Grat,nappar och lek

Det ar ingen dans pa rosor att tillfredstalla en 23 manader liten tjej samtidigt som en 3 ar gamal ung dam vill ha uppmarksamhet. Idag har jag jobbat 7 timmar och varit sjalv med barnen mest hela tiden. Hannah och jag var ensamma har ett tag, for Maja var pa sin preschool som hon gar pa nagra timmar i veckan och Charlotte var pa gymmet. Hannah sov nar Char akte och vaknade mer ett skrik ute i vagnen. Jag tog in henne och forsokte fa tyst pa det lilla livet, lade henne men dar stannade hon inte lange. Det var da en timma blandat med skrik,skratt och grat grat grat. Trodde jag skulle fa mer panik an vad jag fick, sa det gick bra och alla blev nojda nar mamma kom hem :)

Idag har jag ocksa stadat, vikt tvatt, lagat mat, bakat kaka. Mycket att lara sig sahar i borjan, men det ar kul! Imorogn ska jag och Hannah hem till en annan svensk familj och leka med deras minsta dotter medan jag bekantar mig med deras aupair, Ida. Hoppas hon vill ta en shoppingtur med mig i helgen, vill in till London och shoppa lite :) Char har en katalog har hemma dar jag ska bestalla lite med, fiiiiiiin klanning och fina skor, dessutom converse for 30 pund och billiga underklader :) Och sa ska vi ju ut pa fredag, sa kanske ska bestalla redan imorgon sa de ar har innan, det tar visst bara 1 dag innan paketen kommer, och vill man sen inte ha det, sa kommer de och hamtar det har helt gratis, PERFECT!

Na nu ar jag sugen pa att ta mig ut pa stan har, har ju mest bara varit har hemma sen jag kom. Vilket jag valt sjalv, men det har varit sa mycket nytt att ta in! men pa torsdag ar jag ledig sa ska kolla om det ar nagon av de andra som vill hitta pa nagot! Dessutom ar morforaldrarna har da sa vill inte vara ivagen..

Nu ska jag kolla lite top model, the hills och grey's!

Lovely
Tove

Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som att du har det bra gumman..:) du kommer bli specialist på barn efter detta ;) Hunden är Fridas syrras... söt va :)... vill ha!

Ja det ska vi verkligen göra.. :)

Längtar tills dess..;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback