La Sundsvall

Hemma hemma hemma hemmaaaaaa.....
Anlände i Torsdags kväll med Hanna efter en vecka med henne i Sthlm som bestod av mycket fest och pengaslöseri, men ack, nu hänger nya vackra saker i mina garderober :)

Torsdagen slutade med trevligt sällskap och jag vaknade upp med ett leende i fredags! Mamma gjorde som vanligt lite lätt bort sig och begav sig på motercyckeln til Gotland med Mia och Eva.. Själv så började jag förbereda kvällen med Max och laddade till tusen! Självklart blev alla asradar och ett jävla liv blev det när jag krashade min lilla stackars näsa rakt in i en betongvägg, dock inte helt mitt eget fel, haha!
Vaknade uppträngd i ett hörn hemma hos Max och begav mig hemmåt för att sedan åka ut på klipporna på alnö med Sandra, resulterade i ett av mitt livs hemskaste bilturer och ett jobbigt besök på ICA.. Låg ute på klipporna ett tag innan det började blåsa för mycket och batterierna var nästan full laddade igen för en ny kväll! Blev en trevlig tillställning som började hemma hos mig, sen Freddan och slutade på O`leays, dock blev jag utelåst eftersom min käka vän försvann med mina nycklar, så soffan hos Terese fick duga..
Snacka om att det händer grejer i Sundsvall, hahaha!

Dagarna som nu varit har varit extemt lugna och jag kom precis hem från en liten sushimiddag med papi och tänkte bege mig med Gabbie ned på Waynes nu och sen blir det stadshuset och kanske lite andra äventyr ;) Till veckan börjar allvaret hemma i Sthlm igen, men först är det Rusiak på stadshuset på lördag som vankas !!!!

Förhoppningar och drömmar
/Tove Sand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback