2007!

Det nya året är kommet, och vi firade det med stil!

Dagen innan kom Sandra och Maja upp, inget blev som vi tänkt och drinkarna och järnen slank ned en efter en inne på Wersens.. Jens stod i baren och alla som skulle komma upp hemifrån hade anlänt och party humöret var på sin topp!

Efter många timmar av dans, prat och skratt inne på Wersens så dök vi in på Max för att sluta upp med grabbarna hemifrån, Ali Naim och alla de galna. Sjuk efterfest vankades och det hela slutade med att vi, 12.30 på nyårs förmiddagen tog en taxi hem till Villa Monte Totte hyffsat slitna och beredd för att lägga oss i badkaren och bubbla lite..

Nyår låg vi mest och degade i soffan, tog oss ned på byn för att handla lite mat inför kvällen eftersom vi bestämmt oss för att ha en mysig middag hemma för oss själva och sedan tog vi det lungt fram till middagen... Alla andra i huset hade begett sig ned för att käka supe på Wersens,så vi hade alölt för oss själva! Vi tog allt i vår egen takt och till slut stod 3 flaskor vin och en del ölflaskor tomma och vi ramlade ned på 2:an för att fira tolvslaget och dansa lite, det gjorde vi med stil.. Jens gled in och champagnen flödade, järnen beställdes in och några minuter senare tappade vi vår kompanon Maja som tyckte att det räckte för kvällen och begav sig hem...
Jag och Sandra kämpade på fram till efterfesten och ramlade in hemma vi 5 på morgonen, då hade vi fått nog och de senaste dygnens sömlöshet krävde en kudde och ett täcke och nån timmas sömn iaf!

Nyårsdagen så vaknade vi av att de var en himla diskussion om gårdagen på nedervåningen, så vi begav oss ned för att delta, men det var inte mycket vi kom fram till! Vi låg i soffan och bara tog det lungt, sedan började folk dra sig åt olika håll för att få i sig nått käk och lite frisk luft för att rensa hjärnan. Vi drag ned på broken och köpte lite käk, och sen på ica för att inhandla chips och dipp och godis så det skulle räcka till ett helt hockey lag.. haha..
Men efter en hel del käkande och 4 filmer var vi uttråkade och hörde med grabbarna grus vad sm hände borta i stugan, där var förfesten i full gång och vi begav oss dit för att sedan bege oss ner på dippan och skaka lite på våra rumpor, det ledde till ännu en efterfest och pulkåkning! Vi är verkligen bra på att underhålla oss när stämningen blir lite neddragen!
Halv 9 på morgonen kom vi hem på tisdag morgon, sov en timma och packade sedan för att ta oss ned till tåget som gick kl 11! Där satt vi, 3 slitna trötta och oerhört lyckliga påväg hem till tråkiga lilla sundsvall igen, och önskade att vi snart skulle åka tillbaka och göra om exakt samma sak igen!
Sova ca 8 timmar på 4 dygn tär på en, men jag har nog aldrig haft så galet kul förut, under hela min livstid!!!

Gott nytt år, och försök hålla era nyårslöften, för jag ska hålla mitt !
Och det här året tror jag faktiskt att det är någon som kommer ge mig nytt liv, någon helt oväntad..
I`m yours
/Tove Sand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback