jobb, jobb, jobb, jobb. Häromdagen kolapsade jag och blev sängliggandes. En av de få gånger i mitt liv som min kropp helt sagt emot och inte vill mer. Som Johanna sa, "Du ser faktiskt lite tärd ut. Eller inte tärd, men du brukar vara super snygg och nu är du bara lite snygg" Haha, min älskling vet hur man piggar upp mig hon;) Förutom allt jobb så sover jag mest, det lilla jag hinner med iaf. Är ju ofta sena kvällar på nått av jobben och sen ska man upp 6 morgonen efter igen. Jag som brukar vara världens nattsuddare är den som kommer hem vid 22 och säger godnatt och somnar på 5 sek i fosterställning tillsammans med min Pricken. Skulle idag tvinga iväg mig på gymet efter jobbet, men ah, ont i kroppen och trötthet, noll energi så jag åkte hem med Kejtan och däckade på hennes soffa ist tillsammans med henne, Patrik och lite tacos. Svek dem tidigt dock, tyckte de iaf, men 20 i 11 är sent för mig just nu. Fattar inte vad jag gör vaken nu, men lite social vill man ju vara och hänga med på facebook och bloggar för att ha någon kontakt med omvärlden, haha.

Imorgon är det jobb hela dagen på butiken 10-17, sen ska jag vidare till cafet där det känns som om det kan komma behöva mig de sista timmarna. Om inte annat ska jag bara sitta där och njuta av en god hälsotallrik och mina fantastiska kollegor. Sen ska jag på SATS och efter det hem och sova. Min första vita helg på en evighet känns det som, och det är så fantastiskt skönt!! Dock känns det inte riktigt som helg. Men snart får jag mitt liv tillbaka när jag endast kommer jobba på cafet från den 14 mars. Max och Danne slutar skolan på söndag med, så äntligen får jag mina älsklingar tillbaka! 19 mars kommer vi upp till Sundsvall vi 3 för att nussa med Maja-Stina.

Nej en annan dag hurrni, nu måste jag slå igen mina blå.
Love

All the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts

But I think Im finaly free
Free fallin'
Falling

Never has a lonley night

hur lyckligt lottad är jag inte? Mitt rum I highvalley har numer mysfaktor 10 eftersom jag igår efter mitt 12 timmarpass och träningspass fick ett ryck och städade upp, spikade och fixade innan Maja-Stina sa åt mig att lägga mig ned och slappna av!! Tur att någon annan ser att jag är trött eftersom jag helst inte känner efter själv, haha.
Sen snusade vi på varandra hela natten, och som vanligt sover vi lika bra båda två när vi delar säng. Då sover vi som bäst konstigt nog!
Ikväll har jag Johanna här hemma. Tog ett tag för oss att ta oss från Ginos när jag stängt och hit eftersom vi hade flera stopp på vägen, men nu ligger vi äntligen här med popcornskålen och tända ljus, upplagda för film och mys! Så hur lyckligt lottad är jag inte säg? Alltid mina favoriter omkring och i min säng. Bara en som saknas! Premiär snart hoppas jag, haha!
Idag fick jag lunchsällskap av Maxi också, ännu bättre! Han och Bruno kom förbi, eller de var rättare sagt där och väntade på mig när jag kom in för lite lunch innan jobbet :)
Nu ska vi mysa på, imorgon väntar mer jobb och jobb och jobb jobb jobb jobb, hela veckan ut. + hela nästa vecka med, och veckan efter det. Sen är det förhoppningsvis slut på detta mayhem av jobb och återgår till normala arbetsförhålladen, dvs en normal heltid.
Love

Två av mina fantastiska

'







All work, no play..

Jahapp, då står jag återigen på Holmqvist!  Är inne på 9de timmen för idag och har några till to go. blir 3-4 dagar den här veckan som jag kör 12 h pass, men satan vad det kommer slå till i kassan!:D

Startade morgonen på Ginos, 7-14 och sen direkt ned hit. är väl klar här strax före 19 och då bär det av på SATS för lite danceaerobic med johanna! Jag är nog den enda som längtar, haha. Jag tror mer hon fruktar! Blir en hård dag för den stackarn, arbetsintervju och aerobics, haha!

När skrev jag sist? vad har hänt?
Jag jobbar och jobbar och jobbar och jobbar, samtidigt som jag försöker ha ett liv på sidan. Det får jag kämpa för vill jag lova! Men det är samtidigt skönt att ständigt ha något på gång och veta att såfort jag kommer hem är det inget annat än sova som gäller. Ser ut som om jag står inför 3 veckor proppfyllda med jobb, måste försöka klämma in en ledig dag i veckan åtminstonde, dock inte denna vecka..

Annars? Ja, träning jobb och förälskelsen. Maja-Stina flyttar snart in hos mig med, men sen hem.... hemska tanke!! Men jag ska ta med mig Max och Danne för att åka och härja med henne i Sundsvall en helg :) Sen kommer hon igen i April för att göra klar sin PT utbildning. När hon gör det kommer vi andra vara biff!! Max ska få köra med mig så jag går ned ytterligare 5 kg (10 nu!!!!!).
Våren känns som om det är påväg snart, halvvägs in i feb och det har aldrig kännts bättre!!

Nu dök Majsing in så det här har jag inte tid med, återkommer!

Love

Took my heart to the limit, and this is where I stay

Kaboooom! Jobb upp över öronen och dessutom en kommande flytt imorgon bitti med start klockan 8.00. Jippiiie?
Jag jublar inte, verkligen inte.. Speciellt inte just nu när jag insett att jag har alldeles för mkt kläder och jag har ingen aning om var jag ska stoppa dem.. Ett till hurra. Dessutom finns det jätte mycket att packa ned i lådor men jag har inga lådor just nu eftersom pappa kommer med de flesta imorgon. De andra står nere i källaren, och dit går jag INTE denna tid på dygnet. Håller på att svimma av trötthet också. Kom hem från jobbet strax före 11. Jag och Lilly drack lite vin och surrade skit medan vi städade så det tog lite längre tid än väntat, haha.

Idag öppnade vi iaf på Ginos. Så nu vet ni var ni ska komma och fika och äta. Verkligen supergott allting!! Jag står ju i köket också, så då kan det ju inte vara annat än gott ;) Allt är dessutom bakat på cafet också, inga halvfabrikat här inte. Så erat nya älsklings cafe är numer Ginos på skånegatan (ligger långt upp, gå förbi stadsmissionen och 7-eleven så har ni det en bit upp på vänster sida). Öppetider är vardagar 8-20, helger 9-20. Frukostbuffé på helger för bakisfrossare!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen, kan vara bra att ha några timmars sömn inför imorgon, flera timmar av packning och flytt, sen jobb 15-21. Då blir det en öl med Maja-Stina och co, hem och sova några timmar innan jag ska infinna mig på cafét 7.00 fredag. Efter öppningspasset då ska jag springa upp på butiken och jobba stängningspasset.. 12 timmar jobb på fredag alltså! Hallelulja vilken rik kvinna jag kommer vara den 25!

Love

Sometimes I get nervous, When I see an open door. Close your eyes, Clear your heart.

Proppmätt i magen efter en förrätt bestående av Tempura räkor, 15 sushi bitar och en cheescake till efterrätt! Pappsen fyller idag 52 så vi käkade på en japansk rest nära t-centralen. Fett gott!! Det var jag, han, marie, jessica och lasse+maria och en del vin, så nu är Tove tröttis..
Varit vaken sen 07.30 imorse då Dennis började må illa.. Jag klev upp och gjorde mig iordning för första dagen på Ginos. Dennis började kräkas strax innan jag skulle gå, jippii... Han har också åkt på en släng av vinterkräksjukan.. Så nu ska jag vädra sängkläderna innan det är dags att hoppa ned för jag har verkligen inte tid att bli sjuk!

Helgen blev helt bananas och jag är fortfrande supertrött! Torsdag var jag ut med Maja-Stina, Max och Dannes klass, dock utan Maja eftersom hon låg hemma med kräksjukan. Najs.. Men vi hade kul och vi slutade på Engelen av alla ställen, haha!! Jag och Johanna som mötte upp oss tog oss några tryckare på slutet och sjöng tills vi inte kunde prata längre. Fredag var det segstartat och jag åkte in till centralen för att möta upp Dennis strax före 1. Vi tog oss då en långprommis i det fina vädret och satte oss sedan på mitt favvo ställe Cronan. Sebbe kom också och gjorde oss sällskap efter ett tag. När vi alla hade ätit oss mätta och belåtna styrde vi in mot stan och träffade Max. Fikade lite och sprang runt på jakt efter Max glasögon som han bara var tvungen att ha till kvällen!! Senare var det förfest hemma här i flyttkaoset, mys. Väl inne i stan så var det bara jag och Dennis som fortsatte, de andra var alldeles för trötta sen kvällen innan och kastade in handduken. Så jag och Dennis mötte upp Johanna, Nadine mfl på Moscow. Där blev det mayhem.. Shots shots shots och när det var dags att klappa igen vid 3 var vi långt ifrån färdiga med kvällen. Så vi fortsatte mot Berns och hittade Danne på vägen, så han fick haka på han med. Rakt ned i VIPen och det festen fortsatte. Mitt upp i allt tystnade musiken och lamporna tändes, för att sedan några sek senare släckas och musiken gick igång igen. haha, fick i efterhand veta att det var Danne som övertalat dem om att köra ett tag till!, hahaha! Halv 6 landade iaf jag Dennis och Danne här hemma och tokslockande på 5 sek.

Lördag vill jag inte ens nämna, det var kaos... Jag försov mig och ville gå under jorden.
Söndag var fantastisk. Jag, Maja-Stina och Dennis åkte på äventyr. Tog pendeln ut till Norrviken där pappa hämtade oss vid tåget och så åkte vi ned till sjön där och fikade och åkte långfärdskridskor i solen! Fantastiskt :)

Nu ska jag slockna och imorgon sova ut ordentligt! Men halv 12 har jag date med Maja-Stina på gullmars och jobb klockan 13.
Love
Jag och Johanna på Moscow <3

Here´s a happy ending for beliving

Här rullar tiden på. När skrev jag sist?
Det händer fortfarande saker hela tiden men vi har saktat ned lite på tempot, iaf tills ikväll!
Maja-Stina, Max och Danne har idag tenta på sin PT utbildning. Var igår och fick ett träningspass av Max, slog till på ett årskort på SATS eftersom jag kan även ta med mig det när jag väl ska till Trondis.
Så ikväll ska vi fira att de är lediga i 10 dagar, äntligen!!!! Nu får jag ha dem varje dag om jag så vill det :)

Maja B har flyttat in här hemma på Hammrbyhöjden också, så nu bor vi 4 st och en hund i våran 2a. Men inte för länge till, vi ska ju alla flytta ut nästa vecka. Jag och Maja tar vårt pick och pack till högdalen sålänge, tills vi hittat något annat.
På måndag börjar jag på det nya jobbet också, Ginos på skånegatan (fd 7 Knop). Så kom in och fika nästa vecka och se till att komma ofta!

Nu ska vi in till cafét och prata lite med chifen och kolla hur det artar sig i renoveringen. Ska ju som sagt vara klart senast till tisdag.. Efter det måste jag på butiken och kolla in den nya kassan vi fått in så jag inte står där på lördag och inte har en aning om hur jag gör.. Sen ska jag slita upp Johanna och se till att både hon och jag får något att äta innan jag kl 17 ska på dance aerobics ;) Direkt efter den blir det hem och göra sig vacker för kvällen.
Imorgon kommer Dennis också, vi ska se till att vi kan kirra ett jobb åt honom. Sen på lördag går nog jag och Max på någon SATS grej i globen, vi tyckte det lät jättebra med att kolla på folk som tränar och dricka alkohol själva, haha!

Så gott folk, livet är bra underbart när man har fantastiska människor i sin omgivning!

Love