Vad i HELA friden?

Anlände till Sundsvall strax före 3 natten mot fredag och var upprymd över att vara hemma igen!
Sov några timmar innan jag begav mig för att ordna allt inför kvällen på en rad med ställen..
Tog sedan en snabb middag hemma med mamma och åt alldeles för lite för att kvällen skulle sluta gott för mig! Bäng som jag blir på fyllan, och vresig mot fel personer (?) så både skrattar jag gott och surar ihop, haha! Vaknar iaf på lördag morgon och mår allt annat förutom bra skulle jag tro, och tröttheten vill jag inte tala om, snacka om brist på sömn den senaste veckan! Kurerade mig iaf ute på alnö med Gabbi och Hilda, under en filt på klipporna.. Sedan så blev det middag med mammsen och några till på stadshuset, och jag och Gabbi laddade för kvällen.. Hem med Hilda, en snabb dusch och nått glas vin senare var vi tillbaka på stadshuset där det blev ett himla drag till slut och man träffade alla, verkligen ALLA! Lovely! Men som sagt, kvällen slutade med armarna i kors och gabbis hand som klämde min hårt i taxin påväg mot alnö.. Armarna i kors för nått jag anser vara en liten bagatell idag, jaja! Livet spelar verkligen en några spratt lite då och då!

Imorogn bär det av hem till Söders gator igen, blandade känslor, just nu är det bara skönt att vara hemma hos mami.. Men samtidigt skönt, jag har ju min älskling där och så kommer Sussie äntligen till Sverige och mig!!!!!!!! Matter of fact she´s already there :D

Nä, nu ska jag reflektera filmen jag och Gabbi just såg och sen sooova med Trollan (vår nya kattunge).
Imorgon blir det fixa med massa viktigheter och sedan åka lite tåg och sedan hänga med Suuuuusss och Chaaaaallleee! She´s luuv!

Beautiful Girls
/Tove Sand


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback