Santa Cruz

Yepp, nu ar jag Anna och Frida pa en liten roadtrip. Vi akte i torsdags till Santa Cruz. Vi har spenderat tva natter i bilen och gatt runt har i stan och gjort av med pengar i tva dagar. Roooliiigt! dock inte for planboken...

Har ar det typ sommarvarme och man kan ga runt i jeans och klanning. Ar en massa halvnakna killar som spelar volleyboll pa stranden och sjolejonen ligger och later ute vid piren. Och framforallt ar det en massa surfers ute pa kvallarna i kvallssolen och guppar runt bland vagorna :)

Igar fick vi en adrenalinkick pa bion, var och sag Step Up 2. Frida och jag visst inte vad vi skulle ta oss till, grym koreografi, grymma dansare, karlek, bra musik och ja, allt! Vi var sa sjukt exalterade nar vi kom ut fran filmen,tankte styra om till festklader och ga ut och dansa kladerna av alla, men vi somnade ca timman senare i bilen, haha!!

idag ska vi bila langs kusten upp till San Fransisco, gora av med lite mer pengar dar, ta en liten utekvall ikvall och imorgon kvall sa kommer Annas Oskar, sa da aker vi upp till Tahoe igen :) Ska bli skont att komma tillbaka till skidorna och Mike. Overgav ju hann pa Valentines day och allt, haha. Men det ar ju liksom ingen grej hemma, men har ar det hur stort som helst med alla hjartans dag!

Nu ar det dags att ga och kaka lite lunch ute pa piren, sedan satta sig i bilen.

Puss

Kommentarer
Postat av: sandra

saknar dig!!!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback