Oh my

Jag är i ett förhållande numer..... med min nya MacBook!!;) Det känns som om det kommer bli ett långvarigt förhållande, visst vi kommer säkert ha våra duster och vilja åt olika håll ibland, men det kan jag ta! hahaha
Pappsen har varit nere i helgen och igår spenderade vi hela dagen på stan med att springa mellan elektronik affärer, skoaffärer och inredningsbutiker. Det hela resulterade i att tomten kom tidigt i år och jag fick min nya kära MacBook, min fösta egna dator! de ni, känns helt skumt att kunna sitta på internet hemma, haha!! vardagslyx, nu kan jag också hålla mig lite uppdaterad vad som händer i omvärlden. Och jag kan äntligen betala räkningar och grejer utan att behöva lägga upp en plan så jag hinner in på butiken och fixa, NICE!
Men med hem fick också ett par nya skinnstövlar (går över knät) och en kappa + lite småplock till lghn hör på hammarbyhöjden :)
Sen igår kväll vankades det utgång! Sundsvalls grabbarna, Madde, Dessan och Alex + vi vanliga då drog på oss partyhatten och åkte hem till Ylva och Danne. Det resulterade i rödvinsspill (INTE JAG) och gitarr+sång så idag har jag inte mkt till röst kvar, men kul hade vi innan det begav sig på en liten svängom till Söder för att plocka upp en kompis till Danne innan vi mötte upp de andra på Hötorget som kom på efterslänt och tillslut var gänget fulländat när Rebecca med vänner anslöt sig. Så in på Fashing blev det och heeeeej vilken kväll vi fick :) Det var SKITBRA musik och vi dansade heeeela natten utan att ens en gång kolla på klockan. När lamporna tändes hade vi kunnat fortsätta i minst några timmar till, men då tog jag oss i kragen och släpade hemmåt :)
Idag har jag varit på fantastiskt bra humör och ätit en mysig brunch med pappsen i Gamla Stan innan det var dags för honom att packa ihop och åka hemöver igen. Alltid trevligt med besök! resten av dagen har jag spenderat med Greys, men nu fick jag sånt pill begär på min dator så jag tog en paus från medicinens och misärens värld.
Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback