Sometimes I get nervous, When I see an open door. Close your eyes, Clear your heart.

Proppmätt i magen efter en förrätt bestående av Tempura räkor, 15 sushi bitar och en cheescake till efterrätt! Pappsen fyller idag 52 så vi käkade på en japansk rest nära t-centralen. Fett gott!! Det var jag, han, marie, jessica och lasse+maria och en del vin, så nu är Tove tröttis..
Varit vaken sen 07.30 imorse då Dennis började må illa.. Jag klev upp och gjorde mig iordning för första dagen på Ginos. Dennis började kräkas strax innan jag skulle gå, jippii... Han har också åkt på en släng av vinterkräksjukan.. Så nu ska jag vädra sängkläderna innan det är dags att hoppa ned för jag har verkligen inte tid att bli sjuk!

Helgen blev helt bananas och jag är fortfrande supertrött! Torsdag var jag ut med Maja-Stina, Max och Dannes klass, dock utan Maja eftersom hon låg hemma med kräksjukan. Najs.. Men vi hade kul och vi slutade på Engelen av alla ställen, haha!! Jag och Johanna som mötte upp oss tog oss några tryckare på slutet och sjöng tills vi inte kunde prata längre. Fredag var det segstartat och jag åkte in till centralen för att möta upp Dennis strax före 1. Vi tog oss då en långprommis i det fina vädret och satte oss sedan på mitt favvo ställe Cronan. Sebbe kom också och gjorde oss sällskap efter ett tag. När vi alla hade ätit oss mätta och belåtna styrde vi in mot stan och träffade Max. Fikade lite och sprang runt på jakt efter Max glasögon som han bara var tvungen att ha till kvällen!! Senare var det förfest hemma här i flyttkaoset, mys. Väl inne i stan så var det bara jag och Dennis som fortsatte, de andra var alldeles för trötta sen kvällen innan och kastade in handduken. Så jag och Dennis mötte upp Johanna, Nadine mfl på Moscow. Där blev det mayhem.. Shots shots shots och när det var dags att klappa igen vid 3 var vi långt ifrån färdiga med kvällen. Så vi fortsatte mot Berns och hittade Danne på vägen, så han fick haka på han med. Rakt ned i VIPen och det festen fortsatte. Mitt upp i allt tystnade musiken och lamporna tändes, för att sedan några sek senare släckas och musiken gick igång igen. haha, fick i efterhand veta att det var Danne som övertalat dem om att köra ett tag till!, hahaha! Halv 6 landade iaf jag Dennis och Danne här hemma och tokslockande på 5 sek.

Lördag vill jag inte ens nämna, det var kaos... Jag försov mig och ville gå under jorden.
Söndag var fantastisk. Jag, Maja-Stina och Dennis åkte på äventyr. Tog pendeln ut till Norrviken där pappa hämtade oss vid tåget och så åkte vi ned till sjön där och fikade och åkte långfärdskridskor i solen! Fantastiskt :)

Nu ska jag slockna och imorgon sova ut ordentligt! Men halv 12 har jag date med Maja-Stina på gullmars och jobb klockan 13.
Love
Jag och Johanna på Moscow <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback