Götgatan 42

Sitter på jobbet nu, skulle egentligen inte börja förrän 3 men Ninja frågade om jag kunde komma in tidigare.. Och edt gör ju inget eftersom vädret är det tråkigaste idag och jag har verkligen inget jag känner att jag måste göra, förutom att leta efter en ny lägenhet... Stor SUCK, jag blev av med den jag skulle få nu om bara några dagar, hon som äger lägenheten bestämmde sig tvärt för att ta den själv i sommar så nu står jag utan igen.. Men har redan lite på gång igen så det är ju bra :) Kanske en i sandsborg, och ägaren till den håller kanske på att byta ut den mot en här på götgatan, och blir det så jublar jag högt och ljudligt! Snacka om att bara kunna kliva utanför dörren så är man vid jobbet och dessutom på söder !!!

I helgen har jag iaf bara jobbat och tagit det väldigt lungt hemma i tallis med Ninja. Vi hars ovit en hel del och några sena kvällar har inte varit på tal ens... Eller jo, i lördags så ringde broder och väckte mig vid 02.00 när han hade blivit övergiven av Viktor och hade ingenstans att sova eftersom det är lite krångligt att ta sig hem till Saltis vid den tidpunkten, haha! Så jag erbjöd husrum och 20 min senare stod han utanför dörren och ca 2 timmar senare somnade vi..

Ikväll efter jag stängt ska vi käka och gå på bio tänkte vi, tur att vi har varann i samma stad så vi kan hitta på saker!

Nä, nu ska jag väl ta och börja då, hoppas det blir bättre än igår, för det var en riktigt dålig dag då!

1 v och 6 dagar kvar!
Worlds greatest
/Tove Sand

Leaving

Ja, imorgon bär det av söderut, till min nya hemort nu skulle man kunna säga..
Humöret går uppochned som en bergodalbana, det är både spännande och skrämmande!

Idag är det iaf exakt 2 veckor kvar till studenten och idag när jag lämnat tillbaka böckerna och tömt skåpet så kom väldigt oväntade tårar, jag trodde aldrig jag skulle gråta över att lämna det bakom mig! Så studenten lär ju bli helt tårdrypande, lika bra att skippa sminket där, haha!

Idag har jag iaf avslutat allt, skrivit en engelska uppsats om Åre och gjort lite småuppgifter till Kreativt Skrivande kursen, mitt betyg i den kommer bli en stor besvikelse och dum som jag är har jag sumpat MVG i eng med för att jag är så jävla seeeeg! Jaja, de där betygen ska jag ändå inte ha till något på väldigt länge hoppas jag så..

Ikväll har jag och Anna varit ute och sladdat med storbilen, haha
Och så har några av oss i klassen sprayat lakan, och innan det hängde jag Ida, Johanna och Rutan på norraberget parkeringen och pumpade musik, vi är grym! Jag avek dock efter första lakanet var klart eftersom jag var tvungen att återvända till plugg.. Och nu när jag äntligen är klar med det så måste jag ta tag i packningen så jag får sova nån gång.. Måste upp vid typ 6 imorogn eftersom vi ska åka strax efter 7! Synd bara att jag har såna brister i min planering just nu annars hade jag kunnat sova åtminstonde en halvtimma längre och sluppit kolla igenom och packa klart imrogn bitti..

Nä, nu ska jag ta tag i det så jag får duscha och sooova sen, ska kolla lite på Tzatziki Morsan och Polisen med !;)

Leaving on a jetplane, don´t know when I`ll be back again...
/Tove Sand

Nötknäckarn

Idag är det nötknäckarn, 8.30 till 18.00.. Inte sådär otroligt roande, känner att jag skulle kunna ha bättre för mig..
Men jag får ju nått gjort iaf, när jag ändå sitter här i skolan så kan jag ju göra klart allt som jag har liggande!

Vi har fått en uppgift om att göra nån hemsida och strunt, otroligt irriterande.. Jag vill ju vara hemma och SOOOVA!

Imorgon kväll eller tidigt på fredagmorgon åker jag till Sthlm och jobbar och börjar flytta lite saker med mig ned tror jag.. Spännande och det börjar kännas bra att jag äntligen ska få flytta nu! Det är inte långt kvar till studenten nu heller, ca 2 veckor bara och imrogn är sista dagen här i skolan.. Tänk att man aldrig mer ska tillbaka hit, sjuk känsla!

Ikväll skulle jag helst vilja gå ut och rulla hatt i goda vänners sällskap, men jag tror jag bör vara hemma och skriva uppsats, träna lite och sova för att sedan packa allt imrogn och gå hit och få reda på alla resultat och städa ur skåpet, lämna in alla böcker och förbereda mig på allt som kommer nu framöver.

Nä, ska skriva klart religionen nu inna jag börjar med engelskan, och så ska jag självklart försöka bidra med något till vår hemsida och rapport!

Jag fattar inte vad som händer, vad du menar och vem som talar sanning..Förvirrad!
/Tove Sand

Studentbal + sjuk lördag

I fredags var det en dag full med förberedelser av alla dess slag och jag var panikartat klar vid halv 5 snåret (en timma innan man skulle infinna sig på södra berget).
Alla var så otroligt fina och jag var grymt nöjd med min klänning som blev i princip exakt så som jag ville ha den!
Alkholen började rinna ned och middagen var lång och utdragen men sedan blev det feeeeeeeeeest!:)
Vid halv 2 tiden fick papi komma och hämta mig och 6 andra tjejer för att skjutsa ned oss till stan där jag snabbt vek av från skaran och begav mig hemmåt..

Lördagen vaknade jag av att Vincent låg och krälade och bet mig i håret, sötare valp får man leta efter! Jens och Elin var och hämtade honom i fredags, bara 8 veckor gammal... SÖT!
Hyffsat sliten tog jag mig upp vid 11 och segade sedan på här hemma och busade med sötnosen tills han somnade och fortsatte igen efter en liten tupplur:) Vi drog oss upp till pappa och sen ner på stan innan de for tillbaka upp till Åre..
Då begav jag mig hem till papi för att förbereda inför kvällens grillning med SFGF som slutade i att jag ,som skulle vara nykter, rammlade ned på stan under rätt ostadiga former med Sussie! Haha, vilken kväll,helt underbar och helt galen, snacka om att bli som små barn igen!

Det hela började med att vi gick på Irish, gick på toa och vände sedan och gick ut igen, begav oss bort på Svenssons (som de nu har höjt till 20 på och vi trodde att vi skulle bli nekade). Vi gick ostadigt men självsäkra fram till vakten, som tur var det en av de gamla som stod och han känner ju igen oss, och när vi kommer fram säger han "Welcome to Sweden" men vi hör nått i stil med att det var 20, haha! Så vi börjar ställa en massa dumma frågor om varför de höjt och sussie börjar gnälla "Men vi eeeeeeeee jö snart tjuugiiiiiii" och han börjar genast skratta och frågar om vi hörde vad han egentligen sa. Och nej det hade vi ju uppenbarligen inte, så han upprepade "Welcome to sweden" och vi började ju gapskratta och han sa åt oss att "haha, tjejer gå nu bara in".
Väl inne såg vi att Svenssons är nu inte längre vad den än gång var, tråkigt tyckte vi, slog oss ned och tog en öl. Väl uppdrucken och när vi kände att vi var färdiga med stället begav vi oss till Liquid där der bjöds på dans, öl och limmning av högsta nivå, men den niten gick inte vi på och drog till med att vi snart skulle vara tillbaka! Vi sprang mot torget där vi mötte upp Freddie och Dan och begav oss med dem ned mot Coppers där vakten tyckte att jag och Sussie kanske druckit en aning mycket men Sussie svarade "Nej absolut inte, jag är redo för mer" och jag höll fnissande med och försökte allvarligt övertyga honom om att vi skulle sköta oss fint, så han skrattade och släppte in oss..
Där bjöds det på cider och massa prat innan det började tändas och vakterna kom och sa att det stängde medans vi blev förvånade över att klockan blivit så mycket och undrade vad vi nu skulle göra? Väl ute från stället tävlade för jag fick nån ide om att rida på Dans rygg och Sussie skulle självklart tävla emot så hon hoppade upp på Freddie och iväg sprang de, haha.. Mot kebab city där vi flög in genom dörren, sprang igenom lokalen som en virvelvind och sedan ut igen. När vi nått Donken så kom en 55 pårig berusad kvinna fram till mig och ville att jag skulle hjälpa henne att ringa efter taxi, och självklart, jag ringde och ordnade en och sedan satt vi oss ned och pratade om livets stora allvar, kärleken.. Vis kvinna, och mycket underhållande. Jag hjälpte henne in i taxin och sedan begav vi oss alla 4 hem mot mig där vi damp ned i soffan med vin och snackade strunt för att vi sedan somna runt 6 tiden i morse, nöjda och glada!

Veckan som varit har innehållit många citat och jag har ett vinnande, helt sjukt ett: "Jag suger kuk så jävla hårt när jag är full så jag kan inte vissla dagen efter! Kolla, jag är ju helt svullen" HAHA!


Lite bilder från igår, sista bilden är väl för underbar när mina närborrar ser ut som de är stora som hus, haha!

   

6 på morgonen

Yes, då ramlade jag och Sandra in genom dörren här hemma!
Gårdagen var sjukt kul, men vissta stunder kanske lite för kul? Haha, minne för livet, det man kommer ihåg iaf, hahaa!

Dagen har varit jobbigt slitig, men nu börjar jag känna mig kry igen.. Ska städa rummet sen bege mig ut till gabbi som sitter fast med ett nyopererat knä!
Imorgon är det bal och mamma håller just i denna nu att sy klart min älskade klänning :)

Ikväll blir det lungna gatan och lång natt med mycket sömn!

Make me happy?
/Tove Sand

Lite bilder från igår
StudenterStudenterStudentStudentLyckliga studenter

Dum dum dumhuvud

Självklart så satt jag inte hela dagen idag på dagen utan släpade fötterna efter mig på stan, gjorde några småuppgifter och klagade mest på att jag har så mycket att göra så nu sitter jag här, fotfarande inte klar med religionsuppsatsen.. SUCK! Men det är endast 3 frågor kvar och dem sparar jag faktiskt tills imorgon.. Får väl avsätta en timma på eftermiddagen när jag ändå ska hem en sväng till att skriva klart..

Nu ska jag lägga mig, ska upp om 6 timmar igen för att sätta igång cirkusen, mösspåtagningen och en dag fylld av viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin! Ska dessutom hålla tal i dimman, jag och några till, våran svenska lärare kommer nog få sig en del goda skratt, haha!
Nä sängen nu va, sen vakna till en helt underbar dag!

Student 2007 är nu ett faktum
/Lycklig student

Avslutat kapitel

Det är allt för sorgligt, och jag finner inte orden för dig....


Hemma från sthlm igen nu, trött som satan och känner mig stressad över morgondagens uppsatsskrivande.. Och jag längtar fruktansvärt mycket till onsdagen då belöningen kommer och vårat studentfirande börjar på riktigt, mösspåtagning kl 12 på torget och festen startar med pyjamas på hemma klockan 10 med tjejerna! TJOHEJ!!

Efter onsdag är det ledighet och jag ska skriva ytterligare en uppsats på torsdag innan det är bal på fredag.. Studentbalen 2007 kommer nog att bli ett minne för livet och jag älskar min gula klänning!
Sen nästa vecka är det bara att avsluta allt, tämma skåpet och så ska vi ha nötknäckarn, sedan åker jag till sthlm för att jobba lite 25/5-3/6, ska bl a kolla in min lägenhet som jag fått över sommaren i Skanstull, riktigt bra!

Nä, måste duscha efter promisen med pumpkin och sen lägga huvudet på kudden så jag har energi till att skriva imorgon...

what a lie
/Tove Sand


I wore a disguise 'cause I didn?t want to get hurt...

... but I didn't know I made everything worse


"I remember when I first looked into your eyes
It was like God was there, heaven in the skies"

Ja, jag kommer såväl ihåg första gången jag märkte att du kollade på mig.. Första gången du tilltalade mig.. Och nu kan jag skratta och le åt det eftersom att jag då var så otroligt ovetande!

Dagen har spenderats hemma, i skola och hos pappa. Först soooov jag, länge och skönt! Sedan var det sista redovisningen på Internationell Ekonomi kursen, som i och med idag blev avslutad! Sedan gick jag ned till Hanna på jobbet och blarrade en massa strunt och gick sen hem till pappa för att göra smörgåstårta till kvällen. Vid kvart över 6 tiden började mina gäster att rammla in en efter en för att fira min 19 års dag i förskott :)
Efter det har jag bara hängt med Sandra och blarrat om vintras, åh om vi kunde göra om Åre resan på exakt samma sätt, det var så underbart roligt!!!!

Nu sitter jag här och har försökt att börja på min uppsats som Islam, men det går inge vidare så jag lämnar det tills imorgon, måste komma igång med det innan vi åker vid 2 så jag inte har allt kvar när jag kommer hem...
Så, tar och lägger mig nu, njuter av min lilla sthlm weekend och kommer sedan hem för att avsluta livet som gymnasieelev!

Our moments...
/Tove Sand

Rummet

Det rum som en gång var så fyllt av kärlek, fyllt av dig, fyllt av oss...
Ibland glömmer jag hur det var, och jag vill aldrig glömma... verkligen aldrig.
Idag lever vi på så olika håll och allt är så annorlunda än det var då. Det kan nästan göra ont av att tänka på dåtiden, men ändå blir jag lycklig av den... Och jag undrar hur mycket du håller kvar av den.

Det rum jag sitter i idag är inte detsamma som då, allt har förändrats men det finns fortfarande spår.. Men rummet är tomt på annat och ibland kan jag känna kylan, den ensama kylan som biter sig fast i mig, även fast jag inte är själv..
Det här rummet kommer nog aldrig fyllas på det sätt du och jag fyllde det igen, utan det ska lämnas om inte ännu tommare. Nu är det dags att ta farväl till gammalt och välkommna nytt någon helt annanstans, men jag kommer alltid undra över dig... Undra vad du gjorde med ditt liv..


/Tove Sand

Student 07

Aaaaaah, NÄRA nära näääära nu!!
Igår när jag Sandra Maja och Sara satt på en bänk nere i solen på stan, klockan var kvart över 3, då konstaterade att vi då, precis om en månad, går ut på trappan!
Och idag gick vi igenom vad som är lvar fram tills dess, det är på ett ungefär ingenting! Visst har jag en del prov kvar och sådär, men inget jag klagar över idag för jag känner att jag kommer klara av det! Men all den lättnad antagligen pga att jag nu vet att IG i Naturkunskap B väntar mig på mitt slutbetyg... SUCK! Men läraren är ju helt slut i huvet och anser att man måste ha godkännt i exakt alla moment vi gjort under året, finns inte en enda lärare på skolan som skulle kräva det, men självklart skulle vi få just han till vår... Rattfylleri borde leda till fängelse, eftersom han åkt fast för det, och då hade vi sluppit ha honom!

Jaja, men det var 3 prov, 1 rapport och en hälsoundersökning mindre!
Så det som återstår är:
- Religionsprov som jag skall ha imorgon
- Religionshemprov, inläm 16/5
- Svenska prov
- Svenska tal, nationella
- Engelska uppsats inläm senast 24/5
- Eventuell svenska bok

Så nu ska jag ta tag i religionen, plugga tills mamma kommer hem för sen ska vi på smyckesverkstad på pärlbolaget där jag ska göra mitt armband till balklänningen! Sen blir det hem och plugga halva natten, för jag ska banne mig ha VG på provet imorgon!!!!

Föressten, jag får ju semester i helgen också.. Åker ned till Sthlm på fredag för att fira födelsedagen som infinner sig på lördag och handla handla handla :) Ska passa på att sola ute i tallis med om vädret tillåter.. Och självklart blir det fest!

Worlds greatest
/Tove Sand

Äntligen!

Ja, nu var projektrapporten klar och inlämnad, nu ska jag bara skriva dagens loggbok sen är det klart klart klaaaaaaaaaaaart, aldrig mer!

Dagen bestod av sovmorgon, väldigt välbehövligt! Sedan tog jag tag i livet och klev upp ur sängen, gjorde några finjuseringar på rapporten, gjorde mig i ordning och gick bort på skolan där jag skulle möta Ida för att sedan skriva ut och lämna in varsitt exemplar till varsin lärare. Det var en enorm lättnad att ha det ur världen!

Efter det visade det sig att vi inte hade nå lektioner så jag och Lovisa pillade lite med vår Powerpoint presentation på ekonomin, Lovisa fixade det galant eftersom jag inte är sådär vidare haj på det. Sedan bar det av ner på stan med Sandra Maja och Sara där vi fikade och jag köpte hårfärg! Sen kom mamma och jag fick 3 par skor till bal och student :)
När vi kom hem satt Pumpkin och väntade på trappan med en jacka hon lånat och så skulle hon hämta lite info om en uppgift hon ska hjälpa mig med och när hon traskade hemåt så tog jag bilen ut till Anna och familjen Larnebring på Alnö för att färga håret och sedan ta en långpromenad!

Nu ska jag slappa lite och käka lite frukt framför TVn innan jag ska fortsätta med allt skoljobb....

For now... I just don't know
/Tove Sand

Söndag

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more then ever
You can stand under my umbrella


Söndag, veckans tråkigaste dag. Jag och Ida gjorde rätt mycket på rapporten igår men det finns fortfarande en hel del kvar så vi jobbar på idag med...

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt, Ida och jag skrev och skrev, sen middag hos papi, sen hem för att skriva mer. När vi kände att vi kunnde lämna resten tills imorgon la vi oss i soffan och kollade på tv tills vi ringde Hanna som låg ensam hemma hos Crille, så vi åkte dit. Efter att vi suttit och pratat en del strunt åkte Ida och jag  och Hanna bestämmde oss för att ta en sväng ut... Så vi gjorde oss iordning och begav oss ner på Svenssons där vi snabbt vände på klacken och gick ut. Då gick vi ned mot O'learys och Coppers för att se om det var nå folk där... Vi stötte på en hel del och snackade lite innan de bagav sig in genom dörrarna och vi styrde stegen mot bilen för att åka hem och krypa ned under varma täcken eftersom kylan bet.

Nä, frukost nu och slappa lite innan allvaret börjar igen.

Nu förstår jag bara inte...
/Tove Sand

Remember when we first met?

Remember when we first met
And everything was still a bet in love's game
You would call, I'd call you back
And then I'd leave a message on your answering machine

Lördag och tills nu har jag gjort ungefär... ingenting!
Sov rätt länge eftersom det blev lite sent igår, sedan har jag slappat här hemma och prövat delar av balklänningen som sakta men säkert börjar bli klar.. Och nu kom jag precis hem från EGO, skönt med lite träning!

Ska väl ta och hoppa in i duschen nu, sen åka och hämta Ida och sen ska vi slaviskt sitta tills den här PA rapporten är klar då.. Good luck to us!

Saknad av min käre bror...
/Tove Sand

4 maj och svin kallt

Trött trött trött trööööööööööööööttttt!
Dagen igår bestod av prov och redovisningar, inte 1 ända vanlig lektion.. Var helt slut när jag kom hem, men då skulle jag och träna med sandra så jag begav mig bort på ego, och efter 1 timmas träning ringde Anna, så då gick jag hem och sen tog jag en långpromenad med henne uppför södra berget och runt i skogen där. Sedan åkte vi ut på alnö och spelade kort och drack te innan vi däckade.

Dagen har bestått av sömn, promenad kring sidsjön med hilda och sedan åkte vi ner på stan där vi i stort sett höll på att frysa ihjäl på coffees uteservering..
Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag, sen möta mamma uppe på ICA för att vi ska handla lite grejer till kycklingen. Efter det blir det nog ett långt varmt bad, middag och vila innan jag åker ut till Maja, Sandra, Sara och dem i Bergsåker där de sitter och dricker..

Imorogn och söndag blir det PA rapport för hela slanten med Ida, den ska vara klar på måndag så.. Kul helg!

When I'm with you, it's all right
/Tove Sand


Föressten! Jens ringde igår och berättade att det höll på med mitt jobb på Berns nu och jag skulle få svar till veckan, sen kom en mycket intressant fråga från hans del med.. han frågade om jag skulle kunna tänka mig att vara barnflicka i vinter, i Vail, USA! TJOOOOOHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ om jag skulle få det!!!!

Frågetecken

Hur i hela fridens namn ska man hinna med allt detta på de 2 ½ veckorna som återstår av skoltid? Det är dagens fråga...
Har tagit mig en rejäl 2 ½ timmes promenad med Anna och Hilda ute på alnö för att vi sen skulle åka in hit för att jag skulle plugga och Anna skulle vänta på Oskar..
Så jag har pluggat och pluggat, och nyss tog jag en paus fårn ekonomin för att skriva klart en markandsföringsundersökning som skall vara klar för att redovisas imorgon. Så nu ska jag väl snart ta mig tillbaka till ekonomi böckerna innan jag somnar med dem i knät och lampan tänd, det hände nämligen igår när jag då låg och läste religionsboken, haha!

Det är ju som tur var inte lång tid kvar alls nu, endast 14 skoldagar kvar eftersom vi är ledig några + att jag kommer vara ledig nån dag till pga att jag ska till Sthlm och fira min födelsedag! Så för mig blir det t o m mindre än 14..
Men om 3 veckor så drar jag till sthlm för att jobba lite innan studenten med, kommer hem några dagar innan och festar järnet med alla lyckliga studenter, för att sedan några dagar efter studenten ta mitt flyttlass och DRAAAAAAAAAA!:D
Men som sagt, dit är det 1 natur rapport, ett religions hemprov, 1 engelska uppsats om Åre, ett Svenska prov, 2 naturprov, ett ekonomi prov, ett religionsprov, ett svenska tal, 1 svenska uppgift och sist men inte minst porjektrapporten (men den ska bli klar i helgen)
Så om alla önskar mig lycka till kanske det ska gå vägen?

Sweet dreams
/Tove Sand

Mos

Mitt huvud strejkar, eller jag kan nog t o m säga att hela kroppen gör det... Förkylningen är ett faktum och jag blir bara stressad av det eftersom att jag har miljontals med saker att göra!
Men nu gäller det väl bara att göra det bästa av situationen, antar att mina veckor framöver ser ut som så: sova, skola, plugga, träna, plugga, plugga, sova
Spännande dagsschema?

Gårdagen blev iaf rätt lyckad, men idag önskar jag dock att jag gett upp vid 12 när jag skjutsat alla ned på O´learys och åkt hem.. Men icke,  klockan blev 06.00 när jag äntligen fick lägga mig och stänga igen ögonlocken hemma hos Sandra! För när vi kommit ut från O'learys vid 3 så skulle hon absolut inte hem utan vi skulle äta och på efterfest.. Så mat blev det och efterfesten bestod av mig sandra och wande, haha..
Kvällen i helhet var kul, men som sagt, hade varit skönt att inte känna att jag kunde gått och lagt mig för flera timmar sen nu idag!

Nu ska jag ut och promenera i den härliga vädret med Sandy och sen blir det hem för att plugga religion, ta ett långt varmt skönt bad och sen soooooooooooooovaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ler av bara tanken på dig!
/Tove Sand