No one will surrender tonight, I know what I want

It's not a silly little moment
It's not the storm before the calm
This is the deep and dying breath of
This love that we've been working on

Can't seem to hold you like I want to
So I can feel you in my arms
Nobody's gonna come and save you
We pulled too many false alarms

We're going down
And you can see it, too
We're going down
And you know that we're doomed
My dear, we're slow dancing in a burning room

I was the one you always dreamed of
You were the one I tried to draw
How dare you say it's nothing to me
Baby, you're the only light I ever saw

I'll make the most of all the sadness
You'll be a bitch because you can
You'll try to hit me just hurt me
So you leave me feeling dirty 
Cause you can't understand

Don't you think we oughta know by now?
Don't you think we should have learned somehow?
I think it´s time..

Dont you know, you were always on my list

Trötter, ständigt. Stressar fram hela tiden och måste hela tiden påminna mig om när jag kliver ut genom jobbets dörrar att nu behöver jag inte springa längre och då går jag rätt in i den stenhårda väggen. Igår somnade jag klockan 6 för att senare vakna kl 7 och var tvungen att tvinga mig upp ur sängen för middag och en dusch innan jag gjorde säldyket tillbaka ned under täcket.

Men sen sist jag skrev har jag fyllt år. Min dag blev PERFEKT! Johanna väckte mig tio i tio med ett glas skumpa som hon befallde mig att hälla i mig innan jag ens fått upp ögonen. Sen kom presenten, en ny berlock till mitt pandora, grishunden går den under, haha! Sen klädde vi snabbt på oss i ett ganska berusat tillstånd efter en flaska bubbligt innan vi for in på Ginos för att lämna nyckel och passade samtidigt på att få i oss nått så vi kunde skaka av oss alkoholen ett slag. Efter det förde Johanna mig till östermalmstorg där hon band mina ögon och sen snurrade mig runt runt runt så jag inte skulle ha en aning om var vi var påväg, jag klängde mig nervöst fast i henne och följde med så gott jag kunde. Väl framme ett slag senare knöt hon av mig och voila, STUREBADET! Min fru vet vad jag behöver hon!! Några timmar relax och vin, OJA! Så på med badrockarna och tofflorna samt bikinin under såklart och in till poolen först, fick oss vin och satt och småsurrade i de underbara liggstolarna de har där. Badade lite och gjorde sedan ansiktsmask. Sen ett till glas vin och vi slumrade till lite i stolarna där innan jag kände att nu kunde vi inte sova mer om vi skulle ta oss igenom resten av dagen. Så in i ångbastun sen in i duschen med peeling. Det var helt underbar och jag har inte mått så bra på länge!!
Vi skyndade hem för ombyte och smink innan vi åkte in till götgatan för att möta upp mamma, danne, björn, dennis, maja och kate för födelsedagsmiddag på Bauer. Underbar sushi!!
Sen blev en kväll som jag trodde skulle sluta relativt tidigt morgon. Petsounds och en taxiresa senare var vi på East och mötte upp med Steken och Max. Efter ett tag rullade Peter in med vänner och vi var påväg flera gånger men många ville ta en sista öl. Sen vidare mot spyan där kön var enorm så vi gled in på gamla Labbet och skrattade åt våra bravader där förra gången. Det ena ledde till det andra och halv 7 damp jag in hos mamma i Zinken. HERREGUD viken födelsedag!! Tack alla som var med och gjorde den oförglömlig.

Nu klipper ögonen och det är dags för en dusch! Helgen tog jag mig friheten och umgicks med vänner i Tanto en kväll även fast helgen var ett enda långt jobbmaraton. Och efter det + 4 dagar med uppstigning 06.00 är jag slut som artist. Imorgon blir det tvättstuga innan jobbet och bio med kära Merike på kvällskvisten. Onsdag blir det till att jobba och packa, bror anländer och natten mot torsdag åker vi ut till arlanda. Grekland här kommer vi!!! :D

Du var någon som gick bredvid när jag gick gatan fram

Love

It´s hard to say no when the devil looks at you. I gotta break up

Oj oj!
Vad har jag pysslat med sen jag sist skrev? Antagligen jobb!
Jag har jobbat så mycket att jag mår illa, verkligen illa. Men nu är jag ledig onsdag och torsdag! Fantastiskt!! Imorgon är det årets bästa dag, nämligen min födelsedag!!!!! Johanna har smidit planer i hemlighet och jag vet ingenting jag. Mammsen kommer också, bokat in oss på Zinken så där ska vi bo i två dagar :)
Sen den 20de tidigt i ottan åker jag och Jensa till Karpathos, Grekland!! Det ska bli ljuvligt!!!!

Nu ska jag dejta Robban, återkommer en dag då jag har ork.

Love