Don't it meen I love you?

Galet trött, verkligen så rött att jag håller på att somna just i detta nu när jag skriver det här. Men jag kände bara för att ge ifrån mig ett livstecken innan jag somnar. Just nu önskar jag att jag var typ på andra sidan jorden (iaf långt bort) och att jag låg själv i en bungalow på en väldigt oturistig ö. Jag skulle vilja ligga iklädd endast ett lakan och bara höra hur vågorna sakta kommer in mot stranden, det är så mkt jag skulle vilja just nu och snart känner jag att jag måste göra något banbrytande!

Planerna just nu är många, men jag ska reda ut det med. Först ska jag fokusera på min födelsedag om 14 dagar, och den 15 åker förhoppningsvis jag och Jens till Kroatien, där vi ska glida runt på blåa hav och bara njuta i en vecka. Efter det... kan allt hända! Lite jobb först så det finns några pengar i kassan, sen ser vi var vinden tar mig.

Nu klipper ögonen hela tiden, dags att stänga igen butiken innan jag somnar med datorn i knät och välter den i sömnen. En mac slagen i golvet är inte vad jag vill vakna till imorgon bitti 06.15. Uh!

Love

bold as love

Tillbaka i den stora staden. Rullade igår vid 3 tiden in genom tullarna efter att ha suttit i bilen sen 06.00. Blev ju iofs en del stopp längs vägen eftersom Jörgen skulle prata med lite kunder och så skulle vi ju ha kaffe, kisspauser och lunchstopp! haha. Helgen var fantastisk, mina tjejjor och jag! Sol, blå himmel, och allt vad en vår där innebär, FANTASTISKT!!
Jag åkte direkt in på Ginos när jag kom och jobbade stägning, myste lite med Mike, Lilly och Max också innan jag åkte hem till frugan och kramades. Känns skönt att ligga i samma säng igen, haha! Men idag ska vi faktiskt flytta in hennes säng i rummet, för nu har vi trängst i min i säkert 2 månader!!
Blev väckt av Gabbi som ringde strax efter 9 imorse, var lika bra det, så jag klev upp när vi tjötat klart och traskade bort på ICA för att inhandla frulle och så köpte jag en ny blomma till köket eftersom påskliljan såg ut som ett kråkbo. Nu har jag avverkat nyaste GG avsnittet som av någon konstig anledning fick mig att börja gråta och snackat med bror i en timma, vi ska boka resa inom dom kommande dagarna. Kroatien, Grekland eller Portugal? Kroatien är förstahandsvalet, men det kan hända att biljetterna tar slut.

Nu ska jag rycka bort täcket och städa städa städa innan jag beger mig in till stan på en liten shoppingrunda. Nya skor behövs verkligen, och kanske nått annat med, man vet aldrig ;) Sen är det dance aerobis och efter det mysmiddag med frugan. Todays gonna be a good day, och solen skiner!

Love

Your truth is only a lie

Jag ville just precis spy lite galla över någon, men varför hänga ut någon här när jag kan vara glad över att jag just i detta nu ligger i sängen på loftet hemma i sundsvall och ska om 6 h 50 min kliva upp och räääääsa med pappsen och bilen upp till kära Åre. Min by och mitt hem, ah om ni bara förstod hur ofattbart lycklig och underbart det känns! Återförenas med mina flickor och åka skidor och fika på banhof, leka med hundarna, middag på grappa ja fasiken allt, jag kommer t o m jubla över apberget!!!!

Ingen som helst lust att denna helg sedan ska lida mot sitt slut och jag måste hoppa på tåget tillbaka till sthlm på måndag. Jag vill vara ledig, från och med nu tills jag dör! Ja tack.

Nu ska jag banka lite vett i bror eftersom han tappat förståndet och sen sluta mina blå en stund.

Love

My baby's back in town

Älsklingen (hanna) kom i måndags eftermiddag med tåget, jag är glad! men supertrött också... senaste 1 1/2 veckan har jag spenderat på jobbet i stort sett. I lördags tog jag mig i kragen och gick ut, det skulle bli en sväng, klockan 2 somnade jag utmattad och gick 4,5 h senare upp och åkte på jobbet för en härlig dag på Ginos. Men det var skönt att få se lite folk, annat folk än våra kunder!
Hannisen och jag har donat på lite, gick på stan några timmar efter jag slutat igår och sen mös vi med GG hela kvällen. Idag tog vi sovmorgon, min första dag sen lördags morse som jag slipper kliva upp vid 6 snåret. Nu har vi precis ätit frulle och jag ska hoppa i i duschen, klockan 2 väntar ginos på mig återigen. MEN, imorgon hoppar jag på tåget med Hanna och åker för att spendera en kväll i Sundsvall, sen tidigt som bara den fredag morgon hoppar jag och papi in i bilen och kör till Åre!!!!!!!!! Fy, jag har saknat min by så jag håller på att dö, det känns som om jag ska få åka hem. Det hem jag inte besökt på 1 år och 4 månader! Jag om någon är nöjd och glad, äntligen!! Alla flickorna är där och solen kommer skina och sista svängen för säsongen, bar tömning och grejer. I can't wait!! Så om denna dag ville skynda på så jag imorgon kan sätta mig på tåget och känna att jag äntligen är påväg. Tack!
Nu ska vi duscha och allt vad vi flickor pysslar med innan vi går hemifrån. Kvällen kan händas spenderas på lilla hotellbaren, vi ser.
Love

I don't know why I still do this

Borde ha sovit för en timma sen.. Men som vanligt saker att dona med och folk att surra lite strunt med så man inte helt isolerar sig från den verkliga världen.
Nu har jag snart hållt på såhär i 3 månader, jag mår illa. Är så trött så jag känner mig bakis, ungefär som om jag skulle ha hällt i mig 10 flaskor sprit igår, 10!!!!
Måste få iaf 9 h under täcket nu innan jag ska tillbaka till jobbet igen, heeeela dagen imorgon och heeela dagen på söndag.. Men nästa helg hoppas jag innerligt på att jag får åka upp till byn och slira runt i blötsnön och bara suuuuga in solen och såklart några drinkar på Bygget, bara för gamla tiders skull ;)
Nästa vinter återförenas iaf vi, jag byn och älsklingarna, för då står huset uppe och livet ska vara rock n roll och skidor.

Sova, ja tack!

Love

In a dark room

Godkväll!
Nu är det ingen som kan klaga på uppdarering, för du dimper det in inlägg titt som tätt.
Dagen tog sin start 06.15, en kvar senare är jag utanför dörren och påväg till tunnelbanan. Var tvungen att springa förbi Kringelgården påväg till cafet eftersom de vägrade svara när vi skulle ringa in vår beställning igår. Men lite morgonshopping klockan 7 är ju häääärligt.. haha!
Som tur är har vi 3 duktiga PRAO tjejer på jobbet den här veckan vilken gör att vi klarar oss galant under lunchruschen! Fantastiskt. Efter jobbet klockan 14 hetsade jag iväg för att hämta nyckeln hem till Madde och åkte sedan ut till Solna och hämtade hennes Ozzy hemma hos henne för att ta honom på promenad. Dennis kom också så vi tog en långis :) Sedan gled vi in på Ginos igen, jag kom på att jag inte hade ätit något än på hela dagen så jag började känna mig lite orkeslös. Så det blev sallad ala Tove, cola light och latte macciato såklart! Vi strosade sedan mot medis, dennis mot tuben och jag mot SATS för ett danceaerobics pass. Vi prövade lite nya saker idag och fick vattenflaskor från Casall.

Nu är jag äntligen hemma och i sängen efter dusch, diskning och lite planering i kalendern. Så nu ska jag njuta av en 40 min lång date med Chuck, jag har längtat hela dagen!! Efter det slår jag igen mina blå, ska ställa klockan på 9 och ta mig upp och iväg för långprommis i Årstaviken och sola lite på en brygga innan jobbet kallar klockan 14.

Love

I'm done with all the talking

Godmorgon!
Måndag igen... Känns som om denna vecka kommer bli en lång en. Efter en olycka på jobbet igår är vi en heltidare kort i köket så det kommer antagligen bli en hel del jobb, men det är samtidigt bra, jag behöver stålarna. Särskilt efter fredagens spenderande i baren... Jag måste bara säga att jag älskar mig själv efter att ha gjort något sådant, hmm.
Men nu tänkte vi inte mer på det, utan nu ska jag svinga mig ur sängen efter att faktiskt ha fått i mig frukost!! Inte ofta numer eftersom jag jobbar helt andra tider, dumt att inte äta regelbundet jag vet, men jag har i princip inte tid att sitta ned och äta de dagar jag jobbar.

Nu ska jag för en gång skull fixa håret så det inte ser ut som ett kråkbo, klä mig och åka in till götgatan för att se om jag kan hitta nån ny topp (även fast jag inte har pengar måste jag!!! ok??), hälsa på tjejjorna på götgatan 42 och sen ta ett core pass på SATS innan jag glider in på jobbet.
Imorogn är jag ledig förhoppningsvis så då ska jag hämta Maddes hund Ozzy och mysa med honom hela dagen. Var där hemma igår eftersom jag inte träffat Madde på evigheter, supermys :)

Nej upp och iväg,
Love

I got dreams, dreams to remember.

Utslagen. För igår skulle jag kunna ge mig själv en bitchslap, men kul hade vi ändå! haha
Efter jobbet igår gled jag upp på butiken för att snick snacka lite och det slutade med en hel del prat om det vanliga och en bikini. Superfin från Roxy som ska få följa med till Kroatien om en månad. Känns förövrigt som en omöjlighet att om en månad ska jag ligga på en strand med denna bikini och det är varmt som sommar när det har sett ut som det gjort idag. Grått grått och återigen grått, men lite regnstänk. Så mest hela dagen har jag spenderat i sängen, jag tog mig ut i ca 3 h för att mysa på lite med Sandra som var på en snabbvisit i storstaden.
Men eftersom jag inte damp in hemma förrän vid halv 6 snåret imorse kanske jag förtjänade att ligga platt en dag? Men på min lediga helg? Ska man inte göra nått lite mer kul då än att ligga i sängen och dega?

Imorogn blir det iaf ändring för det ska vara fint väder och jag ska vara utvilad, eftersom jag just i detta nu ska se ett sista gg avsnitt och sen slå igen mina blå. Jag stannade hemma från allt partajjande ikväll, även fast varenda kotte i hela stan skulle ut och rulla hatten några varv.. Men jag kände att men den ångesten jag vaknade med imorse var det inte värt en till kväll, även om jag tror att jag skulle mått betydligt mkt bättre än imorse. Men ibland behöver man bara ta igen sig också. Jag har ju Chuck, och idag var Chuck det enda jag behöver!

Det var iaf skönt att få vara lite med Sandra, prata om sånt som bara hon och jag kan prata om. Hon vet saker och förstår saker som ingen annan, för hon har varit där länge nu och hon om någon dömmer aldrig mig för något någon annan skulle kalla mig dåre för. Tack hjärtat!!
Vi trotsade även vinden och det tråkiga vädret och promenerade till och från gamla stan, men det var meducin för min sargade kropp, haha!

Veckan som kommer är väl inte särskilt spännande eller sexig. Jobb är det mest som står på schemat, jag tänkte jobba som en dåre nu fram till den 25e så att det blir nå pengar, det kostar ju att vara ledig en vecka sen. Sen får vi se var jag tar vägen när sommaren anländer. Men en dag i taget, just nu känner jag att jag måste antingen ta babysteps eller jättekliv. Antingen eller, jag kan inte gå på halvfart just nu.

Love

Saturday I found my Chuck Bass, and he was heaven

Haha, lördagen var ett virr varv! Fasching och soul kväll såklart, det vet vi att det alltid är ett säkert kort!
Ramlade in hemma runt 11 på söndags förmiddagen efter efterfesten på fina östermalm (haha) och damp ned i sängen för att vid 14 rycka upp mig och Johanna, för solen sken och vi kunde banne mig inte ligga i sängen hela dagen som vi gör alla andra våra lediga dagar. Vid 17 snåret släpade vi fötterna efter oss ut i solen och värmen, mötte upp Ylva och hennes kompis för en matbit på Cronan! Den sitter aldrig fel. Efter det släpade vi oss hem igen och fortsatte vårat ständiga Gossip Girl tittande, som jag har blivit helt besatt av!! Man kan aldrig få en för stor dos av Chuck!!

Så nu ska jag återgå till GG, innan jag ska slå igen mina blå och vakna av väckarklockan imorgon 9.45, då blir det långprommis om vädret tillåter, annars SATS och sedan jobb 14.00. Torsdag och fredag har jag glass pass på jobbet, varken öppnar eller stänger utan jobbar 9-16, tack gud för det! Men nästa vecka blir det andra bullar, långpanna efter långpanna om jag får gissa. Men först, en ledig helg och en underbar Sandra som kommer och gästar storstaden!

Love

My town, Sam's town, whos town?

Nobody ever had a dream 'round here
But I don't really mind that it's starting to get to me
Nobody ever pulls the seams 'round here
But I don't really mind that it's starting to get to me
I've got this energy beneath my feet
Like something underground's gonna come up and carry me
I've got this sentimental heart that beats
But I don't really mind that it's starting to get to me now

Why do you waste my time
Is the answer
To the question on your mind
And I'm sick of all my judges
So scared of what they'll find
But I know that I can make it
As long as somebody takes me home
Every now and then
Techo människan här i huset är igång igen, som vanligt. Musiken bara dånar... Och någon kollar på tv på alldeles för hög volym, de stör mig i mitt gossip girl maraton och min lediga dag. Tur att fåglarna kvittrar utanför iaf, så jag får någon glädje i allt störande, haha!

Jag vet, jag är kass på det här. Jag uppdaterar med väldigt ojämna mellanrum, men jag försöker mest ta mig tid att andas nuförtiden. Påminna mig själv om att andas. Jobbet är ständigt upp över öronen känns det som och det är mycket att tänka på och mycket som ska klaffa. Men nu börjar vi få personal och kommer gå över på rullande schema, så förhoppningsvis kommer jag jobba 5 dagars veckor jag med inom en snar framtid. Dock denna månad planerar jag att jobba som en tok, måste ha pengar inför maj, mycket som händer i maj!

Vad gör jag då? Jag jobbar för det mesta, tränar så gott det går och spenderar resten av tiden hemma i sängen där jag inte kan sova. Nej jag har för första gången inatt sovit en hel natt utan att vakna varje halvtimme och inte kunna somna om. Det var helt fantastiskt skönt!
Förra veckan var jag ut med Gisela, en tjej som jobbade på Ginos, var helt galet och precis vad jag behövde mitt uppe i alla måsten. Kvällen slutade inte förrän 6 morgonen efter och jag kommer leva länge på det, haha!
Jag har gått och blivit förälskad också, i pad thai! Johannas favvo rätt har blviit min och jag skulle kunna äta det varje dag, men icke! För nu är jag tillbaka på strikta regler igen ang min "diet", noooooo carbs!!!! Jag ska ju utomlands snart för sjutton gubbar, det slog mig häromdagen, haha!
Igår kväll återförenades jag med dahni och stoffe på malmen. Stoffe ser jag ju lite oftare, men Dahni var det säkert 1,5 år sen jag såg, så det var tipp topp!!

Nu ska jag njuta av lite lunch och fortsätta på mitt gg maraton innan jag tar mig ut på en uppfriskande långprommis.
Glad påsk och allt det där

Love