Oh my!

Det händer inte mycket på datafronten för mig just nu, rätt skönt faktiskt!
Men jag har hönderna fulla med att måla och fixa till i pappas nya lägenhet. 150 m2 att måla om och fixa till, det tar sin tid men tro mig, det kommer bli supernice nör det är färdigt!! bara pappa skulle släppa lös lit eoch lita helt på sina barn, ge oss kreditkortet så fixar vi allt. Jag vet exakt hur jag vill ha varje rum och jag har sett det mesta jag vill köpa!;)
de senaste dagarna har han faktiskt börjat gå med på mer och mer, och jag har gjort om minsta toaletten nu. Jätte fint blev den, vita väggar och tak och på ena väggen har jag gjort en liten "vägg målning" i guld och så har jag ställt in några guld lycktor och så! Pretty pretty pretty!

Annars när vi inte målar så åker vi i nya lilla båten och lapar sol ute på klipporna. Härligt att bara kunna åaka ut till någon liten ö där ingen annan är och bara sola och bada, det var något man verkligen saknade i englandet.
Appropå det så får vi se hur ja gör med det nu i slutet av månaden, kanske åker tillbaka en liten svnäg, kanske inte. Det beror på om jag får något jobb klart här i sverige till lite senare. Bästa vore om jag fick ett NU!
Ska åka upp till åre med palmer om cirkus en vecka och söka jobb och boende. Förhoppningsvis finns det jobb åt oss ino en väldgt snar framtid och boende finns det massor av såhärårs :)

Nu ska jag måla på lite innan sussie och dessan kommer, sen sa vi äta lunch och sola på balkan. Efter det ska jag packa väskan igen, dock en mindre variant, och packa in mamman i bilen och gasa mot Rosalgen :) Ska hälsa på mormor i gamla kära öregrund och bara sola i en vecka! Ska bli fantastiskt underbart!

Love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback