SF

Vilken otrolig stad!!! Allt är så underbart här, känns som  att komma till ett rehab för själen, man liksom bara ler!

Dagen startades vid halv 9 tiden efter en hel del sömn. Då tog vi en Subway frukost och strosade sedan runt på stan ett tag innan vi skulle träffa Martins "extramamma" Inger. Ur gullig dam som följde med oss och kollade på bilen som Martin förhoppningsvis kommer kunna köpa imorgon, en stor Ford! Känns lite lyx att vi kommer att ha en bil hela tiden när vi e där uppe, det underlättar saker och ting något!

Efter mötet med bilhandlaren så drog vi till Hippie delen av stan, riktig skön gatan med mycket småplotter och en hel del skate och snowboard. Vi kikade b la in i en second hand butik där vi fann ett gäng fula hattar och en fotoautomat, I BUTIKEN, så vi tröck in oss alla tre och tog 4 oerhört skrattretande kort! Martin och jag köpte stora ringar av guld som vi ska göra nån form av drömfångare/bollar av till vår planerade plottriga launch. Måste bara hitta schysta grejer att dekorera dessa med.

Nu ikväll har vi varit på middag hos Inger, helt underbart att komma hem till någon och få lagad mat!:) Vi ska fömodligen bo hos henne från och med imorgon med, iaf till vägarna är öppa upp till Tahoe, de är ju avstängda för tillfället eftersom att de är sånt snökaos, vilket är väldigt lovande för vår skidåkning!! 

Nu ska vi korka upp vinet, spela lite kort, kolla på nån skön rulle, trött-fnittra och kanske ta oss en nattlig promenad! En sväng förbi uppe bland strip klubbarna kanske? haha

"Helt fantastiskt"
/Tove Sand 

Kommentarer
Postat av: Sandra S

Hej hjärtat! Kul att höra att ni har kommit till rätta! Ska bli spännande att fortsätta följa din resa! Hoppas du mår bra, tänker på dig! Synd att vi inte hann ses där innan du åkte! Men vi får ta igen det när du kommer hem igen! Jag och Jens flyttar snart ihop iaf! :) Letar lgh för fullt nu!
Väntar förväntansfullt på nya inlägg från dig!
Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback